- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.101
hımmmmmm tazafasulye ve çabansalata ne kadar yakışıyorlar birbirlerineee valla bugünkü menüm belli olmasa yapardımmbende öğlen yemeğimi yedim
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık kadar taze fasulye
yarım kase yoğurt
4 kaşık çoban salata
evet şart zaten çok seviyorumbende yoğurt yemeye çalışıyorum yoğurt şart ...
ekmeğin kabuğunu bile kesen olur çok teredüt edersen,cnm yaban mersinialsana ttlı isteğin için hem faydalı hemde tatlı isteğini yok ediyor kararında yedinmi şahane olurcanım herşeyden az az yemeye çalışacağım
ekmek,çikolata ve tatlıları azalttım
öğlen planımı harfiyen yaptım sadece ekmek kepek düşündüm normal geldi oda çok önemli değil...
acı metabolizmayı çalıştırırpul bıber acı zaten canım. ben acıyı severım baharatı cok severım.
aynen valla canım ya yag olmasın odem olmasınnnnnnnnnnn
çok ağ ol cnm ee güzel göz olunca guzelgörüyon.yokyok bugün bi değişiklik yaptım az sonra anlatcammmm ama iyi oldu yaptığım acayip hırs yaptımya ne gobegı yaaaaaaa. delısın sen valla. unıversıtelı cıtır hatun gıbı cıkmıssın. tarz falan super olmus.
çok tatlısın çok tşk ederimmmDuygucum bencede cok hos cikmissin yani hic fazla kilon yok diyebilirim bence en fazla 3 kilo ver yeter o da kilo vermeyi istediginicin yoksa ben bi fazlalik gormedim
çok çok kolay gelsin yormakendiniSelam kızlar, sayfalar ilerlemiş bakıyorum, aman maşallah. Bugün çok yoğun benim, arada kaçtım artık resmen. Birazdan döneceğim ama ham maillerime, hem kk'ya bir bakayım dedim:) Bugün ara öğün falan yok bende. Öğlen portakallı kereviz yemeği yedim, yanında da kuru patlıcan ve biber kavurması ve yoğurt ve 1 dilim ekmek. Akşama Allah kerim:) Hem eşim hem ben yorgun olacağız, ya kalanları yemeye devam edeceğiz ya da hazır birşeyler sipariş vereceğiz, bakalım artık.
çok sağ ol cnmm yaaa senin kadar olmasakdaaa işte idareeder,sorma tam çıkıyorduk eşim almaya geldi bizi dedimçek bi resmimi:))siziniçin çekildimKızlar benim çıkmam lazım, akşam bakarım artık sayfalara, Duygu fıstık olmuşsun arkadaşımÇok beğendim fotonu, arada eşine çektir böyle, hepimize iyi geliyor birbirimizin fotoğraflarını görmek.
hadi bakalım hayırlısı olsun şimdidennnsen ayrancısın zaten. ben de ayrana asılacagım canım. bugun şu termos sıparıslerımı verecegım sonunda :)))) ozaman sık sık ayran ıcebılırım.
oo harika olur tavukgöğsü bol baharat yanında yoğurt varya şahaneolur metabolizman çalışır sonuçda protein alcan ama lütfen sporda yap eve gidinceeben akşamada 1 dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt düşünmüştüm ama
et yarın anca yaparım sebebide eğer yapmaya kalkarsam çok geç kalıyorum
yada tavuk göğsü alıp baharatlayıp yağsız kızartsam olurmuki...
kısa zamanda olur o...