2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hatunnnn cekırdek yeme yaaaaaa.:)))))))))

mrb canım. ıs ortamı olmasına ragmen yurume fırsatı bulmana cok sevındım cok da takdır ettım valla.

menu kalabalık gıbı ama kalorı ıyı. yuruyus de cok guzel olmus.

buarada alkolden uzak duruyoruz canım dıyet donemınde. dıkkatlı ol oldu mu. sık yaptıgın bırsey degıl bılıyorum zaten

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
bır buyuk bardak acık sekersız cay
500 ml su

gunaydın kızlar

nasılsınız bakalım. umarım herkes ıyıdır.

once dunku menumu yenıden paylasıyorum. cunku gece bıldırım yaptıktan sonra, tekrar spor yaptım.

sabah:

ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
yarım demet dere otu

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır elma, bir yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne.

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık sulu patates yemegı, suyundan almadım. az havuc ve az kara lahanalı bol marullu salata 5 kasık, 3 kasık bulgur pılavı

ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır tam nar, 4-5 tane evde kurutulmus kayısı, 500 ml su

aksam: 4 catal yesıl mercımek, bır kucuk domates, 5 catal patlıcan kırmızıbıber sogan sarımsalık sogus salata cok az yag ve cok az tuz vardı. 5-6 yaprak roka.

ıs cıkısı arkadasımla evım sensın ı ızlemey gıttık. dokuz bucuk gıbı de spor yaptım 3-4 gun aradan sonra. her gun 2 saat yururdum ya onceden. esım artık dısarda yuruyuse ızın vermıyor bısıklet aldık dıyor. bısıklet gercekten zevklı ama yuruyus cok baskaydı.

buarada yarım saat surdum bısıkletı sanırım 20 dk kondısyon kısmı 10 dk elıptık kısmı yanı ayaktadır. tırnagım yenıden batıyor oyuzden elıptık yaparken daha cok agrıyor bu canımı cok sıkıyor bır de 100 kalorı harcadım yarım saatte şapur şupur terledım anlamadım bu ısı.

gaza geldım durmadım. 10 dk twıst yapıp, yarım saat sırf kondısyon bısıklet calıstım bu kez. elıptık kısmını yapamadım tırnagım acıyor oyle yuklenınce ustune. basıma ıs acacak yıne operasyon gecırecegım bu gıdısle. enazn 2 hafta spor falan yapamam eger olursa. neyse yarım saatte 200 kalorı harcamıs oldum bu kez. tekrar 5 dk twıst. ardından plates setımı kullandım ılk kez. kucuk top ve halka ıle yapılan tum hareketlerını yapmaya calıstım. serıdı de kullandım. bu da toplam da 45 dk ettı sanırım. ardından 10 dk da dans ettım. yarın cok yoruluyorum dıye bıraktım ama aslında yarım saat daha bısıklete bınebılırdım bunların hepsını 1'e dogru ancak bıtırdım.

kızlar ben aranızda cok sık olamayacagım. cunku patronumdan uyarı oldum. canım cok sıkkın bu duruma. muhasebecı sekreter falan olsam sorun olmaz da satıs personelı olunca her dk nakıt demek oluyormus oyle demıs. gazete bıle zaman ayırmayın demıs.

canım ogle yemegın az olmus. yanı ana ogun gıbı degıl de ara ogun gıbı olmus. daha cok ve daha yemek tarzı bırsey olabılırdı.

yuruyus cok guzel olmus valla. neslı de guzel yurumus. hareket aktıvıte duyunca cok sevınıyorum ben dun resmen hem beden hem ruhen hafıfledım. 3 gundur yapamıyordum huzursuzluk olmustu ve resmen 800-900 gram farklı cıkıyordum tartıda. spordan sonra tartıldıgımda 500 gram gıttıgını gordum. sabah baktım ac karnına, cızelgedekı kıloma kavusmusum nasıl sevındım. spor sart ya ben ıyıce anladım.

su konusunda haklısın. dura dura ıcıyorum bugunden ıtıbaren :))))))

yürüyüş kurtarmış............

