- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #4.961
merhaba herkese iyi akşamlar öncelikle..
ben çok büyük bir cıss yaptım hemde 2 bir lokma börek yada 5 kaşık tatlı yemek gibi değil akşam sizlerle konuştuktan sonra saat 8 gibi 2 kase mercimek yemeği yedim tabi şimdi siz bana bundan bişey olmaz da diyebilirsiniz keşke bir kase yeseydinizde ama dananın hatta filin kuyruğu burada da kopmuyor henüz saat gece 23:35 sularında gözüm döndü benim birde ilk başlarda hızlı kilo veriyodum ya şimdi hızlı veremiyorum diye gözüm döndü gittim bir tabak dolu dolu pirinç pilavı yanında ( derisini bile ayıklamadan ) bir but ve bir kase çorba yedim sonra da çok sinirim bozuldu oturdum ağla ağla ağla kendime çok çok kızdım(
64.4 çıkıyodum ya terazide bir çıktım ki ne göreyim 66 .3 sonra yattım her neyse sabah kalktığımdan 65.1 dim yani 700 gr direk bedene geldi çok moralsizim günüm bu yüzden çok kötü geçti(
sonra sabah
1 kase yoğurt ve yarım saat sonra 1 yumurta yedim
ara bir mandalina
öğlen
br kase mantar çorbası 2 kadın budu köfte 1 kutu ayran
ara bir mandalina
akşam da şimdi yicem işte ama gelince bir kase yoğurdumu yedim umarım sizden güzel haberler gelir sevgiyle kalın
iyiken gitmişim yaaa hava güzeldi çok keyifli geçti günüm
kontesimmmmmmmmmm güzel arkadaşım ben iyiyim asıl sen nasılsınnn,benseni daha çok seviyorummmmmmmmm
Selam kızlar, bugün de epey yoruldum, kafa olarak yani, gerçi adım sayım da 5000 olmuş, fena sayılmaz. Akşam yemeği olarak dolapta kalanları değerlendirdik bugün. Menümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 kk kadar lor ve peynir
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
Ara:
- 2 fincan sade neskafe (toplantıda içtim)
Akşam:
- 1 tabak kuru fasulye yemeği
- 1 kase çoban salata
Üstüne:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 15 tane badem
Yemek pek hoşuma gitmedi açıkçası, o yüzden üstüne yediklerim biraz fazla oldu. Spor yapmayı planlıyorum ama önce yediklerimi sindirmem lazım.
We
Bu arada herkesin menüsü pek bir az benimkine göre, bu yüzden psikolojik olarak ta çok yiyormuş gibi hissediyorum ama kalorisepetine girince makul bir kalori çıkıyor, o zaman diyorum ki yok yok onlarınki az, seninki normal:))
Menun guzel cnm aktivitede simdilik fena degil ama aksam yemegi ustune yediklerin bana fazla geldi
Hadi kalk cnm yap leslini at yaglari icinde bedeninde rahat etsinHee bana da fazla geldi zaten:))) Kalkıp spor yapmam lazım, en azından adım sayımı 10000 yapmam lazım, biri beni iteklesin:))
Menun guzel keyifli sporlarİyi aksamlar kizlarr
Hemen menumu yazayim kizim uyudu oglusumu da uyutup spor yapicam.
Sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir, 2 dilim sucuk, roka , sekersiz cay
Ara: 3 dilim ayva
Ogle: 5 kasik zyagli sebze yemegi, 1 kase yogurt,1 dilim ekmek
Ara: 1 kepce az sekerli hosaf, 1 yemek kasigi badem
Aksam: Yagsiz eksili salata uzerine 5 kasik kuru fasulye susuz 1 kasik pilav
Ara: 1 fincan bitki cayi 1 mandalina
1,5 litre su ictim 2 ye tamamlarim.
Sporumu da yapicam birazdan mekik pilates hareketleri falan gunu kapatirim boylelikle...
Kızlar okuldan folklor ekibi çıkarmamı istediler...günde 1 buçuk saat çalışma yapacağım spor niyetine geçer mi? çok yorulacağım eve geldiğim vakit spor yapamam herhalde...
