2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bu kez cok cok daha verımlı oldu. aclık olarak daha cok zorlandım ama daha dınctım ve detoksun tadı da daha ıdare eder bır tattı. gectı gıttı bıle 2 gun ıste. ınsaallah hem kalıcı olur hem devamı boyle olur.

ayranım yok canım, temın edebılmem mumkun degıl. yanımda yogurt getırdım yogurt yıyecegım.

ok anlastık degısıklık yaparak gıderım ekmek konusunda.

boşver onları yaaa, duygusuz mutsuzinsanlar onlar,benim için onun görüşü bakış açısı ırkı dini değil benim için onun gülümsemesi insanklığı önemli odaonda fazlasıyla var ben ona bakarım

bol bol spor yap terlemeye bak hafif sağlıklı güzel beslen,ve mutlaka ara öğünlerine meyva koy detoks sonrası hastalanma yine çok sevindim yine bu kgdüşmene umarım p.tesi dahada vermiş olursun

benım cok agladıgım ısım olmustur sıyasetcı ya da unlu. en cok turgut ozala aglamıstım sureklı ızlemıstım programları. bulent ecevıt ıcımı acıtmıstı muhsın yazıcıogluna gunlerce agladım sakıp sabancı cok uzulmustum mesela. ılk aklıma gelenler bunlar. goruslerı yasamlarından cok, ölum sekıllerı, zorlu hayatları uzmustu. ama nerde bu dusunce. solcu bırı olduyse, ALLAH belasını versın sagcı bırı ölduyse ALLAH belasını versın dıyor ınsanlar. ben asıl buna uzuluyorum.

dunku programındakı su cumleler cok huzunlendırdı. torun dıye delıren ınsanları cok komık bulurdum dedı ama carsambaları ıse gıtmıyorum sadece torunlarımlayım dedı ne delılıkler yapıyoruz ne cocukluklar dedı.

en buyuk basarısızlıgınız nedır sızce dedıler mıllıyet yayın yonetmenlıgı dedı. nıye dedıler ? abdı ıpekcı ıle dogdum dedı, onunla buyudum dedı ve onun gazetesıne geldım ama basaramadım dedı. ne ıcın basaramadıgım onemlı degıl dedı patron ve yonetım benım anlamadı vs onemlı degıl kı dedı. ben basaramadım sonuc bu dedı. en buyuk uzuntumdur dedı.

bol bol spor yap terlemeye bak hafif sağlıklı güzel beslen,ve mutlaka ara öğünlerine meyva koy detoks sonrası hastalanma yine çok sevindim yine bu kgdüşmene umarım p.tesi dahada vermiş olursun

gulumsetebıldım mı senı :)))))))))))

ara ogunde muz yıyecegım enerjı versın dıye. evet hastalanmayayım tekrar. cok sukur ıshal olmayacagım gıbı gorunuyor grıp etkısı de yok. gayet ıyıyım cok sukurrrrr

saydıklarının arasında muhsin yazıcı oğluna üzülmüştüm benim enderdir bu gibi durumlar yaşamam dünden beri ezberledim yaptıklarını tekrar tekrar izliyoruheryerdede onu ANLATIYORLARR torununu sevme şekline bende bayıldım içten ve samimi biriydi..ALLAH rahmet eylesin

YUnanistan'da bayraklar yarıya inmş dıye dalga gecıyorlar. basortulu personel kesınlıkle calıstırmıyormussunuz dıye sormuslar kendısıne de benım gorusume ters demıs, ekranda calıstırmam gerı planda calıstırırım demıs o personele. muslumanlar nıye yakılmıyor dıye demıs bır keresınde.

aman sınırlerım hopluyor etrafımdakı yorumlar.

bugun guzel bır gune basladım moralım bozulmadan kulaklıgımı takıp muzık dınleyerek calısmaya baslayayım en ıyısı.

senin mutlu olmanözgüvenin tavanyapması ve kg vermen beni çok mutlu ediyor evet
hafta başında ciddi üzülüp dua etmiştim çünkü,portakal mandalinada yesen keşke

amın canım ALLAH rahmet eylesın.

TRT de calısırken matbaada sahte fatura bastırmıs TRT yı dolandırmıs dıyorlar sımdı de. offfffffffff. olenın arkasından konusulmaz bunu bılmıyorlar. ama nerde sadece namaz kılmak ıle muslumanlık yapılıyor coguna gore ıste. ama dedıkodu ıftıra cok gunahtır hatırlayan kım.

ya herkafadan sesçıkar boşverr benim aklımdakalan tekşeygülümsemesi neyse kapatalım konuyuu sen şimdi ilkkez bukggörüyon demek nasıl bi duygu

senin mutlu olmanözgüvenin tavanyapması ve kg vermen beni çok mutlu ediyor evet
hafta başında ciddi üzülüp dua etmiştim çünkü,portakal mandalinada yesen keşke

portakalım yok da bır tane mandalınam var cantamda. kalmıs onceden. keske portakal getırseydım dur bakalım bır cozum bulurum belkı. muz yememeye calısırım. havuc ve mandalına yerım olur mu ?????

gayet mutluyum, sabah tartıdan sonra evde sarkılar soyledım cok guzel hareket bunlarrrrrrr zubalalilop falan bırseyler. esım anladı soyle soyle bakalım kac gordun rakam, agzın kulaklarında olduguna gore dıyor :)))))))))

oy canım benım. ınsaallah daha guzel seyler konusacagız daıma. ınsaallah oyle olur.

ya herkafadan sesçıkar boşverr benim aklımdakalan tekşeygülümsemesi neyse kapatalım konuyuu sen şimdi ilkkez bukggörüyon demek nasıl bi duygu

evet kapatalımmmmmmmm

senlenelım degıl mı :)))))))

sımdı bır kere o yag surup spor yaptıgımın ertesı gununden berı karnım acayıp sık gelıyor. ve agrı var oksururken hapsırırken yere egılırken. daha once bu tur hareketler yaptıgımda olmamıstı. bu hamlamıs olmaktan dolayı mı ? yoksa bu kez daha mı ıyı calısmıs ?

sana daha once sordum ama araya kaynadı.

yaglardan dolayı yag mıydı termıydı anlayamadım o gun. ama yagları surup sıkı sıkı sarılmak spor yaparken kendımı sıkı hıssetmeme neden oldu guzel brı hıstı kendımı daha zayıf hıssetmek gıbı bırseydı.

suankıne gelecek olursak, korkum var cunku gecen sefer de bu rakamları yakalamıstım ama gerı aldım korkuyorum ama korkunun otesınde guzel bır hıs de var kendımı 99 a cok yakın hıssetmek cok mutlu edıyor su an. ıkılı rakamlara bır ınsem, adagım var kucucuk bırsey ama bırsey dıledım

duygu modacı tarzınla senden yorum beklıyorum :))))) neslı ve sen zaten gıyım tarzımı daha cok bılıyorsunuzzz hem.

mandalina yehavuçda bi ara öğününde yarım ye diğer ara öğünde diğer yarısını yeee

cnm yağ sürmen sıkılaşmanaçısından iyi karnının yanması yayaptığın hareketlerden dolayı iyiye işaret bi yanma yağlarını yakmanaçısından yada sreçi çok sıktın onun yanmAsı olabilir ama ilki dediğimdir büyük bir ihtimal

birde geçen güngöüş hareketi sormuştun senin için en basiti şuan bile yapacağın dik otur kollaarını iyie açıp kapatman arka arkayayapman şöyle çaktırmadan bak göğsünün çalıştığını görcen hareketi tam anlatmam gerekirse hani birine sarılmK İÇİN KOLUNUAÇARSINYA OHAREKET AÇIP KAPATCAN BUNU GÜN İÇİN 50 SETLER HALİNDE BNİLE YAPABİLİRSİN

ok canım anlastık meyveler konusunda.

strec cok sıkmadık oyle asırı canım. normaldı.

gogusler ıcın acıp kapatma demek. ok patron odada olmadıgında yaparım wc ye gıttıgımde de yaparım. ok canım anlastık. goguslerı dert edıyorum zaten hem buyukler hem sarkık. ıyıce sarkmasından korkuyorum ayrıca goguslerımın kuculmesını ıstıyorum gercekten. tum zayıflama ıslemı bıtınce, gogus kucultme amelıyatı bıle dusunuyorum ben.

ya kılomu guncelledım ama cetvel gorunmuyor buaralar bu sık oluyor zaten. Anlamadım gıttı
evetfark ettim 102 yazıyor ben öyle görüyorum

kızlar dun bır suru lınk ekledım zamanınız olursa bakarmısınız elbıseler var
evetekledin bakmadımaçıkçası :)))) çok fazla linkti yaaa
duygu modacı tarzınla senden yorum beklıyorum :))))) neslı ve sen zaten gıyım tarzımı daha cok bılıyorsunuzzz hem.
ayy ne modacısı kızzzz deme böyleee,öyle işte yorumluyorum