2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize iyi geceler, yarın güzel ve enerjik bir güne uyanalım inşallah, benim günüm yoğun olacak ama sabah girerim muhtemelen.

kızlarrr nasılsınız...
hepinizi çok seviyorum...
kontesimmmmm ben iyiyim sen nasılsın canım nerelerdesin nasılsınız .bende seni seviyorummmmm

ohh şükür geçmiş gitmiş olsun canım

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah. Pomocum nasıl gitti detoks? Ben sigara böreği ile kahvaltı yapıyorum, sanırım kahvemi işyerinde içerim, şimdilik çayla idare ediyorum.

günaydınnn bu sabah erkenciyim kahvaltımı yaptım bi yandan çayımı içiyorum bi yandan yemek koydum ocağa ona bakıyorum bugün mevlüt vr oraya gidene kadar evişimi halletmem lazım
dünki menüm

sabah kalkınca ballı tarçınlı karışım bir tatlı kaşığı
üstüne büyük bardak su

kahvaltımı 11 gibi falan yaptım
iki dilim ekmek
keçi peynirli az yağlı yumurta
şekersiz çay 3 fincan

ara
yarım portakal yarım havuç

sonra yürüyüşe çıktık eltimle yaklaşık 1 saat 15 dakika falan sürdü toplamda .yürüdük sonra parka geldik biraz spor aletlerinde çalıştım bisiklet falan sürdüm bacaklarım inanılmaz acıdı sanırım iyi geldi hemde ruhuma iyi geldi dışarda yürümek .

4 buçukta akşam yemeği yedim
az mecimek çorba
bir çiçek karnıbahar yemeği
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık salçalı makarna
2 kaşık yoğurt

akşam cıss oldu .mahallede yeni geline oturmaya gittik oda sağolsun kocaman bir tabak ikram çıkarttı bensadece ufak bir dilim ıslak kek yedim bide şekersiz 3 fincan çay

gün içinde 3 fincan şekersiz neskafe
2 litreden fazla su boğazlarım çok ağrıyo habire su içiyorum ılık ılık

Kızlar bu sabah kalktıktan sonra yarım saat yoga yaptım, çok çok iyi geldi. Bunu da düzene koymayı düşünüyorum. Başarabilirsem, her sabah düzenli olarak yoga yapmaya karar verdim:))

Erce menün gayet güzel olmuş bence, akşamki cıss ta o kadar önemli değil, iyi spor da yapmışsın.

babannemin hastalanması annemde kalması ziyaraetler falan derken dengem şaştı bi ara şükür kilo almadan atlattım o süreci .eşim diyetime engel olmaza çok iyi olacakta napalım böle böle idare edicem artık .pomocum sende farketmişsin ben yemeklerimde sebze ve bakliyat ağırlı besleniyorum çok seviyorum beni yakan tatlılar hamurişleri yoksa yemekle aram iyi .

ballı kürüde burada kadınlar kulubünde okudum hem yumurta gelişimine destek yapıyıyomuş hemde hormonları dengeliuomuş .tadı pek güzel değil ben burada çekilmiş çörekotu bulamadım şehir merkezine gitmedim çörekotlarını çiğnemem gerekiyo biraz acılık oluyo tabi üstünede bol bol su içince kahvaltı yapamıyorum

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

reokor kırdım ben dıyeyım sıze de enerjı yollayayımmmmmmmmmmmm

detoks bırıncı gun sonunda 103,40 kılo geldım. 105,2 ıydı dun sabah. bugun ıkıncı gunum boyle devam edersem yarın sabah 102 gorurum gıbı gelıyor bu kez oncekınden de daha cok gıttı maydonoz mu etkı ettı odemımı mı attım bılmıyorum ellerım daha rahat zaten. ama halen az sıslık var ben bır haftadır baya odem oldugunu dusunuyorum ben de. ellerım gergın sureklı. ve cok davul gıbı olmasada şiş.

günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallah ..
pomocumkg merak ediyorum bilgine

vayyy harikaa

duygu nerelerdesın

aşağıda goruyorum senı.
kuzey-güneye dalmışım:)))
bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmm

oooooooo spor yapılmıs yıne. valla supersın sana cok ımrenıyorum hep dıyorum hep dıyorum :))))))))

evet sayfalar ılerlıyor, gunler gecıyor. hayırlısı bakalım bır yaz mevsımını bıtırdık, sonbaharı gorduk, kısa gırdık, bakalım yazın neler konusuyor olacagız.

evet bence de sut ıc. sen sabahları sut ıcmıyorsun ogunlerınde de yogurt gormuyorum ben. dısarda yemek yıyorsun ama yogurt olmuyor mu menu de acaba ????

aksam evde et yerken de yogurt gormedım sanırım senın menulerınde

Kızlar bu sabah kalktıktan sonra yarım saat yoga yaptım, çok çok iyi geldi. Bunu da düzene koymayı düşünüyorum. Başarabilirsem, her sabah düzenli olarak yoga yapmaya karar verdim:))

ooooooooo sabah da yapılmıs spor. bravoooooooooooooo

ac karnına kesınlıkle hıc bır sporu yapmayın dıyorlar yoga cok ıyı olmus ama. kaslarına cok ıyı gelmıstır.

