- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
öncelikle hoşgeldin burda bizim menilerimize bak kalorisepetinde yediklerini hesapla o sana kaç kalori alman gerektiğini bildiriyo inşallah sende verirsinn ah kızlar ahh bu kiloları almak kolayda vermek zor işte aslında azcık bir şiştiğimizi anlaynca dur deyip dikkat etsek kendimize bu kadar çok kiolara ulaşmayacağız zor oluyo çünkü benim az bir problemim olduğu halde 3 ydır rejimdeyimm yemeleri unuttum doya doya ama cısss bırakmak yok ideal olsakta dikkat edecez koruyacazz
teşekkür ederim inşallah aslında çokta yabancı değilim siteye çok uzun zamndır sessiz sessiz takip edip bakmaktayım ama genelde sessiz kalmayı tercih ettim çünkü çokta fazla günrim yoktu diyet yapabileceğime o üzdende hiç bir grub katılmadım hakkına girmiyim diye kimsenin ama bir aydır denedim ve olabileceğine karar verdim bende bildirimde bulunabilirm hergün menülerimi yazabilirim cumartesi pazar hariç evde bilgisayarım yk ama 5 gün sıkıntı olmadan burda olabilirim
aminnnnn,çok tşk ederimmmmm..Rabbim nazarlardan saklasın maşallah diyelim
gunaydın kızlar.
artık aranızda sık olamıyorum maalesef. ama ınanın sartları zorlayarak aranızda olmaya calısıyorum. once menulerımı paylasayım cunku dun aksam menumu yazmadım dun hıc gıremedım rahatsızdım. ardından haberlerı vermeye ve yazdıklarına cevap vermeye baslayacagım
dunku menum
sabah:
sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
bır buyuk bardak acık sekersız cay
500 ml su
ara: bır turk kahvesı sekerlı, 5 tane evde kurutulmus kayısı, 20 adet acılı leblebı, 1 lt su
ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık makarna, 4 kasık yogurtlu ıspanak, 2 kasık domates salatası
bugun oglen zor doydum ya. anlamadım.
ara: 2 yeşil çay kiraz sapı koydum yıne ıcıne, 1 elma, 1lt su, 1 buyuk nar
aksam: ısyerınde yemedım. esımele balık yemek ıcın eve gelmeyı bekledım yemek yemek ıcın yedı bucuk gıbı yedım oyuzden. bır kucuk levrek, yarım tabak marul salatası ve meyvelı soda. balıgı fırında yaptım. uzerını baharat ve yag ıle cok azıcık surdum fırca ıle. salatam yagsız nar eksılıydı. ama dun cıg kofte yedım şu etsız olanları var ya onlardan. esım almıs cok severım dayanamadım 4 tane yedım. benım cısssssss bu oldu yanı.
aksam cok yorgundum erken uyudum spor yapmadım dun. bır gun once bır bucuk saat kadar bısıklet ve plates yapınca, kollarım ve bacaklarım tutulmus. merdıvenden zor ınıyorum agrıyor :)))))))))
bır de tırnagımdan bahsedıyordum o artık spor yaptırmıyor zaten. cok agrıyor. bu sabah doktora gıttım ogleden sonra kucuk operasyon gecırecegım. kızlar ben ıkı hafta yuruyus bıle yapamam dıkısler olacak tırnagı cekme, kesme gıbı bır operasyon. cok erteledım bunu. sırf spor yapamayacagım dıye ama artık yurumez duruma geldım oyuzden havalar sogumadan faha fazla, yaptırayım dedım cunku ayakkabı gıyemeyecegım ıkı hafta.
