- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.661
dün sabah annem kursa gitmişti de ben de teyzeme gidecektim geç kalıyorum diye uğraşamadım kahvaştı hazırşamaya çorbayı mikrodalgada ısıtıp içtimöğlen de teyzemde olunca o da çiğ köfte söyleyelim dedi, ben de lavaştan yarım yedim, marulla birlikte yedim işte biraz
yazın çalıştıgım yere gidecem yine canım tatilde, zaten inşalah okul bitince de orda çalışacam. tatil 45 gün benim evde sıkıntıdan patlarım o yuzden daha iyi olacak benm için diye umuyorum
aralık ayı totemin tutacakken tam ucundan döndüama ben zaten ankaradan birini istemiyorum ki, ben memleketime dönemk istiyorum o yuzden iyi de oldu tutmaması ben hep kısa süreli hedefler koyarım kendime, mesela şimdi ki hedefim sevgililer gününü kutlamak, o da olmazsa doğum günü deriz, elbet bizi de alacak biri çıkacak canım
kızlar hepinize günaydıınnnnnnben kalktım kahvaltımı ettim, şimdi kahve yapacam inşalah annemle bana da yarım saattir üşenmekteyim
herkese hayırlı kandilller diliyorum bir de unutmadan. tüm dualarımız kabul olsun inşalahh
aminnn kızlarrrrselamün aleyküm çıtır arkadaşlarım nasılsınız
hepimizin mevlüt kandili mubarek olsun ,hayırlara vesile olsun inşallah .bu akşamki edeceğimiz dualarda birbirimizide unutmayalım .RABBİM bu gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin ,AMİN
Amiiinnnn karabiberim, 36-38 beden ol ve hep öyle kal inşallah
heyy maşallahh canomayakındır 36 beden olman kız eriyozz eriyozzz:))))Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38
tatlım buldum ama 1 yapmadan 2 yapmaben sana ne demiştim
bulursan linkini bana da versene duygu
süpeeerr
hayırlı kandillar çeşmi ee tatil nsılgidiyor umarım dikkateidyorsundur sporda yapıyorsundurdün sabah annem kursa gitmişti de ben de teyzeme gidecektim geç kalıyorum diye uğraşamadım kahvaştı hazırşamaya çorbayı mikrodalgada ısıtıp içtimöğlen de teyzemde olunca o da çiğ köfte söyleyelim dedi, ben de lavaştan yarım yedim, marulla birlikte yedim işte biraz
yazın çalıştıgım yere gidecem yine canım tatilde, zaten inşalah okul bitince de orda çalışacam. tatil 45 gün benim evde sıkıntıdan patlarım o yuzden daha iyi olacak benm için diye umuyorum
aralık ayı totemin tutacakken tam ucundan döndüama ben zaten ankaradan birini istemiyorum ki, ben memleketime dönemk istiyorum o yuzden iyi de oldu tutmaması ben hep kısa süreli hedefler koyarım kendime, mesela şimdi ki hedefim sevgililer gününü kutlamak, o da olmazsa doğum günü deriz, elbet bizi de alacak biri çıkacak canım
kızlar hepinize günaydıınnnnnnben kalktım kahvaltımı ettim, şimdi kahve yapacam inşalah annemle bana da yarım saattir üşenmekteyim
herkese hayırlı kandilller diliyorum bir de unutmadan. tüm dualarımız kabul olsun inşalahh
a.s bacım bu arada karabiberim sen kontesim ben 9ocakda 1 yıl oldu tanışalıııı daimolsun arkadaşlığımızselamün aleyküm çıtır arkadaşlarım nasılsınız
hepimizin mevlüt kandili mubarek olsun ,hayırlara vesile olsun inşallah .bu akşamki edeceğimiz dualarda birbirimizide unutmayalım .RABBİM bu gecenin hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin ,AMİN
