2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar okuldan folklor ekibi çıkarmamı istediler...günde 1 buçuk saat çalışma yapacağım spor niyetine geçer mi? çok yorulacağım eve geldiğim vakit spor yapamam herhalde...

Selam kızlar, bugün de epey yoruldum, kafa olarak yani, gerçi adım sayım da 5000 olmuş, fena sayılmaz. Akşam yemeği olarak dolapta kalanları değerlendirdik bugün. Menümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 kk kadar lor ve peynir
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı

Ara:
- 2 fincan sade neskafe (toplantıda içtim)

Akşam:
- 1 tabak kuru fasulye yemeği
- 1 kase çoban salata

Üstüne:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 15 tane badem

Yemek pek hoşuma gitmedi açıkçası, o yüzden üstüne yediklerim biraz fazla oldu. Spor yapmayı planlıyorum ama önce yediklerimi sindirmem lazım.

Bu arada herkesin menüsü pek bir az benimkine göre, bu yüzden psikolojik olarak ta çok yiyormuş gibi hissediyorum ama kalorisepetine girince makul bir kalori çıkıyor, o zaman diyorum ki yok yok onlarınki az, seninki normal:))

Fiko, az yiyince böyle olması normal, yetmiyor yediklerin. Zaten biz çoğalt diyoruz ama dinlemiyorsun, dinlemeyeceksen niye soruyorsun onu da bilmiyorum! Dünü unut, kaldığın yerden devam et, yalnız porsiyonlarını artır ve normal yemekleri ye güzelce. Ayrıca hareket et deyip duruyorum sana kaç gündür ama hiç hareket görünmüyor sende. Tüm bu sebeplerden dolayı, ben artık senin menülerine yorum yapmayacağım. Yaşın çok genç, metabolizman hızlı, biraz dikkat edip hareketini artırsan rahatça kilo verebilecekken, illa yarı aç yarı tok kalmaya, hareketsiz olmaya ve bu şekilde kilo vermeye çalışıyorsun. Bir de üstüne bizden onay bekliyorsun. Dediğim gibi ben artık yorum yapmıyorum, sana da başarılar diliyorum.

iyiken gitmişim yaaa hava güzeldi çok keyifli geçti günüm

kontesimmmmmmmmmm güzel arkadaşım ben iyiyim asıl sen nasılsınnn,benseni daha çok seviyorummmmmmmmm

İyi yaptın valla, hafta içi sakindir de alışveriş merkezi, sanırım Kuzey de yaramazlık yapmamış maşallah Alışveriş yaptın mı peki, nasıl indirim falan var mıydı? Benim de içim gitti dışarda olmak için bugün Yarın da yoğun bir gün olacak.

indirimler var cekette pantalonda ozellikle ben ustume birsey aradim ama beni cezbeden birsey bulamadim tabi detayla gezemedim kuziden dolayi ama bordo buyuk bir canta begendim o kadar guzeldiki ahhhhh diyorum tek eksisi capraz askisi olmamasi bana sart o ozellik rahatlik acisindan
Onun disinda bol bol yurudum

Menun guzel cnm aktivitede simdilik fena degil ama aksam yemegi ustune yediklerin bana fazla geldi

İyi aksamlar kizlarr

Hemen menumu yazayim kizim uyudu oglusumu da uyutup spor yapicam.

Sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek, 1 kk peynir, 2 dilim sucuk, roka , sekersiz cay

Ara: 3 dilim ayva

Ogle: 5 kasik zyagli sebze yemegi, 1 kase yogurt,1 dilim ekmek

Ara: 1 kepce az sekerli hosaf, 1 yemek kasigi badem

Aksam: Yagsiz eksili salata uzerine 5 kasik kuru fasulye susuz 1 kasik pilav

Ara: 1 fincan bitki cayi 1 mandalina

1,5 litre su ictim 2 ye tamamlarim.

Sporumu da yapicam birazdan mekik pilates hareketleri falan gunu kapatirim boylelikle...

Hee bana da fazla geldi zaten:))) Kalkıp spor yapmam lazım, en azından adım sayımı 10000 yapmam lazım, biri beni iteklesin:))
Hadi kalk cnm yap leslini at yaglari icinde bedeninde rahat etsin
Menun guzel keyifli sporlar

canım merhaba nasılsını

kızlar sızler nasılsınız muhtemelen yazdıklarımı cogunuz yarın okuyacak. umarım herkes güzel bır gun gecırmıstır ben detoksa rağmen güzel bır gun gecırdım ılk defa daha az zorlandım. tarıfe eklemeler yapmak ıse yaradı. 4 bardak ıcebıldım :)))) ıkı bardağı zor ıcıyordum nerdeyse kusacak gıbı oluyordum.

bugun aksam hareket yapmadım baya etkıledı detoks. yuzun bembeyaz dıyor ısyterındekı herkes. yarın daha moralle yaparım cunku nerdeyse bır kılo farkettıgını gordum. 105.2 çıktım bugun bır baktım 104.5 çıktım. sabaha kesın daha ınecek. yorgunluk var uzerımde ama mekık cekmeyı düşünüyorum bır de top ve kemer ıle platesın su sıkma hareketlerınden az yapayım dıyorum

