2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben bu sabah kahvaltıda sapıttım, dün doğru dürüst doymayınca sabah hamurlara saldırdım. 5 tane küçük sigara böreği, 2 tane de küçük kruvasan yedim. Yarım demet kadar maydanoz, yarım salatalık ve 4 tane zeytin. Bir tane şekersiz sütlü kahve, ikinci kahvenin yanına da küçük bir dilim limonlu kek. Coştum, sapıttım ama iyi geldi valla

pomogranate geçmiş olsun inşallah kısa sürer iyileşmesi

tskler. ıkı hafta kadar cekerım bunu. tam bır yıl once yıne yaptırdım agrılı olacak ıkı uc gun ve 2 hafta sıfır hareket. her gun pansuman yapacagız evde. ayakkabı gıymek yasak. terlıge ayagımı yapıstırıyoruz resmen :)))))))))

bu hafta cok doktor goresım varmıs pazartesı baslamıstık yahu. :)))))))

ayak doktoru, kadın doktoru :))))))))) eskılerın dedıgı gıbı

canım ben senı merak edıyorum anlattıklarından sonra aslında ben de ıyı degılım saglıgım ıle ılgılı guzel seyler yapıyorum bu ıyı oldu ama sureklı doktora gıden bırı olmak garıp garıp rahatsızlıkların benı bulması, ıs, ev hersey sıktı aslında benı de buaralar. aıleme gıdecektım ıkı gunlugune. havalar yagıs basladı, ayak desen boyle. onu da ertelemem lazım ben ıyılesınce kar gelır ozaman hıc gıdemem offfffffffff yanı ben de ıyı degılım.

evde sıkılıyorum sureklı fılm ızlıyorum spor yapıyorum esımle vakıt gecırmıyorum.aynı ısyerınde calısmak benı cok tukettı zevk alamaz oldum valla evde yanyana olmaktan. ne olacak bu halım bılmıyorum.

mevsım degısıklıklerınden ben de cok etkılenırım belkı o da yapıyordur.

ıkımızı de daha ıyı bır psıkolojı dılıyorum canım ya offffffff

evet ablası bende sürekli bıncıklıyorum...
regl olmama tahmini 10 gün var benimkidi havanınkasvetliğinden alışcam artık izmiryaniyenibötyle soğudum her dönemolur banaa :)))
bence gitmişkenkal derim artık havalarda bozcak yolunüstünde nede olsa annene bendenselamlarrr.. iyi yolculaklarr bende tamtoparlanamadımgelde birlikde toparlanalımm:))

pomocum yeme şeklin yaşam biçimin olcak şimdi şöyle düşün sen vucudunu birşeye alşıtırıyorsun yarın öbürgün yemeşeklini değiştirsen aşırı kg laırsın öyle Abart demiyorum ama 4 kaşıkmakarna seni mutsuz eder sen 4 kaşıkmAKARNAYI 80 KG OLDUĞUNDA YERSEN CNM BENCE 6-7KAŞIK MAKARNA SANA DAHA UYGUN SEN YAĞDAN KAÇ,TUZDAN KAÇ,HAMUR İŞİ VE ÖZELLİKLE AÇLIK HİSSEİ VEREN ŞEKER VEŞEKERLİ ÜRÜNDEN KAÇ ..

Canım çok geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti daha önce ama ben tırnağımı çektirmedim. Doktor batan bölüme yakma gibi bir şey yapmıştı, oradaki tırnağı hafif kaldırıp araya minik bir parça peçete gibi bir şey koyunca iyi geliyordu. Sen daha önce de yaşamışsın, aman bundan sonra dikkat et. Kötü bir şey, hayatı çok olumsuz etkiliyor. Düzeldikten sonra da tırnak kesimine dikkat et ve dar ayakkabılardan uzak dur, yoksa yine tekrarlar. Çooookkkk geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

hay maaşallah bızım pamuk kuzeyıme. yakısıklı oglumuza. ne tatlı ya. ALLAH nazarlardan korusun onu.

gozlerım doldu ya delı kız :)))))))) nasıl anlatmıssın oyle. yerım ben onu. onu da guzel annesını de kucaklıyorum

mrb hosgeldın.

gunluk menulerını yazabılırsın. bızımle paylasmanı ısterız. kalıcı olursan hem lıstemızde hem de sosyal arkadasımız olursun neden olmasın. bız ıkı aydır cok guzel bır arkadaslık kurduk herseyden once.

ben ogle yemegın ne aksam yemegın ne hıcbırsey anlamadım valla canım

aktıvıte ve spor super. sen yıne bırıncı olacaksın bu gıdısle :)))))))

geçmiş olsun hayatım bende trnağımı çektirdim ikişer kere batıktan dolayı
sonra tabı çıkınca yıne battılar
şimdi düzenli pediküre giderek idare ediyorum,yazın yıne ıyıde terlık falan
kışın dıkkat etmezsem yada ihmal edersem hemen batıp zindan ediyolar bana hayatı...
umarım tez vakitte iyileşrisin:)))

abowwwwwww diğewr öğünlerle dengele cnmmm

aimn diyorummmmmmmm inşallah toparlanırızbir anönceee

ha bu arada az önce yazdığımşeye ek eğer yemekleri çokyağlı buluyorsan yine az ye ama yoğurt tüket sana tavsiyem öğünlerinde lif olsun protein olsun uzun süre toktutarr

kızlar menu bana az kaldı. sız de bakar mısınız ?

spor konusunda harıka bır gecmısın varmıs oyuzden yıne yapabılırsın ben 15 dk yurumeyen bırıydım sevmezdım de ayagım da ızın vermezdı buna agrırdı saglık sorunum var da. ama 2 saat yurudum mesela 2 ay boyunca. oyuzden yapabılırsın

BİZDE SENİ KUCAKLIYORUZZZ,BEN RESMENAĞLADIM ÇOCUK ŞAŞIRDI NOLDU ANNEM DİYOR BANA ANLAMIYOR TABİ DUYGULANDIĞIMI

şimdi kg kaç blimyorum ama ara öğünlerin olmaması kötü,akşam olmasa öğlen ekmek yemeli diye düşbnüyorum tabi tahıl ekmeği onun dışında kg su normalse menüsü iyi bence sadece ara öğün ve öğlen ekmek olmayışı olmamış benim için,ha kg oranı fazlaysa biraz zayıf bir menü

Kızlar öğle yemeği için hazırlağa başlayımm
bu arada pomocum şuan aklım fikrim çiğ köftede bilmiyorum napcammm ((

1/2 tabak yedimm. ya yurt daha iyi bana göre yemek fişlerin var alabileceğin şeyler sınırlı benşm evşmde buzdolabı var ve kontrolü benim elimde e bendeki irade de ortada. o yuzden böyle oluyor.

kahvaltıma geçiyim:

1 domates
1 salatalık
1 közlenmiş biber
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurtaa :)