- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.921
tultann ilk katıldığında daha istekliydin sanki bu aralar biraz hevesin kaçmış gibii farkettim ne olur vaz geçmeyelimm ,yavaş olsun ama gitsin şu kilolar bizden
bu konuda hassasiyetinii bildiğim için pomocum bir şey yazmıyorum senin üzülmene kıyamam,
ben bile zayıf halime bakıp bu benmiyimm diyorum,kendimin ablası gibiyim
ben diyete başladığımda 92 kiloydum şimdi 77 buçuk ,bende bile çok farketti,şöyle 69 olsaydım bir
inşallah bizlerde alacağız pomocum
günler uzamaya başladı pomocum bundan sonra herşey daha düzenli olurr,ondan sonra yürüyüşleride hayatına koymaya başlarsınn canım
pomocum bugün ilk defa ev işinden ödün verdimm
sabah kalktım hemen ortalığı toplayacaktım,dedim kendi kendime yapıyorum hergün aynı ev kime zararı var banaa
sen dur dedim ev işlerine ,hemen açtım lesliie saat 10 da yaptım 46 dakka
akşamda yürürüm artıkdışarda,birazdan yapmaya başlarım ev işini
neslii çok güldümm nasıl tatlı anlatmışsın en önemliside iadesi yokk
bazen oğlan yaramazlık yaptımı bende diyorumm şunu evlatlık versem ama sadece anneme tabikii 1 günlüğünee kafa dinleyecek kadar
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
once dunku menumu yazayım.
Sabah:
Dunku kahvaltımın aynısıydı.
Limonlu sirkeli su içmedim
Tam yaglı beyaz peynır, 4-5 zeytın, domates,salatalık, bu kez ıkı dılım tam bugday ekmegı
Yarım yaglı bır bardak süt.
Ara: 500 ml sıcak su, bır elma, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.
Oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, ıkı kepce mercımek corbası, 5 kasık turlu etsız ( ıcınde kabak, patlıcan ve patates vardı ), 2 dılım ekmegının kabugu.
Acık sekersız cay, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.
Ara: 500 ml sıcak su, ıkı cevız, 5 badem, ceyrek maydonoz
Aksam: evde yedım yemegımı. 4 kasık mercımek bulgur nohutlu pılav detoks ıcın hazırladıgımız gıbı. az yag ve baharat bıraz tuz ıle kavurdum sadece. tavuk sote yedım 5 kasık. ıcınde mantar ve kırmızı bıber bıberdı. kendımı astım ve 5 kasık yogurt yedım :))))) yarım sıse meyvelı soda.
yesıllıklerımı yıkadım bazı ıslerım vardı onları hallettım camasır yıkandı astım. kendımı ıyıce stresledım lavanya yagı lomon yagı kakao yagı badem yagı ve hınt yagı bulabılmıstım bunları karıstırdım ve surdum vucuduma. basenlerımden asagısı, kollarım karnım goguslerım sardım sadece bacaklarımı sarmadım. 40 dk bısıklet surdum sadece 5 dksı normaldı gerı kalan surenın hepsı elıptıktı. ardından 5-10 dk dınlenıp kucuk top ve halka ıle platesın bazı hareketlerını yaptım bacak arası sıkma kolları germe, karnı germe falan. 20 dk kadar da onlar surdu dusumu aldım sutumu ıctım bır bardak su ıle yatttım.
buıgun de detoks gunumdeyım. bırazdan khavltımı yapacagım.
BENİM ELBİSEM YOKKİ:))))) YAZLIK VARDAKIŞLIK YOKHAYIRGİYCEK YERİMDE YOK TÜM HAFTA EVDEYİM ARADAHAFTA SONU ÇIKIYORUZZ AMA GİYCEK ORTAM YOK ÇALIŞSAM ALIRDIM AMA DURUN GÜZEL Bİ ELBİSE YAKALRSAM ALAYIM SIRF SİZİN İÇİN:))))
HADİ SANa kolay gelsin güzellik bende bugün çamaşır asıp dışarıçıkayım diyorum ama havayı anlamıyorum karşımda apartman var güneşli değilmi nesli sen söyle hava nasıl
Duygu, bugün siyah pantolon ve üzerine gömlek giydim, bir de yeni aldığım kot ceketi giyeceğim, asıl beni sevindiren bu gömleği aldıktan sonra giyememiştim hiç çünkü 38 beden:)) Sanırım üst bedende 38 oluyor artık:)) Alt bedende de bir ara denemem lazım. Benim pantolon kot bedeni ile 29, sen kaç beden giyiyordun, altta da 38'di galiba değil mi senin? Bir de bana sanki senin boyun benden uzunmuş gibi geliyor, yani ölçülere falan bakınca, sen eminsin değil mi 1.68 olduğuna boyunun?