evet yaa ben erkenciyim yada akşamcı özlettin baımmmm aa ben senle rekatbete haxırtım nede olsa cezaolarak avatarınayazı yazdırmış biriyim hıhhhhhhhhdün akşam lesli 5 mil fat yapmaya çalıştım ama ancak 4 mile yaklaştım acaip terleten zevkli yorucu ama çok eğlenceli geldi bana .bundan sonra 5 milden yapabildiğimi yapıcam .yazdan beridir bu kadar terlememiştim .şimdi çıkıyorum duşa girmeden bi kaç mil yapıyım bari sonra kurabiye yapıcam
herkese çok güzel bir gün diliyorum
DUYGUŞUMMM karşılaşamıyoruz kaç gündür öperim seni ve kuzeyi
hazır ol benim adımsayar gelince yarış yapalım ben seni yeneyim falan demi ama
günaydınnnnnnnnnn çıtır ablalarımmmmmmmmm
kandiliniz mübaret olsun dualarınız kabul olsun inşallah
ben alıntı yapamıyorum bilmiyorum o yüzden yorumları alt alta yazayım :126:
duyfer canım +b benimmmyeni kan
neslicim:ev tertemiz oh mis ne güzel ev temixliğini yapamam çalıştığım için ama ütü yaparım bitek
neslicim nescafeyi pek akşama bırakmayım malum süt tozu koyuyorsanız yağlı kalorisi yüksek
baldamlasıcım :ay isimleri de bilmiyorum linklerle yazarken karıştıracagım diye korkuyorumkuru kayısı haklısın yaş kayısının kalorisi daha az ama kurutulmus sarı kayısı oluyo ya onlar zararlıymış o yüzden gül kuru su tercihim zaten ç.ok severim biri çekmeceğimden alsa iyi olacak
duffercim :keyif günü çok güzel ya kulağa çok hoş geliyor günün tadını çıkart spor müzik flim harika
pomocum :99 u da göreceksin 69 da hiç merak etme azmin isteğin harika hayrankaldım sana enerjine spor-yürüyüş-bisikletve dans süpersin menünde güzel bu işi bitmiş bil aynı tempoooo
pomocum +A kan grubun ne güzel
serap:geçmiş olsun canım diş çok illet birsey çok iyi bilirim dediğin gibi ırsi eski dişçimin kanal tedavisinde dişi bitti diyip yarım ken kapattıgından apse olduşimdiki dişçim küçük bir operasyon ile kesip almıştı apseyi çok geçmiş olsun dişçinin işçiligi çok önemli canım
nesli 38 nesli seni harika ya acayip özendim valla ama benim ayak nom 36-37 36 beden olmam için çokkkk yolum var
plates topum var ama yapan yok birde şu lislie ablayla tanışmak mümkün olmadı indirme nikleri ölü indiremedim
evettttttttgelelim banaaa harika bir gün dünden yemek yaptığım için bugün rahattım bi evi toparla vs o kadarrr
bugün pilates 2 yapayım dedim ama oğlum uyurken hala daha aktarım oluyordu neyse pilates 1 yaptım, sonraaaaaaaaaa benim pilates malzemelerimi almadan önce adım sayar gibi atlama sayan ipim vardı onuçıkardımmm pilatesin üzzerine 300kez ip atladım aman yarabbim nasıl terledim dilim 5 karış dışarda nefesimi kontrol edemedim kalbim küt küt tabi 300 arka arkaya yapmadım ilk 50 kez atladım sonra arada 30 saniye dinlendim 30'ar setler halinde 300 tamamladım çok sevindim terlediğimee sonra 100 kol'da çember sıkma,sonra 100 bacak arasında çember sıkmaaa derken bugünlük spor işimi tamamladımşuan yaseminliyeşil çayımı içiyorum yaşasın spor..
dvd 2 tamamlandı azönceşöylebi baktımm oyyyıkılıyor sabırsızlanıyorum yarın yapmak için hareketler daha zor ama daha etkili,spor yaptıkça kendimi zinde ve daha mutlu hissediyorummm dediğim gib şartlarımuysa dahada fazla yaparım
Evet canım alıştım arada kaçamak olsa bile dengelemeye çalışıyorum. Senin spor da tam gaz gidiyor. Spor yapınca insanın vicdanı rahat oluyor hemde mutluluk veriyor.
