- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.021
günaydınnn kızlarrr herkez iyidir inşallah ..
pomocumkg merak ediyorum bilgine
vayyy harikaa
kuzey-güneye dalmışım:)))
bakpoşetgeçirip üstüne sreçle sardahaiyiolur cnmm
Sağol canım, sen de çok güzel kilo vermişsin, hem de enerjin yüksek, maşallah maşallah arkadaşımaGitsin kilocuklar, geri de dönmesinler. Bu sefer detoks seni çok olumsuz da etkilememiş, çok sevindim. Canım yoğurt oluyor aslında da dün olmadı galiba. Süt doğrudan içmesem de ben çok kahve içiyorum ya, içine de süt koyuyorum, ama sütün ayrı tabi, ayrıca da ben çok seviyorum sütü, bak canım istedi şimdi:)) Ama vaktim yok şimdi, birazdan çıkacağız.
günaydınnnnnn
vayyy süpper eneji ohh be pomocum seni hep böle görelim inşallahhh
evet canım kesınlıkle odemmıs. Bır gunde 1 kg farketmıstı tartı gununden bır gun sonra. Evet bu kez cok hızlı oldu gecen sefer bır gunde 1 kılo gıtmıstı.
Canım detoks sonrası sporu bırakmayacagım. Havalar guzel. Yarın aksam esımle dısarda yemek yıyecegız eve kadar yururuz az soguk ama yurunmeyecek kadar degıl. Ertesı gun de arkadasımla cıkarım belkı sırf yuruyus olsun dıye. Bu yuruyuslerden sonra eve gelınce mekık vs hareketlerını dusunuyorum karnım acayıp agrıyor hapsırınca bıle :)))))) ustune gıdeyım dıyorum. Pazar gunu de tum gun dısarda olmayı dusunuyorum belkı konyaya gıderız hatta henuz bellı degıl. Bolca gezerız ozaman esımle.
Evet canım bu kez fazla ıctım. Maydonoz da vardı ıcınde. Bır demet maydanoz koydum senın caydan da ıkı bardak ıctım. Yumurtayı ve peynırı fazla yedım daha tok tuttu. Bugun daha fazla ıcerım olcu olarak.
günaydınnnnnn
ben iyiyim canım sen nasılsın dün keyifli bir gün geçirmişsin ne güzel hem sana hem kuzeye iyi gelmiştir
babannemin hastalanması annemde kalması ziyaraetler falan derken dengem şaştı bi ara şükür kilo almadan atlattım o süreci .eşim diyetime engel olmaza çok iyi olacakta napalım böle böle idare edicem artık .pomocum sende farketmişsin ben yemeklerimde sebze ve bakliyat ağırlı besleniyorum çok seviyorum beni yakan tatlılar hamurişleri yoksa yemekle aram iyi .
ballı kürüde burada kadınlar kulubünde okudum hem yumurta gelişimine destek yapıyıyomuş hemde hormonları dengeliuomuş .tadı pek güzel değil ben burada çekilmiş çörekotu bulamadım şehir merkezine gitmedim çörekotlarını çiğnemem gerekiyo biraz acılık oluyo tabi üstünede bol bol su içince kahvaltı yapamıyorum
hımm eşinlee gezen demek çok sevindimmmmmmm bolbol hareketdebulun bende hafta sonu annemdeyimumarım börek yapmaz:))))
senin şuankiruh halin enerjin bile metabolizmanı hızlandırıyor farkındamısınnn
ALLAH iyilik versinn bende iyiyiimm çok .şükür herkezin iyiolması beni daha iyi yapıyor,yadün en çok kuzey için çıktım onu oyun evine götürdüm akranlarıyla oyunevinde kudurdu 1 saat sonra atlara bindirdim alışveriş merkezinde atlar var zıpladıkça yürüyen onun peşinden koştum hep
ohh be aç karnımı doyurdummmkendimi harika hisediyorumm
iki orta boy kareçavdar ekmeğine light peynir domates ve maydanozla yağsıztost bu sefer fazla beklettim tost makinasında iyice ayvalık tostu gibi olmuş yanındada ayrannn bayılıyorum şu ayrana
canım haklısın ben mesela haftasonu konyaya gıdecegım ben bıle dusunuyorum tamam borek corek olmaz yaptırmam ama sımdıden dengeleme konusunda plan yapmaya calısıyorum kafamda. yaptıgı yemeklere gore. buarada mercımek corbasını cok guzel yaparım ama gorumcem kadar guzel yapanını gormedım mercımek corbası yaptırayım. hava guzel olursa esım evlerının onunde mangal yapar. ızgara hem bana ıyı gelır hem de aılecek cok sever onlar zaten et ozellıkle mangal. guzel olur. guzel bır jest olur bak sımdı aklıma geldı bu fıkır.
esım moralımı bozacak cok sey yapıyor ama dıyet ve spor konusunda cok mukemmel davranıyor cok da sevınıyor mutlu oldugumu gorunce. oyuzden hakkını yıyemem satın alınacak seyler ya da zamanım ya da evdekı yeme duzenı konusunda cok uyumlu. ben dıyet yapıyorum sen aksam evde yemek yeme desem, ısyerınde ekmek arası bıle yıyecek sekılde nerdeyse. okadar yardımcı yanı sagolsun. benı cok uzuyor bazen ama bu konuda herzaman destek oldu.
ben hep dıyorum ısın zor dıye. aksam cok nadır msıafırlık ısım oluyor ozaman bıle kasıyorum kendımı tatlı gelıyor kısır oluyor falan. zor valla canım ısın. ben de ısyerınde zorlanıyorum pogaca falan alıyorlar sabahları hazır fırında. ama sureklı yapıp evden getıren bır arkadasım vardı ayrılınca cok uzuldum tek kaldım resmen ofıste ama onun olmayısı yaradı cunku her gun ev yapımı bogaca-kek gormuyorum cok sukur.
evet cok guzel sebze agırlıklı beslenıyorsun sen. cevrenıne tkısıyle hamur ıslerın oluyor ıste bazen.
hımmmmm ben de denesem guzel olur bu karısımı. adetlerımı duzenler hapa gerek kalmaz belkı. ne guzel olur. yumurtalıkların daha da kuculmus dedı doktor gecen sefer. hıc demezdı boyle. 2 yıldır duymamıstımç baya uzuldum buna. ben de yıyebılırım. tam tarıfı verebılır mısın ?
ben de sımdı cıkıyorum kızlar. acımmmmmmmmmmmm :)))))))
duygu bu kez yumurtayıı dogradım bır damla zeytın yagı koydum kımyon kırmızı bıber azıcık tuz attım yarım demet maydonoz dogradım ustune. 4 yumurta hasladım 2 sını esıme yedırdım sabah. gerı kalanını yanımda getırdım bugun boyle degısıklık yaptım esım cok sever bu tarz. sabah daha erken kalsak da sabahları boyle yesek bazen dedı, kahvaltımız cok aceleye gelıyor haklı. ben genellıkle evde yıyemıyorum bıle. yanımda getırıyorum. aksamları daha erken yatabılsem, az daha erken kalksam daha ıyı olacak 15-20 dk hatta yarım saat daha erken kalksam cok ıyı olur ama bazen servıs saatımızden 20dk once bıle zor uyanıyorum
ben de tost ozledım yarın tost yapacagım ben de. maydonoz domates ve peynır yapacagım.
vayyyyy harıka bayıldım canım. buarada evde resım eklemıstın tayt ve tısort ozamandan bu zamana bacaklaırn ınanılma ıncelmıs.
super gorunuyorsun
Sagol cnm su gobekde gitse ah bi gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?