2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygu çok şekersin Allah bağışlasın oğluşunu izmiri gördüm ama çok kalamadım güzel şehir ohhhh 0 kan grubu hepimize yeter enerjin harika

Günümü toparlayım:

Sabah: 2 küçük dilimekmeğe light peynir maydanoz,pul biberle tost
ara: Sadenescafe
ara:1 ceviz
ara: Yaseminli yeşil çay
ara:mandalina ,elma
öğlen: Yoğurt çorbasıkoyu 1 kase
ara: Ceviz,
ara: Yaseminli yeşilçay

akşam: Musakka 2 kaşık,2 kaşıkpilav,1kase cacık,2 çatal ıspanak

bundan sonra
ara: Yaseminli,rezeneli yeşil çay (içerim)
mandalinada yerim

su 1.5 lt tamamlarım

aktivite:
Pilates dvd1
300 ip atlama
100 kol arasında çember sıkma
100bacak arasındaçember sıkma

duygu çok şekersin allah bağışlasın oğluşunu izmiri gördüm ama çok kalamadım güzel şehir ohhhh 0 kan grubu hepimize yeter enerjin harika

sağ ol canımmm benimmm

izmir çokçokgüzelşehir bekleriz bir daha
seninde enerjin güzel o yüzden tazekan diyorum sanaaaihepde öyle ol zaten hayat kısaaa

duygucumm, tatil iiyi gidiyor da ancak bugun evde oturabildim, zaten pazartesi günü de ofise gitmeye başlıyorum yine, oturmak sıkıyor beni, giderim oraya hem değişiklik olur hem de hava almış olurum.

pazartesiden beri dikkat etmeye çalışıyorum zaten canm yediklerime, en çok bugun adapte olabildim bütün gün evde olduugm için. dün gündüz teyzemlerdeydim akşam dönerken çarşıya kadar yürüdüm 1 saat yürümüş oldum yani. ama bugun çıkamadım yürümeye, yagmur yagdı tüm gün. bi de hala dönem sonu yogunlugumun yorgunlugunu atamadım, dizi izlerken uyuyakalmışım bugun yoksa leslie yaparım diyordum ama kısmet deilmiş.

yarın öbür gün oruç tutacam inşalah, hem yediklerim daha az olur hem de yagmur yagmazsa yürümeye çıkarım, yağarsa leslie yaparım die umuyorum. ama ofise gidince daha düzenli olacak herşey, evde olmadıgımdan mutfagı tırmalamayacam, yürüyüşüm de olacakk

yukarda duyguya da söyledim canım,en düzenli günüm bugundu tüm gün evdeydim çünkü. yürüyüş yapamadım yagmur vardı, leslie de yapacaktım ama dizi izlerken uyuyakalmışım annem yemege kaldırdı. yarın inşalah spor işini de tam olarak halledecem

ben zaten uzun zaman oldu birilerini aramayı bırakalı, paşaların keyfi olursa gelip bulsunlar, sonradan üzülecegime hiç olmasın daha iyi zaten zorlamıyorumm

hoşgeldin berivancımm, ne zaman geldin bilmiyorum ama sanırım benm final dönemimde gelmişsin, yabancı sayılmam ben de tanışalım kızlarla birlikte en başından beri burdaydım bende, kilo verme konusunda çok başarılı olmasam da en azından buraya yazmam sayesinde almadıgımı düşünüyorum, çünkü ben yurtta kalıyorum okul dönemi ve gerçekten bazı şeyleri yemeemk için savaş veriyorum

ankarada son sınıf mimarlık okuyorum, nasipse haziranda mezunum inşalah. 27 yaşındayım, okula 3 yıl ara vermiştim o yuzden hala bitiremedim. aslen sakaryalıyım, ailem de orda yaşıyor, hatta şuan tatildeyim ailemin yanında. ikizler burcu oldugumdan arada deliririm sen bana aldırma haa bi de 0 + im bendeee

kızlar aktiviteme ek;

100pilates topuylamekik( normal yaptığım mekik'den daha etkiliydi)
50 sıçrama hareketi

kandaşım benimmmmmmmmmmm

ohh sefan olsun tadını çıkar emmekg almaa

aa ben burcumu demedim bende boğayımm tam bir boğaaa

bugunku menumu de toparlayım yavaştan..

kahvaltı ( 9.30 )

