- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.901
saat 9 buçuk gibi ben yatarım canım 10 da gelecekmiş....anladımmm cnmm okey o zaman,sen şimdi yatuyu unut pizzayı gereksiz kaloriye gerek yok dimi
Valla moral verdin Duygucum yaa, ne bileyim sabah ve öğlen pek sağlıklı değil aslında, yani ikisi de kızartma ya, ama haklısın çok da önemli sayılmaz. Hakikaten ekmek yememişim bugün hiç. Menülerde ekmek yerine geçen şeyler olduğu için eksikliğini bile anlamadım. Genç arkadaşımıza güzel şeyler yazmışsın, ben de benzeri şeyleri söylüyorum:) Banka işlerini hiç sevmiyorum ben yaa, kartım gelmemiş, bankadan para çekmem gerekti, 1 saatten fazla bekledim o kalabalıkta, sanırım bütün enerjimi tüketti. Bizde para işleriyle eşim ilgileniyor, rahatım normalde, böyle sorun çıkıp ta kendim uğraşmak zorunda kalınca olumsuz etkilendim. Para işlerini hem sevmiyorum, hem anlamıyorum, senin gibi muhasebeciye dert yanıyorum bir de:))
saat 9 buçuk gibi ben yatarım canım 10 da gelecekmiş....
Bizdede bu isler bana bakar gercekdede meslegim muhasebe zaten
aman nesli gozunde yagimi buyuttun arada oluyor hem kararinda yedin ve yurudun hem ekmekde yok aksamida iyi dengeledin icin rahat olsuncanim
Iyi bari sevindim
Sağol canım, içimi rahatlattın. Benim eşim Boğa burcu, ben Kova burcuyum, dolayısıyla para yönetimini zaten Boğa'ya teslim etmek lazım, Kova burcu bu konuda pek becerikli değildir:)) Sende de çifte avantaj var, hem Boğa burcusun, hem muhasebecisin:)) Eşlerden birinin üstlenmesi lazım zaten, iki elden olmaz o işler.
Slmm canlar pomo girmemis aksam isyeri yogun galiba
Menumu yazayim hemen
Kahvaltidan once 2 bardak su
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet, domates, salatalik, sekersiz cay
Ogle: 1 buyuk kase nesfit meyveli
Ara: 4 tane cubuk kraker
Aksam: 6 kasik etli yesil fasulye, 1 kasik pilav, 1 dilim ekmek yogurt
Ara : bitki cayi sekersiz cay 1 tane diyet biskuvi
1,5 litre su ictim 2 bardak daha icerim. 15 dk egzersiz yaptim. Birazdan oglumu uyutup devam edicem. Diger topikleri okurken alkali diyeti dikkatimi cekti denediniz mi kizlar ??? Bilgisi olan var mi ??
Esimde boga ama o islerde ben gonulluyum cnm,sen bugun guzelce dinlen yarin bomba gibi goreyim seni
Günaydın kızlar, günaydın Duygu, açılışı yapmışsın, ben de devam edeyim, bugün yağmur olacakmış sanırım güzel İzmirimizde. Erken yatmak bana çok iyi geldi, bomba gibiyim bu sabahÖğleden sonra işler yoğun, dinlenmek iyi geldi. Ben de tostumu yedim, şimdi kahvemi içiyorum.
slm cnmm enerjin yerinde maşallah sana işlerinde kolay gelsin diyorum şimdiden
hımm bende yApayımkahvemi bari erkenkalkmak çokgüzel ya kahvaltımızıyaptık oğluşumla şimdi keyif zamnı ,havanın yağmurluolmasına üzüldüm bugün öğledensonra agorayagitmeyi planlıyordum gerçi hala daha düşünüyorum ben gideseye kadar yağmasın işlerimi bitireyim dönüş sorun değil eşim arabayla gitti bizi alır çok yağarsa gidemem
evet umarım akşama başlar yağışValla bana da eşim dedi, bugün yağmurluymuş diye, belki de akşam yağacaktır. Sen giderken yağmasın yeter zaten, nasıl olsa kapalı mekan, dönüşte de eşin alacakmış, sorun olmaz.
slm kızlar ilk girdiğimde varsınız diye sevindim sayfaları okuyuncaya kadar kimsecikler kalmadı. Elbiseler güzel ama kumaşları polyester üzerine yapışır. Giydikçe de tüylenme de
yapar. Daha çok pamuklu elbiseler almaya çalış. Pomocum her şeyi zamana bırak üzülmeni istemiyorum okuyorum yazılarını yazacak çok şey var ama yazamıyorum. belki ilerde
telefonda görüşürüz. Özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj dolmamış daha. Nesli ve Duygu güzel havanın İzmirin tadını çıkarın ben çok arıyorum güzel egenin havasını Sivas
çok soğuk alışamadım bir türlü. Neyse ki 1 hafta sonra memleketime gidicem inşallah :))))))) Çok mutluyum. Bana iyi gelir diye düşünüyorum. Şimdi çıkıyorum menümü
yazmakiçin gece girerim. Hepinize güzel günler diliyorum
allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?