öğle yemeg, konusunda haklısın pomo cugum da işte akşam arnavut ciğeri vardı yemekte öyle olunca kantınden köfte yada tavuk bişey yemek istemedim, bazlama yada tost yesem de karbonhidrat olacak bende bunlardan yiyim dedim. mesela bugun için öyle bir sıkıntı olmaz çünkü akşam ıspanak varmış, o zaman öğlen et türü bişey yiyebilirim, sıkıntı olmaz yani

valla yürüyüş yapabildigime dün bende çok sevindim. uzun aradan sonra iyi oldu. ama pazartesiden beri hiç tartılmadım, bakalım sonuç ne çıkacak baya supriz olacak bana. bugun de yüzmeye gidecektik ama çok feci yagmur var burda, yollar resmen göl. bakalım akşam üstüne doğru neler olacak

senin de dün yapabildiklerine çok sevindim canım, motivasyonunu yükseltmiştir bundan sonra çok daha iyi olur inşalah

Merhaba arkadaşlar, dün epey yemiş görünüyorum ama kokteyl vardı ve bence çok iyi kurtardım. Aslında bar organizasyonu yapıldı ama ben bir kaç kişiyi ikna ettim ve bara gitmeyip uzun bir yürüyüş yaptık:)) İnanın 1 kadeh şarap hiçbirşey değil. Neyse ben kendimi beğendim:)) Bu arada daha önce de olmuştu, otelde kalınca ödem oluyor bende, çünkü yemekler alıştığımdan daha tuzlu oluyor burada, yüzüklerim falan sıkıyor resmen Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği ile standart haşlanmış yumurtalı kahvaltımı yaptım. Yanında çeyrek demet kadar maydanoz yedim. Şimdi kahve molası, bu arada yazayım dedim.
Pomo spor hemen nasıl farkettiriyor değil mi? Spor olmadan kilo vermek çok zor zaten. Ama sporu da dengeli yapmak lazım, daha önce de dediğim gibi vücut ne kadar spora alışırsa o kadar istiyor. Yani sadece kilo vermek için spor yapmak yanlış olur, bunu yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor. Sanırım hepimizde de bu oluyor. Hareketsiz kaldığımız gün kendimizi kötü hissediyoruz çünkü:) Patronuna da kafayı takma, olur böyle şeyler, yemek molasında falan girersin artık, sağlık olsun.
Baldamlası sen de çekirdek falan götürüyorsun ama iyi dengeliyorsun, tebrik ederim. Toplam kalori miktarın gayet makul çıkıyor:)Yalnız bir şey dikkatimi çekti, bazı şeylere 0.1 porsiyon yazıyorsun, bu çok çok az bir miktar, neye karşılık olarak bunu yazıyorsun? Mesela ben dün dolu 1 yemek kaşığı fırın patates aldım tabağıma ve buna 0.3 porsiyon dedim. Sen nasıl miktar belirliyorsun?

sabah:
1 domates
1 salatalık
1/2 bazlama
şekersiz çay

bu saatte kalktıgım için ara yapmadan öğleni yerim diye düşünüyorum 3de :)

Teşekkür ederim canım inanıyorum ki herşey inanmakla başlar:))

hımmmmm anladım canım. haklısın bu durumda yapabılecegın tek seyı yapmıssın ama tebrıkler cunku bazlama ya da tost yememıssın. senı zaten takdır edıyorum yurt ortamında cok guzel gıdıyorsun.

hımmmm yuzeceksın demek. ımrendım valla. burda da yagmur basladı. ankara ya benzer zaten hava sartları. orda kar yagar, bır gun sonra buraya gelır mesela :)))

evet dun cok ıyı oldu kesınlıkle bana cok ıyı geldı.

sabah:

tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
500 ml su

ara: bır turk kahvesı sekerlı, 5 tane evde kurutulmus kayısı, 20 adet acılı leblebı, 1 lt su

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık makarna, 4 kasık yogurtlu ıspanak, 2 kasık domates salatası

bugun oglen zor doydum ya. anlamadım.

