- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.061
peygamber efendimiz buyurmuşsa kesin bir yararı vardır, benim takıldığım bir öyle bir böyle haber yapılması,bir faydalı bir zararlı ,haber kanalları bence bu tarz besin yada diyet hakkında haber yapmamalı insanları yanıltıyorlar.
KiLar sarjim bitiyor maleef cikmam lazim
cnm akşamlarıda leslie yAAP indir leslie'Yİ FALŞ belleğine at ister tv tak yap ister bilgisayardan yap ama enkötü 3 miliyap 45 dk spor şart ben sporla verdim yoksa aç bile kalsam veremiyorumm,birde küçük bir ajandan yada defterin varsa notal saati saatine gör yanışlarını doğrularınıevet spor eksiğim vardı onu tamamlayacağım az sonra tuvalete gideceğim tuvalette yaparım maalesef ofiste böyle tuvalet dediysem geniş bir banyo düşün rahatlıkla hreket edile biliyor yani...
akşamlarıda kestikmi bu iş tamamdır...
duyguu gitmeee gidersende kuziyiii öppp en datlusundan ballusundan...
evet canım sonuna kadar haklısın ülkemizde maalesef sosyal medya ve halk bazı şeylerin B....kunu çıkarıyor tabiri caizse çok afedersin bitki çayları faydalı dediler ama belkide adam günde en fazla 3 bardak ara ara ama bizim millet sabah akşam su içer gibi içti...
tabi millette ne böbrek kaldı ne bağırsak herşey fora...
bide tabii medya tamamen kapitalist düzenin yani ekonomi patronlarının elinde adamlar yumurtayı suçlu ilan ettiler millet kahvaltıda yumurta yemesin sarelle yesin diye
tereyağını öcü yaptılar onun yeri margarin yensin diye...
ve sayamadığım nice madde
ben onu bunu bilmem doğal olan herşey faydalıdır...
diğer sentetik ürünler en büyük düşmanımız
88 yaşında dedem var taş gibi
tereyağının balın,şekerin etin en kıralını yer ne şeker ne tansiyon ne kalp...
cnm akşamlarıda leslie yAAP indir leslie'Yİ FALŞ belleğine at ister tv tak yap ister bilgisayardan yap ama enkötü 3 miliyap 45 dk spor şart ben sporla verdim yoksa aç bile kalsam veremiyorumm,birde küçük bir ajandan yada defterin varsa notal saati saatine gör yanışlarını doğrularını
elektirikler geldi neyseki, kuziyi öperim kontesimdomatesimm
yaaa ne güzel tespitlerde bulunmuşsun tebrik ederim yumurta,sarelle tereyağı,margarin dediğin gibi, insanların sağlığı bozulcakki para kazansınlar biz kendimizi ve doğal olan şeyleri iyi bilmeliyiz. ben genelde tereyağı tüketiyorum margarin yerine,trabzon yaylasından getirtiyoruz yaptırıp çok lezzetli farnsızların dediği gibi nekadar tereyağı okadar lezzet :)
sorry patatesdi dimihayırr bikerem kontes patatess...
evet.cnm p.tesi erkenden pomoya özelmesajdan bildirim yapıyoruz, aaa almazmı alır elbett amakaybolmakyok kaybolunca gördün ne olduğunu kontes bende 64 olmuştum bi ara vereyim dedim olmadı 68 kg tekrardöndüm:))))Bu arada Kilo Bildirimi Yapıyormusunuz
Çizelge varmı...
pomocan benide Gruba Alırmısınız...
kontesim lütfen sağlıksız kg verme geridönüşü kötü oluyoracelenmi varr salıklı ver dengel beslen yağıituzu aburcuburu,tatlıyı kestin mi,su,yeşil çay bitti bukadar, birde sporr lütfen iş açkalmak değil sen bilinçli birisinnbugünü planladım bakalım ne kadar uyabileceğimm...
hedefim akşama kadar:650 calori
öğlen yemek işide bitti koyu kıvamda tarhana çorbası ve ayran ikisi alakasız ama ayrANI elimden geldiğince her öğünüme koymak istiyorum 1 dilimde çavdar ekmeği
sorry patatesdi dimi
evet.cnm p.tesi erkenden pomoya özelmesajdan bildirim yapıyoruz, aaa almazmı alır elbett amakaybolmakyok kaybolunca gördün ne olduğunu kontes bende 64 olmuştum bi ara vereyim dedim olmadı 68 kg tekrardöndüm:))))
kontesim lütfen sağlıksız kg verme geridönüşü kötü oluyoracelenmi varr salıklı ver dengel beslen yağıituzu aburcuburu,tatlıyı kestin mi,su,yeşil çay bitti bukadar, birde sporr lütfen iş açkalmak değil sen bilinçli birisinn
hatıce sonuçlarına cok sevındım ALLAH daıma mutlu haberler, sıfa nasıp etsın. cok rahatlamışsındır ya. ne güzel. mart ayında da ınsaallah ıyı sonuçlar çıkar ıyı dusun ıyı olsun ınsaallah.
sen adanaya mı gıdıyorsun doktora ????? karabıberın memleketı benım yarı memleket :))))) adana sımdı guzeldır bıraz gezseydın hatta alısverıs ıcın de uygun bır sehırdır kafan dağılırdı.
sen sarımsak cevız de yapıyordun bıraktın mı ?
yoğurt kurunu ben de eklemıstım bırara ama nasıl yapılıyor hatırlamıyorum.
pomocum detoksuna maşallah. ama bırakınca bi süre kaçamak yapma. bana göre geri geliyor kg lar. dediğin gibi sporunu da yaparsan gelmez allah (cc)ın izniyle.
ben de o karışımdan yapmıştım ve çörekotunu blender da çekmiştim :))
Sagol cnm su gobekde gitse ah bi gitse
acıbiberde koy seviyorsan pul bibeergibi ohhhhhafiyet olsun arkadaşıma can olsun vitaminolsun yağ olmasın:)))
aslında çokta severek içtiğim söylenemez ama şuda bir gerçek sirkeli sıcak su korkunç derecede iştahı kesiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?