pomo benim büyük kızım ikizler ve ondada var çok güzel kompozisyon yazar,şiir yazar
öğretmen şiir yazılacak diye ödev verse hiç internetten bulmaz hemen geçer yazar aklından öğretmen kaç kez okutur
hatta ingilizce şarkı yazdı ezberledi sonra baloda söyledii alkışlar koptuu
öğretmern okulda kaç kez okutmuşş
türkiyede en çok görmek isteğim şehir konya .bi türlü kısmet olmadı hatta bundan 2 buçuk sene evvel tura yazıldım iki günlük gideceğimiz günden önce kayınpederim vefat etti kısmet olmadı ,eşim işi gereği 30 kere falan gittti bana yine nasip olmadı heralde daha vaktine var diyip bekliyorum ama içimde daha görmeden sevgisi var konyanın ve mevlananın
ya bu insanlar ne yapmaya çalışıyor iyi hoşta seni yaralıyorlar ,pomocum ne olur üzülme canımm inann zmaanı geldiğinde olacak,eşinn üzülüyormu oda çok istiyormu eğerkii o diretmiyorsa bebek konusunda bu kadar kafana takma dicem ama ben ne desem boş tabikii ,her insan anne olmak ister çünkü
sütüü bende çokk sıcak içerim iyice kaynayacak dumanı üstündeyken içerim ağzım yana yana yoksa içememm
birde kakao koyarım ben
gerçekten ikizler burcumu çünküü anladım hemne pomo ikizlermi dedim benim kızımda ikizler
evet bende kotta beden 29 giyorum bedenim alt 38 ,üstbeden 38-40 boyumda 1.68 .neden boyum daha uzun gibi geldiki?
bu arada olmayan şey oldumu insan çok mutluoluyor
ooo maşallahhhh cnmmm ya ben sana şu yağlarda özellikle biberiye yağını almanıistiyorumm bi incele bakkgunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım.
once dunku menumu yazayım.
Sabah:
Dunku kahvaltımın aynısıydı.
Limonlu sirkeli su içmedim
Tam yaglı beyaz peynır, 4-5 zeytın, domates,salatalık, bu kez ıkı dılım tam bugday ekmegı
Yarım yaglı bır bardak süt.
Ara: 500 ml sıcak su, bır elma, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.
Oglen: yemekten once 500 ml sıcak su, ıkı kepce mercımek corbası, 5 kasık turlu etsız ( ıcınde kabak, patlıcan ve patates vardı ), 2 dılım ekmegının kabugu.
Acık sekersız cay, yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.
Ara: 500 ml sıcak su, ıkı cevız, 5 badem, ceyrek maydonoz
Aksam: evde yedım yemegımı. 4 kasık mercımek bulgur nohutlu pılav detoks ıcın hazırladıgımız gıbı. az yag ve baharat bıraz tuz ıle kavurdum sadece. tavuk sote yedım 5 kasık. ıcınde mantar ve kırmızı bıber bıberdı. kendımı astım ve 5 kasık yogurt yedım :))))) yarım sıse meyvelı soda.
yesıllıklerımı yıkadım bazı ıslerım vardı onları hallettım camasır yıkandı astım. kendımı ıyıce stresledım lavanya yagı lomon yagı kakao yagı badem yagı ve hınt yagı bulabılmıstım bunları karıstırdım ve surdum vucuduma. basenlerımden asagısı, kollarım karnım goguslerım sardım sadece bacaklarımı sarmadım. 40 dk bısıklet surdum sadece 5 dksı normaldı gerı kalan surenın hepsı elıptıktı. ardından 5-10 dk dınlenıp kucuk top ve halka ıle platesın bazı hareketlerını yaptım bacak arası sıkma kolları germe, karnı germe falan. 20 dk kadar da onlar surdu dusumu aldım sutumu ıctım bır bardak su ıle yatttım.
buıgun de detoks gunumdeyım. bırazdan khavltımı yapacagım.
