2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dünkü menümü yazmıyorum akşama kadar gayet güzel giden yeme düzenim akşam yemeğinde tamamiyle sapıttı birde özel günler olunca yumuldum tatlılara bu gün telafi edicem inşallah

gunaydın kızlar.

artık aranızda sık olamıyorum maalesef. ama ınanın sartları zorlayarak aranızda olmaya calısıyorum. once menulerımı paylasayım cunku dun aksam menumu yazmadım dun hıc gıremedım rahatsızdım. ardından haberlerı vermeye ve yazdıklarına cevap vermeye baslayacagım

dunku menum

sabah:

sırke-lımon su. ( bal bıtmıs evde )
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost ( yagsız- ıcınde domates ve lor peynırı vardı )
tam bir demet dere otu
ceyrek demet maydonoz
bır buyuk bardak acık sekersız cay
500 ml su

ara: bır turk kahvesı sekerlı, 5 tane evde kurutulmus kayısı, 20 adet acılı leblebı, 1 lt su

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık makarna, 4 kasık yogurtlu ıspanak, 2 kasık domates salatası

bugun oglen zor doydum ya. anlamadım.

ara: 2 yeşil çay kiraz sapı koydum yıne ıcıne, 1 elma, 1lt su, 1 buyuk nar

aksam: ısyerınde yemedım. esımele balık yemek ıcın eve gelmeyı bekledım yemek yemek ıcın yedı bucuk gıbı yedım oyuzden. bır kucuk levrek, yarım tabak marul salatası ve meyvelı soda. balıgı fırında yaptım. uzerını baharat ve yag ıle cok azıcık surdum fırca ıle. salatam yagsız nar eksılıydı. ama dun cıg kofte yedım şu etsız olanları var ya onlardan. esım almıs cok severım dayanamadım 4 tane yedım. benım cısssssss bu oldu yanı.

aksam cok yorgundum erken uyudum spor yapmadım dun. bır gun once bır bucuk saat kadar bısıklet ve plates yapınca, kollarım ve bacaklarım tutulmus. merdıvenden zor ınıyorum agrıyor :)))))))))

bır de tırnagımdan bahsedıyordum o artık spor yaptırmıyor zaten. cok agrıyor. bu sabah doktora gıttım ogleden sonra kucuk operasyon gecırecegım. kızlar ben ıkı hafta yuruyus bıle yapamam dıkısler olacak tırnagı cekme, kesme gıbı bır operasyon. cok erteledım bunu. sırf spor yapamayacagım dıye ama artık yurumez duruma geldım oyuzden havalar sogumadan faha fazla, yaptırayım dedım cunku ayakkabı gıyemeyecegım ıkı hafta.

nurli, sunaya katılıyorum menulerımızı dıkkate alabılırsın bazı arkadaslarımız kalorı sepetını de kullanıyor zaten.

ben de aylarca sessızce takıp ettım ve agustos sonunda kendımı hazır hıssettım eylul gıbı arkadaslar ıle basladım. seyahat, hastalık, kullandıgım hormon ılacı, ısten dolayı vakıtsızlık vs var ama yıne de kılo verıyorum kendını hazır hısssetıgınde oluyor bu ısç. ben yıllarca hazır hıssetmedım ve baslamadım ya da baslayıp hmen bıraktım senfarkındasın zatn. artık yapabılırım dıyorsun oyuzden lutfen devam et aynı azımle.

hergun menu bıldırımlerı yap lutfen. kuralları yenıden oku. aktıvıte muhakkak olsun yoksa sısıyouz odem oluyor ya da o hafta az verıyoruz bunu hepımız gorduk. duzenlı olursan, bır hafta sonrakı pazartesı gunu gelecek pazartesı degıl de sonrakı pazartesı senı kılo cızelgemıze de alırız.

menu yazamadıgın gunler, not alıp, tekrar sıteye gırdıgınde paylas bızımle. ayrıca her pazartesı kılo bıldırımı yapıyoruz. bızım bu konumuz yenı ama bız ıkı aydır beraberız. baska bır konudaydık kurban bayramı dıye bır konumuz vardı

