2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslicim o cozutma akşam cozutması bendede var...aay bu mesai resmen diyetimin sonu oldu bu akşamda burger vopper menü yedik tavukluydu ama papatslerini yedim bir fincanda kola....

Oyyy seninki de çok fena olmuş. Ben bir kere dışarda burger menü yedikten sonra kalorisine bakmıştım da delleniyordum az daha, 900 küsur kaloriydi valla, ben bu kaloriye neler neler yerdim diye düşünmüştüm:) Kafa hep yemeye çalışıyor ya:)

neslicim akşamki menüde patlamış mısır var çozutma olarak lahmacun yharımmış 3 -4 olsa neyse çozuttun derdim ama bence üzülme yakarsın sen

Hee mühendis hastalığı işte, idare et:)) Ara sıra hesaplarım bile oluyordu benim yağ yakmayla ilgili falan:)
Bu arada herkes yazıyor, eksik kalmayayım burcum Kova, kan grubum da 0 RH (-)

vavvvvvv kova,0- ve mühendiss hatunn sen baya uçuk bir hatun olmalısınnn...
bu arada ne mühendisisin...
kovanın özelliklerini taşıyormusun...

vavvvvvv kova,0- ve mühendiss hatunn sen baya uçuk bir hatun olmalısınnn...
bu arada ne mühendisisin...
kovanın özelliklerini taşıyormusun...

Canım, ben enerji konusunda çalışıyorum, kova burcunun özelliklerini taşıyorum, ayrıca yükselen burcum da yay, onun özelliklerini de taşıyorum:))

Canım, ben enerji konusunda çalışıyorum, kova burcunun özelliklerini taşıyorum, ayrıca yükselen burcum da yay, onun özelliklerini de taşıyorum:))

bebem bi branşın yokmu kimya mühendisimisin,fizikmi,inşaat,çevre,tekstil,gıda bu arada ammada çok mühendis varmış bee

ben mali müşavirim
yükselenim oğlak burcu buyüzden bir bıçağın iki tarafı gibi hem kör hem keskin 2 halim vardır keskin tarafımdan rabbim korusun ....

Branşım gıda mühendisliği ama pek söylemek istemiyordum, hadi söylettin:) Çünkü gıda mühendisliği hiç yapmadım, hep enerji konularında çalıştım, aynı zamanda makine mühendisliği eğitimi aldım lisansüstü olarak o daha baskın yani.

değişikkkkkkkkk enteresannnnnnnnn uç konularrrrrrrr....

gerçi bende işletme mezunuyumm ama bu ülkede işletme,iktisat,halkla ilişkiler,maliye falan festan bölümler üfürkten teyyara meslekler olduğundan

4 yıl daha emek verip mali müşavirlik ruhsatı aldım ne sınavlara girdimmm...

Ya çok alakasız değil aslında, mühendislik eğitimi ilk iki yıl her branşta birbirine yakın. Gıda mühendisliğinin adından dolayı sadece gıdanın yapısıyla ilgili ya da beslenmeyle ilgili sanıyor insanlar, halbuki alakası yok. Hele benim çalıştığım branşı, işin mühendislik kısmı, o yüzden enerji konusu çok uzak değil, en azından benim için:) Üniversite eğitiminden sonra çoğu kişi farklı alanlarda çalışıyor zaten, senin yine yakın bir dalmış.

gerçi çok uzak sayılmaz sadece okuldayken muhasebe derslerinden hep kalırdımm meğersemm ekmeğini yiyecekmişim ....

aslında yapmak istediğim meslekler:

başta : ebelik, cenaze yıkayıcılığı,dini sohbet hocalığı,oyunculuk,...
dansı çok severim gerçekten çok severim ama kahretsin beceremem tipime yakışmaz lisedeyken foklör ekibinden kovuldum o derece... bu yaz horon tepmeyi öğrendimm...akdeniz eğe teke yöresi süper oynarım cemilem ,gabardıç,ankara havalarıı...latin dansları:tango,salsa ooooo

Bacım cenaze yıkayıcılığı nedir yaa Dans çok güzel bir şey, ben de öğrenmek istiyorum hem halk oyunları hem latin dansları.

Bacım cenaze yıkayıcılığı nedir yaa Dans çok güzel bir şey, ben de öğrenmek istiyorum hem halk oyunları hem latin dansları.

cenaze yıkayıcılığı güzell ve bir okadarda değişik bir meslekk...malum kimse yapmaya cesaret edemez

geçen yazz çok hevesliydim eşime tıp okusam olurmu bu satten sonra dedimm olur dedi 50 yaşında doktor olursun dedi...

antalyada çok meşhur bir doktor vardır tanımayan yoktur..

kadın doğum uzmanı 38 yaşından sonra tıp okumuşş

adam mesleğinde bir numara tabii şimdi çok yaşlı ama zamanında muayene hanesinde kuyruklar olurmuşşş

adam aslında öğretmenmiş Mersinde bir ilçedemi köydemi kaza geçirmiş yanmış sanırım ve orda doktor yokmuş köylüde yardım etmemiş yayan 20 km kadar yol yürüyüp o yanıkla doktor bulmuş o anda karar vermiş öğretmenliği bırakıp doktor olmuş...

:)) İlginç bir durummuş:) Biz de arada esprisini yapıyoruz, sağlık sistemi malum, tıp okuyup doktor mu olsak diye:) Ben yıllar önce çalışırken üniversite sınavına girmiştim sosyal bilimlerle ilgili bir alanda okuyayım diye, sonra vazgeçmiştim:)) Ben psikolojiye meraklıydım.

evet bizdede çok olur bu muhabbetler ben doktor olmaya hevesliyim eşimede belediyeyi eleştirir.. beğenmiyosun gel seni başkan adayı yapayım oy toplarım bana bırak diyorum...