- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.001
kontesimmmmm ben iyiyim sen nasılsın canım nerelerdesin nasılsınız .bende seni seviyorummmmmkızlarrr nasılsınız...
hepinizi çok seviyorum...
Hepinize selam kizlar
Nihayet doktora gittim ve cok sukur olumsuz bisey soylemedi hatta cok iyi gorunugumu bile soyledi ama asil genel kontrolum mart ayinda insallah o zamanda bisey cikmaz:)))
Neyse tabi adanaya gittigimiz icin duzenim ister istemez biraz bozuldu bu gunde yol hali diyelim artik yarin tekrar baslarim diyetime
Bu arada ben su yogurt karisimini denemeye basliycam sanirim fikosiyanin isimli arkadas bahsetmisti zerdecal zencefil ve tarcin karisimi.internettende arastirdim bayagi mantikli geldi neyse bu hafta sonucunu gorurum insallah az da olsa
günaydınnn bu sabah erkenciyim kahvaltımı yaptım bi yandan çayımı içiyorum bi yandan yemek koydum ocağa ona bakıyorum bugün mevlüt vr oraya gidene kadar evişimi halletmem lazım
dünki menüm
sabah kalkınca ballı tarçınlı karışım bir tatlı kaşığı
üstüne büyük bardak su
kahvaltımı 11 gibi falan yaptım
iki dilim ekmek
keçi peynirli az yağlı yumurta
şekersiz çay 3 fincan
ara
yarım portakal yarım havuç
sonra yürüyüşe çıktık eltimle yaklaşık 1 saat 15 dakika falan sürdü toplamda .yürüdük sonra parka geldik biraz spor aletlerinde çalıştım bisiklet falan sürdüm bacaklarım inanılmaz acıdı sanırım iyi geldi hemde ruhuma iyi geldi dışarda yürümek .
4 buçukta akşam yemeği yedim
az mecimek çorba
bir çiçek karnıbahar yemeği
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık salçalı makarna
2 kaşık yoğurt
akşam cıss oldu .mahallede yeni geline oturmaya gittik oda sağolsun kocaman bir tabak ikram çıkarttı bensadece ufak bir dilim ıslak kek yedim bide şekersiz 3 fincan çay
gün içinde 3 fincan şekersiz neskafe
2 litreden fazla su boğazlarım çok ağrıyo habire su içiyorum ılık ılık
bal hıc sevmm ama merakımdan soruyorum bu karışım nasıl bırsey ? ne ıse yarıyormuş
kahvaltı yapmamana uzuldum ogle yemegın güzel olmuş aksam da güzel olmuş sen bol sebze yıyorsun güzel oluyor menulerın zaten.
aktıvıtelerın güzel.
buarada yenıden menü yazmana sevındım ercecıgım. cunku kesınlıkle ınsanı dısıplıne sokan bırsey bu
canım tartı gününde 104.5 geldım salı gunu 105.5 çıktım anlamadım ıste. bu sabah tartıldım 105.3 geldım. bugun aksam tartıldım 104.5 olmuşum. sabah daha farklı olur tam ac karnına ama sanırım bu kez detoksta 2 kılodan daha fazla verecegım gıbı gelıyor
kuzey-güneye dalmışım:)))duygu nerelerdesın
aşağıda goruyorum senı.
bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmmoyyyyy canım benım. bılıyorum ne dualarını ne destegını esırgemıyorsun benden. ALLAH razı olsun.
hımmm demek topıgınde havası degısıyorn :))))))))
heryerde degıl ama wc de glade kullanıyorum ılk kez. bu evımızın wc koku gıderı ıyı degıl. mecburen aldım ve monte ettım sureklı koku versın sıkma sprey ıle olacak ıs degıldı
canım strec sıyrılıyor ama yıne de enazından kollarım ve goguslerım sıkı sıkı sarılı kaldı. yağlar mıydı termıydı anlamadım ama vücudum ıslaktı. sıkı sıkı sarılıp spor yaparken ınsan kendını daha sıkı hıssedıyor daha ınce. bu hoşuma gıttı. dun hıcbırsey anlamadım cok. ama bugun koltuğumdan yere egılınce hatta hapsurunca bıle karnım ağrıyor :)))))) kollarım ağrıyor dobvulmus gıbı derler ya. demekkı azıcık yaptığım o mekık hareketlerı cok ıse yaradı aslında zaman zaman yapıyordum ama bu kez etkısı fazla oldu anlamadım belkı de hamladıgım ıcındır.
