- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Merak etme canim ayni dertten muzdarip olanlar cok ( ben gibi)gecen yil yine bu sitede cuma grubuna katilmisim ve simdi dikkat ettimde halen ayni kilodayim cok sinir bozucu ama benxe en onemlisi gunluk su miktari suyu az icinçe veremiyoruzmerhabalar bende kendi başıma eylül birden bu yana d,kkat ediyorum
101,5 ile başladığğım diyette gecen cuma günü 98.1 çıktım
bu hafta regl olduğum için sonuçtran hiç emin değilim ama genede yarın sabah tartılıcam
bayramda vermiş olduğum kilolardan ikisini geri almaasydım şimdi 95-94 falndım ama sağlık olsun
eskiden ne kadar kolay kilo verirdim ekmeği kessem hemen giderdi kilolar ama artık oturdu sanırım gitmiyor
bazan diyorum boşamı kürek sallıyorum bakıyporum bir aydır kendime eskiye oranla çok daha az yiyorum ama genede gitmiyor kilolar olduğu yerde sayıyor ee çok zormuş umarım bende başarılı olrum olan arkadaşlar var hayırlısı olsun umarım bende sizinle birlikte başarılı olrum
hımmmmm anladım canım. haklısın bu durumda yapabılecegın tek seyı yapmıssın ama tebrıkler cunku bazlama ya da tost yememıssın. senı zaten takdır edıyorum yurt ortamında cok guzel gıdıyorsun.
hımmmm yuzeceksın demek. ımrendım valla. burda da yagmur basladı. ankara ya benzer zaten hava sartları. orda kar yagar, bır gun sonra buraya gelır mesela :)))
evet dun cok ıyı oldu kesınlıkle bana cok ıyı geldı.
hımmmmmm sen cam cıtırsın. edbeıyat bolumunde mı okuyordun sen yanlıs mı hatırlıyorum yoksa.
peynırlı pogaca olmaz fıstık.
aksam da ne yedıgını anlamadım kusura bakma :)))))))))) kucuk bır sehırde yasıyorum burger kıng bıle yenı geldı buraya. :)))))) hatta cogu kısı waffle bılmıyor mesela burda
bugünümü yazayım bende, bişey yemem bu saatten sonra..
kahvaltı (09.15)
domates, salatalık, beyaz peynir
2 biber kavurma
1 top kepek ekmegi
ara öğün yok
öğle yemegi (12.30)
içi çıkartılmış ekmegin içinde ton balıklı sandviç
sade soda
ara öğün (15.00)
4 adet eti form kepekli
1 avuç kuru erik
ara öğün (17.00)
200 ml süt
akşam yemegi (18.30)
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 yk erişte
domates, salatalık, maruldan oluşan salata
ara öğün (20.30)
yarım parmak büyüklüğünde 1 parça çikolata
bugun 2 lt yi geçtim daha da içerim heralde suyu. 1 tane yeşil çay da içtim sabah. toplamda da 70 dk ya yakın yürüdüm. kalori sepetinden girdiyi çıktıyı hesaplayınca da 1071 kalori çıktı
ıhlamur içerim belki birazdan. donuyorum resmen hala donuyoruummmmm.....
Baldamlası sen de çekirdek falan götürüyorsun ama iyi dengeliyorsun, tebrik ederim. Toplam kalori miktarın gayet makul çıkıyor:)Yalnız bir şey dikkatimi çekti, bazı şeylere 0.1 porsiyon yazıyorsun, bu çok çok az bir miktar, neye karşılık olarak bunu yazıyorsun? Mesela ben dün dolu 1 yemek kaşığı fırın patates aldım tabağıma ve buna 0.3 porsiyon dedim. Sen nasıl miktar belirliyorsun?
nesli,
1 porsiyon diyorsa ve ben normal bir tabağın yarısını yediysem 0.5 yazıyorum
1 paket diyorsa pakette 10 tane varsa 2 tanesini yediysem 0.20 yazıyorum
1 adet diyorsa 1/4 ünü yediysem 0.25 yazıyorum
yani bir yk patatesi hesaplamak için (tahmini tabiki) tabağın kaç kaşık papates alacağını hesaplarım. 4 kaşık ise 0.25 yazarım ben olsam
1 porsiyonu 1 tabak olarak düşünüyorum.bazen ben de şaşırıyorum.
mesela bir yufka ekmek kaç gr gelir bilsem, ne kadar yufka ekmek yediğimi de hesaplayabileceğim
Rabbim nazarlardan saklasın maşallah diyelimkızlar dün akşam tv seyrediyordum benim minikoğlumm kucağıma oturdu başladııı şarkı söylemeye benimiçinbüyük olay çünküoğlum uzun cümle kurdu maşallah çok akıllı inşallah hep böyle akıllı olurr oturdum ağladımmm,pepee çizgi filmi bilen bilir annem şarkısı vardı benim oğlumun yeni cümlekurmuş haliyle onu söyledii
annemmmmmmmmm canım annemmm
annem guzey annem
şen menimmmmm bidanemmm
şen menim bidanem
canım annemsin guzey annemsinnnnn
ya resmen söyledi eşimde bende şok olduk zatenağlamakdan maf oldum GÜZEL ALLAHIM isteyenherkezenasip etsin
Merak etme canim ayni dertten muzdarip olanlar cok ( ben gibi)gecen yil yine bu sitede cuma grubuna katilmisim ve simdi dikkat ettimde halen ayni kilodayim cok sinir bozucu ama benxe en onemlisi gunluk su miktari suyu az icinçe veremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?