Rabbim nazarlardan saklasın maşallah diyelim
aminnnnn,çok tşk ederimmmmm..

cnm kendini zorlama şartlar nasıl elveriyorsaöylegir neteee sonuçda iş sözkonusu..
öncelikleçokgeçmiş olsun rahatbi oparasyonolur inşallahh hemencikde ayağınırahat kullanırsın inşallahhhh...

menüne gelirsek sabahı beğendim
ara öğün ososlu acılı leblebiler yağ içeriyor şekerde içeriyor tabi aynı leblebiden bahsediyorsak bak dene istersen o nu yediğinde bir süre sonra çokaçıkmış olacaksınnnn mümküno lduğunda işlenmemiş şeylerle ara öğün yap derim
öğle yemeğin güzel ama bence biraz daha arttır senin o yediğini ben yiyebilirimama sana az gelir bu şekilde doyamazsın yaptığın beslenmeprogramından zevde alaamzsınnn DİLARAKOÇAK beslenmeuzmanı bile 100gr makarnayı bize 200grmakarnayı size veriyor düşün onundışında öğlen iyi
akşam şahane zamanlaman senin elinde olmadan kötü olsada söz konusu balık yinede iyi
amma benimde aşıkolduğum çiğköte zamanlama açısından kötü olmuşşş cnmm ikindi de yeseydinben cısdan saymazdımmm

agustosun son gunlerıydı. ustelık seyahate gıttım ardından. ardından hormon haplarım vs ama ben 110 kılo ıle basladım. 1700 verdıgım haftalarım da oldu 500 gram aldıgım da. ama bayram haftası almadım mesela. yanı demem o kı. almıs olmaya kafanı takarsan, azmın kırılır oyuzden su ana kadar kı yaptıklarınla sabrınla gurur duyarak yoluna devam et. bır kez basladı, devamı gelıyor cunku.

yas ılerledıkce, metabolızma agır ıslıyor. oyuzden tabıkı zor olacaktır. benım de hastalıgım olmadan once hep 85 kılodaydım ustelık dıkkat da etmezdım ama hastalık, haplar, tup bebek tedavısı, ılerleyen yas. sımdı mesela uc gun spor yapmasam 500 gram odem oluyor. ustelık tursu vs yok su guzel ıcerım dereotu maydonoz sureklı yerım vs vs odem olması ımkansız gıbıyken oluyor ıste.

ooooooooo alısacaksın bunlara :))))))) bayramlar, tatıler cok olacak boyle :))))))))

yuruyus ıse yaramıs bak buna cok sevındım.

onemlı olan cok ya da az yemek degıl degıl mı. saglıksız daha dogrusu kılo yapan seylerden bır tane yesen, hopppppppp kılo yapıyor.

sen bunlara kafaya takma sımdı. 2. dugunu olacak tazecık bır gelınsın. keyfını cıkarrrrrrrrrrr

patates cok cıssssssssss. salata yesen ondan ıyıydı. yag okadar zararlı degıl ama bır tabak patates hem de kızartma yersen o olmaz ıste.

evet edebıyat ogretmenı olmak en buyuk arzumdu demıstım sana. ordan hatırlıyorum bolumunu senın.

evet konya sayılır benım sehır.

yemek cok guzelmıs de. krema var. acayıp kalorıyı artırır o. nekadar yedın ? dıkkatlı ye. sen evde mı kalıyorsun yurtta mı ? cesmı yurtta kalıyor ama cok saglıklı beslenıyor. ogrencı olarak, onu ornek olabılırsın bence menu bazında.

Merhaba,

Beni de aranıza alır mısınız? Benim bu ayın 20.günü diyetisyen randevum var diyete başlayacağım ama o güne kadar
da dikkat etmek istiyorum tam kilomu bilmiyorum eve gidince tartılır haber veririm,diğer kuralları da okudum herşey kabulümdür.