Denizliye ailemin yanına gidiyorum. Kuzenlerimin düğünü, nişanı var. Hemde özledim memleketimi( 15 gün yokum, telefondan girerim menülerimi yazarım, geçmişi okurum sizden ayrı kalmamaya çalışcam çünkü sizinle motivasyonum artıyor. Orada hareketim de artar alişveriş falan havada güzel bol hareket ve kaçamaksız bi tatil olur inşalahhhh . Tartı yok işte onu nasıl yaparım bilmiyorum. Birilerinde bulabilirsem kilomu yazarım.
KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH..
Ayy çok kıskandım çoookkkk:)) Maşallah arkadaşımaBen dünkü temizlikten dolayı çok yorulmuşum, şimdi eve girdim, dedim hemen Leslie yapayım ama yok yaa "alayım kahvemi oturayım" ağır bastı:)) Öğlen yemeği de hafif geldi sanırsam, 10 tane bademi saldırır pozisyonda yedim, şimdi de kahvemi içiyorum:) Akşam menümüz belli, et yapacağız, yanına da bol salata. Sonrasında bakıcam, enerjim olursa yemekten 2-3 saat sonra Leslie yaparım.
Ben geldiimmm:)) Kızlar bugün etek giydim (38 beden), üstüne bluz (38 beden) ve kot ceketimi (38 beden) giydim, baştan ayağa 38 beden oldum yani:)) Hatta ayakkabı numaram da 38
selamün aleyküm çıtır arkadaşlarım nasılsınız
Ooooo Pomocum gelmiş, hoşgelmiş:))
NESLİ BEN KESİNLİKLE SPORU BULDUM,YÜRÜYÜŞ BANTI,ELİPTİK,LESLİE HEPSİ KEYİFLİ AMA PİLATESDEN ALDIĞIM HAZzI HİÇ BİRİNDEN ALMIYORUM BENİMSPORUM PİLATES VE AÇIK HAVADA YÜRÜMEK KESİNLİKLE,
Hi hi kıskanma çalış seninde olurr şimdi bi dinlen yemek ye kan beynine gitsin akşama mutlaka yaparsınn sen yapamazsınsporsuzzz
hosbulduk canım yıne dokturmussunuz bakıyorum da.
yemegımı yeme vaktım geldı ama bugun cok tokluk var yıne bende. ayran da ıcmedım ama nıyeyse yıne tokum. uc dort gundur bu var bende anlamadım. belkı 6 ya dogru yerım belkı de eve gıtmeyı beklerım.
anam kim gelmiş hoşgelmişş nesli gelmiş sefalar getirmiş ama boşgelmiş insan kahve getirir gelirkennnhiç düşünmüyon bu kız istermi üşeniyormuş kalkmaya ama olmuyor böyleee
oo 67 rakam haa hayırısı olsunn arkadaşım nice 66 lara diyelim o zamann
içimi rahatlattın cnmm öğlen ısıtırsın artıkkvalla elindengeleni yapıyorsunn herşeygüzel olcak hwp bunu diyorum seninde bi kırılma noktan var yakındır merka etme
aa ayıpsınız tek tek çekerim resimleri evim dayayıp düşediğimde mutlaka resimlicem sizee
zaten fazla düşünmedüşünce gücüdiyebirşeyvar falza takmakda ters etki bırakabilir sen elindengeleni yap bence meyvasını toplucan p.tesi ,cnmm sençıkarsınnn şimdi sana şimdiden kolay gelsin diyorummmm ve öpüyorumm
senin için harika lesli herkez için harika herşeyden önce evde aleti olamayan dışarısıiçin vakti olmayanhavakoşulları ve imkansızlık da leslie ilaç gibi bence
zaten senni için önemliolan hareket pilates sıkılaşmak için iyice zayıfla üstüne pilastes yaparsınn
zorlanırım cnm zaten ekipmanlarım yetersiz hadionları temin ederim ama hareketler zor 95 dk hem
cnm şimdi doğruya doğru göbwek çevrem var hadi kış saklıyorum ama yaz inci giysiler yok yok var benim göbüş
bir kere kadının biri yervermişti hamile sandı beni:)))))) güleyimmi üzüleyimmi şimdi eniyisi güleyim:)))
benım sporum da yuruyus kesınlıkle. leslıe bu hafta cok begendım, elıptıkten daha zevklı oldu
Evet canım alıştım arada kaçamak olsa bile dengelemeye çalışıyorum. Senin spor da tam gaz gidiyor. Spor yapınca insanın vicdanı rahat oluyor hemde mutluluk veriyor.
