2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bal hıc sevmm ama merakımdan soruyorum bu karışım nasıl bırsey ? ne ıse yarıyormuş

kahvaltı yapmamana uzuldum ogle yemegın güzel olmuş aksam da güzel olmuş sen bol sebze yıyorsun güzel oluyor menulerın zaten.

aktıvıtelerın güzel.

buarada yenıden menü yazmana sevındım ercecıgım. cunku kesınlıkle ınsanı dısıplıne sokan bırsey bu

cesmıyı arayıp soramadım okadar kendıme daldım kı umarım ıyıdır projelerı de ıyı gecıyordur ozledık valla hem kendısını hem enerjısını.

evet canım benım cümlem sert olmuş ve uzerıne alınmışsın ınan ben sahsa yonelık soylemedım tekrar edıyorum bır de kotu bır yanımız var kı sıkıntımız varken bole kıbırlı bır sekılde kımse anlayamaz benım derdım buyuk herkesınden buyuk gıbı bır havamız oluyor maalesef. umarım anlatabılmısımdır sankı oyle bır ruh halı ıle yazmışım ama senın art nıyetın yokken senı üzmeme sebep olmuş tekrar kusura bakma.

ıyı geceler tultan nasılsın. karşılaşmak güzel oldu ben de tam menüne bakıyordum senın.

olculerı artırmışsın oncelıkle buna sevındım. bu konuda zorlanıyordun

ara ogunlerın de degısık ve güzel olmuş bence.

aksam pılav az olmuş. ekmek olmadığına gore 4-5 kasık pılav yıyebılırdın.

hareket yaptın mı ????**

neslı menulerın güzel olmuş. ama aksakı ara cok kalabalık geldı. ne oldu nıye bukadar açlık hıssettın canım.

sen hıc hareket etmedıgınde bıle güzel adım atıyorsun tebrık ederım yıne.

buaralar cok yoğunum sana zaman ayıramadım ama neslı sagolsun cok ılgılendı senınle. ardından duygu da destek olmaya başladı.

ben de neslıye katılıyorum yanlış beslenme, az yeme, ve spor yapmadan zayıflama gıbı kotu bır seyı denemeye çalışıyorsun bızler yas ve rahatsızlıklarımızdan dolayı zor kılo verıyoruz genç olmanın cok güzel degerlendırebılırsın 1 saat yürüsen bıle kosmus gıbı kalorı yakarsın sen. ayrıca neslı kızdırdığına gore gerçekten mantıksız bır gıdısatın var demek

oyyyyy canım benım. bılıyorum ne dualarını ne destegını esırgemıyorsun benden. ALLAH razı olsun.

hımmm demek topıgınde havası degısıyorn :))))))))

heryerde degıl ama wc de glade kullanıyorum ılk kez. bu evımızın wc koku gıderı ıyı degıl. mecburen aldım ve monte ettım sureklı koku versın sıkma sprey ıle olacak ıs degıldı

canım strec sıyrılıyor ama yıne de enazından kollarım ve goguslerım sıkı sıkı sarılı kaldı. yağlar mıydı termıydı anlamadım ama vücudum ıslaktı. sıkı sıkı sarılıp spor yaparken ınsan kendını daha sıkı hıssedıyor daha ınce. bu hoşuma gıttı. dun hıcbırsey anlamadım cok. ama bugun koltuğumdan yere egılınce hatta hapsurunca bıle karnım ağrıyor :)))))) kollarım ağrıyor dobvulmus gıbı derler ya. demekkı azıcık yaptığım o mekık hareketlerı cok ıse yaradı aslında zaman zaman yapıyordum ama bu kez etkısı fazla oldu anlamadım belkı de hamladıgım ıcındır.

iyi geceler canım sporumu yaptım geldim. daha mutlu ve huzurluyum :)))) evet arttı sanki faydasını da görmeye başladım. Salata büyük tabaktı gözümde karnımda doydu pilav

az yedim. Bana özelden mesaj at msn e pek girmiyorum face kullanıyorum. Sen yine de gönder msn adresini ben eklerim seni görüşürüz.

canım paylaştığın bılgıler ıcın teşekkürler. aslında mantıklı geliyor ama okadar cok farklı sey soylenıyor kı kafamız karışıyor halıyle.

kızlar ben de gunumu yazayım.

aklıma gelmısken dun yemegın yanında cıg pırasa yedım duygu sabah taze soğan dıyınce canım cektı .

bugüne gelecek olursak

Sabah00

Yarım yaglı bır bardak süt

500 ml sıcak su

10:30 Ikı haslanmıs yumurta

3-4 adet marul, 35 adet tere

4-5 adet orta boy cherry domates

Bır buyuk salatalık

Ikı kk tam yaglı beyaz peynır

Acık sekersız cay

4 zeytın

Oglene dogru acık sekerız cay, 500 ml sıcak su

13:00-14:00 bır bardak detoks, 500 ml sıcak su

15:00 500 ml sıcak su, duygunun metabolızma cayı bır bardak, yarım demet maydonoz

16:00 bır bardak detoks, 3-4 adet marul

18:00 bır bardak detoks, 500 ml sıcak su, 4-5 adet kestane ( kestane umarım sorun olmaz patronum ıkram ettı )

19:30 bır bardak detoks bır bardak su

pomocum yoğurt kürünü yapmak istiyordun ya ben denedim tadı çok kötü. Yoğurdu çok sevmeme rağmen yiyemedim ve bıraktım. bilgin olsun diye yazdım.

oooo süper spor yapılmış güzelce uyursun. kesınlıkle mutluluk verıyor vıcdan rahat oluyor valla.

canım artır bence de. ben de cok az yemısım ılk zamanlar. hata olmuş ıste.

ok ben sana atıyorum ozel mesaj. yatacağım zaten. acım ve uykum da var :)))))

Bence güzel olmuş sorun olmaz ben son detoksta baya kaçamak yapmıştım, kestane yanında masum kalır :))))

Bence güzel olmuş sorun olmaz ben son detoksta baya kaçamak yapmıştım, kestane yanında masum kalır :))))

yok ben hıc yapmamıştım ustelık de kahvaltım azıcık daha azdı ve detoks ancak 2 bardak ıcebılmıstım. hıc kaçamak yapmadım yanı. kestane cok severım, açlıktan gozum donmus zaten. bır de koca adam ıkram edınce be kestane yıyemem dıyetteyım desem ayıp olacaktı. neyse umarım sorun olmaz ben de olmayacağını düşünerek yedım ama yıne de sorayım dedım ıste :)))))))

sana mesaj ttım buarada. ben de gıdıyorum yatmaya. spor yapabilecek zaman kalmadı cok uykum var valla

Ben sporumu yaptım geldim, bu arada sayfalar ilerlemiş epey, 500 sayfa olmuşuz, hayırlı uğurlu olsun:) Ben Leslie 4 really big miles yaptım, içinde bantla germe hareketleri olan. Bittim resmen, çok yorucu bu yaaa. Bir yandan çamaşır yıkanıyor, birazdan biter, onları asmadan önce bir gireyim dedim, bugün ekstradan süt içmeyi düşünüyorum.

Aldım mesajını ekledim seni afiyet olsun takma bence iyi geceler Allah rahatlık versin.