2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederiimm :) hem güzel duan hemde beni de kabullendiğin için inşallah birlikte güzel neticeler alabiliriz :)

şimdiden yarım litre su ve 1 kupa yeşil çay içtim ayrıca 1 büyük boy armut benim bağırsak sorunum var şu ara

Duygu spor ve hareketler süper, kahvaltı çok güzel, ama ben menünü az buldum, hatta anlayamadım öğlen menünü, yani ekmek yok, küçük bir kase çorba ve 1 kaşık yoğurtlu ıspanak mı yedin. 1 kaşık ne arkadaşım yaa, oğlun 1 kaşık yese yetmez dersin, valla ben anlamadım, ya da yanlış mı yazdın? Ispanağın bir kalorisi falan da yok ki. Bu kadar hareket ve spora iki kaşık profiterol bir şey değil zaten. Akşam da sadece salata demişsin. Doyacak mısın gerçekten bununla, bari peynir falan ufalasan üstüne salatanın.

suyu birden yüklenme yudumyudum iç ve ihmal etme yeşil çay iyi olmuş barsakların için birde rezene iç bakalım, hadi bende kalkıp bi rezene yapayım kendime
ee ben kaçırdımmı bilmiyorum yaş kaç nerdensin biraz tanıtırmısınkendini

şimdi şöyle öğlenki çorbakuzeydendolayı koyu yani mama gibi düşün 1dilimde ekmek var yanında sonra ıspanak 2 dolukaşık ıspanak birazda sarımsaklıyoğurthazırladım oldumu full tabak o yüzden yarısını yedim yani 1 kaşık ıspanak bol yoğurt ile birde sahilde yürürken badem yedim ya o biraz tıkadı birde gelir gelmez merdiven faktörüyle su çok içtim yemek öncesi yaniaç olsam ıspanağın diğer kısmınıda yerdim ama gereksizmidemi doldurmak istemedim
sonraa sıvıçok almamdan dolayı mide kapasitem doluyor bol karalahanalı salata yaptım yedim akşamın diğer kalorisini yoğun kıvamda olan salepe sakladım ama dediğim gibi aç bırakmıyorum kendimi mesela az sonra bi elma yicem birden canım çekti

Son düzenleme:

afiyet olsun sanada :))

ben 18 yaşındayım 95 doğumluyumlise son sınıf öğrencisiyim kova burcuyumm :))

bursada yaşıyorum çocukluğumdan beri kilo problemim var yılbaşından hemen hemen 1 ay önce 72 kiloydum şimdi 64.5 oldum sağlıklı ve fit bir vücut istiyorum inşallah hepimize sizleri tanıdım aranıza katıldım sizlerde geri çevirmediniz sağolun sizlerle birlikte kilo vermeye çabalıyorum arkadaşımın spor aletini aldım o kilo almıyor zaten

böyle koltuk gibi mekik çekerken yorulmuyorum onunla günde 100 mekik çekiyorum hayatımda ekmek yok ekmeği bir baharatlı yoğurtla ve tostta severim :) makarna hastasıyımdır ve fıstıklı çikolata kilo sebebim ama tutuyorum kendimi artık :))

sormak istediğin bir şey varsa burdayım sorabilirsin :)

birde rezene bende çok tatlı uyku yapıyor uyumadan önce içmezsem bütün akşam uyukluyorum istersen uyurken içebilirsin gerçi herkeste etkisi birmi bilemedim şimdi :S

Arkadaşlar ben de yeme içme işini tamamladım, bugün çok iyi değildi günüm, yarın daha düzgün olur inşallah. Ayrıca bugün banka işiyle uğraşmak çok yordu beni, öğleden sonra da işler yoğundu, bugün spor yapmayacağım, erken yatmayı planlıyorum hatta ama bakalım.

