- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
öncelikleyeni arkadaşlar görüyorum hepsi hoşgelmişş inşallah kalıcı olurlarr
pomogranate geçmiş olsun inşallah kısa sürer iyileşmesi
pomocum güzel arkadaşımm kusura bakmaaa ben bugünler böyle arada birmoddayımşu mevsim geçişiyaramadı banaaa genelde sabah aktif oluyorum sonra bilg.hiçgirmiyorum okadarki eşim gördü mesajınıakşam hiç birşeyle alakam yok yaniiii mevsim geçişi depresyonundayım galiba,geçen yılki ev ferahtıı her yeri açıkdı kışın bile içim açılıyordu şimdiki evde tamkarşımda apartman ferah değiliyice evkaranlıkoluyor içim daraldıyaniii neysee inşallag düzelirimm
evet ablası bende sürekli bıncıklıyorum...Günaydın canım, iyiyim diyeyim iyi olayım. Senin mevsim geçişi ruh halin, ben de eve dönme isteği şeklinde:) Bugün dönüyoruz, artık iple çekiyorum. Yeme ve hareket düzeni bozuluyor insanın ne olursa olsun. Canım senin de regl yakın olması lazım değil mi? Arka arkaya oluyorduk diye hatırlıyorum, biraz depresif olmanda onun da katkısı vardır.
Dönüşte Denizli'de anneme uğrayacağız, kalmazsak gece evdeyim, kalırsak cumartesi öğleden önce, tam karar vermedik daha.
Oğluşuna bayıldım bu aradane sevimlidir şimdi şarkı söylerken:) Duygulanmanı anlayabiliyorum ama ben olsam iyi bir mıncırırdım onu:))
az yemıssınaktıvıte de guzel tamam bunlar ıyı de. dogru duzgun bır kahvaltının ya da ogle yemegının yerını bırsey alamaz. az yemek cozum degıl bunu unutmayalım. ben ara ogunlerı cok az yapardım. ana ogunlerı de. halen benım menulerım az ama mesela bu ay daha cok acıkıyorum demekkı doymuyorum artık. ustelık oyle cok super kıloda verılmıyor az yemek cozum degıl.
ayrıca ıslak kek, sımıt kesınlıkle olmaz. dıyet bıskuvılerınden bıle uzak durmaya onun yerıne meyve ve kuryemıs turlerı ıle ara yapmaya calısıyoruz.
duygusssssssss sana da yazdım bunu az yemıssın demıssın ya haklısın benım menuler cok az oluyor ama korkuyorum duygu. cok yemekten korkuyorum artık ben. psıkolojım bozuldu bence :))))))))
tskler. ıkı hafta kadar cekerım bunu. tam bır yıl once yıne yaptırdım agrılı olacak ıkı uc gun ve 2 hafta sıfır hareket. her gun pansuman yapacagız evde. ayakkabı gıymek yasak. terlıge ayagımı yapıstırıyoruz resmen :)))))))))
bu hafta cok doktor goresım varmıs pazartesı baslamıstık yahu. :)))))))
ayak doktoru, kadın doktoru :))))))))) eskılerın dedıgı gıbı
kızlar dün akşam tv seyrediyordum benim minikoğlumm kucağıma oturdu başladııı şarkı söylemeye benimiçinbüyük olay çünküoğlum uzun cümle kurdu maşallah çok akıllı inşallah hep böyle akıllı olurr oturdum ağladımmm,pepee çizgi filmi bilen bilir annem şarkısı vardı benim oğlumun yeni cümlekurmuş haliyle onu söyledii
annemmmmmmmmm canım annemmm
annem guzey annem
şen menimmmmm bidanemmm
şen menim bidanem
canım annemsin guzey annemsinnnnn
ya resmen söyledi eşimde bende şok olduk zatenağlamakdan maf oldum GÜZEL ALLAHIM isteyenherkezenasip etsin
Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız? Benim bu ayın 20.günü diyetisyen randevum var diyete başlayacağım ama o güne kadar
da dikkat etmek istiyorum tam kilomu bilmiyorum eve gidince tartılır haber veririm,diğer kuralları da okudum herşey kabulümdür.
sanırım ben de bugün çok az yedim
sabah 9:30
yumurtalı ıspanak
yufka ekmeğin 1/4 ünden azcık fazla
bir tane esmer şekerle büyük bir bardak çay
ara 12:30
yarım nar
1 mandalina
ara 14:00
2 tane eti kombo
öğle, akşam 16:00
ara 19:00
bir tane mandalina
ara 20:00
3'ü bir arada kahve
saat 10:30 da bir tane mantar kurabiye
az önce de yarım elma
yarım saat yürüyüş (normal)
1 saat kemerimi taktım
2.5 lt su
tskler. ıkı hafta kadar cekerım bunu. tam bır yıl once yıne yaptırdım agrılı olacak ıkı uc gun ve 2 hafta sıfır hareket. her gun pansuman yapacagız evde. ayakkabı gıymek yasak. terlıge ayagımı yapıstırıyoruz resmen :)))))))))
bu hafta cok doktor goresım varmıs pazartesı baslamıstık yahu. :)))))))
ayak doktoru, kadın doktoru :))))))))) eskılerın dedıgı gıbı
abowwwwwww diğewr öğünlerle dengele cnmmmkızlar ben bu sabah kahvaltıda sapıttım, dün doğru dürüst doymayınca sabah hamurlara saldırdım. 5 tane küçük sigara böreği, 2 tane de küçük kruvasan yedim. Yarım demet kadar maydanoz, yarım salatalık ve 4 tane zeytin. Bir tane şekersiz sütlü kahve, ikinci kahvenin yanına da küçük bir dilim limonlu kek. Coştum, sapıttım ama iyi geldi valla
canım ben senı merak edıyorum anlattıklarından sonra aslında ben de ıyı degılım saglıgım ıle ılgılı guzel seyler yapıyorum bu ıyı oldu ama sureklı doktora gıden bırı olmak garıp garıp rahatsızlıkların benı bulması, ıs, ev hersey sıktı aslında benı de buaralar. Aıleme gıdecektım ıkı gunlugune. Havalar yagıs basladı, ayak desen boyle. Onu da ertelemem lazım ben ıyılesınce kar gelır ozaman hıc gıdemem offfffffffff yanı ben de ıyı degılım.
Evde sıkılıyorum sureklı fılm ızlıyorum spor yapıyorum esımle vakıt gecırmıyorum.aynı ısyerınde calısmak benı cok tukettı zevk alamaz oldum valla evde yanyana olmaktan. Ne olacak bu halım bılmıyorum.
Mevsım degısıklıklerınden ben de cok etkılenırım belkı o da yapıyordur.
ıkımızı de daha ıyı bır psıkolojı dılıyorum canım ya offffffff
herkese merhaba
sabah 1 dilim ekmek peynir mayodonoz domates, salata
ara yok iş çoktu
öğlen bir kase sebze çorbası 3-4 çatal tas kebabı ekmek yok
ara bir elma
akşam haşlanmış tavuk ve yağsız yeşil salata ekmek yok
az önce de 1 mandalin 2 erik yedim
1 hayıt suyunu içerim şimdi
gün boyu 2 lt su içmişimdir şekersi çay
hiç spor yapamıyorum ya çok tembelleştim eskiden 10 km yürürdüm hafsonları evde bir saat koşu bandı kullanırdım of yeniden başlamam lazım yoksa bu kilolar daha çoooook yavaş gidecek
abowwwwwww diğewr öğünlerle dengele cnmmm
Hiç sorma canım yaaa, farkındayım, arada oturdum burada takılıyorum zaten, kahve de içmedim kuru pasta da yemedim:) Öğlen de karbonhidrat almayacağım, seçenek yoksa mecburen alırım ama çorba içmek istiyorum, inşallah vardır menüde.
BİZDE SENİ KUCAKLIYORUZZZ,BEN RESMENAĞLADIM ÇOCUK ŞAŞIRDI NOLDU ANNEM DİYOR BANA ANLAMIYOR TABİ DUYGULANDIĞIMIhay maaşallah bızım pamuk kuzeyıme. yakısıklı oglumuza. ne tatlı ya. ALLAH nazarlardan korusun onu.
gozlerım doldu ya delı kız :)))))))) nasıl anlatmıssın oyle. yerım ben onu. onu da guzel annesını de kucaklıyorum
abowwwwwww diğewr öğünlerle dengele cnmmm
Hiç sorma canım yaaa, farkındayım, arada oturdum burada takılıyorum zaten, kahve de içmedim kuru pasta da yemedim:) Öğlen de karbonhidrat almayacağım, seçenek yoksa mecburen alırım ama çorba içmek istiyorum, inşallah vardır menüde.
ÇORBA OLMASADA YOĞURT YEŞİLLİK YÜKLEN TAVUK FİLAN VARSAŞAHANEOLURR HEMEN YAKARSINNN
BİZDE SENİ KUCAKLIYORUZZZ,BEN RESMENAĞLADIM ÇOCUK ŞAŞIRDI NOLDU ANNEM DİYOR BANA ANLAMIYOR TABİ DUYGULANDIĞIMI
ÇORBA OLMASADA YOĞURT YEŞİLLİK YÜKLEN TAVUK FİLAN VARSAŞAHANEOLURR HEMEN YAKARSINNN
Aaaa tavuğun öyle bir özelliği mi var, bilmiyordum. O zaman varsa tavuk ve yoğurt alayım:)
kızlar menu bana az kaldı. Sız de bakar mısınız ?
Spor konusunda harıka bır gecmısın varmıs oyuzden yıne yapabılırsın ben 15 dk yurumeyen bırıydım sevmezdım de ayagım da ızın vermezdı buna agrırdı saglık sorunum var da. Ama 2 saat yurudum mesela 2 ay boyunca. Oyuzden yapabılırsın
BİZDE SENİ KUCAKLIYORUZZZ,BEN RESMENAĞLADIM ÇOCUK ŞAŞIRDI NOLDU ANNEM DİYOR BANA ANLAMIYOR TABİ DUYGULANDIĞIMI
Aaaa tavuğun öyle bir özelliği mi var, bilmiyordum. O zaman varsa tavuk ve yoğurt alayım:)
NESLİ İNANMIYORUM SEN BUNU NASIL BİLMEZSİN TAVUK YÜKSEK PROTEİN İÇERİYOR PROTEİN YEDİĞİNDE YAĞ YAKIMI HIZLANIR DİKKAT ETMEN GEREKEN DERİSİNİ YEME,EĞER KIZARTILARAK PİŞTİYSE KIZARMIŞYERİNİ DEĞİL İÇ TARAFINIA YEEE EN GÜZELİ HAŞLANMIŞ VE FIRINDA PİŞEN HATTA SANA TİYO EVE DÖNDÜĞÜNDE DİYELİM ÇOK ABARTTIN DENGELEMEK İÇİN 1 TABUK GÖĞSÜ HAŞLA BAHARAKLA ZENGİNLEŞTİR YOĞURTLA ÜSTÜNE PUL BİBER EKLE YE YADA SALATANA TİFTİKLEE HARİKA BİR ÖĞÜN OLUR
evet edebıyat ogretmenı olmak en buyuk arzumdu demıstım sana. ordan hatırlıyorum bolumunu senın.
evet konya sayılır benım sehır.
yemek cok guzelmıs de. krema var. acayıp kalorıyı artırır o. nekadar yedın ? dıkkatlı ye. sen evde mı kalıyorsun yurtta mı ? cesmı yurtta kalıyor ama cok saglıklı beslenıyor. ogrencı olarak, onu ornek olabılırsın bence menu bazında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?