2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım sonuna kadar haklısın ülkemizde maalesef sosyal medya ve halk bazı şeylerin B....kunu çıkarıyor tabiri caizse çok afedersin bitki çayları faydalı dediler ama belkide adam günde en fazla 3 bardak ara ara ama bizim millet sabah akşam su içer gibi içti...

tabi millette ne böbrek kaldı ne bağırsak herşey fora...

bide tabii medya tamamen kapitalist düzenin yani ekonomi patronlarının elinde adamlar yumurtayı suçlu ilan ettiler millet kahvaltıda yumurta yemesin sarelle yesin diye
tereyağını öcü yaptılar onun yeri margarin yensin diye...

ve sayamadığım nice madde
ben onu bunu bilmem doğal olan herşey faydalıdır...

diğer sentetik ürünler en büyük düşmanımız

88 yaşında dedem var taş gibi
tereyağının balın,şekerin etin en kıralını yer ne şeker ne tansiyon ne kalp...

cnm akşamlarıda leslie yAAP indir leslie'Yİ FALŞ belleğine at ister tv tak yap ister bilgisayardan yap ama enkötü 3 miliyap 45 dk spor şart ben sporla verdim yoksa aç bile kalsam veremiyorumm,birde küçük bir ajandan yada defterin varsa notal saati saatine gör yanışlarını doğrularını

duyguu gitmeee gidersende kuziyiii öppp en datlusundan ballusundan...

elektirikler geldi neyseki, kuziyi öperim kontesimdomatesimm

Son düzenleme:

yaaa ne güzel tespitlerde bulunmuşsun tebrik ederim yumurta,sarelle tereyağı,margarin dediğin gibi, insanların sağlığı bozulcakki para kazansınlar biz kendimizi ve doğal olan şeyleri iyi bilmeliyiz. ben genelde tereyağı tüketiyorum margarin yerine,trabzon yaylasından getirtiyoruz yaptırıp çok lezzetli farnsızların dediği gibi nekadar tereyağı okadar lezzet :)

hayırr bikerem kontes patatess...

kesinlikle emelcimm doğru olanı yapıyorsunn ahhh şimdi hayal ediyorumda misler gibi sapsarı tereyağğğ...

valla bende evime hiç margarin almam,ayçiçek yağıda nadir kek felan yaparsam oda binde bir genelde zeytinyağı ve tereyağ...zeytin yağını fabrikasından aldırıyorum ama tereyağını maalesef marketten alıyorum...

hayırr bikerem kontes patatess...
sorry patatesdi dimi

Bu arada Kilo Bildirimi Yapıyormusunuz

Çizelge varmı...

pomocan benide Gruba Alırmısınız...
evet.cnm p.tesi erkenden pomoya özelmesajdan bildirim yapıyoruz, aaa almazmı alır elbett amakaybolmakyok kaybolunca gördün ne olduğunu kontes bende 64 olmuştum bi ara vereyim dedim olmadı 68 kg tekrardöndüm:))))
bugünü planladım bakalım ne kadar uyabileceğimm...

hedefim akşama kadar:650 calori
kontesim lütfen sağlıksız kg verme geridönüşü kötü oluyoracelenmi varr salıklı ver dengel beslen yağıituzu aburcuburu,tatlıyı kestin mi,su,yeşil çay bitti bukadar, birde sporr lütfen iş açkalmak değil sen bilinçli birisinn

Son düzenleme:
öğlen yemek işide bitti koyu kıvamda tarhana çorbası ve ayran ikisi alakasız ama ayrANI elimden geldiğince her öğünüme koymak istiyorum 1 dilimde çavdar ekmeği

Son düzenleme:
sabah 8:45
domates, salatalık
biraz beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
bi parça yufka ekmek
1 kupa siyah çay

ara 11:15
1 tane mandalina

öğle 13:00
yarım kase etli, havuçlu bezelye (içinde fındık kadar 6 adet kuşbaşı et)
yarım kase domatesli, patatesli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kupa siyah çay

birazdan spora gidicem

akşama aynı şeylerden yiceem. inş. spordan geldikten sonra cozutmam :))

Son düzenleme:

canım herşeyden az az yemeye çalışacağım

ekmek,çikolata ve tatlıları azalttım

öğlen planımı harfiyen yaptım sadece ekmek kepek düşündüm normal geldi oda çok önemli değil...

Canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim hayirlisi ne ise o olsunhakkimizda
Canim benim ilk onkologum adana acibadem hastanesindeydi benim 5 yilligina kullanmam gereken bir ilac ve adetlerimi durdurucu ignem var bunlarda raporla veriliyor raporumun suresi bitmisti ilk rsporumuda adanadaki doktorum verdigi icin mecburen ona gittik yani anteptende alabilirdik ama bilirsin burdaki hastane universite hastanedi olunca proseduru cok( onunla ugrasmaj istemedigimiz icin en iyisi adanaya gitmek dedik
Adanayi bende severim ama yazin asla degil
Cok nemli bir havasi var onun disinda orxa arkadaslarimiz akrabalarimiz var o yuzdende sik sik gideriz

Canim en sarimsakli karisimi 10 gundur falan yapmiyordum ama yarin sabah tekrarbasliycam insallah
Yogurt kurude tadi hic fena degil ama ben yogurdu cok severim belki o yuzden bana guzel gelmistir
2-3 yemek kasigi yogurtun icine 1 er cay kasigi tarcin, zencefil ve zerdecal koyup karistiriyorsun ve her yemekten yarim saat once yiyorsun inan istah kapatici ozelligo var dene derim ben

kesınlıkle haklısın ben de aldım. sadece gecen yıl duygu almamıs o da maasallah hıc sporu bırakmadıgı ıcın bence. ben hemen ıshal oldum ardından sıddetlı grıp ve duzenımı de azıcık bozunca gerı aldım ozellıkle sporu cok bırakmıstım. cok ıyı desteklemek lazım detoksu ben de anladım bunu.

benım de kesınlıkle cekmem gerekır cunku pogacanın ustunde bıle zor yıyorum acı acı garıp bır tadı oluyor corek otunun.

tarıfı detaylı verebılır mısn ?

Bu arada uzun zamandir dogru durust menu bildirimi yapmiyordum
Bu sabah 1bardak iliksu
Yogurtlu karisim
Aradan yaklasik 1 saat sonra
Kucuk bir acma
3gevrek ama cok ufak

Oglen yogurtlu karisim
3-4 jkasik patataes salatasi
2catal makarna
2lokma borek

Ara az sekerli turk kahvesi