2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aminnn kızlarrrr
Amiiinnnn karabiberim, 36-38 beden ol ve hep öyle kal inşallah

inşallahh bir olsaydım 38 beden neslicimm bizlerede görmek nasip etsin ALAHIM

Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38
heyy maşallahh canomayakındır 36 beden olman kız eriyozz eriyozzz:))))

ben sana ne demiştim

bulursan linkini bana da versene duygu

süpeeerr
tatlım buldum ama 1 yapmadan 2 yapma
hayırlı kandillar çeşmi ee tatil nsılgidiyor umarım dikkateidyorsundur sporda yapıyorsundur
a.s bacım bu arada karabiberim sen kontesim ben 9ocakda 1 yıl oldu tanışalıııı daimolsun arkadaşlığımız
evet yaa ben erkenciyim yada akşamcı özlettin baımmmm aa ben senle rekatbete haxırtım nede olsa cezaolarak avatarınayazı yazdırmış biriyim hıhhhhhhhh

duygu de bana taze kan ,
biz kahveyi şekersiz ve biraz süt ile tatlandırırız benim sütüm yoktu sade içtim mesela kremalarda gereksiz çokkalori var hemde yapay

evettttttttgelelim banaaa harika bir gün dünden yemek yaptığım için bugün rahattım bi evi toparla vs o kadarrr

bugün pilates 2 yapayım dedim ama oğlum uyurken hala daha aktarım oluyordu neyse pilates 1 yaptım, sonraaaaaaaaaa benim pilates malzemelerimi almadan önce adım sayar gibi atlama sayan ipim vardı onuçıkardımmm pilatesin üzzerine 300kez ip atladım aman yarabbim nasıl terledim dilim 5 karış dışarda nefesimi kontrol edemedim kalbim küt küt tabi 300 arka arkaya yapmadım ilk 50 kez atladım sonra arada 30 saniye dinlendim 30'ar setler halinde 300 tamamladım çok sevindim terlediğimee sonra 100 kol'da çember sıkma,sonra 100 bacak arasında çember sıkmaaa derken bugünlük spor işimi tamamladım şuan yaseminliyeşil çayımı içiyorum yaşasın spor..

dvd 2 tamamlandı azönceşöylebi baktımm oyyyıkılıyor sabırsızlanıyorum yarın yapmak için hareketler daha zor ama daha etkili,spor yaptıkça kendimi zinde ve daha mutlu hissediyorummm dediğim gib şartlarımuysa dahada fazla yaparım

Son düzenleme:

Ayy çok kıskandım çoookkkk:)) Maşallah arkadaşıma Ben dünkü temizlikten dolayı çok yorulmuşum, şimdi eve girdim, dedim hemen Leslie yapayım ama yok yaa "alayım kahvemi oturayım" ağır bastı:)) Öğlen yemeği de hafif geldi sanırsam, 10 tane bademi saldırır pozisyonda yedim, şimdi de kahvemi içiyorum:) Akşam menümüz belli, et yapacağız, yanına da bol salata. Sonrasında bakıcam, enerjim olursa yemekten 2-3 saat sonra Leslie yaparım.

Yaaa ben de Denizliye gitçem yaaaa ben annemi özledim, hem de çoookkk. Gitmişken 1 hafta kalmak istiyorum, işyerindeki yoğunluktan dolayı da ayarlayamıyorum bir türlü, Tultan demek senin annen de Denizli'de. Ayy kaleiçinde bir kuyu kebapçısı var, tabi benim favorim o değil, orada yapılan tahinli pide, hmmmm nefis nefis. Zaten kendime yeni hedef koydum, annemin yanına giderken 65 kg olmak istiyorum, 1 ay içinde 65'e düşmeyi planlıyorum. Ödül olarak ta annemin patates böreğinden çatlayıncaya kadar yiyeceğim, bir de o bahsettiğim yerde tahinli pide yiyeceğim:))

NESLİ BEN KESİNLİKLE SPORU BULDUM,YÜRÜYÜŞ BANTI,ELİPTİK,LESLİE HEPSİ KEYİFLİ AMA PİLATESDEN ALDIĞIM HAZzI HİÇ BİRİNDEN ALMIYORUM BENİMSPORUM PİLATES VE AÇIK HAVADA YÜRÜMEK KESİNLİKLE,

Hi hi kıskanma çalış seninde olurr şimdi bi dinlen yemek ye kan beynine gitsin akşama mutlaka yaparsınn sen yapamazsınsporsuzzz

Son düzenleme:
Duygu, konuştuğumuz zamandan sonra ölçülerinde değişiklik oldu mu? Pilates ne kadar hızlı incelme sağladı?

Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38

vay vay yyyyyyyyy bu hızla gıdıyorsun valla canım tebrık ederım. maasallah nazarlar dıyorummmmmmm

amın ınsaallah canım.

bugun;

standart domateslı peynırlı yagsız tost yaptım cavdar ekmegınden.
bır demet tere
bır buyuk domates
bır bardak yarım yaglı sut.

ıse gelınce acık sekersız cay

ara ogun olarak ucu bırarada nescafe ve 500 ml sıcak su. katı bırsey ıstemedım.

oglen: 5 kasık patates yemegı, 3 kasık makarna, 3 adet kayısı hosafı.

ara: bır portakal, ıkı kuru erık, 500 ml su.

ayran yemegın yanında ıkı bardak ıcecegım cunku bu hapın dozu arttı ve ınanılmaz uyku halsızlık yapıyor ayranı oyuzden sona saklıyorum.

Ooooo Pomocum gelmiş, hoşgelmiş:))

hosbulduk canım yıne dokturmussunuz bakıyorum da.

yemegımı yeme vaktım geldı ama bugun cok tokluk var yıne bende. ayran da ıcmedım ama nıyeyse yıne tokum. uc dort gundur bu var bende anlamadım. belkı 6 ya dogru yerım belkı de eve gıtmeyı beklerım.

benım sporum da yuruyus kesınlıkle. leslıe bu hafta cok begendım, elıptıkten daha zevklı oldu

Canım saat erken geliyordur belki, evde de yiyebilirsin, nasıl olsa yemeğin hazır.

sen meraketme takma o konuyu. termos gayet ıyı. hıc canını sıkma bu konuda. kaldı kı kotu cıksa 30-40lıralık bırsey ya. ne olur kı senın uzulmenden daha mı kıymetlı sankı.

bakalım nezaman ve nasıl olacak o kırılma noktası ????

tabıkı beklıyoruz resımlerı. baharda da ev gormeye gelmıs olacagım ıste ne guzel

evet artık stres yapmadan yapmayı deneyecegım olmuyor ıste kabullenmem lazım, ama mucadeleye de devam etmem lazım.

plates malzemeler var malum, baya zayıflayınca agırlık verecegım zaten şu an cogu hareketı hem kılom hem ayagımdan dolayı yapamıyorum leslie abla ıle mutluyum ıkı gundur :))))))

ya sen hamıleysen ben 9 aylık hamıleyım ozaman. oooooo hıc anlamıyorum bu ınsanları ya kör valla o kadın. ne gıcık bırseyyyyyy

benım sporum da yuruyus kesınlıkle. leslıe bu hafta cok begendım, elıptıkten daha zevklı oldu

Herkes sporunu yazıyor ben de yazayım, eksik kalmayayım:)) Epeydir yapmıyorum ama kesinlikle benim sporum YÜZME. Sinüzit nedeniyle epeydir gidemedim, bu ara gitmeyi planlıyorum ama eşim engelliyor, biraz daha sabret diyor, ben de sabrediyorum ama çok özledim yüzmeyi çoookkk.

evet bakalım gıdıyorum buaralar gaz ıle. senın gıtmene hem sevındım hem uzuldum umarım kacamak yapmazsın ayrıca sporsuz da kalırsın dıye uzuldum.

hımmm demek denızlıye gıdıyorsun ohhhh hasret gıder ben de subat ortası gelmeden gıtmeyı dusunuyorum aıleme ıstanbula cunku sonra esım sureklı yurtdısında olur kıpırdayamam oyle ıkı gunluk ızın alamam ısyerınden.

aman ıhmal etme buraya gırmeyı ve kacamak yapmamaya calıs lutfen. emeklerın bosa gıtmesın.

senın de kandılın mubarek olsun

hayırlı yolculuklar tekrar

oyyyyyyyyyyy masaallah valla. cok kıskandım. sen plates yapacagım dıyordun zaten bugun, nasıl kıskandım ozaman da offffffffff ((((

bugun cosmussun valla. tebrık ederım canımmm. bu hafta herkeste var bır kıpırdanma.:))))

sana da gunaydın

ben de senın enerjını cok sevdımmmm bıcır bıcır bırseysın.

kan grubum ıyı mı kotu mu bılmıyorum ama bortu bocek hersey a grubunu buluyor alerjıler de.

tesekkur ederım ben eskıden cok cok daha coskuluydum agustos sonunda baslayıp uc aydır nerdeyse dogru durust degısmeyen rakamları gormek azıcık delırttı yoksa daha coskuluydum eskıden :))))) doktor kızdı yarım saat yuru dedı ben 2 saat yurudum. uc kasık yemek yerdım mesela. vs vs.

hoşgeldiniz kızlar
şimdiye kadar ki benümü yazayım
sabah dün geç gittim sabah geç kalktım yetişemedim kahvaltı yok ama 4 gül kurusu kayısı 500.ml su içtim
arada :1 kare çikolata
öglen :yayla çorbası bugdaylıydı 1 kase içtim ,mercimek yemegi vardı 4 3 yemek kaşıgıda ondan aldım
biraz önce kandil simidi lokum dagıtıldı 2 kandil simidinden birini yedim digerini dolaba koydum lokumu da dolaba koydum ama 1 pet bardakta kolayı içtim
akşam evde çorba var onu yerim
şimdilim daha biir lt su ve 1 kupa yeşil çay,1 kuşburnu 1 de böğürtlenli çay içtim

Son düzenleme: