2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canlarım Duygum,pomocum,ercem ve diğer arkadaşlar şuanda alıntı yapamıyorum...

uzun süre oldu azcıkk özlettireyim kendimi dedim...

maalesef size pekte iyi haberlerle gelmedim
1- 80 kilo oldum bir anda
2- doktorum yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi

resmen içime kapandım kendimi çokk kötü hissettim şuan ne yapacağımı bilmiyorum...

dün itibariyle tekrar eski günlere dönmeyi düşünüyorum sanırım artık bazı şeyler için vazgeçip hayatıma yeni bir sayfa açmam lazım

ve maalesef bu kiloyada,kistlerede kullandığım ilaçlar yol açtı 6 ayda 6 kilo alınmazki bee...

dün sabah elma sirkeli 1 koca kupa sıcak su içtim zaten onu içince iştah namına bişey kalmıyor..

öğlenden önce 1 tane elma yedim yemesemde olurduda yiyeyim dedim midem külliyen boş kalmasın
öğlen 3 köfte,2 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,salata yoğurt( keşke ekmeği 1 tane yeseydim )

akşam eve gittiğimde 1 ince dilim ekmek uno dilimi 39 calori kepekli onunla bir küçük kase yoğurt yedim

arada meyve tabağı ve bir kase iğde yedim

meyve tabağında çok az mor üzüm,1 kivi,ve 2 mandalin vardı üzüm aslında cıss ama bitince almayacağım bidaha

iğdeyi rahatlıkla yiyorum 100 gr 30 calori ve 100 gr bir yemek tabağı nerdeyse süper kandırıkçı bir bir yiyecek...

gün içinde 1 saat yürüyüşş,2 lt su,6 fincan şekersiz çay ve tabi öğlen az şekerli türk kahvesi içtim

spor olarakta 6 kat merdiven çıktım,100 defa sopa hareketi 20-30 defada bacak germe yaptım..

şimdi canlarım yorumlarınızı bekliyorum...
tavsiyelerinizi
desteklerinizi
önerilerinizi

hoş geldin kontes, çok geçmiş olsun. sorunun neydi aceba? sanki seninle bi ara konuşmuştum ama emin olamadım

sporun çok güzel olmuş. üzüm 1 yemek kaşığı kadar yiyebiliyorsun zaten bir öğünde ve çok yarayışlı bence sorun yok. mandalinanın birini yeseydin daha iyiydi ama sağlık olsun :))

sabahları ılık su ile limon suyu yada sirke için deyip durdular şimdide çıkmış sirkenin yada limon suyunun sadece mideye zararı var diyorlar,ya hangisine inanıcağımızı şaşırdık, kilo vermek için bu kadar hata yapmaya gerek varmı, yumurta kolestrol yapar yemeyin dediler sonra yapmaz yiyin diyorlar, ee şimdi şöyle yapalım yumurtanın yarısını yiyelim.

zevkli canım. yetenekliysen neden kendini çektin ki canım.Ben ünivdeyken bir ara 80 e vurdum. o ara bana teklif geldi.öğreticilik için üniversite öğrencilerine. hay hay dedim inan 3 ayda ne diyet ne dikkat etme 65 e düşmüştüm ama öyle çıkıyorduk ki sırılsıklam olmuşuz.Dün leslie yapacaktım ama canım istemedi. açtım karadeniz havalarını 45 dakikaya yakın güzel bir horon teptim kapanışı da kolbastı ile tamamladım. Eşimi görmeniz lazım adam tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor.delirdi bizim hatun diye geçiriyordur içinden adam. bacaklarımda ki kaslar ağrıyor...yorulmuşum bugün yani uyanamadım saat 10 olmuş.

Canim arkadasim elekrikler kesik telden yaziyorum yazabildigim kadar oncelikle cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin.
Sana diyecegim dun dunde kalsin tertemiz sayfa acman sende kapasite var lutfen artik kendine dikkat et,saglikli beslenme ve egzersizle bir ayda en az 2 en fazla 4_5 kg vermen mumkun 2 ayda bu is biter ama koyvermiccen asilcan ha istersen bu kg asa cekersin ister 90 tasirsin her sey senin elinde lutfen guzel arkadasim lutfen

az yemedim ki canım inan karnıbaharı abarttım diye pilavı bile yiyemedim tıkandım. Tıkanıncada zorlamak istemedim yemek için. ama uyurken bile şiş gibiydim toktum açlık yoktu yani. Dikkat etmeye başladım. İnşallah devamı gelir benim kociş eve yine geç gelmeye başladı. İşleri yine yoğunlaştı...

