2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

70lerı gorunce yuzme kursuna yazılacagım cok hevesım var adana da buyudum mersın yakındı falan ama ıc anadolu yasam bıcımı ıste pek denız tatılı kulturu olmuyor ogrenmeden gectı yıllar. zayıflayınca hevesım var valla.

sen bıraz daha bekle canım havalar ısınsın.

hatırlıyorum yazın sen de narın de gıdıyordunuz bazen. yazıyordunuz bıze.

hımmmmm anladım. sen yıne de artık normal bır duzene donmeye calıs. tatılde alıs yanı enazından :))))

hımmmm calısacaksın demek. kolay gelsın guzel bır tecrube olur

haaaa dogru dıyorsun senı dogru durust tanımıyordum bıle ama bırden aralık totemım olmustu sımdı hatırladım :))))

hımmm aslında en dogrusu o. hem hayatımız ıcın hem kılo verme anlamında kucuk hedefler tutmak. ben de su aralar aynı yonteme basladım. malatyaya arkadasıma gıtmek, ılceye teyzemlere pazar gunu gıtmek, ıstanbula aıleme gıtmek, 100'den dusmek, baharda 80 olmak, nısan da ızmıre gıtmek. sımdılık planlarım hedeflerım boyle.

alma konusuna gelınce, amannnn salla o konuyu. otur kızım otur bahtın acılsın demısler ben bu soze cok ınanırım bekle canım en ıyısı cıkacak ıns. :)))))

degısık bır gun olmus valla yorum yapamayacagım kafam cok karıstı :))))))

bugun mesaı yok sanırım

değişir ablam zaman la vereceğiz benim bi su problemim var ya aşamadım gitti valla işkence su benim için

narın demısken gecen onun resmını gordum artık karataycı oldum yazıyordu bır de bebek resmı vardı avatarında.

acaba fdm napıyor ?

topıgı bırakmıs bıle olsalar, hıc yazmadılar. oysakı bır arkadaslıgımız vardı aylarca.

değişir ablam zaman la vereceğiz benim bi su problemim var ya aşamadım gitti valla işkence su benim için

ben ekmek asırı seven bırıyımdır ama sımdı doktor gunluk 7 dılım yazıyor ama ben ondan bıle kacıyorum oglen ve aksam ekmek yemiyorum artık mesela. gunde bır bardak su ıcen bırıydım ama enaz 2lt ıle kapatıyorum gunu. hatta yazın 3lt oluyordu yanı cok degıstık zaten alıskanlıklar konusunda. sadece tartı benı son aylarda mutlu etmeyınce motıvasyonum dustu dıyetı bozmadım ama heyecanım mutlulugum zedelendı.

berıvan kızlar senınle tanıstı ama ben sanırım dırekt topık ıle ılgılı konuya gırerek tanıstım senınle. ben de tanısayım senınle.

yaklasık 5 yıllık evlıyım, 83 dogumluyum 5.yılımı tamamlarken yasım da 30 olacak yazın. cocugum yok. ıhracat sorumlusuyum bır fırmada. esımle beraber calısıyorum aynı ısı yapıyoruz. niğde-aksaraylıyım aksarayda yasıyorum 6 yıldır. kısaca boyle benden :))))

degısık bır gun olmus valla yorum yapamayacagım kafam cok karıstı :))))))

bugun mesaı yok sanırım

aslına bakarsan kahvaltı sıkıntı benim için bazı sabahlar kalkarım ne yesem diye yok kim ugrasacak ekmek peynir zaten çay yapmaya vakt olmuyo poça kek yiyorum şirkette var mı önerebileceğiniz anternatif birşeyler
yok mesai hala çok yorgunum belim ağrıyo nasıl sürekli yazar pc başı falan eve gider yemek yer ders çalışırım 9 tane kapı gibi dersim var

kızlar benım cıkma saatım yaklastı, yemek ısını eve bıraktım dedıgım gıbı ınanılmaz sısım ogleden berı. sımdı yesem azıcık bırsey yıyecegım, sonra aksam gozum arıyacak yıyeceklerı. ben esımle yıyeyım bugun. ınsaallah ozamana acılır bıraz ıstahım.

aksam tekrar gırerım. bıraz dua okumayı, bıraz spor yapmayı, bıraz fılm ızlemeyı dusuyorum nasıl ama :))))) karmakarısık bır plan :))))

ben cıkıyorum hepınızı opuyorummmmmmmmm

Canım biz de işe gidiyoruz ama mutlaka kahvaltı yapıyoruz. Benim pratik kahvaltım tost. İki dilim tahıllı ekmeği alıyorum, biraz salça sürüyorum (salçadan vazgeçmem:)), üstüne ne peynir varsa ondan koyuyorum, üstüne de yıkanmış maydanoz varsa dolapta ondan koyuyorum, tost makinesine koyuyorum, o arada biraz su ısıtıp kendime şekersiz, sütlü neskafe yapıyorum, valla 5 dk'da hazır oluyor. 2 tane de ceviz alıyorum yanına, sağlıklı ve dengeli bir kahvaltı olmuş oluyor. Tavsiye ediyorum.

duygu, konuştuğumuz zamandan sonra ölçülerinde değişiklik oldu mu? Pilates ne kadar hızlı incelme sağladı?
bakmadım cnm şu 2 ye başlayımp.tesi olmazsa ölçerimm

yokyok göbeğimvar normal hamile sanmaları iyilik içinkadınyer verdi yaşlıydı yok teyzem göbekodedim :)))
ip atlayamazsın sen dimi bugünkü halimi görünce aklımageldinaaba pomoyaparmı diye ama ayağında sorun vardı senin
vay yüzme gibi spor varmı yaa hemkeyifli hemde eğlenceli tüm vucud çalışıyor valla şartların uygun nesligi tabi sağlıığndaönemli biraz daha bekle izmire 2 aya yaz gelir zaten

ya iyiken ipi hatırladım çok sevindim kısa sürede ter attım çünkü, kıskanmayın çalışın sizinde olsunn

Iyi aksamlar kizlar
Bu arada berivan arkadasimizda hosgelmis topigimize
Bende kendimden bahsedeyim berivan arkadasimiza ben konyaliyim 33 yasinda yaklasik. 12 yillik evliyim gaziantepte yasiyorum is bankasinda sef yardimcisi iken malulen emekli oldum 3 yildir ev hanimligina terfi ettim yani
Bir kizim var 5 yasinda
Bendende bu kadar

gerçekten tanıdıgıma çok ama çok mutlu oldum oraları görmek hiç nasip olmadı ben konyalıyım ama 7 yıldır eskişehirdeyiz
diğer arkadaşlarla muhabbeti kurabildim ama tanıdıgımı söyleyemem ama tanımayı çokkkkk isterim

evetbol bol dua edelim birbirimizeeeee gayettt güzel bir plan yapmışsınn allah kabul etsin ,kız iştahın açılsın diye dua etme bırak kapalı olsun:)))))

süpermiş bu tostu yarın deneyecegım teşekkürler canımmmmmmmm

hımm sende kwndini tanıt yada tanıttıysan kaçırmış olabilirimm

ben duygu 84 lüyüm evliyim 2.5 yaşındaaşuan babasını çıldırmak üzere olan oğluşum var güzel izmirde yaşıyorum 7yıllık evliyim deliyim doluyummm spor aşığı deniz aşığı izmir aşığı en çokda oğluna ve kocasına aşık biriyim işte haa kan grupumda 0+

hemşeriyiz yaniii Allah bağışlasın evladını canım ne güzelllll erkenden emekli olmuşsun ya bende istiyorum ama nerde 65 yaş sınırı da geldi