2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen cok sanslısın bızım wc kucuk. ayrıca erkek ve bayan ortak. ben orda spor yapamam kesın bırıne denk gelırım. basoturmu bıle zor duzeltırım cat kapı bırı gelebılıyor her an.

malesef bende gördüm haberlerde bende çok üzüldüm
ben pomocum faceboktan gördüm seni gözlerin çok güzel
duygu resminii gördümm,neslinin dediği gibii bize moral oluyor,yeni aldığın mont bumu montun çok güzelmiş

evde dene canım inan çok zevkli oluyor.spor gibi her taraf hareket ediyor.hele oturup kalkmalı oyunlara bayılıyorum...müzikte olunca insan kendini sıkmıyor zevkli geliyor...

evde bısıkletteyken sureklı muzık dınlıyorum dans eder gıbı suruyorum bısıkletı. ama senın yaptıgın hareketlerı yapamam zaten ayagımdan dolayı

canım haklısın ne dıyım. gereksız bırseye can sıkmamıssın kı zaten hassas bır donemdesın bır de o ana kadar hıc sıkıntı olmayıp bır anda kıst denılmesı sok etmıstır benım de ıkı yıldır ıyı olan rakamlar bır anda bıraz yukseldı mesela canım sıkıldı buna.

Allah beterınden korusun cumlemızı canım.

benım de kardesımın mezunıyetı var ınsaallah ben de ozaman daha fıt olurum

tavukgu fırın poesyınde yapsan, az bır baharat ıle. yag da gırmemıs olur

aksam menun nasıl bılmıyorum ama menulerının hepsı karbıonhıdrat agırlıklı olmuss

menulerın guzel ama yıne dıyorum senın menulerın herzaman gozume az gelıyor tultan kadar degılsın ama yıne de az oluyor. yemegın yanında hıc cesıdın olmuyor corba salata ya da yogurt gıbı.

ıyı eglenceler ıyı seyırlerrrrrrrrrr

canım ya valla sımartıyorsun kucuk cekık bocuk gozlerım var ıste abartmayalım :)))))))) mavıs degılım yesıl degılım badem gozlu degılım

Sabah:

07:00 yarım yaglı bır bardak süt

08:00 açık şekersiz çay

10:00 uc adet marul, 4-5 adet tere, bır buyuk salatalık, bır bucuk dılım tam bugday ekmegı, ıkı kk tam yaglı beyaz peynır, ıkı yumurta haslama ( yumurtaları dogradım, ıcıne ceyrek maydanoz, bıber, cok az tuz ve cok az yag koydum )

Oglene kadar: 500 ml sıcak su, bır bardak metabolızma cayı

13:30-14:30 acık sekersız cay, 500 ml sıcak su, bır bardak detoks

15:00-15:30 bır bardak detoks, 500 ml sıcak su

16:30 bır bardak metabolızma cayı, bır domates, ıkı marul

17:00 bır bardak detoks, 250 ml sıcak su

18:00 bır bardak detoks, 250 ml sıcak su

20:00 bır bardak metabolızma cayı

bugun daha dıncım ama su an cok acım. dunden daha acım bugun.

menuler, aktıvıte yıne duzenlı ve guzel. bugun menulerın de az olmamıs bazen cozutuyorsun cunku :)))))))

duygu gogus ıcın en ıyı hareket ne ????????

ben cıkıyorum, hem fılm ızleyecez hem spor yapmaya calısacagım bıraz.

camasırım var katlanacak bır suru offfffffff

cnm benim ben yapalı 2.5 yıl oldu. hatırlamıyorum, senin için bakmaya çalışırım ama kızım izin vermiyor. yazılanlara bile zor bakıyorum. bal, çörekotu ve tarçın karışımı yazarsan çıkar.yumurta sayısını arttırmak içindi sanırım. yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldım. yararı olmuş da olabilir tesadüf de olabilir. bana hamile kalmadan 2 ay öncesinde ve 2 ay boyunca çok dua ettiler sağolsunlar.

cok uzun bır yol ama benım de aklımdakı kılolar hep bu rakamlar. ınsaallah hepımız yakalarız.

bugun yenı bır gun olmus senın ıcın. cok sevındım basarılı olursun ınsaallah.

amin inşallah

evet cnm, inş. bundan sonra düzenli olur. bugün düzenli oldu ve çok mutluyum. aç da değilim üstelik

pomocum benim tırnaklarım kendi kendine kısa old halde kırılıyor. eşim d vit eksikliğindendir dedi ama.... sen de öyle bir olay var mıydı

[1] Su 1500 ml 0
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Çay 1 ADET 5
[4] Pilates 15 dak 54.18
[5] Aerobik 15 dak 85.785
[6] Step (20 adım/dak) 15 dak 64.113
[7] Yürümek (Asfalt) 10 dak 48.16
[8] Muz 0.5 ADET 50
[9] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[10] Kuru Üzüm 10 gr 30
[11] Badem 10 gr (adet) 57
[12] çoban salata 1 porsiyon 114
[13] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[14] Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5
[15] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[16] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[17] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[18] Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 142.5
[19] Çay 1 ADET 5
[20] Mandalina 1 ADET 50
[21] Çay 1 ADET 5
[22] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[23] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[24] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[25] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[26] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1025.562 kal.

Kızlar sayfaları anca okudum, bugün gerçekten çok yoruldum, bolca oturma ile geçti ama kafa olarak çok yorucuydu. Aralarda adım atmaya çalıştım, merdiven inip çıktım bahaneyle, yaklaşık 5000 adım atmış oldum, başka bir spor yapmaya hiç halim yok. Günümü de toparlayayım,

Sabah:
- 3 tane sigara böreği
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe
- 2 bardak şekersiz çay

Öğle:
- 1 tabak (6-7 kaşık) portakallı kereviz yemeği
- 1 dilim ekmek (beyaz ekmek)
- 3 kaşık kadar kuru patlıcan biber kavurma (çok acılıydı)
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe
- 2 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1 kase tarhana çorbası (sulu)
- 3 kaşık kadar domates soslu makarna (üzerine az kaşar rendeledim)
- 3 kaşık kadar fırında pişmit et

Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem

Ayrıca 2 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim.
Gün içinde ara yapmadığım için sanırım, akşam yemeği doyurmuyor beni. Önceden küçük poşetlere ara öğün için kuru meyve, badem falan hazırlamıştım. Haftasonu öyle birşey hazırlayayım yine.
Hareket olarak 5000 adım. Belki yatmadan yoga yaparım o kadar, başka bir şeye halim yok.

Ben de çok üzüldüm Duygu yaa, bugün zaten enerjim düşmüştü akşama kadar, bu haberle daha da düştü, hala inanamıyorum. Hayat çok kısa gerçekten...

Kizlar biraz cnm sikildi hafta ici dikkat etmemle sporumlu hala daha reglimin baslamamasina ragmen kg vermeyi basardim fakat,yarin kayinvalideye gitcez aradi beni senin icin sarma besamal soslu tavuk ve fava yaptim dedi offff diyorum hayir kararinda yerimdr o kadar bile yemek istemiyorum cokda guzel yapiyor ama anliyonuz iste kalorili,neyse hafta sonuda kendi anneme gitcez bazlamalar borekler katmerler yine offff diyorum nerelerden atsam kendimi bu hafta birincilik pomonun da ikincilik icin bastiriyordum neyse ilan ediyorum haftanin sonuncusuyum