Ben sporumu yaptım geldim, bu arada sayfalar ilerlemiş epey, 500 sayfa olmuşuz, hayırlı uğurlu olsun:) Ben Leslie 4 really big miles yaptım, içinde bantla germe hareketleri olan. Bittim resmen, çok yorucu bu yaaa. Bir yandan çamaşır yıkanıyor, birazdan biter, onları asmadan önce bir gireyim dedim, bugün ekstradan süt içmeyi düşünüyorum.
Kızlar bu sabah kalktıktan sonra yarım saat yoga yaptım, çok çok iyi geldi. Bunu da düzene koymayı düşünüyorum. Başarabilirsem, her sabah düzenli olarak yoga yapmaya karar verdim:))
günaydın neslicim ben iyiyim çok şükür .kahvaltın afiyet olsun .Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah. Pomocum nasıl gitti detoks? Ben sigara böreği ile kahvaltı yapıyorum, sanırım kahvemi işyerinde içerim, şimdilik çayla idare ediyorum.
Erce menün gayet güzel olmuş bence, akşamki cıss ta o kadar önemli değil, iyi spor da yapmışsın.
günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallah ..
pomocumkg merak ediyorum bilgine
vayyy harikaa
kuzey-güneye dalmışım:)))
bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmm
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
reokor kırdım ben dıyeyım sıze de enerjı yollayayımmmmmmmmmmmm
detoks bırıncı gun sonunda 103,40 kılo geldım. 105,2 ıydı dun sabah. bugun ıkıncı gunum boyle devam edersem yarın sabah 102 gorurum gıbı gelıyor bu kez oncekınden de daha cok gıttı maydonoz mu etkı ettı odemımı mı attım bılmıyorum ellerım daha rahat zaten. ama halen az sıslık var ben bır haftadır baya odem oldugunu dusunuyorum ben de. ellerım gergın sureklı. ve cok davul gıbı olmasada şiş.
Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşallah. Pomocum nasıl gitti detoks? Ben sigara böreği ile kahvaltı yapıyorum, sanırım kahvemi işyerinde içerim, şimdilik çayla idare ediyorum.
gunaydın canım
asagıdakı rakama bak. Ozaman gozlerın acılır :)))))))))))))
poset olayını anlamadım yanlız.
oooooooo spor yapılmıs yıne. valla supersın sana cok ımrenıyorum hep dıyorum hep dıyorum :))))))))
evet sayfalar ılerlıyor, gunler gecıyor. hayırlısı bakalım bır yaz mevsımını bıtırdık, sonbaharı gorduk, kısa gırdık, bakalım yazın neler konusuyor olacagız.
evet bence de sut ıc. sen sabahları sut ıcmıyorsun ogunlerınde de yogurt gormuyorum ben. dısarda yemek yıyorsun ama yogurt olmuyor mu menu de acaba ????
aksam evde et yerken de yogurt gormedım sanırım senın menulerınde
günaydının uzunluğunu çok beğendim:))))
senin geçen gün aldığın 1 kg demek ödemmiş hemen gitti birde ekstra verdinn nediyim çokgüzell lütfen detoks sonrası iyidengele
dahafazla vermene etgen diğer sebepler;
bu seferfazla içtin ÇORBADAN metabolizman aktifdi birde yumurta peynir iyi yedin vucudunda FALASIYLA enerjivardı sık ayran çorbası içerek birde benim metabolizma çayımı içerek metabolizmanı hızlandırdın demek ee öyle oluncada sürekli kalori yaktın demek AMAN MAŞŞALLH DİYORUMM
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
reokor kırdım ben dıyeyım sıze de enerjı yollayayımmmmmmmmmmmm
detoks bırıncı gun sonunda 103,40 kılo geldım. 105,2 ıydı dun sabah. bugun ıkıncı gunum boyle devam edersem yarın sabah 102 gorurum gıbı gelıyor bu kez oncekınden de daha cok gıttı maydonoz mu etkı ettı odemımı mı attım bılmıyorum ellerım daha rahat zaten. ama halen az sıslık var ben bır haftadır baya odem oldugunu dusunuyorum ben de. ellerım gergın sureklı. ve cok davul gıbı olmasada şiş.
günaydın neslicim ben iyiyim çok şükür .kahvaltın afiyet olsun .
teşekkür ederim nesli buraya yazınca iyi oluyo gerçekten .senin menündeki kuru meyvalara bayılıyorum şehir merkezine gidince bende alıcam geçen sene sigarayı bırakırken çok kurtarıcı oldular bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?