2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

iyiakşamlar kızlar
bugün çok koşturmacalı bir gün geçirdim o yüzden menüm biraz az oldu hatta şu anda çooookkk açım .elimde kahve geçmişi okuyup lesli kardeşle 3 mil yürümeyi düşünüyorum bakalım Allah ne verdiyse artık

sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 buçuk az tereyağında yumurta
bir parça keçi peyniri
şekersiz 4 fincan çay

ara
şekersiz neskafe

öğle
bir köfte
bir tavuk pirzola ızgarada piştiler

ara
bir mantar kurabiye

akşam
bir dilim çavdar ekmek
bir kase hazır düğün çorbası mecburiyetten yaptım evde yemek yoktu
bir tabak marul havuç turp karışık salata

ara
2 kandil simiti
bir neskafe

gün içinde 2 litreden fazl su içtim
bir tane ıhlamur
şu an yine kahve içiyorum ve ilerleyen saatlerde yoğurt yicem

ayyy canım saat kaç olmuş kocam evden kovacak beni toplanayımda çıkayımmm...yarında geç çıkarım ondan sonra 7 den sonra girmem haberiniz ola

canım benim ilerleyen saatimi kaldı saat 10.36 şuanda heee sen kandil bekleyecenn canımm benim yaa bendee daha işten çıkacamda eve gidecemde Allah büyük..

Heee yenemezsin bizi, hodri meydan Sen önce 5 mili tam yap bakem:)) Ben de akşam 4 mü yapsam 5 mi diyordum, 5 mil yapmak şart oldu Yaşasın spor rekabeti
amanınnnn dişli bir rakibe daha vallaha çok zevkli olacak çoooookkkkkk bu leslinin 6 mili varmıydı

yaa ben kahvemi süttozuyla içiyorum demekki hata yapıyorum ama başka türlü içemiyorum

amanınnnn dişli bir rakibe daha vallaha çok zevkli olacak çoooookkkkkk bu leslinin 6 mili varmıydı

yaa ben kahvemi süttozuyla içiyorum demekki hata yapıyorum ama başka türlü içemiyorum

Yaa iyi gaza gelmiştim ama tırt çıktım bugün:)) Yayıldım kaldım, birazdan da yatma hazırlığı yaparım, yarın da işler yoğun zaten.
Süttozu kullanma, sütün kendisini koy. O şey süttozu değil zaten, kahve beyazlatıcısı, içinde süt bile yok, boş kalori.

canım benim ilerleyen saatimi kaldı saat 10.36 şuanda heee sen kandil bekleyecenn canımm benim yaa bendee daha işten çıkacamda eve gidecemde Allah büyük..
Allah sizlere kolaylık versin canım ne diyim valla işiniz çok zor .ben şimdi lesli yapıcam arkadan biraz ibadet derken bakalım saat kaç olur
herkese iyi geceler ben çıkyorum kızlarr

kocaman öpüyorum iyi kandiller rabbim dualarımızı kabul ve makbull eylesin...
bende seni öpüyorum canım RABBİM cümlemizin dualarını ibadetlerini kabul etsin nice kandillerde bulaşmak nasip olsun .

aşkolsun nesli kalk bacım kalk olmadı 1 mil yap öle yat bak ben şimdi 3 mil yapıcam
haklısın süt almalıyım kahveme

Ercem ben spor yapınca terliyorum ve duş alıyorum mutlaka, o yüzden çok iş yaaa Ama yatmadan önce yoga yapacağım, o da az değil, yarım saat yoga 130 kalori yaktırıyor, Allah bereket versin

Ercem ben spor yapınca terliyorum ve duş alıyorum mutlaka, o yüzden çok iş yaaa Ama yatmadan önce yoga yapacağım, o da az değil, yarım saat yoga 130 kalori yaktırıyor, Allah bereket versin

olsun 130 da fena sayılmaz tabii
bu lesli 5 mil fat benide terletti diğer videolara terlertmiyo duş yapıp uyuyorum .ben uyukuya biraz zor dalarım lesli duş iklisi iyi geliyo bana
neslicim iyi geceler ben çıkıyorum eşim mesaiden gelmeden yapayım sporumu

ivet biraz fazla olmuşşş
aminnnnnnnnnnnn valla isim isim ettim sende varsın duamdaaa
anammm duyguda gelmiş...

bebem hayırlı kandiller ...
ben telden girdim bir ara görmiyorum kim var yok işim vardı çıktım hemen
Canım, ben enerji konusunda çalışıyorum, kova burcunun özelliklerini taşıyorum, ayrıca yükselen burcum da yay, onun özelliklerini de taşıyorum:))
benimdeyükselen yay nesli

herkese iyi geceler ben çıkyorum kızlarr

kocaman öpüyorum iyi kandiller rabbim dualarımızı kabul ve makbull eylesin...
aminnnnnnn inşallahhhh

ercem yine yetişemedimmsanaa iyi gecelerrr

Ayyy canim benim butun ailem denizli de. Kuzenlerin nisan ve dugunu var. İnsallah en kisa zamanda sen gidersin hem pide hemde anneciginin Patatesli boreginden yemeye ama en onemlisi anneni gormeye tabi. Bilirim o kebabciyi pidesi guzeldir memeleketimin her seyi guzeldir simariklik yapayim biraz. Pomocumun memleketinden de gectim. Slmlar

Tesekkurler canim tum hasretler bitsin yaaa cok kotu bisey ozlem ihmal etmemeye caliscam canim elimden geleni yapicam insallah

pomo ben gruptan çıkmak istiyorum bilgin olsun...
istemeden de olsa kimseyi kırdıysam özür dilerim...
herkes kendine iyi baksın...

Düğünler yakın bir zamanda mı Tultan? Annenler nerede oturuyor? Benimki Yenişehirde oturuyor, ben daha önce forum çamlığın hemen üstünde oturmuştum.