- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.941
sen zaten haberdardın :))))) benı kafaya takma dıye hemen mesaj attım aksam ıste.
canım bıberıye bulamadım aktardan alacagım. o lıste halen ben de. funda yapragını ve bıberıye yı cay ıcın temın edememıstım aktarlar erkenden kapandıgı ıcın. sagolsun ısyerınden bır arkadasa rıca ettım aldı bana dun. evının orda bulmus bır tane acık. ona yagları da aldırmayı dusunuyorum bugun. cunku hepsını bır kaba karıstırdım bıttı, bır ıkı hafta ancak yeter sanırım. ıcıne eklemeler yapayım dıger bulamadıgım yaglar ıle. lavanta yagı cok guzel kokuyor buarada. ben bayılırım lavana kokusuna zaten. wec de glade tarzı sopreyım var sureklı. orda da lavnbatlı sprey var sureklı.
nesliyle beğendiğimiz elbise
tamam hatırladım o elbıseyı.
canım ben kahvaltı yapayım oldu mu. mesajlasırız zaten. sana da neslıcıge de guzel bır gun dılıyorum bakalım bugun nasıl olacak :))
buarada tartıda 300 gram farkettı ama odemım gıtmemıs anlasılan. 105,2 gordum ama pazartesı 104,5 du yıne. dun 105,6 cıkmıstı
ben kactım kızlar hem kahvaltımı yapmam lazım hem baya ısler var. opuyorum hepınızı uzun uzun yazamadım kusura bakmayın
yaa aynı kg aynı boy da olursunamairi bi yapın vardır yada kemiklerin iridir bunlarda etgen mesela ikimizde 64kg olup görüştüğümüzde sen benden dahazayıfda gözükebilirsin benim bölgesel yağım yadakemik yapım beni dahakgda gösterebilir
Haklısın canım, olabiliyor öyle. Benim kemik yapım iridir mesela, el ve ayak bileklerim kalındır. İnce olmasını isterdim ama, kadınlarda ince bilek güzel oluyor.
evet canım yanlış anlaşılma olmuş .karabiberim teşekkür ederim yorumun için çok içten yazmışsınerce sen türkiyede değilmiydinn
kocaelideyim canım
ercecimm bir tanem yanlış anlamışsın ben okuyunca pomonun yazdıklarını sana karşı yazılmış değil etrafındaki yani arkadaş çevresinin öyle baktığını yazmış ,sen üzerine alınma canımm
pomonunn kesinlikle kırıcı bir yorum yapacağını düşünmüyorumm
merhabalar herkesee öncelikle allaha şükür güzel bir sınav atlattım sonrasında yarın 2 sınavım var ama çokta uykum var ama yemek yediğim içinde uyumak istemiyorum napcam kararsız kaldımöncelikle size günlük menümü yazıyım
sabah
bir kase baharatlı yoğurt yedim ve sebze çorbası içtim bağırsaklarım hareketlensin artık diye
öğlen
2 kase düğün çorbası bir tabak nohut yemeği yedim ( düğün çorbası da 151 kaloriymiş :S ) bulgur pilavı gözüme hoş gelmedi kuru gibiydi çok yemedim
akşam
1 kase yoğurt yaklaşık 300 gr kadar tavuk göğsü yedim gün içerisinde daha yarım litre su içtim şu saatten sonra bol su ve yeşilçaya adıyorum kendimi :)
ercecıgım bırkac gundur berbat bır psıkolojıdeyım hersey anlatılmıyor en ıyı bılen duygu. gercekten zor gunler yasıyorum bırcok acıdan. eger sana yansıdıysa bu sert bır sekılde cok uzgunum ozur dılerım ama ınan ben senı ya da bır kısıyı kastetmedım. hepınız canla basla moral verıyorsunuz ama hıcbırınız benım kadar beklemedı benım hastalıgıma sahıp benım korkularıma sahıp degılsınız cok sukru ALLAH vermesın zaten. ve cok sukru evlat sevgısını yasıyorsunuz da. evet benım yasadıklarımı kısa bır donem yasamıs hıssetmıs olabılırsınız ama benı yıne de anlayamazsınız demek ıstedım cunku aynı sartlara sahıp degılız.
ama bunu sert bır sekılde ıfade ettıysem cok uzgunum ozur dılerım senı kırdıysam ozur dılerım.
canım tavsıyelerın ıcın sagol.
neden yazmadın merak ettım sımdı. nıye belkı ılerde dedın ????
oooooo demek seyahat planı var cok ıyı olmus. ben de havalar guzel olsa aılemın yanına gıdecegım bunaldım ben de.
Canim bende cok yaptim bunlari ama inan hersry beyinde bitiyor yani cocuk olayini kafandan atmadan cocuk sahibi olman zorcok sevılıyormusum. yurekten dua eden ınsanlar varmıs cevremde. bana ugur olsun dıye ozellıkle kucagıma verdıler bebegı. esıme donup bakmadım kımseye donup bakmadım gulerek otudum gulerek cıktım. esım sımdı uyuyor ve aslında aglayacak bır omuz arıyorum su an. ve guclu maskem ındı ıste. aglamam lazımmıs demekkı. anlasılan cok sıktım kendımı
Ecrecim inan gorunce cok begenirsin en cok da manevi havasini cok seversin diye tahmin ediyorum ne de olsa mevlana sehritürkiyede en çok görmek isteğim şehir konya .bi türlü kısmet olmadı hatta bundan 2 buçuk sene evvel tura yazıldım iki günlük gideceğimiz günden önce kayınpederim vefat etti kısmet olmadı ,eşim işi gereği 30 kere falan gittti bana yine nasip olmadı heralde daha vaktine var diyip bekliyorum ama içimde daha görmeden sevgisi var konyanın ve mevlananın
iyiken gitmişim yaaa hava güzeldi çok keyifli geçti günümöğle yemeğimi de yiyip geldim, bugün ezogelin çorba ve tavuk ızgara yedim, yanında da bulgur pilavı. Detaylarını akşama toparlarım, saat 2'de ilk toplantı başlayacak, öncesinde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. Sanırım duygu agora'ya gitti, hala yağmur yağmadı ve gayet güzel bir hava var, ılık ve rüzgarlı, çıkıp yürümek vardı şimdi ama...
kızlarrr nasılsınız...
Hepinizi çok seviyorum...
ne diyimyazık etmişsin kendine bir anlık çıldırma anı diyelim veönümüzdeki maçlara bakalımmmerhaba herkese iyi akşamlar öncelikle..
Ben çok büyük bir cıss yaptım hemde 2 bir lokma börek yada 5 kaşık tatlı yemek gibi değil akşam sizlerle konuştuktan sonra saat 8 gibi 2 kase mercimek yemeği yedim tabi şimdi siz bana bundan bişey olmaz da diyebilirsiniz keşke bir kase yeseydinizde ama dananın hatta filin kuyruğu burada da kopmuyor henüz saat gece 23:35 sularında gözüm döndü benim birde ilk başlarda hızlı kilo veriyodum ya şimdi hızlı veremiyorum diye gözüm döndü gittim bir tabak dolu dolu pirinç pilavı yanında ( derisini bile ayıklamadan ) bir but ve bir kase çorba yedim sonra da çok sinirim bozuldu oturdum ağla ağla ağla kendime çok çok kızdım(
64.4 çıkıyodum ya terazide bir çıktım ki ne göreyim 66 .3 sonra yattım her neyse sabah kalktığımdan 65.1 dim yani 700 gr direk bedene geldi çok moralsizim günüm bu yüzden çok kötü geçti(
sonra sabah
1 kase yoğurt ve yarım saat sonra 1 yumurta yedim
ara bir mandalina
öğlen
br kase mantar çorbası 2 kadın budu köfte 1 kutu ayran
ara bir mandalina
akşam da şimdi yicem işte ama gelince bir kase yoğurdumu yedim umarım sizden güzel haberler gelir sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?