evet meliscim konuşmuştuk sanki.... hormonal ilaçlar kullandım onlarda hızla kilo aldırdı ve yumurtalıklarımda kist yaptı...

evet meyve konusunda iradesizim maalesef
ama en güzeli almamak zaten şuanda buz dolabımı hızla boşaltmeya az az stok eritmeye başladım yani yeni alışveriş yok

geçen manava sadece portakal almak için gittim ama portakalı beğenmedim geri kalan ne varsa aldım

alışverişlerimde eğer abarttığımı hissedersem derhal aldıklarımı harcama formülü uyguluyorum,o gece çaya misafir çağırdım

çayla ne kadar çerez tatlı tuzlu varsa hepsini ikram ettim vede çaydan sonra aldığım meyvelerden tabaklar yaptım şükür büyük bölümünü bitirdim az kaldı...

kesinlikle canım diyet döneminde alışverişe gitmemek lazım ben ihtiyaçlarımı diyet pisikolojisiyle yapıp başka birine aldıracağım bu kişi eşim dahi olmamalı çünkü oda gittimi illa bir cips çerez bişeyler atar sepete...

Her kadan ses cikiyor bosver sen onlari bildiginde sasma sana mantikli geleni yap gelmeyeni salla gitsin

aslında çokta severek içtiğim söylenemez ama şuda bir gerçek sirkeli sıcak su korkunç derecede iştahı kesiyor...

evet canım yaa fren şart çok rahat davranınca durum ortada anında alınıyor kilo kilo kilolar

evet bu sefer olacak inanıyorum inşallah

akşam yemeklerimi kısarsam benim sorunum akşam akşam sıkıntımı bir aşarsam tamamdır...

gün içinde öyle aman aman kaçamak yapmam yani ...

Her kadan ses cikiyor bosver sen onlari bildiginde sasma sana mantikli geleni yap gelmeyeni salla gitsin

kesinlikle herkes doğru bildiğini yapmalı bence yani limon ve sirke bize dokunuyorsa midemize mesela onu kesmeliyiz..

mesela acı biber maşallah bana bir tabak yesem mideme bişey olmaz

ama çiğ soğan kuru soğan yaa yiyeyim mahvolur midem mahvolur ölür biterim soğan çok dokunur bana çiğden bir insan en fazla bir küçük soğan yer yani ben çeyrek yerim mesela ama mahveder bende yemiyorum...

bende çok denedim dediğin gibi iştahı kesiyor çünkü iğrenç bişey :)

Haa bide şöyle bişey var herşeyin çoğu zarar ama sirke faydalı olmasa Peygamber Efendimiz SAV Tavsiye etmezdi ...Düşünsenide orucumuzu sirkeyele açmayı tavsiye etmiştir.Ramazanda İstanbulda Oruçbabada herkes bir şişe sirke elinde sirkeyle oruç açmaya gelir..düşünsenize oruçlu boş mide zannetmem ama abartma olursa zaten bir kaşık bizi kesiyor bir bardak içmenin anlamı yok eziyetten başka...

Tamam cnm hassas noktani buldun onu yenme bak sik ama sagliklo beslen ve sartlar ne olursa olsun evzersiz yap hem beyinen hem bedenen rahat edersin

dediklerin yüzde yüz doğru, ben mesela kepek yesem hemen çok afedersin kabız olurum bas bas bağırıyorlar kepekli yiyin diye yaaaben yiyemiyorum işte bile bilede lades olmazki, insanı en iyi kendi tanır.

soğan meselesi bende de var taze soğana bayılıyorum ama eğer yersem özellikle salatada midem ogün berbat ağrıyor ve şişiyor, bende yemiyorum, şimdi soğan zayıflatıyor yiyin derlerse ben mümkün değil onu tüketemem.

biraz dikkatle insan kendini farkedebilir.

peygamber efendimiz buyurmuşsa kesin bir yararı vardır, benim takıldığım bir öyle bir böyle haber yapılması,bir faydalı bir zararlı ,haber kanalları bence bu tarz besin yada diyet hakkında haber yapmamalı insanları yanıltıyorlar.

Tamam cnm hassas noktani buldun onu yenme bak sik ama sagliklo beslen ve sartlar ne olursa olsun evzersiz yap hem beyinen hem bedenen rahat edersin

evet spor eksiğim vardı onu tamamlayacağım az sonra tuvalete gideceğim tuvalette yaparım maalesef ofiste böyle tuvalet dediysem geniş bir banyo düşün rahatlıkla hreket edile biliyor yani...

akşamlarıda kestikmi bu iş tamamdır...