Kızlar okuldan folklor ekibi çıkarmamı istediler...günde 1 buçuk saat çalışma yapacağım spor niyetine geçer mi? çok yorulacağım eve geldiğim vakit spor yapamam herhalde...

bence cok zevklı ve güzel bır spor olur. cok sevındım. ben cok yetenıklıyımdır dansın her konusunda ama hep tpombul bırı olduğum ıcın kendımı bu tur etkınlıklerden cekmısımdır sımdı cok pısmanım.

yemek anlamında yemek goremedım menulerınde. dedıgın gıbı hakıkaten dengesız ama sen böyle sık sık yaparsın alıştım bu tur menulerıne :))))) sağlıklı ve keyıflı seyler yemıssın yıne de. yarın ama sulu bırseyler ye canım oldu mu.

serap epeydir konuşamıyoruz okuyorum ama uzun uzun yazamadım nasılsın neler yapıyorsun sağlık sorunlar tamamen gectı sanırım.

menulerıne gelınce kahvaltın güzel sadece peynır de ekleyebılırdın az olmuş kahvaltın. ara ogun ıyı kı muz da varmış cunku oglen yıyememıssın tokluğu uzatmıştır ıkı meyve yemıs olman. ara ogun de bıskuvı yemen normal olmuş acıkmışsındır tabıkı. aksam yemegın ıyı sağlıklı ama cok az olmuş. yoğurt salata ya da çorba goremedım sen nıye böyle duzensız yemeğe başladın yıne. az yemek cozum degılmıs bunu cok ıyı anladık hepımız bılıyorsun.

hatıce sonuçlarına cok sevındım ALLAH daıma mutlu haberler, sıfa nasıp etsın. cok rahatlamışsındır ya. ne güzel. mart ayında da ınsaallah ıyı sonuçlar çıkar ıyı dusun ıyı olsun ınsaallah.

sen adanaya mı gıdıyorsun doktora ????? karabıberın memleketı benım yarı memleket :))))) adana sımdı guzeldır bıraz gezseydın hatta alısverıs ıcın de uygun bır sehırdır kafan dağılırdı.

sen sarımsak cevız de yapıyordun bıraktın mı ?

yoğurt kurunu ben de eklemıstım bırara ama nasıl yapılıyor hatırlamıyorum.

benım aslında ıkı yıldır hıc kafamda yoktu hatta belkı gecen kıs bosanabılırdım ve tamamen sılmıstım kafamdan boşansam da boşanmasam da. dıyete ılk başladığımda da boyleydım. ama nasıl olduysa son zamanlarda dırencım kırıldı ıstegım de daha cok arttı anlamadım.

esımden yana bu konuda cok sanslıyımdır hakkını yıyemem.

konya ben de sevıyorum Mevlana muzesı ve turbesı her yıl cok daha guzellestırılıyor ben bayıldım cok guzeldı. belkı haftasonu gıdecegız konyaya. gorumcelerım merkezde oturuyor onları gorur gelırız bıraz gezeriz pazar gıderız gelırız belkı. esımden cıktı fıkır. henüz kesınlestırmedık gıdersem sızden selam soylerım konyaya :))))

canım bugun yoğunmuşsun baya. yarın daha rahat bır gun olur umarım senın ıcın. ocak ayında bızım sevkıyat olmaz nerdeyse hıc. christmas tatılı uzun suruyor Avrupa ulkelerının. bır de stok sayıyoruz ya da stogumuz var dıyıp almıyorlar ama yıne de ocak ayı cok yoğun oldum garıp sekılde. sureklı fıyat verıyoruz hazırlık yapıyoruz cunku subat mart ayı bızım sektörün sezonun açılma zamanı oluyor. nezaman ınsaatlar arttarsa bızım malzemelere ıhtıyac cok oluyor ben de cok yoğunum. kuru yoğunluk gıbı ama farklı farklı kısılerı ara fıyat calısması yap falan derken baya yoğunum.

ıkı uc gundur burda da hava güzel benım de canım gıdıyor valla yürümek ıcın. 15 dk gunes ancak goruyorum sanırım gunluk

Özel mesaj gönderemiyorum canım o nedenle ileride diye yazdım. göndermeye başlayınca numaramı veririm görüşürüz.

ıstersen maıl adresıyımı vereyim sana. ben sana ozelden mesaj atabılırım. merak edıyorum dıyeceklerını gerçekten. ıcıme kurt dusurdun :)))))))

Haklısın canım, olabiliyor öyle. Benim kemik yapım iridir mesela, el ve ayak bileklerim kalındır. İnce olmasını isterdim ama, kadınlarda ince bilek güzel oluyor.

ben zayıflayınca mınyon cıtı pıtı bırsey olurum cunku su an bıle ellerım ve ayaklarım kucuktur ozellıkle ellerım çocuk elı gıbıdırn nerydese.

aaaaa 300gr 300 gr dır boşver dün dünde kaldı önümüzde maçlara bakıyoruzz artıkk, yarın 104,5-104,2 arasındasın:)))

canım tartı gününde 104.5 geldım salı gunu 105.5 çıktım anlamadım ıste. bu sabah tartıldım 105.3 geldım. bugun aksam tartıldım 104.5 olmuşum. sabah daha farklı olur tam ac karnına ama sanırım bu kez detoksta 2 kılodan daha fazla verecegım gıbı gelıyor