- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.081
az yemedim ki canım inan karnıbaharı abarttım diye pilavı bile yiyemedim tıkandım. Tıkanıncada zorlamak istemedim yemek için. ama uyurken bile şiş gibiydim toktum açlık yoktu yani. Dikkat etmeye başladım. İnşallah devamı gelir benim kociş eve yine geç gelmeye başladı. İşleri yine yoğunlaştı...
zevkli canım. yetenekliysen neden kendini çektin ki canım.Ben ünivdeyken bir ara 80 e vurdum. o ara bana teklif geldi.öğreticilik için üniversite öğrencilerine. hay hay dedim inan 3 ayda ne diyet ne dikkat etme 65 e düşmüştüm ama öyle çıkıyorduk ki sırılsıklam olmuşuz.Dün leslie yapacaktım ama canım istemedi. açtım karadeniz havalarını 45 dakikaya yakın güzel bir horon teptim kapanışı da kolbastı ile tamamladım. Eşimi görmeniz lazım adam tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor.delirdi bizim hatun diye geçiriyordur içinden adam. bacaklarımda ki kaslar ağrıyor...yorulmuşum bugün yani uyanamadım saat 10 olmuş.
ne göbeği duygu yaa? ben ünv 3 de kg aldım diye diyetisyene gittim (58) bana kızmıştı senin kg da ne var diye. ben de kendine kızmıştım ben rahat değilim diye. diyetisyen değil tabi dahiliye doktoruydu kızan. şimdi ilk hedefim o kg ya düşmek (58). ama ben ha bire kg alıyorum. bugün sabah düzenli başladım inş. spor sonrası ve akşama cozutmam yine
azcık beyaz peynir
domates, salatalık
4 tane siyah zeytin
1 kupa siyah çay
bi parça yufka ekmek
serapcım bu detoks nasıl bişeydi yaa varmı bilgin merak ettim ...
Bu arada Kilo Bildirimi Yapıyormusunuz
Çizelge varmı...
pomocan benide Gruba Alırmısınız...
öğlen yemek işide bitti koyu kıvamda tarhana çorbası ve ayran ikisi alakasız ama ayrANI elimden geldiğince her öğünüme koymak istiyorum 1 dilimde çavdar ekmeği
bende yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt şart ...
bende öğlen yemeğimi yedim
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık kadar taze fasulye
yarım kase yoğurt
4 kaşık çoban salata
sabah 8:45
domates, salatalık
biraz beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
bi parça yufka ekmek
1 kupa siyah çay
ara 11:15
1 tane mandalina
öğle 13:00
yarım kase etli, havuçlu bezelye (içinde fındık kadar 6 adet kuşbaşı et)
yarım kase domatesli, patatesli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 kupa siyah çay
birazdan spora gidicem
akşama aynı şeylerden yiceem. inş. spordan geldikten sonra cozutmam :))
evet meliscim konuşmuştuk sanki.... hormonal ilaçlar kullandım onlarda hızla kilo aldırdı ve yumurtalıklarımda kist yaptı...
evet meyve konusunda iradesizim maalesef
ama en güzeli almamak zaten şuanda buz dolabımı hızla boşaltmeya az az stok eritmeye başladım yani yeni alışveriş yok
geçen manava sadece portakal almak için gittim ama portakalı beğenmedim geri kalan ne varsa aldım
alışverişlerimde eğer abarttığımı hissedersem derhal aldıklarımı harcama formülü uyguluyorum,o gece çaya misafir çağırdım
çayla ne kadar çerez tatlı tuzlu varsa hepsini ikram ettim vede çaydan sonra aldığım meyvelerden tabaklar yaptım şükür büyük bölümünü bitirdim az kaldı...
kesinlikle canım diyet döneminde alışverişe gitmemek lazım ben ihtiyaçlarımı diyet pisikolojisiyle yapıp başka birine aldıracağım bu kişi eşim dahi olmamalı çünkü oda gittimi illa bir cips çerez bişeyler atar sepete...
Canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim hayirlisi ne ise o olsunhakkimizda
Canim benim ilk onkologum adana acibadem hastanesindeydi benim 5 yilligina kullanmam gereken bir ilac ve adetlerimi durdurucu ignem var bunlarda raporla veriliyor raporumun suresi bitmisti ilk rsporumuda adanadaki doktorum verdigi icin mecburen ona gittik yani anteptende alabilirdik ama bilirsin burdaki hastane universite hastanedi olunca proseduru cok( onunla ugrasmaj istemedigimiz icin en iyisi adanaya gitmek dedik
Adanayi bende severim ama yazin asla degil
Cok nemli bir havasi var onun disinda orxa arkadaslarimiz akrabalarimiz var o yuzdende sik sik gideriz
Canim en sarimsakli karisimi 10 gundur falan yapmiyordum ama yarin sabah tekrarbasliycam insallah
Yogurt kurude tadi hic fena degil ama ben yogurdu cok severim belki o yuzden bana guzel gelmistir
2-3 yemek kasigi yogurtun icine 1 er cay kasigi tarcin, zencefil ve zerdecal koyup karistiriyorsun ve her yemekten yarim saat once yiyorsun inan istah kapatici ozelligo var dene derim ben
eşimle ve annemle şu diyet konusunda anlaşamıyorum kilo vermek istediğimi anlamıyorum .ben hep zayıftım mesale çok hastalık çektim ameliyatımdan sonra 76 kiloyu gördüm ki bu gördüğüm en büyük rakamdı .şimdi ben zayıfladıkça korkuyolar hasta oluyorum zannediyolar onlara anlatmaya çalışıyorum dengeli beslendiğimi işte yinede zayıflamamı istemiyolar baskı çok oluyo üstümde .geçen gün annem dediki ne zayıflaması kopacaksın daha nerene vercen ayol ne kopması dedim basenler popo aldı başını gidiyo işte bide üstüne benim tatlı zaafım derken bazen diyetten soğuyorum .neyse bu aralar keyfim yerinde
pomocum eğer bu karışımı yaparsan mutlaka çekilmiş çörekotu kullan tadı çok fena oluyo
adetin ikinci günü başlanması gerekiyomuş ama en 4ncü günü başladım evde malzemem yoktu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı toz tarçın
12 tatlı kaşığı çörekotu 30 grama denk geliyo
bunları karıştırınca macun gibibişey oluyo .bal çok faydalı bişey zaten ,çöerkotuyla ilgili peygamber efendimizin hadisi şerifi var çörek otu ölüm ve yaşlılık harici herşeye şifası varmış ee tarçında kan şekerine iyi geliyo içinde bence zararlı bişey yok denemekte fayda var
Canlarım Duygum,pomocum,ercem ve diğer arkadaşlar şuanda alıntı yapamıyorum...
uzun süre oldu azcıkk özlettireyim kendimi dedim...
maalesef size pekte iyi haberlerle gelmedim
1- 80 kilo oldum bir anda
2- doktorum yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi
resmen içime kapandım kendimi çokk kötü hissettim şuan ne yapacağımı bilmiyorum...
dün itibariyle tekrar eski günlere dönmeyi düşünüyorum sanırım artık bazı şeyler için vazgeçip hayatıma yeni bir sayfa açmam lazım
ve maalesef bu kiloyada,kistlerede kullandığım ilaçlar yol açtı 6 ayda 6 kilo alınmazki bee...
dün sabah elma sirkeli 1 koca kupa sıcak su içtim zaten onu içince iştah namına bişey kalmıyor..
öğlenden önce 1 tane elma yedim yemesemde olurduda yiyeyim dedim midem külliyen boş kalmasın
öğlen 3 köfte,2 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,salata yoğurt( keşke ekmeği 1 tane yeseydim )
akşam eve gittiğimde 1 ince dilim ekmek uno dilimi 39 calori kepekli onunla bir küçük kase yoğurt yedim
arada meyve tabağı ve bir kase iğde yedim
meyve tabağında çok az mor üzüm,1 kivi,ve 2 mandalin vardı üzüm aslında cıss ama bitince almayacağım bidaha
iğdeyi rahatlıkla yiyorum 100 gr 30 calori ve 100 gr bir yemek tabağı nerdeyse süper kandırıkçı bir bir yiyecek...
gün içinde 1 saat yürüyüşş,2 lt su,6 fincan şekersiz çay ve tabi öğlen az şekerli türk kahvesi içtim
spor olarakta 6 kat merdiven çıktım,100 defa sopa hareketi 20-30 defada bacak germe yaptım..
şimdi canlarım yorumlarınızı bekliyorum...
tavsiyelerinizi
desteklerinizi
önerilerinizi
menun guzel olmus. aksama ya baklıyat ye ya da herhangı bır et turu.
canım merhabaaaaaaaaa
ozledık senı. her nekadar bıraz uzucu haberler ıle donmus olsan da dugynun dedıgı gıbı dun dundur. bana da bu ay yumurtalıkların daha da kuculmus dedı. 85 olunca tup bebek muhakkak yap dedı endokrınolojı uzmanı ıse kesınlıkle olmaz gebelık sekerın olur senın dedı. buarada ılk kez ınsulın dırencım ortaya cıktı d vıtamını eksıklıgı ıltıhaplı romatızma.......
nıye anlattım bunları. costum dalgalandım ben de. ama uzulmenın faydası yok canım. dık durup mucadele etmek lazım hem kılolar hem hastalıklar ıle.
burda kalıcı olmaya calıs motıvasyonun yuksek olacaktır kesınlıkle. ve umudunu kaybetmeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?