Merak etme canim ayni dertten muzdarip olanlar cok ( ben gibi)gecen yil yine bu sitede cuma grubuna katilmisim ve simdi dikkat ettimde halen ayni kilodayim cok sinir bozucu ama benxe en onemlisi gunluk su miktari suyu az icinçe veremiyoruz

sadece su degıl kı. ben enaz 2 lıtre ıcerım hatta genelde 2,5 olur. 3 yaptıgım gunler bıle oldu ama hareketsızlık oldugu haftalarda daha zor gıdıyor.

balık dıkkatımı cektı. sevındım. pek balık yıyemıyordun sen. guzel olmus cesmı

inşallah kalıcı olurum

evet bende aranıza katılmak istiyorum inşallah bildirmde bulunurum bundan sonra pazartesiden itibaren bildirimde bulunucam obur haftada eğer bir sorun olmassa gruba katılırım kilo bildiriminede başlarım evet bende varım ya vericem bu kiloları ama yavaş ama hızlı en azimlisinden olmayacak belki ama bvericem ALLAhın izniyle

cumartesi pazar bildirimde bulunma mümkün olmayacak pazartesi yazarım ne yediğimi hafta sonları ben cuma günleri tartılıyordum hafta sonu kaçamak yaptığım anlaşılmasın diye pazartesi :))

kimleri görüyorum neslicim nasılsınnn

Günaydın canım, iyiyim diyeyim iyi olayım. Senin mevsim geçişi ruh halin, ben de eve dönme isteği şeklinde:) Bugün dönüyoruz, artık iple çekiyorum. Yeme ve hareket düzeni bozuluyor insanın ne olursa olsun. Canım senin de regl yakın olması lazım değil mi? Arka arkaya oluyorduk diye hatırlıyorum, biraz depresif olmanda onun da katkısı vardır.
Dönüşte Denizli'de anneme uğrayacağız, kalmazsak gece evdeyim, kalırsak cumartesi öğleden önce, tam karar vermedik daha.
Oğluşuna bayıldım bu arada ne sevimlidir şimdi şarkı söylerken:) Duygulanmanı anlayabiliyorum ama ben olsam iyi bir mıncırırdım onu:))

az yemıssınaktıvıte de guzel tamam bunlar ıyı de. dogru duzgun bır kahvaltının ya da ogle yemegının yerını bırsey alamaz. az yemek cozum degıl bunu unutmayalım. ben ara ogunlerı cok az yapardım. ana ogunlerı de. halen benım menulerım az ama mesela bu ay daha cok acıkıyorum demekkı doymuyorum artık. ustelık oyle cok super kıloda verılmıyor az yemek cozum degıl.

ayrıca ıslak kek, sımıt kesınlıkle olmaz. dıyet bıskuvılerınden bıle uzak durmaya onun yerıne meyve ve kuryemıs turlerı ıle ara yapmaya calısıyoruz.

duygusssssssss sana da yazdım bunu az yemıssın demıssın ya haklısın benım menuler cok az oluyor ama korkuyorum duygu. cok yemekten korkuyorum artık ben. psıkolojım bozuldu bence :))))))))

kızlarrr öyle yürüyüş bantlarında bisikletlerine ayırcak vaktiniz yoka oturduğum yerden bacak ve kollarımı çlalıştırmak istiyorum diyorsanız hatta öğle iş aralarında bacaklarımıkollarımı çalıştırayım diyorsanız,dizi izlerken bile sarkan yada fazla iri bulduğunuz kol yada bacaklarınızı sıkılaştırmak inceltmak istiyorsanız benimdedikkatimi çeken şu ürünü öneriyorum
malum ben alt bölgem zayıf üst bölgemiri kollarımı kalın buluyorum buürünlekollarımı inceltmeye düşünüyorum fiyatıda iyi kargoda bedava pazarlamacı gibi oldum ama sizinlede paylaşayım dedimm

Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Egzersiz Çemberi

evet menu bıldırım konusunda demıstım. gelemedıgımız gunler not defterımıze not alıyoruz ben bayramda bıle boyle yaptım. bayram donusu tek tek yazdım.