- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.681
Herkes sporunu yazıyor ben de yazayım, eksik kalmayayım:)) Epeydir yapmıyorum ama kesinlikle benim sporum YÜZME. Sinüzit nedeniyle epeydir gidemedim, bu ara gitmeyi planlıyorum ama eşim engelliyor, biraz daha sabret diyor, ben de sabrediyorum ama çok özledim yüzmeyi çoookkk.
dün sabah annem kursa gitmişti de ben de teyzeme gidecektim geç kalıyorum diye uğraşamadım kahvaştı hazırşamaya çorbayı mikrodalgada ısıtıp içtimöğlen de teyzemde olunca o da çiğ köfte söyleyelim dedi, ben de lavaştan yarım yedim, marulla birlikte yedim işte biraz
yazın çalıştıgım yere gidecem yine canım tatilde, zaten inşalah okul bitince de orda çalışacam. tatil 45 gün benim evde sıkıntıdan patlarım o yuzden daha iyi olacak benm için diye umuyorum
aralık ayı totemin tutacakken tam ucundan döndüama ben zaten ankaradan birini istemiyorum ki, ben memleketime dönemk istiyorum o yuzden iyi de oldu tutmaması ben hep kısa süreli hedefler koyarım kendime, mesela şimdi ki hedefim sevgililer gününü kutlamak, o da olmazsa doğum günü deriz, elbet bizi de alacak biri çıkacak canım
kızlar hepinize günaydıınnnnnnben kalktım kahvaltımı ettim, şimdi kahve yapacam inşalah annemle bana da yarım saattir üşenmekteyim
herkese hayırlı kandilller diliyorum bir de unutmadan. tüm dualarımız kabul olsun inşalahh
hoşgeldiniz kızlar
şimdiye kadar ki benümü yazayım
sabah dün geç gittim sabah geç kalktım yetişemedim kahvaltı yokama 4 gül kurusu kayısı 500.ml su içtim
arada :1 kare çikolata
öglen :yayla çorbası bugdaylıydı 1 kase içtim ,mercimek yemegi vardı 4 3 yemek kaşıgıda ondan aldım
biraz önce kandil simidi lokum dagıtıldı 2 kandil simidinden birini yedim digerini dolaba koydum lokumu da dolaba koydum ama 1 pet bardakta kolayı içtim
akşam evde çorba var onu yerim
şimdilim daha biir lt su ve 1 kupa yeşil çay,1 kuşburnu 1 de böğürtlenli çay içtim
sana da gunaydın
ben de senın enerjını cok sevdımmmm bıcır bıcır bırseysın.
kan grubum ıyı mı kotu mu bılmıyorum ama bortu bocek hersey a grubunu buluyor alerjıler de.
tesekkur ederım ben eskıden cok cok daha coskuluydum agustos sonunda baslayıp uc aydır nerdeyse dogru durust degısmeyen rakamları gormek azıcık delırttı yoksa daha coskuluydum eskıden :))))) doktor kızdı yarım saat yuru dedı ben 2 saat yurudum. uc kasık yemek yerdım mesela. vs vs.
değişir ablam zaman la vereceğiz benim bi su problemim var ya aşamadım gitti valla işkence su benim için
degısık bır gun olmus valla yorum yapamayacagım kafam cok karıstı :))))))
bugun mesaı yok sanırım
aslına bakarsan kahvaltı sıkıntı benim için bazı sabahlar kalkarım ne yesem diye yok kim ugrasacak ekmek peynir zaten çay yapmaya vakt olmuyo poça kek yiyorum şirkette var mı önerebileceğiniz anternatif birşeyler
yok mesai hala çok yorgunum belim ağrıyo nasıl sürekli yazar pc başı falan eve gider yemek yer ders çalışırım 9 tane kapı gibi dersim var
gece 5:30
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] yufka ekmek 0.5 100 gr 76
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
Toplam : 171 kal.
Canim bu kalori hesabini hangi siteden yapiyorsun
bakmadım cnm şu 2 ye başlayımp.tesi olmazsa ölçerimmduygu, konuştuğumuz zamandan sonra ölçülerinde değişiklik oldu mu? Pilates ne kadar hızlı incelme sağladı?
yokyok göbeğimvar normal hamile sanmaları iyilik içinkadınyer verdi yaşlıydı yok teyzem göbekodedim :)))sen meraketme takma o konuyu. Termos gayet ıyı. Hıc canını sıkma bu konuda. Kaldı kı kotu cıksa 30-40lıralık bırsey ya. Ne olur kı senın uzulmenden daha mı kıymetlı sankı.
Bakalım nezaman ve nasıl olacak o kırılma noktası ????
Tabıkı beklıyoruz resımlerı. Baharda da ev gormeye gelmıs olacagım ıste ne guzel
evet artık stres yapmadan yapmayı deneyecegım olmuyor ıste kabullenmem lazım, ama mucadeleye de devam etmem lazım.
Plates malzemeler var malum, baya zayıflayınca agırlık verecegım zaten şu an cogu hareketı hem kılom hem ayagımdan dolayı yapamıyorum leslie abla ıle mutluyum ıkı gundur :))))))
ya sen hamıleysen ben 9 aylık hamıleyım ozaman. Oooooo hıc anlamıyorum bu ınsanları ya kör valla o kadın. Ne gıcık bırseyyyyyy
vay yüzme gibi spor varmı yaa hemkeyifli hemde eğlenceli tüm vucud çalışıyor valla şartların uygun nesligi tabi sağlıığndaönemli biraz daha bekle izmire 2 aya yaz gelir zatenherkes sporunu yazıyor ben de yazayım, eksik kalmayayım:)) epeydir yapmıyorum ama kesinlikle benim sporum yüzme. Sinüzit nedeniyle epeydir gidemedim, bu ara gitmeyi planlıyorum ama eşim engelliyor, biraz daha sabret diyor, ben de sabrediyorum ama çok özledim yüzmeyi çoookkk.
oyyyyyyyyyyy masaallah valla. Cok kıskandım. Sen plates yapacagım dıyordun zaten bugun, nasıl kıskandım ozaman da offffffffff((((
bugun cosmussun valla. Tebrık ederım canımmm. Bu hafta herkeste var bır kıpırdanma.:))))
Tamam canim deneyelim bakalim gunluk kac kalori ayarliyorsun kendineHtc ben de yazıyorum aynı siteye, kalorisepeti.com, tavsiye ederim.
berıvan kızlar senınle tanıstı ama ben sanırım dırekt topık ıle ılgılı konuya gırerek tanıstım senınle. ben de tanısayım senınle.
yaklasık 5 yıllık evlıyım, 83 dogumluyum 5.yılımı tamamlarken yasım da 30 olacak yazın. cocugum yok. ıhracat sorumlusuyum bır fırmada. esımle beraber calısıyorum aynı ısı yapıyoruz. niğde-aksaraylıyım aksarayda yasıyorum 6 yıldır. kısaca boyle benden :))))
kızlar benım cıkma saatım yaklastı, yemek ısını eve bıraktım dedıgım gıbı ınanılmaz sısım ogleden berı. Sımdı yesem azıcık bırsey yıyecegım, sonra aksam gozum arıyacak yıyeceklerı. Ben esımle yıyeyım bugun. ınsaallah ozamana acılır bıraz ıstahım.
Aksam tekrar gırerım. Bıraz dua okumayı, bıraz spor yapmayı, bıraz fılm ızlemeyı dusuyorum nasıl ama :))))) karmakarısık bır plan :))))
ben cıkıyorum hepınızı opuyorummmmmmmmm
Canım biz de işe gidiyoruz ama mutlaka kahvaltı yapıyoruz. Benim pratik kahvaltım tost. İki dilim tahıllı ekmeği alıyorum, biraz salça sürüyorum (salçadan vazgeçmem:)), üstüne ne peynir varsa ondan koyuyorum, üstüne de yıkanmış maydanoz varsa dolapta ondan koyuyorum, tost makinesine koyuyorum, o arada biraz su ısıtıp kendime şekersiz, sütlü neskafe yapıyorum, valla 5 dk'da hazır oluyor. 2 tane de ceviz alıyorum yanına, sağlıklı ve dengeli bir kahvaltı olmuş oluyor. Tavsiye ediyorum.
gerçekten tanıdıgıma çok ama çok mutlu oldum oraları görmek hiç nasip olmadı ben konyalıyım ama 7 yıldır eskişehirdeyiz
diğer arkadaşlarla muhabbeti kurabildim ama tanıdıgımı söyleyememAma tanımayı çokkkkk isterim
Iyi aksamlar kizlar
Bu arada berivan arkadasimizda hosgelmis topigimize
Bende kendimden bahsedeyim berivan arkadasimiza ben konyaliyim 33 yasinda yaklasik. 12 yillik evliyim gaziantepte yasiyorum is bankasinda sef yardimcisi iken malulen emekli oldum 3 yildir ev hanimligina terfi ettim yani
Bir kizim var 5 yasinda
Bendende bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?