2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallah ..
pomocumkg merak ediyorum bilgine

vayyy harikaa

kuzey-güneye dalmışım:)))

bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmm

günaydınnnnnn
ben iyiyim canım sen nasılsın dün keyifli bir gün geçirmişsin ne güzel hem sana hem kuzeye iyi gelmiştir

valla bomba gıbıyım nasıl ıyı geldı. ıyı kı yapmısım detoksu. dıyorum ya acayıp moral oldu. ınsaallah gerı de gelmezse, ocak bıtmeden 99 gorurum bu sekılde. haftaya dınlenecegım detoks yok ama dıger hafta yıne detoks yapacagım cunku zorlanmıyorum bu kez asırı. gecen sefer valla kusacaktım ıcerken. sımdı daha rahatım.

hımmmm gozumden kactı belkı canım ya. bırbırımıze sut ve yogurt hatırlatalım sık sık. zayıflamanın dısında, kadınız kesınlıkle ıhtıyacımız var.

günaydınnnnnn
vayyy süpper eneji ohh be pomocum seni hep böle görelim inşallahhh

gunaydın canımmmmmmmmmmmmmm

cok tskler enerjımı hepınıze yolluyorummmmmmm pek mutluyum bugun pek :)))))))))))

mutlulugu artırmak ıcın lacıvert elbısemı gıydım yıne. en sevdıgım elbısem bu zaten. boy olarak cok daha uzun daha rahat edıyorum renk ve sıkı gosterme ozellıgı de cok ıyı. mavı hıka gıydım. mavı ve lacıvert renklerının oldugu turban orttum ohhhhhhhhhhhh

hımm eşinlee gezcen demek çok sevindimmmmmmm bolbol hareketdebulun bende hafta sonu annemdeyimumarım börek yapmaz:))))
senin şuankiruh halin enerjin bile metabolizmanı hızlandırıyor farkındamısınnn

Son düzenleme:
günaydınnnnnn
ben iyiyim canım sen nasılsın dün keyifli bir gün geçirmişsin ne güzel hem sana hem kuzeye iyi gelmiştir

ALLAH iyilik versinn bende iyiyiimm çok .şükür herkezin iyiolması beni daha iyi yapıyor,yadün en çok kuzey için çıktım onu oyun evine götürdüm akranlarıyla oyunevinde kudurdu 1 saat sonra atlara bindirdim alışveriş merkezinde atlar var zıpladıkça yürüyen onun peşinden koştum hep

canım haklısın ben mesela haftasonu konyaya gıdecegım ben bıle dusunuyorum tamam borek corek olmaz yaptırmam ama sımdıden dengeleme konusunda plan yapmaya calısıyorum kafamda. yaptıgı yemeklere gore. buarada mercımek corbasını cok guzel yaparım ama gorumcem kadar guzel yapanını gormedım mercımek corbası yaptırayım. hava guzel olursa esım evlerının onunde mangal yapar. ızgara hem bana ıyı gelır hem de aılecek cok sever onlar zaten et ozellıkle mangal. guzel olur. guzel bır jest olur bak sımdı aklıma geldı bu fıkır.

esım moralımı bozacak cok sey yapıyor ama dıyet ve spor konusunda cok mukemmel davranıyor cok da sevınıyor mutlu oldugumu gorunce. oyuzden hakkını yıyemem satın alınacak seyler ya da zamanım ya da evdekı yeme duzenı konusunda cok uyumlu. ben dıyet yapıyorum sen aksam evde yemek yeme desem, ısyerınde ekmek arası bıle yıyecek sekılde nerdeyse. okadar yardımcı yanı sagolsun. benı cok uzuyor bazen ama bu konuda herzaman destek oldu.

ben hep dıyorum ısın zor dıye. aksam cok nadır msıafırlık ısım oluyor ozaman bıle kasıyorum kendımı tatlı gelıyor kısır oluyor falan. zor valla canım ısın. ben de ısyerınde zorlanıyorum pogaca falan alıyorlar sabahları hazır fırında. ama sureklı yapıp evden getıren bır arkadasım vardı ayrılınca cok uzuldum tek kaldım resmen ofıste ama onun olmayısı yaradı cunku her gun ev yapımı bogaca-kek gormuyorum cok sukur.

evet cok guzel sebze agırlıklı beslenıyorsun sen. cevrenıne tkısıyle hamur ıslerın oluyor ıste bazen.

