2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bizdede bu isler bana bakar gercekdede meslegim muhasebe zaten
aman nesli gozunde yagimi buyuttun arada oluyor hem kararinda yedin ve yurudun hem ekmekde yok aksamida iyi dengeledin icin rahat olsuncanim
saat 9 buçuk gibi ben yatarım canım 10 da gelecekmiş....

Iyi bari sevindim

Bizdede bu isler bana bakar gercekdede meslegim muhasebe zaten
aman nesli gozunde yagimi buyuttun arada oluyor hem kararinda yedin ve yurudun hem ekmekde yok aksamida iyi dengeledin icin rahat olsuncanim

Iyi bari sevindim

Sağol canım, içimi rahatlattın. Benim eşim Boğa burcu, ben Kova burcuyum, dolayısıyla para yönetimini zaten Boğa'ya teslim etmek lazım, Kova burcu bu konuda pek becerikli değildir:)) Sende de çifte avantaj var, hem Boğa burcusun, hem muhasebecisin:)) Eşlerden birinin üstlenmesi lazım zaten, iki elden olmaz o işler.

Slmm canlar pomo girmemis aksam isyeri yogun galiba

Menumu yazayim hemen
Kahvaltidan once 2 bardak su

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet, domates, salatalik, sekersiz cay

Ogle: 1 buyuk kase nesfit meyveli

Ara: 4 tane cubuk kraker

Aksam: 6 kasik etli yesil fasulye, 1 kasik pilav, 1 dilim ekmek yogurt

Ara : bitki cayi sekersiz cay 1 tane diyet biskuvi

1,5 litre su ictim 2 bardak daha icerim. 15 dk egzersiz yaptim. Birazdan oglumu uyutup devam edicem. Diger topikleri okurken alkali diyeti dikkatimi cekti denediniz mi kizlar ??? Bilgisi olan var mi ??

Esimde boga ama o islerde ben gonulluyum cnm,sen bugun guzelce dinlen yarin bomba gibi goreyim seni

Menün güzel olmuş genel olarak, ben nesfit falan almıyorum artık, içlerinde katkı maddesi oluyor diye, aklında olsun elindeki paket bittikten sonra alma bence. Yanlış hatırlamıyorsam sen çalışmıyordun, öğlen kendine çorba falan yapabilirsin mesela. Bir de ben de başlarda ara öğünde çubuk kraker yiyordum, arkadaşların önerisiyle bıraktım, o da hem tuzlu hem beyaz un var içinde ve yine katkı maddeleri var, son aranda da bisküvi yemişsin. Yani gün içinde bu saydıklarımdan yiyeceksen bile bir tanesini tercih et bence. Hazır ürünlerden fazla tüketmemeye çalış. Canın tatlı istediğinde bisküvi yerine kuru kayısı veya kuru incir yiyebilirsin mesela. Çubuk kraker yerine 10 tane badem yiyebilirsin ara öğün olarak, bademin kilo vermeye yardımcı etkisi var, tüm diyetisyenler tavsiye ediyor. Alkali diyete ben de bakmıştım, et, balık gibi şeylerle bol salata öneriyorlar, biz zaten genelde öyle yiyoruz, içtiğimiz suyu karbonatla veya limonla alkali hale getirmek gerektiğini söylüyorlar. Ben suya bir kaç damla limon sıkmayı seviyorum, tadı daha çok hoşuma gidiyor, hem de C vitamini sonuçta. Ben çayı veya yeşil çayı da limonlu severim, o yüzden bu beslenme tarzı bana da mantıklı geliyor. Fazla kafana takmadan dengelemeler yapabilirsin.

bugünkü açılış benden olsunnn ılık ama kapalı bi izmir sabahında günaydınlarr dilerimki çok güzel hayırlı mutlu ve sağlıklı bir günolur..

hazır kimse yokkken kendime güzel bi kahvaltı ısmarlayımda metabolizma çalışmaya başlasınnn

Günaydın kızlar, günaydın Duygu, açılışı yapmışsın, ben de devam edeyim, bugün yağmur olacakmış sanırım güzel İzmirimizde. Erken yatmak bana çok iyi geldi, bomba gibiyim bu sabah Öğleden sonra işler yoğun, dinlenmek iyi geldi. Ben de tostumu yedim, şimdi kahvemi içiyorum.

