- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.701
Tamam canim deneyelim bakalim gunluk kac kalori ayarliyorsun kendine
süpermiş bu tostu yarın deneyecegım teşekkürler canımmmmmmmm
hımm sende kwndini tanıt yada tanıttıysan kaçırmış olabilirimm
ben duygu 84 lüyüm evliyim 2.5 yaşındaaşuan babasını çıldırmak üzere olan oğluşum var güzel izmirde yaşıyorum 7yıllık evliyim deliyim doluyummm spor aşığı deniz aşığı izmir aşığı en çokda oğluna ve kocasına aşık biriyim işte haa kan grupumda 0+
duygu çok şekersin allah bağışlasın oğluşunu izmiri gördüm ama çok kalamadım güzel şehir ohhhh 0 kan grubu hepimize yeter enerjin harika
kızlar ben çıkıyorum yarın devam ederiz kendinize çok iyi bakın tekrardan rabbim dualarınızı dileklerinizi kabul etsin hoşcakalın
heyy maşallahh canomayakındır 36 beden olman kız eriyozz eriyozzz:))))
tatlım buldum ama 1 yapmadan 2 yapma
hayırlı kandillar çeşmi ee tatil nsılgidiyor umarım dikkateidyorsundur sporda yapıyorsundur
a.s bacım bu arada karabiberim sen kontesim ben 9ocakda 1 yıl oldu tanışalıııı daimolsun arkadaşlığımız
evet yaa ben erkenciyim yada akşamcı özlettin baımmmm aa ben senle rekatbete haxırtım nede olsa cezaolarak avatarınayazı yazdırmış biriyim hıhhhhhhhh
duygu de bana taze kan ,
biz kahveyi şekersiz ve biraz süt ile tatlandırırız benim sütüm yoktu sade içtim mesela kremalarda gereksiz çokkalori var hemde yapay
hımmmmm anladım. sen yıne de artık normal bır duzene donmeye calıs. tatılde alıs yanı enazından :))))
hımmmm calısacaksın demek. kolay gelsın guzel bır tecrube olur
haaaa dogru dıyorsun senı dogru durust tanımıyordum bıle ama bırden aralık totemım olmustu sımdı hatırladım :))))
hımmm aslında en dogrusu o. hem hayatımız ıcın hem kılo verme anlamında kucuk hedefler tutmak. ben de su aralar aynı yonteme basladım. malatyaya arkadasıma gıtmek, ılceye teyzemlere pazar gunu gıtmek, ıstanbula aıleme gıtmek, 100'den dusmek, baharda 80 olmak, nısan da ızmıre gıtmek. sımdılık planlarım hedeflerım boyle.
alma konusuna gelınce, amannnn salla o konuyu. otur kızım otur bahtın acılsın demısler ben bu soze cok ınanırım bekle canım en ıyısı cıkacak ıns. :)))))
gerçekten tanıdıgıma çok ama çok mutlu oldum oraları görmek hiç nasip olmadı ben konyalıyım ama 7 yıldır eskişehirdeyiz
diğer arkadaşlarla muhabbeti kurabildim ama tanıdıgımı söyleyememama tanımayı çokkkkk isterim
kandaşım benimmmmmmmmmmmduygucumm, tatil iiyi gidiyor da ancak bugun evde oturabildim, zaten pazartesi günü de ofise gitmeye başlıyorum yine, oturmak sıkıyor beni, giderim oraya hem değişiklik olur hem de hava almış olurum.
pazartesiden beri dikkat etmeye çalışıyorum zaten canm yediklerime, en çok bugun adapte olabildim bütün gün evde olduugm için. dün gündüz teyzemlerdeydim akşam dönerken çarşıya kadar yürüdüm 1 saat yürümüş oldum yani. ama bugun çıkamadım yürümeye, yagmur yagdı tüm gün. bi de hala dönem sonu yogunlugumun yorgunlugunu atamadım, dizi izlerken uyuyakalmışım bugun yoksa leslie yaparım diyordum ama kısmet deilmiş.
yarın öbür gün oruç tutacam inşalah, hem yediklerim daha az olur hem de yagmur yagmazsa yürümeye çıkarım, yağarsa leslie yaparım die umuyorum. ama ofise gidince daha düzenli olacak herşey, evde olmadıgımdan mutfagı tırmalamayacam, yürüyüşüm de olacakk
yukarda duyguya da söyledim canım,en düzenli günüm bugundu tüm gün evdeydim çünkü. yürüyüş yapamadım yagmur vardı, leslie de yapacaktım ama dizi izlerken uyuyakalmışım annem yemege kaldırdı. yarın inşalah spor işini de tam olarak halledecem
ben zaten uzun zaman oldu birilerini aramayı bırakalı, paşaların keyfi olursa gelip bulsunlar, sonradan üzülecegime hiç olmasın daha iyi zaten zorlamıyorumm
hoşgeldin berivancımm, ne zaman geldin bilmiyorum ama sanırım benm final dönemimde gelmişsin, yabancı sayılmam ben de tanışalımkızlarla birlikte en başından beri burdaydım bende, kilo verme konusunda çok başarılı olmasam da en azından buraya yazmam sayesinde almadıgımı düşünüyorum, çünkü ben yurtta kalıyorum okul dönemi ve gerçekten bazı şeyleri yemeemk için savaş veriyorum
ankarada son sınıf mimarlık okuyorum, nasipse haziranda mezunum inşalah. 27 yaşındayım, okula 3 yıl ara vermiştim o yuzden hala bitiremedim. aslen sakaryalıyım, ailem de orda yaşıyor, hatta şuan tatildeyim ailemin yanında. ikizler burcu oldugumdan arada deliririm sen bana aldırmahaa bi de 0 + im bendeee
kandaşım benimmmmmmmmmmm
ohh sefan olsun tadını çıkar emmekg almaa
aa ben burcumu demedim bende boğayımm tam bir boğaaa
Yaaa ben de Denizliye gitçem yaaaaben annemi özledim, hem de çoookkk. Gitmişken 1 hafta kalmak istiyorum, işyerindeki yoğunluktan dolayı da ayarlayamıyorum bir türlü, Tultan demek senin annen de Denizli'de. Ayy kaleiçinde bir kuyu kebapçısı var, tabi benim favorim o değil, orada yapılan tahinli pide, hmmmm nefis nefis. Zaten kendime yeni hedef koydum, annemin yanına giderken 65 kg olmak istiyorum, 1 ay içinde 65'e düşmeyi planlıyorum. Ödül olarak ta annemin patates böreğinden çatlayıncaya kadar yiyeceğim, bir de o bahsettiğim yerde tahinli pide yiyeceğim:))
kandaşım benimmmmmmmmmmm
ohh sefan olsun tadını çıkar emmekg almaa
aa ben burcumu demedim bende boğayımm tam bir boğaaa
sanki nesli ve baldamlasıda onlinee.
kızlarrr nasılsınız iyi kandiller...
Kızlar günümü toparlayayım, akşam cozuttum ama yapacak bir şey yok artık, yarın telafi edeceğim artık.
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım tost
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak bezelye yemeği
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 10 tane badem
Akşam:
- 100 gram kadar yağsız et
- 2 kaşık pilav
- 1 büyük kase salata (yağsız)
Üstüne: (cozutma başlıyor)
- Yarım lahmacun (dolapta pazar gününden kalmıştı, eşimle paylaştık) (bol roka ve maydanozla)
- 3 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 1 portakal
Offff yaa, böyle alt alta yazınca da daha bir gözüme battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?