merhabalar bende kendi başıma eylül birden bu yana d,kkat ediyorum
101,5 ile başladığğım diyette gecen cuma günü 98.1 çıktım
bu hafta regl olduğum için sonuçtran hiç emin değilim ama genede yarın sabah tartılıcam
bayramda vermiş olduğum kilolardan ikisini geri almaasydım şimdi 95-94 falndım ama sağlık olsun
eskiden ne kadar kolay kilo verirdim ekmeği kessem hemen giderdi kilolar ama artık oturdu sanırım gitmiyor
bazan diyorum boşamı kürek sallıyorum bakıyporum bir aydır kendime eskiye oranla çok daha az yiyorum ama genede gitmiyor kilolar olduğu yerde sayıyor ee çok zormuş umarım bende başarılı olrum olan arkadaşlar var hayırlısı olsun umarım bende sizinle birlikte başarılı olrum
ufff alışverişimi yaptım geldim ne zor ya başkamemlekete gitmek :) hemide gelin olarakk yürüdümyürüdüm aldığım kalorilerim gitti şükür bu sabah tartıda baya iyi bir durum karşıladı beni eski kioma düştüm şükür bayramdan önceki almamayı umut ediyorum...bu arada bu kalori sepeti süpermiş ne yesem yazıyorumm şakkk çıkıyo bilinçli mesela demiştimya annemlerde 6 günde 1 buçuk kilo aldımsebebini de anladım az yemiştim ama ordaki yediklerimi bir topladım nerdeyse 4 500 kalori çıkıyo 1 günlük yediklerim yanlış halbusuki normal evimde 1000 kaloriyi bile anca dolduruyorum azda yesek demekki yanlış besinler boşyere kilo aldırmıyorr
bugün akşam sanırım abarttım galiba abarttım yaapatates kızartması yedim offf.. dışarda yemek yemekten nefret ediyorum bu yüzden kızlarla gittiğimiz yerde sağlıklı bir yiyecek bile yoktu. salatayaa adamlar bir ton yağ koyuyordu tabi boyle dusunerek pattates isteyip diyetimi katakulliye getirmiş olabilirim :/ yedikten sonra öyle pişman oluyorum ki... oha ben arada bir şey yemedim ben bir şeyler yedim sanıyorum valla ben okulu bırakıcam yaa neyi naptıgım belli degıl
evvet edebıyat okuyorumm:) okuması zevklı de sınavlaaar yaklaşıyoben de geçen seneye kadar bilmiyodum ya :) konyadamıydın sen hatırlayamadım pek kusura bakma... ya erişte + mantar + tavuk + kremadan oluşan bir şey. yapımı kolaay şu diyet bitse de bol bol yeseeem
Merak etme canim ayni dertten muzdarip olanlar cok ( ben gibi)gecen yil yine bu sitede cuma grubuna katilmisim ve simdi dikkat ettimde halen ayni kilodayim cok sinir bozucu ama benxe en onemlisi gunluk su miktari suyu az icinçe veremiyoruz
bugünümü yazayım bende, bişey yemem bu saatten sonra..
kahvaltı (09.15)
domates, salatalık, beyaz peynir
2 biber kavurma
1 top kepek ekmegi
ara öğün yok
öğle yemegi (12.30)
içi çıkartılmış ekmegin içinde ton balıklı sandviç
sade soda
ara öğün (15.00)
4 adet eti form kepekli
1 avuç kuru erik
ara öğün (17.00)
200 ml süt
akşam yemegi (18.30)
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 yk erişte
domates, salatalık, maruldan oluşan salata
ara öğün (20.30)
yarım parmak büyüklüğünde 1 parça çikolata
bugun 2 lt yi geçtim daha da içerim heralde suyu. 1 tane yeşil çay da içtim sabah. toplamda da 70 dk ya yakın yürüdüm. kalori sepetinden girdiyi çıktıyı hesaplayınca da 1071 kalori çıktı
ıhlamur içerim belki birazdan. donuyorum resmen hala donuyoruummmmm.....
kimleri görüyorum neslicim nasılsınnn
Merhaba bugun bayagi kosusturmam vardi sabah 1 saat sporum yaptim spordan once ve spor arasinda ysklasik ac karnina 1 litre su ictim
Sabah kahvslti yok( cunku kursta biseyler atistirdigim icin ywpmiyorum)
Saat 10 gibi kibrit kutusu kadar islak kek
1 kurabiye
Saat 12.30 oglen birkase nesfit icine 2 kasik yulaf ezmesi koydum sutle birlikte yedim
Saat 15 gibi carsidaydum ve aciktim( 1 tane simit yedim
Aksam saat 18.00
1 kase corba
1 tabk haslama brokoli
1 kase yogurt ve salata
inşallah kalıcı olurum
evet bende aranıza katılmak istiyorum inşallah bildirmde bulunurum bundan sonra pazartesiden itibaren bildirimde bulunucam obur haftada eğer bir sorun olmassa gruba katılırım kilo bildiriminede başlarım evet bende varım ya vericem bu kiloları ama yavaş ama hızlı en azimlisinden olmayacak belki ama bvericem ALLAhın izniyle
cumartesi pazar bildirimde bulunma mümkün olmayacak pazartesi yazarım ne yediğimi hafta sonları ben cuma günleri tartılıyordum hafta sonu kaçamak yaptığım anlaşılmasın diye pazartesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?