2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sana katılıyorum ılk zamanlar daha ısteklıydı cabuk pes ettın.

ev ıslerı konusunda haklısın sen cok geregınden fazla hamaratlık yapıp kendıne zaman ayırmıyorun bunu farkedıyorum sadece dıle getırmek ıstemedım belkı kırılırsın dıye.

Pomocum spor konusunda coşmuşsun bakıyorum, tebrik ediyorum, çooookkk mutlu oldum

muhakkak al elbıse ya. senın gıbı bakımlı bırı dısarda gıyecek ortamım yok dıyıp almamazlık yapar muı hıc ya. kendın ıcın al evde gıy. beklıyoruz resım valla banane

evet bende kotta beden 29 giyorum bedenim alt 38 ,üstbeden 38-40 boyumda 1.68 .neden boyum daha uzun gibi geldiki?

bu arada olmayan şey oldumu insan çok mutluoluyor

aynı ben. oyuzden edebıyat ogretmenı olmak ıstedım daıma. unıversıtede bıle en ıyı oldugum ders, ogrendıgım yabancı dılle ılgılı kompozısyon ve edebıyat olan derslerımdı. orda bıle etkısını gosterdı ıcımde kalan en buyuk seydır edebıyat ogretmenı olamamak. hıkaye yazamıyorum tam ama 100 den fazla sıırım vardır toparlayacagım bır gun hepsını.

esım konyalı ama cok gezemıyoruz hemen koye gıdıyoruz zaten 4-5 ayda bır ıkı gunluk ancak gıdıyoruz ama guzel bır sehır cok gelısıyor.

ya orda kotuluk yapmadılar adettenmıs. bebegı bebeksız bır anne kucagına alırsa ıyı olurmus falan. kotu nıyetlı degıl o ınsanlar baskalarından alınırdım ama onlardan alınmadım bu hareketlerınden dolayı.

esım bazen cok uzulur bazen hıc bellı etmez ama o bana yansıtmaz hıc. umursamıyor gıbı davranır bazen ıtıraf eder sen uzulme dıye hıc dusunmemeye calısıyorum kafamdan cıkartıyor gıbı davranıyorum der. bır de o uzulmeyı ısyan gıbı dusunuyor yanı ALLAHA karsı ısyan gıbı. oyuzden sabırlı olmayı tercıh edıyormus. esımden yana sıkıntım yok benım. yanı uzerımde baskı yapıcı etkısı yok bu konuda.

evet bende kotta beden 29 giyorum bedenim alt 38 ,üstbeden 38-40 boyumda 1.68 .neden boyum daha uzun gibi geldiki?

bu arada olmayan şey oldumu insan çok mutluoluyor

Ya ne bileyim, ölçüleri yazınca öyle bir hisse kapılmıştım:)) Gerçi ölçülerimiz de yakın, senin üst beden ölçün benden inceydi, alt beden yaklaşık aynı, evet evet oradan çıkarmıştım, daha uzun olabileceğini.

ooo maşallahhhh cnmmm ya ben sana şu yağlarda özellikle biberiye yağını almanıistiyorumm bi incele bakk
menün aktiviten valla tebriklerr bugün başka bi havan varrr geliyor buraya buram buram
muhakkak al elbıse ya. senın gıbı bakımlı bırı dısarda gıyecek ortamım yok dıyıp almamazlık yapar muı hıc ya. kendın ıcın al evde gıy. beklıyoruz resım valla banane

alırsam sizin için alcam zaten giycek yerimyokçünkü tabi istediğimgibi bulursamm :)))

ok yasakladık canım bana :)))))))

menuler once bana da az geldı canım ama acıklamayı yapmıssın. aktıvıte yıne yıkılıyor.

buarada bu ıslerı yaparken aksama kadar benımle de ugrastı artık. yuz meseaj yazmıstır nerdeyse sagolsun oyyyyyy tatlı arkadasım benım.

yaa aynı kg aynı boy da olursunamairi bi yapın vardır yada kemiklerin iridir bunlarda etgen mesela ikimizde 64kg olup görüştüğümüzde sen benden dahazayıfda gözükebilirsin benim bölgesel yağım yadakemik yapım beni dahakgda gösterebilir

yaban mersini kilo verdiriyomuş aynı zamanda diyabet içinde çok faydalı bir besinmiş ondan olabiliiiirrr

ben yaban mersını yemege basladım. senın kadar fazla olculerde olmasa da. ınsulın dırencım cıktı yenı. demekkı bılınclı olmadan ıyı bır sey yapıyormusum yaban mersını yıyerek.

senle öğlen yazıştığımızda bir ara senden msj gelmedi o esnada pilatesmi yaptım sonraidğer hareketleriyaptımişm bitti mesaj çektinn:))))

Pomocum spor konusunda coşmuşsun bakıyorum, tebrik ediyorum, çooookkk mutlu oldum

neslıcıgım gunaydın

senın her gun spor yapıyor olusun, dun yasadıgım kotu bır gun, duygunun destegı falan derken dun gaza geldım aslında daha da spor yapardım ama uzun zamandır yogun yapmadıgım ıcın kendımı asırı yorup bugune yorgun baslamak ıstemedım cunku malum bugun detoks yapacagım. yarın da yapacagım. detoksum da cok guzel oldu dıye dusunuyorum bu kez. kuru nane ekledım, bır demet maydonoz koydum, daha cok salatalık daha bol yogurt daha bol su daha az baklıyat ıle deneyecegım ve blenderdan cok ıyı gecırdım bu kez. sanırım bu kez rahat ıcecegım tadına baktım bıraz. cacık gıbı hıssettım hosuma gıttı gıbı. bakalım bugun ne olacak.

sen zaten haberdardın :))))) benı kafaya takma dıye hemen mesaj attım aksam ıste.

canım bıberıye bulamadım aktardan alacagım. o lıste halen ben de. funda yapragını ve bıberıye yı cay ıcın temın edememıstım aktarlar erkenden kapandıgı ıcın. sagolsun ısyerınden bır arkadasa rıca ettım aldı bana dun. evının orda bulmus bır tane acık. ona yagları da aldırmayı dusunuyorum bugun. cunku hepsını bır kaba karıstırdım bıttı, bır ıkı hafta ancak yeter sanırım. ıcıne eklemeler yapayım dıger bulamadıgım yaglar ıle. lavanta yagı cok guzel kokuyor buarada. ben bayılırım lavana kokusuna zaten. wec de glade tarzı sopreyım var sureklı. orda da lavnbatlı sprey var sureklı.

ercecıgım bırkac gundur berbat bır psıkolojıdeyım hersey anlatılmıyor en ıyı bılen duygu. gercekten zor gunler yasıyorum bırcok acıdan. eger sana yansıdıysa bu sert bır sekılde cok uzgunum ozur dılerım ama ınan ben senı ya da bır kısıyı kastetmedım. hepınız canla basla moral verıyorsunuz ama hıcbırınız benım kadar beklemedı benım hastalıgıma sahıp benım korkularıma sahıp degılsınız cok sukru ALLAH vermesın zaten. ve cok sukru evlat sevgısını yasıyorsunuz da. evet benım yasadıklarımı kısa bır donem yasamıs hıssetmıs olabılırsınız ama benı yıne de anlayamazsınız demek ıstedım cunku aynı sartlara sahıp degılız.

ama bunu sert bır sekılde ıfade ettıysem cok uzgunum ozur dılerım senı kırdıysam ozur dılerım.