muhakkak al elbıse ya. senın gıbı bakımlı bırı dısarda gıyecek ortamım yok dıyıp almamazlık yapar muı hıc ya. kendın ıcın al evde gıy. beklıyoruz resım valla banane
oo süperr o zaman bu elbise okeydir detaylarla renklendirirsin bu tip elbiseyi çokda yakışır eminimmm
yasakladımmmmmmmmmmmmmmm
ya inanmıyorum yorumu yaptım yolladım yukarda yazını gördüm:)))) ben devamına daha bakmadımm larakadar baktım dahaa lar güzelde basen kısmı kafamda soru işareti bıraktı eğer pomonun basensorunu varsa elbise yukarı çıkcak ve orantısız görüntü olck çünkü bedener sınırlı mesela daha büyük beden olsa bir beden büyük alsın basen kısmını ellemesin üst bedeni bir tık daraltın derdim böylece üst beden oturcak slt bedende basen sorun olmucak
SLM KIZLAR DIŞARI ÇIKTIM OĞLUMUN CEVİZİNİ BADEMİNİ ALAYIM DİYE AMAA SAHİLİN DAVETKAR DURUŞUNA DAYANAMADIM SAHİL YOLUNA GİRDİM ORDA OĞLANLa yürüdükOĞLANIN PEŞİNDEN KOŞTUM ASLINDADAHADA YÜRÜRDÜM AMA KUZEYİ BİLİYORUMDÖNÜŞTE KUCAK İSTİCEK ELİMDEKİLERLE ONLADÖNMEMÇOKZOR OLURDU NEYSE 5000 ADIM ATTIKTABİ YOKUŞ VE BAYA MERDİVENDEÇIKTIK
GÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM AKŞAM BELLİ NE YİYECEĞİM OĞLUM EŞİM ÇOBAN KAVURMA VE PATATES YİCEK BENDE SADECE SALATA :))))
AÇ KARNINA:ELMA SİRKELİ BALLISUYUM
SABAH:2KAŞIK LOR PEYNİRİ İÇERSİNE YARIMDOMATES,YARIM SALATALIK,YARIM BİBER,DEREOTU,MAYDANOZ,TAZESOĞAN BOL PUL BİBERİLE 1 DİLİM KIZARMIŞ TAHILEKMEĞİ
ARA:KAHVEŞEKERSİZ BİRAZ SÜT İLE
ARA:5 BADEM SAHİLDE YÜRÜRKEN
ÖĞLEN: 1KAŞIK ISPANAK SARIMSAKLI YOĞURT İLE KÜÇÜK KASE MERCİMEKÇORBASI
YEMEKDEN SONRA OĞLUMU PROFİTEROL YEDİRİRKEN 2 KAŞIK BENDE YEDİM (en sevdiğim tatlıdan sadece 2kaşık)
ŞUAN SPOR SONRASI YASEMİNLİYEŞİLÇAYIMI İÇİYORUM
BİR ARA DAHA YAPARIM 3 BADEM 1 CEVİZ İLE
AKŞAM:KIRMIZILAHANA SALATASI AKŞAMI HAFİF GEÇİRCEM SALEP İÇECEĞİM ÇÜNKÜ )
YATMADAN YEŞİLÇAY,ELMASİRKELİ BALLI SUYUMU İÇERİM BİRŞEYLER YERSEM EKLERİM
bu arada sporumudayaptımm
pilates dvd1(karnım inanılmaz yanıyor şuan)
100 kere bacak arasındaçember sıkma
100 kere kolda çember sıkma
100 kere yarım mekik
sabah 50 ,öğlen 50 olmak üzere sıçrama hareketİ akşamda 50 kere yapcam inşallah
ve öğleden önce attığım 5000 binadım
bu arada dün pilates topuNU kaldırmadım koltukda tv izlerken yada netteyken ayağımınaltında bir ileri bir geri devamlıkullanıyorum farketmeden oturduğum yerden spor yapıyorum:)))
benden bukadar kızlarr..akşam yine uğrarım kavurma için hazırlıklara başlayımm
Ya ne bileyim, ölçüleri yazınca öyle bir hisse kapılmıştım:)) Gerçi ölçülerimiz de yakın, senin üst beden ölçün benden inceydi, alt beden yaklaşık aynı, evet evet oradan çıkarmıştım, daha uzun olabileceğini.
yaban mersini kilo verdiriyomuş aynı zamanda diyabet içinde çok faydalı bir besinmiş ondan olabiliiiirrr
menuler once bana da az geldı canım ama acıklamayı yapmıssın. aktıvıte yıne yıkılıyor.
buarada bu ıslerı yaparken aksama kadar benımle de ugrastı artık. yuz meseaj yazmıstır nerdeyse sagolsun oyyyyyy tatlı arkadasım benım.
Pomocum spor konusunda coşmuşsun bakıyorum, tebrik ediyorum, çooookkk mutlu oldum
ooo maşallahhhh cnmmm ya ben sana şu yağlarda özellikle biberiye yağını almanıistiyorumm bi incele bakk
menün aktiviten valla tebriklerr bugün başka bi havan varrr geliyor buraya buram buram
alırsam sizin için alcam zaten giycek yerimyokçünkü tabi istediğimgibi bulursamm :)))
hangı tıp elbıse pekı kafam karıstı
pomocum tabiki seni çok da fazla anlayamam senin yaşadıklarını yaşamadım hemde bir tane çocuğum var bunu galiba yazmak istemedin diye ben yazdım ama sonuçta bende bu aşamaların birazından geçtim ve az çok neler hissedilebildiğini biliyorum .bana bile yoksa kısır mısın dendi neler neler ima ettiler insanların bakış açılarını çok iyi biliyorum malesef .ve bunların sonucunda sana hem destek olmak adına hemde gıyabında dua mahiyetinde bişeyler yazdım.ama galiba yanlış anlaşıldım .yazmış olduğun yorumun çok sert geldi bana .ben seni üzmek istemedim kusura bakma. bi daha bu konu hakkında tek bir yorumum olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?