Denizliye ailemin yanına gidiyorum. Kuzenlerimin düğünü, nişanı var. Hemde özledim memleketimi( 15 gün yokum, telefondan girerim menülerimi yazarım, geçmişi okurum sizden ayrı kalmamaya çalışcam çünkü sizinle motivasyonum artıyor. Orada hareketim de artar alişveriş falan havada güzel bol hareket ve kaçamaksız bi tatil olur inşalahhhh . Tartı yok işte onu nasıl yaparım bilmiyorum. Birilerinde bulabilirsem kilomu yazarım.
KANDİLİNİZ MÜBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH..
evettttttttgelelim banaaa harika bir gün dünden yemek yaptığım için bugün rahattım bi evi toparla vs o kadarrr
bugün pilates 2 yapayım dedim ama oğlum uyurken hala daha aktarım oluyordu neyse pilates 1 yaptım, sonraaaaaaaaaa benim pilates malzemelerimi almadan önce adım sayar gibi atlama sayan ipim vardı onuçıkardımmm pilatesin üzzerine 300kez ip atladım aman yarabbim nasıl terledim dilim 5 karış dışarda nefesimi kontrol edemedim kalbim küt küt tabi 300 arka arkaya yapmadım ilk 50 kez atladım sonra arada 30 saniye dinlendim 30'ar setler halinde 300 tamamladım çok sevindim terlediğimee sonra 100 kol'da çember sıkma,sonra 100 bacak arasında çember sıkmaaa derken bugünlük spor işimi tamamladımşuan yaseminliyeşil çayımı içiyorum yaşasın spor..
dvd 2 tamamlandı azönceşöylebi baktımm oyyyıkılıyor sabırsızlanıyorum yarın yapmak için hareketler daha zor ama daha etkili,spor yaptıkça kendimi zinde ve daha mutlu hissediyorummm dediğim gib şartlarımuysa dahada fazla yaparım
günaydınnnnnnnnnn çıtır ablalarımmmmmmmmm
kandiliniz mübaret olsun dualarınız kabul olsun inşallah
ben alıntı yapamıyorum bilmiyorum o yüzden yorumları alt alta yazayım :126:
duyfer canım +b benimmmyeni kan
neslicim:ev tertemiz oh mis ne güzel ev temixliğini yapamam çalıştığım için ama ütü yaparım bitek
neslicim nescafeyi pek akşama bırakmayım malum süt tozu koyuyorsanız yağlı kalorisi yüksek
baldamlasıcım :ay isimleri de bilmiyorum linklerle yazarken karıştıracagım diye korkuyorumkuru kayısı haklısın yaş kayısının kalorisi daha az ama kurutulmus sarı kayısı oluyo ya onlar zararlıymış o yüzden gül kuru su tercihim zaten ç.ok severim biri çekmeceğimden alsa iyi olacak
duffercim :keyif günü çok güzel ya kulağa çok hoş geliyor günün tadını çıkart spor müzik flim harika
pomocum :99 u da göreceksin 69 da hiç merak etme azmin isteğin harika hayrankaldım sana enerjine spor-yürüyüş-bisikletve dans süpersin menünde güzel bu işi bitmiş bil aynı tempoooo
pomocum +A kan grubun ne güzel
serap:geçmiş olsun canım diş çok illet birsey çok iyi bilirim dediğin gibi ırsi eski dişçimin kanal tedavisinde dişi bitti diyip yarım ken kapattıgından apse olduşimdiki dişçim küçük bir operasyon ile kesip almıştı apseyi çok geçmiş olsun dişçinin işçiligi çok önemli canım
nesli 38 nesli seni harika ya acayip özendim valla ama benim ayak nom 36-37 36 beden olmam için çokkkk yolum var
plates topum var ama yapan yok birde şu lislie ablayla tanışmak mümkün olmadı indirme nikleri ölü indiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?