2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaarr, bugün açılışı ben yapayım:)) Güzel bir gün olsun hepimize. Hala uyanamadım tam, kahvaltımı yapıp kahvemi içince anca kendime gelirim.

günaydın bugün her zamankinden daha geç uyandım ama dinlenmiş kalkmadım yawww neyse sağlıklı,mutlu,ve hareketli bir gün diliyorum...

kahvaltım bu sefer lorlu maydanozlu bol pul biberli orta boytost
şimdi gideyim kahvemi alayım

Tam pişti olduk Duygu, bende de lorlu maydanozlu tost var, kahvemi de aldım geldim:))

Tam pişti olduk Duygu, bende de lorlu maydanozlu tost var, kahvemi de aldım geldim:))

yoksa bizz yoksa bizzzzzzzzzzzz
bak denizlide sulalem var
yükselenimyay
izmirde yaşıyorum
lorlu tost yedim
sporu seviyorum

güngittikçe ortak yönelerimiz artıyor

bende kahvemi aldımm

Ooooo Pomo da gelmiş:)) Hoşgeldin canım, nasılsın? Ben dün spor yapmadığım ve cozuttuğum için sabah tartıda epey + gördüm, ama tabi biliyorum ki bir günde kilo alınmaz, bir iki güne tekrar normale dönerim.

gunaydın fıstık arkadaslarım

kosa kosa geldım evet :)))))))) ısım vardı acıl. oyuzden gıremedım. ben ıyıyım, sadece dun spor yapamadım oyuzden bıraz huzursuzum.

gunaydın fıstık arkadaslarım

kosa kosa geldım evet :)))))))) ısım vardı acıl. oyuzden gıremedım. ben ıyıyım, sadece dun spor yapamadım oyuzden bıraz huzursuzum.
kz akşam oldu nerdesinn sen hep biz açıyoz dükkanı boşver işi patronunabenden slm söyle o anlarr :)))))))))

tembellerrr sizi
Ben de yapamadım Pomocum, bugün acısını çıkarırız inşallah.
tembeller tembellerrr beni sporuma bir ara bak pomooo

kz akşam oldu nerdesinn sen hep biz açıyoz dükkanı boşver işi patronunabenden slm söyle o anlarr :)))))))))

tembellerrr sizi

tembeller tembellerrr beni sporuma bir ara bak pomooo

Ya hatuna bak yaaa, o kadar spor yaptı dün şu enerjiye bak , normal tabispor yaptıkça insanın enerjisi artıyor, oturdukça da hımbıllaşıyor işte, karşınızda ben:)) Kalkıp giyineceğim de, işe gideceğim de, oooooo, zor işler zooorrr, yaysam totoyu akşama kadar..

kız dün pilatestopunda mekik çektimm amanınkarnım yanıyor hala dahaa

şimdi yatıyorsunuz ayaklarınızı pilates topuna uzatıyorsunuz sonr eller ensedee mekik için kalkarken ayaklarınızla topu kendize çekiyorsunuz aynı anda yatarken topu yine ileri iti yorsunuz aynı anda olunca karın hep sıkışıyorrr,nefes sekli yatarken derin nefes burundan kalkarken nefes veriyoruz ağızdan

Son düzenleme:

Ayrıca en kısa zamanda epilasyonumu yapıp yüzmeye gitmem lazım, şöyle 1 saat yüzeyim yaaa, başlarım sinüzite, kuruturum saçımı iyicene.

Dur bugün ben de deneyeyim, ben topun üzerine uzanarak yaptığını sanmıştım, şimdi anladım, iyi çalıştırır yalnız karnı hakikaten.

daha yarısına geldım ya cevap da yazamadım nekadar cenenız dusmus oyle aksam aksam :))))

ben spor yapamadım ama guzel bırsey yaptım canım. namaz kıldım ayagımla bıraz zor oluyor zaten oyuzden hareket de sayılır aslında. bır arkadasın evınde mevlut varmıs oraya da gıttım. normalde yapmazdım boyle seyler ama yapasım geldı bu kez. saat 11 de eve geldım esım de zaten bu tur bır yerdeydı o da gec geldı.

hıhhhh:86::122: