- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.141
Kizlar biraz cnm sikildi hafta ici dikkat etmemle sporumlu hala daha reglimin baslamamasina ragmen kg vermeyi basardim fakat,yarin kayinvalideye gitcez aradi beni senin icin sarma besamal soslu tavuk ve fava yaptim dedi offff diyorum hayir kararinda yerimdr o kadar bile yemek istemiyorum cokda guzel yapiyor ama anliyonuz iste kalorili,neyse hafta sonuda kendi anneme gitcez bazlamalar borekler katmerler yine offff diyorum nerelerden atsam kendimi bu hafta birincilik pomonun da ikincilik icin bastiriyordum neyse ilan ediyorum haftanin sonuncusuyum
Bazi yemeklerimiz ayni ben kapanis disinda gununu begendim,aktivite hic yapmamakdan iyiKızlar sayfaları anca okudum, bugün gerçekten çok yoruldum, bolca oturma ile geçti ama kafa olarak çok yorucuydu. Aralarda adım atmaya çalıştım, merdiven inip çıktım bahaneyle, yaklaşık 5000 adım atmış oldum, başka bir spor yapmaya hiç halim yok. Günümü de toparlayayım,
Sabah:
- 3 tane sigara böreği
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sade neskafe
- 2 bardak şekersiz çay
Öğle:
- 1 tabak (6-7 kaşık) portakallı kereviz yemeği
- 1 dilim ekmek (beyaz ekmek)
- 3 kaşık kadar kuru patlıcan biber kavurma (çok acılıydı)
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 kase tarhana çorbası (sulu)
- 3 kaşık kadar domates soslu makarna (üzerine az kaşar rendeledim)
- 3 kaşık kadar fırında pişmit et
Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem
Ayrıca 2 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim.
Gün içinde ara yapmadığım için sanırım, akşam yemeği doyurmuyor beni. Önceden küçük poşetlere ara öğün için kuru meyve, badem falan hazırlamıştım. Haftasonu öyle birşey hazırlayayım yine.
Hareket olarak 5000 adım. Belki yatmadan yoga yaparım o kadar, başka bir şeye halim yok.
Evet cnm hayat kisa cok seviyordum bide adamiBen de çok üzüldüm Duygu yaa, bugün zaten enerjim düşmüştü akşama kadar, bu haberle daha da düştü, hala inanamıyorum. Hayat çok kısa gerçekten...
ben de başlamak istiyorum ama biraz morale ihtiyacım var son zamanlarda çok kilo aldım(((
Yok güzelim yaa, sıkma canını, bişey olmaz, rahat ol. Sen normal kiloda bir insansın, böyle şeyler olacak, vücudun için de iyi, sonra saldırmaktansa şimdi arada bir böyle yemek iyi olur. Hem sen hareketinle dengelersin, hiç merak etme. Bu hafta ben de sonuncu olabilirim valla, akşamları fazla kaçırıyorum çünkü. Ayy ben de annemi özledim hem, keşke ben de anneme gitsem de yarım tepsi patatesli böreğinden yesem
Yok güzelim yaa, sıkma canını, bişey olmaz, rahat ol. Sen normal kiloda bir insansın, böyle şeyler olacak, vücudun için de iyi, sonra saldırmaktansa şimdi arada bir böyle yemek iyi olur. Hem sen hareketinle dengelersin, hiç merak etme. Bu hafta ben de sonuncu olabilirim valla, akşamları fazla kaçırıyorum çünkü. Ayy ben de annemi özledim hem, keşke ben de anneme gitsem de yarım tepsi patatesli böreğinden yesem
anladım canım herşeyin başı sağlık. sen kendine dikkat et sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil verirsin kiloyu. senin azmin yeter...evde bısıkletteyken sureklı muzık dınlıyorum dans eder gıbı suruyorum bısıkletı. ama senın yaptıgın hareketlerı yapamam zaten ayagımdan dolayı
ya canım inan eve geldiğim an yemek ne varsa onu yiyorum...salatayı yapmaya zamanım olmuyor zaten bu hafta çok sıkıyım not haftası herşey karıştı birbirine. başka işlerle de çakışınca işin içinden çıkamıyorum. 3gündüür pc.ye bakmaktan gözlerim sızlıyor...haftaya daha düzenli bir menü olur herhalde...menulerın guzel ama yıne dıyorum senın menulerın herzaman gozume az gelıyor tultan kadar degılsın ama yıne de az oluyor. yemegın yanında hıc cesıdın olmuyor corba salata ya da yogurt gıbı.
ıyı eglenceler ıyı seyırlerrrrrrrrrr
Duygu, ben çıkıyorum canım, yavaş yavaş yatma moduna geçeyim, yarın sabah 10'da bir eğitim var, şu hafta bir bitse diyeceğim ama sonra pazartesi geliyor aklıma, bu ara çok yoğun yaa, haftasonu bitmesin diyeyim ben en iyisi:))
ya canım inan eve geldiğim an yemek ne varsa onu yiyorum...salatayı yapmaya zamanım olmuyor zaten bu hafta çok sıkıyım not haftası herşey karıştı birbirine. başka işlerle de çakışınca işin içinden çıkamıyorum. 3gündüür pc.ye bakmaktan gözlerim sızlıyor...haftaya daha düzenli bir menü olur herhalde...
Kizlar biraz cnm sikildi hafta ici dikkat etmemle sporumlu hala daha reglimin baslamamasina ragmen kg vermeyi basardim fakat,yarin kayinvalideye gitcez aradi beni senin icin sarma besamal soslu tavuk ve fava yaptim dedi offff diyorum hayir kararinda yerimdr o kadar bile yemek istemiyorum cokda guzel yapiyor ama anliyonuz iste kalorili,neyse hafta sonuda kendi anneme gitcez bazlamalar borekler katmerler yine offff diyorum nerelerden atsam kendimi bu hafta birincilik pomonun da ikincilik icin bastiriyordum neyse ilan ediyorum haftanin sonuncusuyum
Kızlar sayfaları anca okudum, bugün gerçekten çok yoruldum, bolca oturma ile geçti ama kafa olarak çok yorucuydu. Aralarda adım atmaya çalıştım, merdiven inip çıktım bahaneyle, yaklaşık 5000 adım atmış oldum, başka bir spor yapmaya hiç halim yok. Günümü de toparlayayım,
Sabah:
- 3 tane sigara böreği
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
Öğle:
- 1 tabak (6-7 kaşık) portakallı kereviz yemeği
- 1 dilim ekmek (beyaz ekmek)
- 3 kaşık kadar kuru patlıcan biber kavurma (çok acılıydı)
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 kase tarhana çorbası (sulu)
- 3 kaşık kadar domates soslu makarna (üzerine az kaşar rendeledim)
- 3 kaşık kadar fırında pişmit et
Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem
Ayrıca 2 fincan şekersiz sütlü neskafe içtim.
Gün içinde ara yapmadığım için sanırım, akşam yemeği doyurmuyor beni. Önceden küçük poşetlere ara öğün için kuru meyve, badem falan hazırlamıştım. Haftasonu öyle birşey hazırlayayım yine.
Hareket olarak 5000 adım. Belki yatmadan yoga yaparım o kadar, başka bir şeye halim yok.
cnm benim ben yapalı 2.5 yıl oldu. hatırlamıyorum, senin için bakmaya çalışırım ama kızım izin vermiyor. yazılanlara bile zor bakıyorum. bal, çörekotu ve tarçın karışımı yazarsan çıkar.yumurta sayısını arttırmak içindi sanırım. yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldım. yararı olmuş da olabilir tesadüf de olabilir. bana hamile kalmadan 2 ay öncesinde ve 2 ay boyunca çok dua ettiler sağolsunlar.
amin inşallah
evet cnm, inş. bundan sonra düzenli olur. bugün düzenli oldu ve çok mutluyum. aç da değilim üstelik
pomocum benim tırnaklarım kendi kendine kısa old halde kırılıyor. eşim d vit eksikliğindendir dedi ama.... sen de öyle bir olay var mıydı
canım ben de neslıye katılıyorum sen zaten aktıvıte yapan bır ınsansın. besınler ıle dengelemeyı de ıyı bılen bır ınsansın kaldı kı zaten ıdeal bır kılodasın kafanı cok takmıssın bence. cunku sen tolere edebılecek bır ınsansın ayrıca normal beslenmeye donebılecek kıloda bırısısın yazdan ıtıbaren daha agır besleneceksın belkı. cok uzun zamandır dıyettesın ve nerdeyse sıfır kacamak yaptın aylarca. oyuzden bence arada sırada boyle seyler olmalı kı, ılerde beslenmen degıstınde kılo almazsın. herseyden az az, bır kasık yersın kaldı kı buna sabredebılecek bır ınsansın zaten. lutfen kasma kendını, keyıflı bır haftasonu gecır. kuzının kolu, sınuzıtı derken 2-3 haftadır can sıkıcı seyler yasadın bıraz kafanı dagıtmak ıcın guzel olacaktır guzel yemekler ve guzel bır aıle toplantısı.
ahhhh keske bız de yapabılsek, neslıye katılıyorum.
ben detoks yaptım dıye bırıncı olacagım belkı. ama sen zaten bırıncısın daıma. bunu unutma ıstersen :)))))))))
yaaaa şu adamı gösterip duruyorlar benide ağlatıyorlarrr
oo kg yıkılıyor devamı gelir inşallah tebriklerrrkımsecıkler uyanmamıssssssssssssssssssssssss
gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun cok uzun kalmak ıstıyordum ama patron erkenden gelmıssssssss
oyuzden sızler ıle halay cekemeyecegım :)))))))
evet detoksum bıttı ve bugun ıtıbarı ıle 102,6 kıloyum. :)))) yazdan berı gordugum en ıyı kılo. 102,8 gormustum gecen detoksumdan.
tartı gunu 104,5 geldım 1,90 kılo vermıs oluyorum buna gore. ama detoksa basladıgım gunu dusunecek olursak 105,5 - 102,6 = 2,9 vermıs oluyorum :)))))))))
bakalım pazartesıye kadar da kılo gıdecek mı. bugun enerjım ıyıce gelsın de uc gun bol spor yapayım.
bugunku menumu de yazayım.
sabah:
aç karnına sirke limonlu su
yarım yaglı bır bardak süt
ıkı dılım kepek ekmegınden yagsız tost
4 zeytın
tostumun ıcınde domates maydanoz ve yarım yaglı beyaz peynır vardı.
ıse gelınce 500 ml sıcak su, acık sekersız cay, 2 adet kuru erik,6 adet yaban mersini yedım kahvaltıya ek olarak.
ara ogun olarak da meyve, maydanoz ve su olacak
tost ozlemısım. evde yedım bugun. yetıstırebıldım zamanımı. bır tane daha tost yaptım ogle yemegı az cıkarsa ara ogunde tost yemegı dusunuyorum. doktorların da onay verdıgı bırsey ogleden sonra boyle tost yemek.
buarada doktor kepek ekmegı yazmıstı lısteye. ben de yenı paketı kepek olarak aldım ama kansızlık ya da kabızlık yapabılıyormus cogu kısıye. oyuzden bu paket bıtınce, cavdar alacagım gecen hafta tam bugday yedım cunku.
sımdılık benden haberler bukadar. ben kacıyorummmmmmmmmmmmmm
tam cıkıyordum senı gordum canım. gunaydınnnnnn nasılsın halen uzuluyormusun yoksa haftasonu ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?