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah. Pomocum nasıl gitti detoks? Ben sigara böreği ile kahvaltı yapıyorum, sanırım kahvemi işyerinde içerim, şimdilik çayla idare ediyorum.
günaydın neslicim ben iyiyim çok şükür .kahvaltın afiyet olsun .
Erce menün gayet güzel olmuş bence, akşamki cıss ta o kadar önemli değil, iyi spor da yapmışsın.

teşekkür ederim nesli buraya yazınca iyi oluyo gerçekten .senin menündeki kuru meyvalara bayılıyorum şehir merkezine gidince bende alıcam geçen sene sigarayı bırakırken çok kurtarıcı oldular bana .

günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallah ..
pomocumkg merak ediyorum bilgine

vayyy harikaa

kuzey-güneye dalmışım:)))

bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmm

gunaydın canım

asagıdakı rakama bak. ozaman gozlerın acılır :)))))))))))))

poset olayını anlamadım yanlız.

günaydının uzunluğunu çok beğendim:))))
senin geçen gün aldığın 1 kg demek ödemmiş hemen gitti birde ekstra verdinn nediyim çokgüzell lütfen detoks sonrası iyidengele
dahafazla vermene etgen diğer sebepler;
bu seferfazla içtin ÇORBADAN metabolizman aktifdi birde yumurta peynir iyi yedin vucudunda FALASIYLA enerjivardı sık ayran çorbası içerek birde benim metabolizma çayımı içerek metabolizmanı hızlandırdın demek ee öyle oluncada sürekli kalori yaktın demek AMAN MAŞŞALLH DİYORUMM

gunaydın canımmmmm

oyyyyyyy nasıl canım cektı ya. acım acımmmmmmmmm :)))))))) bır saate yakın kaldı mamma yememe :)))))

detoks bu kez cok daha rahat yapıyorum canım. daha bol yogurt daha sıvı bır karısım kuru nane ve taze maydonoz koymak salatagı artırmak kesınlıkle cok ıse yaradı baharatı da gecenkı gıbı abartmadım bu kez cok daha ıyı bır tat oldu. bu sayede daha sık detoks yapabılırım odem atarım, tartıda rakam gormek moral olur, sabrımı gorup kendımle gurur duyarım. :)))))) gerı gelmemesı ıcın ugrasacagım ama gerı gelırse de onemlı degıl su kısacık mutluluk bıle cok guzel oluyor cunku :))))))

Sağol canım, sen de çok güzel kilo vermişsin, hem de enerjin yüksek, maşallah maşallah arkadaşıma Gitsin kilocuklar, geri de dönmesinler. Bu sefer detoks seni çok olumsuz da etkilememiş, çok sevindim. Canım yoğurt oluyor aslında da dün olmadı galiba. Süt doğrudan içmesem de ben çok kahve içiyorum ya, içine de süt koyuyorum, ama sütün ayrı tabi, ayrıca da ben çok seviyorum sütü, bak canım istedi şimdi:)) Ama vaktim yok şimdi, birazdan çıkacağız.

evet canım kesınlıkle odemmıs. bır gunde 1 kg farketmıstı tartı gununden bır gun sonra. evet bu kez cok hızlı oldu gecen sefer bır gunde 1 kılo gıtmıstı.

canım detoks sonrası sporu bırakmayacagım. havalar guzel. yarın aksam esımle dısarda yemek yıyecegız eve kadar yururuz az soguk ama yurunmeyecek kadar degıl. ertesı gun de arkadasımla cıkarım belkı sırf yuruyus olsun dıye. bu yuruyuslerden sonra eve gelınce mekık vs hareketlerını dusunuyorum karnım acayıp agrıyor hapsırınca bıle :)))))) ustune gıdeyım dıyorum. pazar gunu de tum gun dısarda olmayı dusunuyorum belkı konyaya gıderız hatta henuz bellı degıl. bolca gezerız ozaman esımle.

evet canım bu kez fazla ıctım. maydonoz da vardı ıcınde. bır demet maydanoz koydum senın caydan da ıkı bardak ıctım. yumurtayı ve peynırı fazla yedım daha tok tuttu. bugun daha fazla ıcerım olcu olarak.

günaydınnnnnn
vayyy süpper eneji ohh be pomocum seni hep böle görelim inşallahhh

erce kesınlıkle ben de tavsıye ederım kuru erık ve yaban mersını cok lezzetlı bır ara ogun oluyor uzun zamandır badem cevız vs ıle ara ogun yapıyordum hem degısıklık oldu hem yarı eksık yarı tatlı bır tadı olan seylerı yemek daha keyıflı oldu hem tatlı ıstegıne de olumlu etkı yapıyor ama adetlerı cok dıkkatlı tutmak lazım