Slm kızlarr saat 14:30 agora gittim o saatten 17:30 kadar paso yürüdüm. Iyi bir aktivite oldu iyiken gitmişim çok güzel geçti..
Gelelim benim saçma sapan menüme siz yazmadan ben yorum yapayım saçma yetersiz olmayan bir menüü
aç karnına su içtim
kahvaltı ikidilimkare çavdar ekmeğine kaşarlı domatesli tost
ara:kahve şekersizbiraz süt ile
ara:5 badem
öğlen: Dün oğluma tatlı alırken kendimede kazan dibi aldım amaakşam yemek istemedim yakması zor olmasın diye bende öğleyemeğimi feda ettim 1 porsyon kazan dibi yedim
akşam:canım çok çektiği için gevrek aldım enine ikiye ayırdım içine kaşar domates ekledim tost makinasında kızarttım yanında büyükboy ayran ile
su tüketimifena değil
şimdi yeşil çayımı içeceğim
bundan sonra bi salep belki içerimm
evet benım haberım var alısvcerıste olduğundan :)))))) neslı- duyguya elbıse al dedım ama bulamamış anlaşılan.
canım burda bıle hava güzel. ızmır daha guzeldır temız havada yuruyus ve mağaza gezmek en buyuk terapı valla. cok ıyı yapmışsın.
yukardada yazdım dengesizbir menü ama açmıyım değilim..
Şimdi bende günümü toparlayayım....
sabah uyanınca 1 bardak su
1 mandalina
kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çemen
1 bardak evde sıkılmış meyve suyu
ara öğün: 1 portakal
1 muz
öğle : yemek yiyemedim(((notları yetiştirmem lazımdı...
ara öğün: 1 bardak çay
4 adet ikram bisküvi
akşam: 8-9 kaşık olur karnıbahar yemeği
ara öğün: 1 portakal
1 mandalina
şimdi kalkıp leslie yapacağım şu 68 dakikalık olanından....
Hepinize selam kizlar
Nihayet doktora gittim ve cok sukur olumsuz bisey soylemedi hatta cok iyi gorunugumu bile soyledi ama asil genel kontrolum mart ayinda insallah o zamanda bisey cikmaz:)))
Neyse tabi adanaya gittigimiz icin duzenim ister istemez biraz bozuldu bu gunde yol hali diyelim artik yarin tekrar baslarim diyetime
Bu arada ben su yogurt karisimini denemeye basliycam sanirim fikosiyanin isimli arkadas bahsetmisti zerdecal zencefil ve tarcin karisimi.internettende arastirdim bayagi mantikli geldi neyse bu hafta sonucunu gorurum insallah az da olsa
Canim bende cok yaptim bunlari ama inan hersry beyinde bitiyor yani cocuk olayini kafandan atmadan cocuk sahibi olman zor(
Tabi bunuda soylemei kolay yapmasi zor ama esin bu konuda cok anlayisli bence o yuzden cok sanslisin umarim en kisa zamanda rabbim sanada bir evlat versin canim
Ecrecim inan gorunce cok begenirsin en cok da manevi havasini cok seversin diye tahmin ediyorum ne de olsa mevlana sehri
kızlarrr nasılsınız...
hepinizi çok seviyorum...
Öğle yemeğimi de yiyip geldim, bugün ezogelin çorba ve tavuk ızgara yedim, yanında da bulgur pilavı. Detaylarını akşama toparlarım, saat 2'de ilk toplantı başlayacak, öncesinde bir bakayım dedim ne var ne yok diye. Sanırım Duygu Agora'ya gitti, hala yağmur yağmadı ve gayet güzel bir hava var, ılık ve rüzgarlı, çıkıp yürümek vardı şimdi ama...
Özel mesaj gönderemiyorum canım o nedenle ileride diye yazdım. göndermeye başlayınca numaramı veririm görüşürüz.
Haklısın canım, olabiliyor öyle. Benim kemik yapım iridir mesela, el ve ayak bileklerim kalındır. İnce olmasını isterdim ama, kadınlarda ince bilek güzel oluyor.
aaaaa 300gr 300 gr dır boşver dün dünde kaldı önümüzde maçlara bakıyoruzz artıkk, yarın 104,5-104,2 arasındasın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?