Sabah:
- 3 tane sigara böreği
- 1 fincan şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tane küçük karnıyarık (çok yağlı değildi)
- 3 kaşık kadar pilav
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe

Akşam:
- 2 kase tarhana çorbası
- 4 kaşık kadar yoğurtlu kereviz salatası (dolapta kalanı bitirdim)

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 10 tane badem
- 10 tane kadar kuru yabanmersini
(Bu kuru meyve tabağına tatlı diyorum ve bu ara her akşam yemekten sonra yiyorum, yakında sıkılırım inşallah)

Bugün elbise giydim, o yüzden adımsayarı takamadım ama 5000 adım civarı garanti atmışımdır (mesafeden öyle tahmin ediyorum), başka da spor yok.

kızlar bugün ki menümü yazayım...
sabah uyanınca bir bardak su:
kahvaltı : 1 bardak süt
1 yumurta
ara öğün:
1 muz
1 mandalina
öğle: 3 adet sigara böreği
ara öğün: 1 muz
1 mandalina
akşam: 6-7 kaşık karnıbahar yemeği
3-4 kaşık buldur pilavı
ara öğün: 200ml süt

eşime pizza yaptım o gelmeden uyumam lazım yoksa ye diye ısrar edecek. fazla bir cısss olmadan uyumam lazım...

Tamam canım, şimdi anladım, doğru ya Kuzey'in çorbası kıvamlıdır:) yediğin şeyler gayet sağlıklı. Sen regl dönemindesin değil mi, salep iyi gelir, afiyet olsun canım.

tüm gününü çok güzel dengelemişsin çok tebrik ediyorum ama akşam yediğin aradakileri nasıl yakmayı düşünüyosun ben yakamam diye yemiyorumda o yüzde :)

tüm gününü çok güzel dengelemişsin çok tebrik ediyorum ama akşam yediğin aradakileri nasıl yakmayı düşünüyosun ben yakamam diye yemiyorumda o yüzde :)

Valla o yüzden diyorum ya yakın zamanda sıkılırım inşallah diye:) Epeydir yiyorum böyle ve her hafta yaklaşık 400 gram civarı veriyorum, normalde spor yaparım ama şimdi hiç enerjim yok, yanarsa yansın, kalırsa kalsın modundayım yani:))

memnun oldum bende 28 yaşındayımizmirden evliyim birde oğluşumvar 2.5 yaşında
1ayda bukg geldiysen genliğin vermiş olduğu metabolzima iyi çalışıyor demek maşallah diyeyim amanha kg gerçekden zor birşey sağlıksorunlarıda cabası iyi bir karar vermişsin ekmeği hayatındaçıkarman ne kadar doğru tartışılır şunu unutma bir gün ideal kg geldiğinde kg sorunun bititğinde yaşam şeklin ne olcaksaoşekilde beslenn yani sen nereye kadar ekmek yemicen bunu düşün onun yerine ekmeğin rengini değiştirip her öğünde 1 dilim yesen bence hiç birşey kaybetmezsin önemli olan gereksiz yağdan tuzdan hamurişlerinden kaçınmak ben şahsen yemeklerimi az zeytin yağında amaonun dışında gıdaların doğal yağından yararlanmayı severim sen bunlarıda bi düşün haa bide yaşamşeklin spor olsun bir gün zayıflan bile 15 dk bile olsa spor hep hayatında olsunn

neyi var menünün bi sabah sigara böreğin yağıcıss oda gününilk yarısı olduğuiçin kötü değil onun dışında menüngüzelbu arada hiç ekmek yememişsin bugün,bu arada elbiseler giyinmiş oo maşallah diyelim biraz modun düşük galiba
:))) iyi uykularara öğünlerde muz yemişsin muzunkalorisi boyuna göre değişiyor 100 kalori küçükbir muz azı yarar fazlası zarar kabız yapar dikkat et menün pizza yemezsen güzel

yaban mersini kilo verdiriyomuş aynı zamanda diyabet içinde çok faydalı bir besinmiş ondan olabiliiiirrr

Tamam canım, şimdi anladım, doğru ya Kuzey'in çorbası kıvamlıdır:) yediğin şeyler gayet sağlıklı. Sen regl dönemindesin değil mi, salep iyi gelir, afiyet olsun canım.