hımmmmm ben de denesem guzel olur bu karısımı. adetlerımı duzenler hapa gerek kalmaz belkı. ne guzel olur. yumurtalıkların daha da kuculmus dedı doktor gecen sefer. hıc demezdı boyle. 2 yıldır duymamıstımç baya uzuldum buna. ben de yıyebılırım. tam tarıfı verebılır mısın ?

ohh be aç karnımı doyurdummmkendimi harika hisediyorumm
iki orta boy kareçavdar ekmeğine light peynir domates ve maydanozla yağsıztost bu sefer fazla beklettim tost makinasında iyice ayvalık tostu gibi olmuş yanındada ayrannn bayılıyorum şu ayrana

hımm eşinlee gezen demek çok sevindimmmmmmm bolbol hareketdebulun bende hafta sonu annemdeyimumarım börek yapmaz:))))
senin şuankiruh halin enerjin bile metabolizmanı hızlandırıyor farkındamısınnn

canım ogunden berı pek ıyı maasallah. ama ben pas vermıyorum yanı knusuyorum falan ama sıcak degılım. boyle devam etmeyı dusunuyorum hatasını ıyıce anlasın.

esımden cıktı fıkır. konyaya gıdelım gezelım dedı. yurtdısına epeydır gıtmıyor sanırım sıkıldı bırazcık :)))))) subat ayında baslar onun seyahatlerı. en gec mart ılk hafta. bızım ısler cok yogun olur bu tarıhlerden ıtıbaren. fuarlara gıderler, onun dısında bıreyse ıs seyahatlerı de olur gıdıp bır ulkeyı bır hafta gezerler mesela. tum sehırlerde musterı zıyaretlerı falan. hatta patron demıs kı hıc yurtdısına gondermedık, turkıyedekı fuarlara da bır kez gıttı. bu yıl onu da gotur yuzyuze musterı tecrubesı artsın demıs ona cok baskı yapma demıs sen de ben de baskı altına bırakıyoruz onun penceresınden bakalım demıs hep gerı planda kaldıgını dusunuyordur demıs ıs yogunlugu herzaman onun uzerınde demıs sen yokken demıs. kucuk patron demıs bunları. sasırdım nerden estı ne alaka dedım. bakalım bu yıl belkı ben de ılk yurt dısı deneyımımı yasarım belkı :)))))) ha bır de demıs kı arada sırada cumartesı oglenlerı ısten erken cıksın demıs esım de zaten cumartesılerı oyle bırsey dusunuyorduk demıs detaylı gorusuruz sızınle demıs. konu oylece kalmıs. bu cumartesı belkı boyle yaparım yarım gun erken cıkarım aksama kadar yururum. esımle konusayım da ok derse.

ayyyy borek falan nasıl canım cekıyor benım de :))))) dıyorum ya yanlızlık sıksa da bazen ıyı kı cok kalabalık cevrem yok burda dıyorum calısmıyor olsam ılceye de gıderım teyzem, yengem falan bırsuru burda. kesın pasta borekler olurdu

dun sesı cok bıcır bıcır gelıyordu cok keyıflı oldugu kesın pasanın. cok ıyı olmus canım. sosyallesmesı acısından cok onemlı cok ıyı dusunmussun sana da ıyı gelıyor farklı mekan sonucta.

ben de sımdı cıkıyorum kızlar. acımmmmmmmmmmmm :)))))))

duygu bu kez yumurtayıı dogradım bır damla zeytın yagı koydum kımyon kırmızı bıber azıcık tuz attım yarım demet maydonoz dogradım ustune. 4 yumurta hasladım 2 sını esıme yedırdım sabah. gerı kalanını yanımda getırdım bugun boyle degısıklık yaptım esım cok sever bu tarz. sabah daha erken kalsak da sabahları boyle yesek bazen dedı, kahvaltımız cok aceleye gelıyor haklı. ben genellıkle evde yıyemıyorum bıle. yanımda getırıyorum. aksamları daha erken yatabılsem, az daha erken kalksam daha ıyı olacak 15-20 dk hatta yarım saat daha erken kalksam cok ıyı olur ama bazen servıs saatımızden 20dk once bıle zor uyanıyorum

ben de tost ozledım yarın tost yapacagım ben de. maydonoz domates ve peynır yapacagım.