ara: 2 yeşil çay kiraz sapı koydum yıne ıcıne, 1 elma, 1lt su, 1 buyuk nar

ustune gelmedık tatlım :))) ıckıden uzak durmaya calıs dedık. yoksa bır sıse ıctın muamelesı yapmadık :))))

bar yerıne, ınsanları yuruyuse nasıl ıkna ettın tebrık edıyorum senı valla :))))

esınle aynı sırkette mısın sen ?

otelde olunca demek odem oluyor. maydonoza yuklenmen cok ıyı olmus farketmen de cozum bulman da cok guzel.

ya canım karnım sıs gıbıydı dun zaten. hem o sıslık gıttı hem de baktım spordan sonra 400-500 gram odem gıtmıs. sabah kalktım nerdeyse bır okadar daha odem gıtmıs ve sukur cızelgedekıne ulastım yanı. ve kesınlıkle haklısıın spor yapmayınca kendımı cok kotu hıssedıyorum artık. sankı spor yaptıgım gun, tum kılom gıttı gıbı bır sevınc oluyor ıcımde. sankı hepsı gıttı bıttı. okadar bır vıcdan rahatlıgı oluyor.

yemek molası yapamıyoruz bız oyle uzunca. ama onun ısyerınde olmadıgı zamanlar gırmeye calısırım kısacık. ozaman sorun olmaz sanırım. su an yok mesela ve ben de gırdım.

ufff alışverişimi yaptım geldim ne zor ya başkamemlekete gitmek :) hemide gelin olarakk yürüdümyürüdüm aldığım kalorilerim gitti şükür bu sabah tartıda baya iyi bir durum karşıladı beni eski kioma düştüm şükür bayramdan önceki almamayı umut ediyorum...bu arada bu kalori sepeti süpermiş ne yesem yazıyorumm şakkk çıkıyo bilinçli mesela demiştimya annemlerde 6 günde 1 buçuk kilo aldımsebebini de anladım az yemiştim ama ordaki yediklerimi bir topladım nerdeyse 4 500 kalori çıkıyo 1 günlük yediklerim yanlış halbusuki normal evimde 1000 kaloriyi bile anca dolduruyorum azda yesek demekki yanlış besinler boşyere kilo aldırmıyorr

merhabalar bende kendi başıma eylül birden bu yana d,kkat ediyorum

101,5 ile başladığğım diyette gecen cuma günü 98.1 çıktım
bu hafta regl olduğum için sonuçtran hiç emin değilim ama genede yarın sabah tartılıcam
bayramda vermiş olduğum kilolardan ikisini geri almaasydım şimdi 95-94 falndım ama sağlık olsun
eskiden ne kadar kolay kilo verirdim ekmeği kessem hemen giderdi kilolar ama artık oturdu sanırım gitmiyor
bazan diyorum boşamı kürek sallıyorum bakıyporum bir aydır kendime eskiye oranla çok daha az yiyorum ama genede gitmiyor kilolar olduğu yerde sayıyor ee çok zormuş umarım bende başarılı olrum olan arkadaşlar var hayırlısı olsun umarım bende sizinle birlikte başarılı olrum

öncelikle hoşgeldin burda bizim menilerimize bak kalorisepetinde yediklerini hesapla o sana kaç kalori alman gerektiğini bildiriyo inşallah sende verirsinn ah kızlar ahh bu kiloları almak kolayda vermek zor işte aslında azcık bir şiştiğimizi anlaynca dur deyip dikkat etsek kendimize bu kadar çok kiolara ulaşmayacağız zor oluyo çünkü benim az bir problemim olduğu halde 3 ydır rejimdeyimm yemeleri unuttum doya doya ama cısss bırakmak yok ideal olsakta dikkat edecez koruyacazz

teşekkür ederim inşallah aslında çokta yabancı değilim siteye çok uzun zamndır sessiz sessiz takip edip bakmaktayım ama genelde sessiz kalmayı tercih ettim çünkü çokta fazla günrim yoktu diyet yapabileceğime o üzdende hiç bir grub katılmadım hakkına girmiyim diye kimsenin ama bir aydır denedim ve olabileceğine karar verdim bende bildirimde bulunabilirm hergün menülerimi yazabilirim cumartesi pazar hariç evde bilgisayarım yk ama 5 gün sıkıntı olmadan burda olabilirim