slm cnmm enerjin yerinde maşallah sana işlerinde kolay gelsin diyorum şimdiden

hımm bende yApayımkahvemi bari erkenkalkmak çokgüzel ya kahvaltımızıyaptık oğluşumla şimdi keyif zamnı ,havanın yağmurluolmasına üzüldüm bugün öğledensonra agorayagitmeyi planlıyordum gerçi hala daha düşünüyorum ben gideseye kadar yağmasın işlerimi bitireyim dönüş sorun değil eşim arabayla gitti bizi alır,ama çok yağarsa gidemem malesef

Son düzenleme:

Valla bana da eşim dedi, bugün yağmurluymuş diye, belki de akşam yağacaktır. Sen giderken yağmasın yeter zaten, nasıl olsa kapalı mekan, dönüşte de eşin alacakmış, sorun olmaz.

Duygu, bugün siyah pantolon ve üzerine gömlek giydim, bir de yeni aldığım kot ceketi giyeceğim, asıl beni sevindiren bu gömleği aldıktan sonra giyememiştim hiç çünkü 38 beden:)) Sanırım üst bedende 38 oluyor artık:)) Alt bedende de bir ara denemem lazım. Benim pantolon kot bedeni ile 29, sen kaç beden giyiyordun, altta da 38'di galiba değil mi senin? Bir de bana sanki senin boyun benden uzunmuş gibi geliyor, yani ölçülere falan bakınca, sen eminsin değil mi 1.68 olduğuna boyunun?

Pomocum, günaydın canım, hoşgeldin, inşallah enerjin yüksektir senin de bugün, ben az sonra çıkacağım, sanırım sen geçmişe bakıyorsun, karşılaşamazsak diye merhaba diyeyim istedim. Gerçi işyerinde de girerim ama olsun.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım.

once dunku menumu yazayım.

Sabah:

Dunku kahvaltımın aynısıydı.

Limonlu sirkeli su içmedim
Tam yaglı beyaz peynır, 4-5 zeytın, domates,salatalık, bu kez ıkı dılım tam bugday ekmegı
Yarım yaglı bır bardak süt.

Ara: 500 ml sıcak su, bır elma, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, ıkı kepce mercımek corbası, 5 kasık turlu etsız ( ıcınde kabak, patlıcan ve patates vardı ), 2 dılım ekmegının kabugu.

Acık sekersız cay, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Ara: 500 ml sıcak su, ıkı cevız, 5 badem, ceyrek maydonoz

Aksam: evde yedım yemegımı. 4 kasık mercımek bulgur nohutlu pılav detoks ıcın hazırladıgımız gıbı. az yag ve baharat bıraz tuz ıle kavurdum sadece. tavuk sote yedım 5 kasık. ıcınde mantar ve kırmızı bıber bıberdı. kendımı astım ve 5 kasık yogurt yedım :))))) yarım sıse meyvelı soda.

yesıllıklerımı yıkadım bazı ıslerım vardı onları hallettım camasır yıkandı astım. kendımı ıyıce stresledım lavanya yagı lomon yagı kakao yagı badem yagı ve hınt yagı bulabılmıstım bunları karıstırdım ve surdum vucuduma. basenlerımden asagısı, kollarım karnım goguslerım sardım sadece bacaklarımı sarmadım. 40 dk bısıklet surdum sadece 5 dksı normaldı gerı kalan surenın hepsı elıptıktı. ardından 5-10 dk dınlenıp kucuk top ve halka ıle platesın bazı hareketlerını yaptım bacak arası sıkma kolları germe, karnı germe falan. 20 dk kadar da onlar surdu dusumu aldım sutumu ıctım bır bardak su ıle yatttım.

buıgun de detoks gunumdeyım. bırazdan khavltımı yapacagım.

canım tavsıyelerın ıcın sagol.

neden yazmadın merak ettım sımdı. nıye belkı ılerde dedın ????

oooooo demek seyahat planı var cok ıyı olmus. ben de havalar guzel olsa aılemın yanına gıdecegım bunaldım ben de.