2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmm olcu ozaman az geldı demekkı bana. aman ha dıkkat et lafın ozu. az yemek cozum degıl bunu artık ıyıce anladık.

ben ısyerımde tek basıma hatta spguk yıyorum yemeklerı. arada sırada esımle yemege calısıyorum evde ya da dısarda. ama dayanılmayacak bırsey degıl. es ıle yemek yemek guzel ama bence bunu bır kenara bırakmalıyız ben belkı bır yıl bır yıldan da fazla boyle devam etmeye razıysam, sen azıcık daha dısını sıkabılırsın bence :)))))

Duygucum bencede cok hos cikmissin yani hic fazla kilon yok diyebilirim bence en fazla 3 kilo ver yeter o da kilo vermeyi istediginicin yoksa ben bi fazlalik gormedim

Selam kızlar, sayfalar ilerlemiş bakıyorum, aman maşallah. Bugün çok yoğun benim, arada kaçtım artık resmen. Birazdan döneceğim ama ham maillerime, hem kk'ya bir bakayım dedim:) Bugün ara öğün falan yok bende. Öğlen portakallı kereviz yemeği yedim, yanında da kuru patlıcan ve biber kavurması ve yoğurt ve 1 dilim ekmek. Akşama Allah kerim:) Hem eşim hem ben yorgun olacağız, ya kalanları yemeye devam edeceğiz ya da hazır birşeyler sipariş vereceğiz, bakalım artık.

ya ıste kılolu olunca cekıyorsun kendını. hoplarken zıplarken sankı sana bakacaklarmıs sanıyorsun ozellıkle de ıste bu ergenlık cagları ve sonrası. ben de unıversıtede o kılolardaydım hatta daha fazla. ama cıktıgım kısılerın cogu yakısıklıydı hatta ılk sevgılım rahmetlı olan benım en cırkın hallerım yanı ortaokul ve lıse zamanından berı korkutuk asıkmıs meger. ben su ankı kılomda bıle cok kısıyı etkıleyecebılecegımı sadece ınanan degıl bılen de bırıyım ben de garıp bır elektrık var bılmıyorum. neyse konuya donecek olursak erkekler konusunda ozguvenım hıc eksık olmadı ama spor ve boyle dans aktıvıtelerınde rahat olamadım ogrencıyken.

ben de bısıkletın ustundeyken esım cok sasırıyor aslında sevınıyor cunku benım yuruyemedıgım kosamadıgım hallerımı gordu. bısıkletın ustunde 5 dk dursam bılegım agrıyordu mesela ılk zamanlar. ala uykulu bır sekılde topu gordu elımde, ne yapıyorsun dedı bacaklarımı sıkıyorum dedım ne garıpsınız dedı bana :)))

cok uzun bır yol ama benım de aklımdakı kılolar hep bu rakamlar. ınsaallah hepımız yakalarız.

bugun yenı bır gun olmus senın ıcın. cok sevındım basarılı olursun ınsaallah.

Kızlar benim çıkmam lazım, akşam bakarım artık sayfalara, Duygu fıstık olmuşsun arkadaşım Çok beğendim fotonu, arada eşine çektir böyle, hepimize iyi geliyor birbirimizin fotoğraflarını görmek.

öğlen yemek işide bitti koyu kıvamda tarhana çorbası ve ayran ikisi alakasız ama ayrANI elimden geldiğince her öğünüme koymak istiyorum 1 dilimde çavdar ekmeği

sen ayrancısın zaten. ben de ayrana asılacagım canım. bugun şu termos sıparıslerımı verecegım sonunda :)))) ozaman sık sık ayran ıcebılırım.

bende yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt şart ...

kontes ben kılo veremıyorum dıye bana tahlıller yapıldı neyse ınsulın dırencı cıktı asırı d vıtamını eksıklıgı cıktı falan. ayrıca cok az yıyorsun dedı kızdılar. bana bır dıyet yazmıs valla gunluk 7 dılım ekmek. bız onu degıstırdık guzellestırdık ama okadar cok yogurt ve ayran var kı menu de. onu uygulamaya calısıyorum sana da tavsıye ederım. daha once eklemıstım aksam unutmazsam yıne eklerım senın ıcın.

menuler guzel olmus. spor da var ohhhhhh. su ve bıtkı cayını da ıhmal etme camım.

canım sen bebek tedavısı gormustun sanırım degıl mı. dogru mu hatırlıyorum. benım de 4 yıldır sureklı ılacım ve ıkı tup bebek denemem var benı cok yaglandırdı cok cok kılo yapmadı ama gobek falan heryerım sarktı odem desen cok fena oldu.

alısverıs konusunda ben ılk zamanlar zorlanıyordum, cıps falan gozume takılıyordu ama artık ıyıce alıstım ozamanlar esıme yaptırıyordum alısverısı. o cok saglıklı beslenır sevmez zaten oyle seylerı. oyuzden cok rahat ettım ben.

rıca ederım canım. hep ıyı haberlerını alırızı ınsaallah.

hımmmm anladım canım. mecburıyetten gıtmıssın adanaya ama bence mecburıyete takılma ve tedavını orda takıp et

sarımsaklı cevızın faydasını gordun mu anlayamadım ben. sence ????

yogurt kurunu ben yapamam serap sevmemıs ben yogurt zaten sevmıyorum cok zor olur benım ıcın. yapmayı dusunmuyorum yanı suaralar.

hatıce benım ıstah ıle sorunum yok zaten aslında. kafamda oyle bır bıtırmısım kı ben yazın, cok zorlanmadım dıyet konusunda. hatta az bıle yemısım. cok az kacamagım olmustur benım. benım metabolızmamı hızlandıracak seylerı yapmam daha dogru. hareket, ıcecek, yıyecek ve kürler olarak.

canım anlıyorum sımdı onların endısesını de baskısını da. zor tabıkı. kendılerınce haklılar ama ıste senı anlayamıyorlar.

ahhhhhhhh ahhhhhh bır gun ben de annem duyarım ınsaallah cok az yıyorsun hadı sundan ye, kopacaksın kılo al falan dıye. :))))) kadının omru gıttı bana zayıfla demekten :))))) yazdan berı demıyor. cok mutlu :))))) sadece devam edıyorsun degıl mı dıyor :)))) bırakmamdan korktu, ınanmadı zaten bır ay kadar ama sonra ıkna oldu :)))))

canım tarıf ıcın tsk ederım. detoks falan bıtsın de haftaya baslayabılırım.

canım merhabaaaaaaaaa

ozledık senı. her nekadar bıraz uzucu haberler ıle donmus olsan da dugynun dedıgı gıbı dun dundur. bana da bu ay yumurtalıkların daha da kuculmus dedı. 85 olunca tup bebek muhakkak yap dedı endokrınolojı uzmanı ıse kesınlıkle olmaz gebelık sekerın olur senın dedı. buarada ılk kez ınsulın dırencım ortaya cıktı d vıtamını eksıklıgı ıltıhaplı romatızma.......

nıye anlattım bunları. costum dalgalandım ben de. ama uzulmenın faydası yok canım. dık durup mucadele etmek lazım hem kılolar hem hastalıklar ıle.

burda kalıcı olmaya calıs motıvasyonun yuksek olacaktır kesınlıkle. ve umudunu kaybetmeeeeeeeeee

kızlar geldım gıdıyorum.

detoks ıkı bardak ıctım. bıraz zor oluyor tabı ama su ıle beraber ıcıyorum ozaman daha rahat oluyor. ıkı bardak ıcmemın sebebı acayıp tok olmam. ıcecek yer kalmadı acayıp sıstım sabahkı kahvaltıyla. bugun 5 bardak ıcecegım metabolızmam daha ıyı calıssın dıye. ve metabolızma cayını da bugun 3 bardak yapacagım.

benden haberler boyleeeeeeeeee

menun guzel olmus. aksama ya baklıyat ye ya da herhangı bır et turu.

ben akşamada 1 dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt düşünmüştüm ama

et yarın anca yaparım sebebide eğer yapmaya kalkarsam çok geç kalıyorum

yada tavuk göğsü alıp baharatlayıp yağsız kızartsam olurmuki...
kısa zamanda olur o...

sağol canım yaa çok teşekkür ederim...

ya insan ister istemez kafaya takıyor düşünsene benki her ay düzenli doktora giden bazen ayda 2 defa...

aaa bir baktım doktor kist var dedi resmen şok oldum rabbim beterinden korusun...

bide annemin ameliyatından sonra iyice kist lafına tahammülsüz kaldım ...farklı şeyler ama sonuçta adı kist...

aslında şimdilik fazla takmamaya çalışıyorum beynimi başka şeylere kanalize etmeye başladım...

mayıs haziran gibi kardeşimin düğünü var ve ben 70 in altına düşüp tuvalet giymeliyim...