2 dilim tam bugday ekmegi arasına beyaz peynir ve salçalı tost

1 kupa şekersiz ıhlamur

ara öğün ( 12.00 )

şekersiz sütsüz neskafe

1 tane güllü lokum ( babannemın mevlutundan kalmıştı )

öğle yemegi ( 14.00 )

2 küçük kuru patlıcan dolması

2 yk makarna

2 yk yoğurt

akşam yemegi ( 17.30 )

1 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası

4 yk kereviz yemegi

bol havuç salatası

şimdiden sonra sanıyorum ki bir tek meyve yerim. 1.5 lt su oldu şimdilik en azından 2.5 a tamamlarım diye umuyorum. yeşil çayımı da içtimmi tamamdır artıkk

yarın da oruçlu olcam nasipse. gece sahur yapacam, çorba içerim ve tost yerim diye düşünüyorum. bugunluk yemekler bu kadarrrrr tekrardan herkese hayırlı kandillerrr

kandaşım benimmmmmmmmmmm

yok yokkk kilo almam merak etmeeee ankarada veremiyorum adam gibi zaten burda elimden geleni yapmam lazımm, 6 hafta tatil var hedefim en az 5 kilo vermek hadi bakalımmm haftaya ofise gitmeye başlayınca yürüyüşüm de adam akıllı olacak ve bu 5 kilo gitcek o kadarrr

bugün ki menümü yazayım....yazmadan önce bugün acayip su içtim ya halen daha da içesim var...bana bugün birşeyler oluyor anlamadım gitti..
sabah uyanınca 3 bardak tam olmaddı su
kahvaltıyı geç yaptım saat 10 gibi...
2 tane cavdar ekmeği arasına peynirli tost
1 şekersiz çay
ara öğün 11:15 de oldu bir portakal
öğle yemeği olmadı acıkmadım zaten 11.30 da evden çıkıyorum
ara öğün:
kandil dolayısıyla 1 kandil simidi
2 bardak çay
ara öğün:200 ml süt son ders midem tuhaf oldu süt içiverdim
akşam:
5-6 kaşık fasulye
5-6 kaşık bezelyeli pilav
1 kase cacık
ara öğün:
1 portakal
1 kivi yerim herhalde...

Ayyy canim benim butun ailem denİzli de esim sivasli sen de en kisa zaman da gidersin insallah hem pide hemde patates boregi yemeye ama en onemlisi annene kavusmaya. Bilirim o kebabciyi valla memleketlmin herseyi guzell abartayim biraz cok ozledim. Simdi de pomonum memlektindeyiz aksarayda slmlarrrrr

kandaşım benimmmmmmmmmmm

ohh kandaşlar mandaşlar boğalar koçlar

bütün kızlar muhabbeti kurmuşş

tabe ben burda çalışayımmm

ya mubarek kandil de elimde iş açtımm netten hocayı kandil sohbeti ilahi dua lar dinliyorummm

hatunlar uyumayınn bana çok dua edin hayırlı sağlıklı ömürlü bir evladım olsun içimden en çok bunu geçiriyorumm evvela sağlıkla tabi..

rabbim her kimin ne duası varsa kabul etsin...

sanki nesli ve baldamlasıda onlinee.

kızlarrr nasılsınız iyi kandiller...

Sağol canım, sen nasılsın bakem? Ben spor yapacaktım sözde ama çok güzel yeme sporu yaptım, resmen cozuttum, niye böyle oldu anlamadım, doyamadım bir türlü, gitmedi beynime sinyal, yedikçe yedim bir şeyler

Kızlar günümü toparlayayım, akşam cozuttum ama yapacak bir şey yok artık, yarın telafi edeceğim artık.

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım tost
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak bezelye yemeği
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 10 tane badem

Akşam:
- 100 gram kadar yağsız et
- 2 kaşık pilav
- 1 büyük kase salata (yağsız)

Üstüne: (cozutma başlıyor)
- Yarım lahmacun (dolapta pazar gününden kalmıştı, eşimle paylaştık) (bol roka ve maydanozla)
- 3 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 1 portakal

Offff yaa, böyle alt alta yazınca da daha bir gözüme battı

neslicim o cozutma akşam cozutması bendede var...aay bu mesai resmen diyetimin sonu oldu bu akşamda burger vopper menü yedik tavukluydu ama papatslerini yedim bir fincanda kola....