evet cnm kıvamlı oluyor birde ben asla aç bırakmam kendimi şu kara lahana salatasını yaptınmı gerçi sorumu benimkisi inanılmaz toktutuyor hemde çok besleyici
evet regl bekliyorum yatmadan bi rezene içsem çokiyi olcak

:))) iyi uykularara öğünlerde muz yemişsin muzunkalorisi boyuna göre değişiyor 100 kalori küçükbir muz azı yarar fazlası zarar kabız yapar dikkat et menün pizza yemezsen güzel
canım muzlar küçüktü. hatta minnacıktı üç ısırımlık anca olur.regl dönemindeyim tatlı krizi tutuyor.muz yiyorum bende..pizza yememeye çalışacağım.

bende çok memnun oldum tanıştığıma :))

ben kasıtlı olarak ekmekten kısmıyorum sağolsun annem alıştırmamış ekmeğe o yüzden ama baharatlı yoğurtta çok güzel oluyor onu tavsiye ediyorum mesela ara öğün olarak :)
onun dışında bizde beyaz ekmekte olmaz dilimlenmiş çavdar alıyoruz ama kahvaltıda bir dilim yiyorum arada karbonhidratta almak lazım sonra kastan gidermiş diye :)

aslında sebze ve meyve çok severim ben gündede biraz fazla tüketiyodum diyetten önce malum meyve gayet şekerli ama makarna ve çikolataya asılmasaydım bu denli kilo almazdım önemli olan farkına varmak sağlık olsun :)

düşünüyorumda ben yılbaşında ikindi arasında bir avuç yabanmersini yiyodum o yüzdenmi hızlı verdim :)))))

birde yaban mersinin iki çeşidi var biri halka halka kesilmiş gibi daha kırmızıya bakıyo diğeride bütün bütün ama küçük daha siyahımsı hangisini kullanıyorsunuz şahsen bütünlerden bulamıyınca kesiklerden aldık annemle ama kesilmemiş daha lezzetliydi :)

canım muzlar küçüktü. hatta minnacıktı üç ısırımlık anca olur.regl dönemindeyim tatlı krizi tutuyor.muz yiyorum bende..pizza yememeye çalışacağım.
anladımmm cnmm okey o zaman,sen şimdi yatuyu unut pizzayı gereksiz kaloriye gerek yok dimi

anlaşıldışimdi güzel bi alışkanlık o zamannn,
şuan bir kere daha şükrediyorum tatlı düşkünü olmadığıma hayatım yine ye makarnayı kepekli al sos ağırlıklı yap ben hiç yağ koymam bol domates soslu sarımsak kekik çokgüzeloluyor yada sarımsaklı yoğurtlu mAKARNA ÇOK GÜZEL OLUYOR TABİ KARARINDA YİYORUM,dediğinde haklısınmeyvalarda yararlı olduğu gibi fazlası zarar,işte herşeyi dengelemek lazım

Valla moral verdin Duygucum yaa, ne bileyim sabah ve öğlen pek sağlıklı değil aslında, yani ikisi de kızartma ya, ama haklısın çok da önemli sayılmaz. Hakikaten ekmek yememişim bugün hiç. Menülerde ekmek yerine geçen şeyler olduğu için eksikliğini bile anlamadım. Genç arkadaşımıza güzel şeyler yazmışsın, ben de benzeri şeyleri söylüyorum:) Banka işlerini hiç sevmiyorum ben yaa, kartım gelmemiş, bankadan para çekmem gerekti, 1 saatten fazla bekledim o kalabalıkta, sanırım bütün enerjimi tüketti. Bizde para işleriyle eşim ilgileniyor, rahatım normalde, böyle sorun çıkıp ta kendim uğraşmak zorunda kalınca olumsuz etkilendim. Para işlerini hem sevmiyorum, hem anlamıyorum, senin gibi muhasebeciye dert yanıyorum bir de:))

Canım, haklısın iki türü var, biri şekerlendirilmiş, diğeri değil. Ben alırken özellikle söylüyorum şekerle kurutulmuş olmasın diye, yaban mersininin tatlı ekşi bir tadı var, eğer şekerliyse anlaşılır zaten.