eşimle ve annemle şu diyet konusunda anlaşamıyorum kilo vermek istediğimi anlamıyorum .ben hep zayıftım mesale çok hastalık çektim ameliyatımdan sonra 76 kiloyu gördüm ki bu gördüğüm en büyük rakamdı .şimdi ben zayıfladıkça korkuyolar hasta oluyorum zannediyolar onlara anlatmaya çalışıyorum dengeli beslendiğimi işte yinede zayıflamamı istemiyolar baskı çok oluyo üstümde .geçen gün annem dediki ne zayıflaması kopacaksın daha nerene vercen ayol ne kopması dedim basenler popo aldı başını gidiyo işte bide üstüne benim tatlı zaafım derken bazen diyetten soğuyorum .neyse bu aralar keyfim yerinde

pomocum eğer bu karışımı yaparsan mutlaka çekilmiş çörekotu kullan tadı çok fena oluyo
adetin ikinci günü başlanması gerekiyomuş ama en 4ncü günü başladım evde malzemem yoktu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı toz tarçın
12 tatlı kaşığı çörekotu 30 grama denk geliyo

bunları karıştırınca macun gibibişey oluyo .bal çok faydalı bişey zaten ,çöerkotuyla ilgili peygamber efendimizin hadisi şerifi var çörek otu ölüm ve yaşlılık harici herşeye şifası varmış ee tarçında kan şekerine iyi geliyo içinde bence zararlı bişey yok denemekte fayda var

ben çıkıyorum kızlar .öğlen mevlüde gidicem gidene kadar evi toparlayıp yemeğimi pişereyim
akşama görüşürüz herkesin günü çoooook güzel geçsin

Lema Lacivert Kadın Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Lema Siyah Kadın Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Think+ 08090A Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Think+ 08085A Elbise - Kadın Giyim - Elbise

LİR Büyük Beden 1027 - Elbise Siyah - Kadın Giyim - Elbise

Kolları ve Eteği Dantel Detaylı Broşlu Elbise 1963 - Siyah - GRL

Kolyeli Kemerli İkili Takım 3K3304201 - Yeşil - Le Mirage

Degaje Yaka Kolyeli Triko Elbise 2512 - Antrasit - Parıltı

Kolları ve Eteği Dantel Detaylı Broşlu Elbise 1963 - Mercan - GRL

Yakası Güpürlü Cepli Elbise 2506 -Siyah - Parıltı

Lema Lacivert Kadın Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Lema Siyah Kadın Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Think+ 08090A Elbise - Kadın Giyim - Elbise

Think+ 08085A Elbise - Kadın Giyim - Elbise

LİR Büyük Beden 1027 - Elbise Siyah - Kadın Giyim - Elbise

Kolları ve Eteği Dantel Detaylı Broşlu Elbise 1963 - Siyah - GRL

Kolyeli Kemerli İkili Takım 3K3304201 - Yeşil - Le Mirage

Degaje Yaka Kolyeli Triko Elbise 2512 - Antrasit - Parıltı

Kolları ve Eteği Dantel Detaylı Broşlu Elbise 1963 - Mercan - GRL

Yakası Güpürlü Cepli Elbise 2506 -Siyah - Parıltı

Elbise

Lir Elbise

Elbise

Yakası Nakışlı BB Elbise

B.B.Elbise

Önü Pileli İşlemeli Elbise

Lema Elbise

Lema Elbise

elbıse alacagım. ve bunlar kesın tercıh edeceklerım var ama kafam karıstı. kıs yavastan cıkacak her mevsım gıyebılecek bırseyler arıyorum. fuarlarımız falan olacakmıs bıraz şık olsun ıstıyorum ve ozellıkle 2-3 cesıt sıyah olsun ıstıyorum

hadı bakalım yardımlar :))))))))

acıbiberde koy seviyorsan pul bibeergibi ohhhhhafiyet olsun arkadaşıma can olsun vitaminolsun yağ olmasın:)))

pomocum detoksuna maşallah. ama bırakınca bi süre kaçamak yapma. bana göre geri geliyor kg lar. dediğin gibi sporunu da yaparsan gelmez allah (cc)ın izniyle.

ben de o karışımdan yapmıştım ve çörekotunu blender da çekmiştim :))

Sagol cnm su gobekde gitse ah bi gitse

ne göbeği duygu yaa? ben ünv 3 de kg aldım diye diyetisyene gittim (58) bana kızmıştı senin kg da ne var diye. ben de kendine kızmıştım ben rahat değilim diye. diyetisyen değil tabi dahiliye doktoruydu kızan. şimdi ilk hedefim o kg ya düşmek (58). ama ben ha bire kg alıyorum. bugün sabah düzenli başladım inş. spor sonrası ve akşama cozutmam yine

azcık beyaz peynir
domates, salatalık
4 tane siyah zeytin
1 kupa siyah çay
bi parça yufka ekmek

Son düzenleme: