2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende öğlen yemeğimi yedim

1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık kadar taze fasulye
yarım kase yoğurt
4 kaşık çoban salata
hımmmmmm tazafasulye ve çabansalata ne kadar yakışıyorlar birbirlerineee valla bugünkü menüm belli olmasa yapardımm
bende yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt şart ...
evet şart zaten çok seviyorum

canım herşeyden az az yemeye çalışacağım

ekmek,çikolata ve tatlıları azalttım

öğlen planımı harfiyen yaptım sadece ekmek kepek düşündüm normal geldi oda çok önemli değil...
ekmeğin kabuğunu bile kesen olur çok teredüt edersen,cnm yaban mersinialsana ttlı isteğin için hem faydalı hemde tatlı isteğini yok ediyor kararında yedinmi şahane olur
pul bıber acı zaten canım. ben acıyı severım baharatı cok severım.

aynen valla canım ya yag olmasın odem olmasınnnnnnnnnnn
acı metabolizmayı çalıştırır
ya ne gobegı yaaaaaaa. delısın sen valla. unıversıtelı cıtır hatun gıbı cıkmıssın. tarz falan super olmus.
çok ağ ol cnm ee güzel göz olunca guzelgörüyon.yokyok bugün bi değişiklik yaptım az sonra anlatcammmm ama iyi oldu yaptığım acayip hırs yaptım
Duygucum bencede cok hos cikmissin yani hic fazla kilon yok diyebilirim bence en fazla 3 kilo ver yeter o da kilo vermeyi istediginicin yoksa ben bi fazlalik gormedim
çok tatlısın çok tşk ederimmm
çok çok kolay gelsin yormakendini
çok sağ ol cnmm yaaa senin kadar olmasakdaaa işte idareeder,sorma tam çıkıyorduk eşim almaya geldi bizi dedimçek bi resmimi:))siziniçin çekildim
sen ayrancısın zaten. ben de ayrana asılacagım canım. bugun şu termos sıparıslerımı verecegım sonunda :)))) ozaman sık sık ayran ıcebılırım.
hadi bakalım hayırlısı olsun şimdidennn
oo harika olur tavukgöğsü bol baharat yanında yoğurt varya şahaneolur metabolizman çalışır sonuçda protein alcan ama lütfen sporda yap eve gidincee

yok canım ya dayanamam ki zaten o saate kadar aç kalmaya imkanı yok ev gidiyorum hemen yemeğe sarılıyorum....
Bugün ki menümü yazayım ben akşam tiyatroya gideceğim geç gelirim.belki giremem...
sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltı:
1 bardak evde sıkılmış portakal suyu
2 sigara böreği
ara öğün:
1 kase yoğurt
öğle:
7-8 kaşık bezelye yemeği
ara öğün:
200 ml süt
tatlı krizi tuttu 1 tane küçük eti cin yedim...
akşama mantarlı tavuk sote yapacağım
7-8 kaşık tavuk sote yerim....
ara öğün
1 portakal....
meyvemi yer tiyatroya geçerim...

evde dene canım inan çok zevkli oluyor.spor gibi her taraf hareket ediyor.hele oturup kalkmalı oyunlara bayılıyorum...müzikte olunca insan kendini sıkmıyor zevkli geliyor...

kalkıp yürüyüşe çıkayım gelince kaldığım yerden devam ederim okumaya
maşallah nazar değmesin dün işlerim çok tu gelemedim 2 günde 20 sayfa yazılmışş
banada zevkle okuma düşer

canımm 2 satte bir ortalama aceyip sipor yapıyorum banyoda

150 tane sopa hareketi

150 kadarda çapraz bacak germe hareketi

yarım saat tempolu yürüyüp işe geldim akşamda yürüyerek dönerim yarım saat

evdede yaparım az daha sipor...

evet bayanlargünümü toparlayımmmm
aç karnına su

kahvaltı:2 dilimkare çavdar ekmeğinin içine lightpeynir yarım domates,bol maydanozla ayvalıktostu gibi yaptım 1 bardak ayran ile
ara:kahve şekersiz biraz süt ile
ara:5 badem1 ceviz

öğlen:yoğun kıvamda tarhana çorbası 1 dilim ekmekle 1 bardak ayran
ara:yaseminli yeşil çay
ara:1 bardak ayran

akşam: 3 kaşık domatesli makarna, 3-4 kaşık mantar sote 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
bundan sonra bi yeşilçayla ara yaparım

su tüketimi az oldu amaakşamakadar yeterli ölçüye ulaştırırım

- pilates dvd1
-100 bacak arasında çember sıkma
-100 kol arasında çember sıkma
-100 sıçrama hareketi

akşam yemeği faslı bitti menümü yazayım
misafirim gelicek birazdan ıslak kek yaptım bide mısır patlatırırım azcıkta ben yerim tabi onlarla
sabah kalkınca tatlı kaşığı ballı karışım büyük bardak su

kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek üstüne bir çay kaşığı tereyağı
bir dilim keçi peyniri
3 fincan şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe sütlü

öğle
mevlüt pilavı tavuklu ufak bir kase büyüklüğündeydi
bir bardak ayran

ara şekersiz kahve

akşam
bir tabak sarımsaklı yoğurtlu brokoli haşlama
4 kaşık kurufasülye
5 tane felan minik acı biber turşiu

gece şekersiz çay içerim birazda mısır patlağı
yatarken yine ballı karışımdan yerim
toplmda 2 litre su
büyük bardak elma sirkeli su
3 kere gangam dansı 2 roman havası 2 ankara misket eşliğinde kızımla zıplamaca güzel terledim
gece vakit olursa lesli yapmayı düşünüyorum

oooo maşallah sayfalarımız epey ilerlemiş yarın okurum
duygucum karabiberim meraba sizleri gördüm ama çıkmam lazım yarın görüşürüz inşallah

hadi bakalımm şimdilik çok güzel akşamı merak ediyorummm

oooo maşallah sayfalarımız epey ilerlemiş yarın okurum
duygucum karabiberim meraba sizleri gördüm ama çıkmam lazım yarın görüşürüz inşallah
merhaba cnmm tamammgörüşürüzzz inşallah

pomocum yüzün kiloluyken bile bukadar güzelken seni zayıflayınca düşünemiyorum bile,mesela kilo beni çirkinleştiriyor

pomocum yüzün kiloluyken bile bukadar güzelken seni zayıflayınca düşünemiyorum bile,mesela kilo beni çirkinleştiriyor

yuzumu nerden bıluyorsun dıye dusundum bır an. :)))))) sonra face aklıma geldı. :))))))

canım o yuze layık bır beden olsun artık dıye ugrasıyorum ıste. bakalım hayırlısı :)))))))

sana da zayıflık cok yakısıyor kesınlıkle 15 yas genclesıyorsun ınanılmaz bır degısım oluyor sen de :)))))))

menuler guzel mevlutte bıle az yemıssın tebrıkler.

araların az olmus katı bırsey yok yanı.

aksam menun guzel yıne sebze takılmıssın :))))))))

mısafır varken umarım cısssssss olmaz :))))))

mısır dıyınce canım cektı bak. zaten acım :)))))) epeydır yapmadım yarın aksamkı aram mısır olsun benım