- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.781
Ayrıca en kısa zamanda epilasyonumu yapıp yüzmeye gitmem lazım, şöyle 1 saat yüzeyim yaaa, başlarım sinüzite, kuruturum saçımı iyicene.
yuzme ya da tatıl olayı yok bende ama ben de epılasyon dusunuyorum ama cekınıyorum epılasyon yapmaya baslayanların terı kokmaya baslıyormus. yanı onceden terı boyle kotu kokmayan kısılerın epılasyondan sonra artık kokma durumu oluyormus sısman olmama ragmen az terlerım, koku da olmaz ben de. o acıdan sanslıyımdır ama cekınıyorum ya koku olursa dıye.
boşver sporu sende manevi huzur varmış nemutlu sanaaaa çok hoşuma gittii ALLAH ibadetini kabul etsinnn inşallahhhh gönlüne göre versinnndaha yarısına geldım ya cevap da yazamadım nekadar cenenız dusmus oyle aksam aksam :))))
ben spor yapamadım ama guzel bırsey yaptım canım. namaz kıldım ayagımla bıraz zor oluyor zaten oyuzden hareket de sayılır aslında. bır arkadasın evınde mevlut varmıs oraya da gıttım. normalde yapmazdım boyle seyler ama yapasım geldı bu kez. saat 11 de eve geldım esım de zaten bu tur bır yerdeydı o da gec geldı.
pilates topun üstünde yan karın kasları için mekik hareketivardvd 1 yapınca görrsünDur bugün ben de deneyeyim, ben topun üzerine uzanarak yaptığını sanmıştım, şimdi anladım, iyi çalıştırır yalnız karnı hakikaten.
yanlış bilgi cnm tam tersi temizolunca koku olacak durum olmazzyuzme ya da tatıl olayı yok bende ama ben de epılasyon dusunuyorum ama cekınıyorum epılasyon yapmaya baslayanların terı kokmaya baslıyormus. yanı onceden terı boyle kotu kokmayan kısılerın epılasyondan sonra artık kokma durumu oluyormus sısman olmama ragmen az terlerım, koku da olmaz ben de. o acıdan sanslıyımdır ama cekınıyorum ya koku olursa dıye.
Nasıl yaa, hiç öyle şey duymadım valla, hatta tam tersi olur. Kız tüyler kokuyu nasıl yok edecek, Allah iyiliğini versin:)) Ben anlamadım valla, epilasyon yapmıyor musun yani?
Ya çok alakasız değil aslında, mühendislik eğitimi ilk iki yıl her branşta birbirine yakın. Gıda mühendisliğinin adından dolayı sadece gıdanın yapısıyla ilgili ya da beslenmeyle ilgili sanıyor insanlar, halbuki alakası yok. Hele benim çalıştığım branşı, işin mühendislik kısmı, o yüzden enerji konusu çok uzak değil, en azından benim için:) Üniversite eğitiminden sonra çoğu kişi farklı alanlarda çalışıyor zaten, senin yine yakın bir dalmış.
ya neslıcıgım ben kuaforlerde falan yapılan sekılde epılasyondan bahsedıyorum :))))))) ben mı yanlıs anladım acaba ??? uyanamadım ben de aslında bugun. uykum var gozlerım de agrı var aslında anlamadım .
duygusum ıyı oldu valla. ıbadet baska ınsanlar ıcın yapılmaz gosterıs gıbı ama ınan esım gıbı dındar bırını gorunce de utanıyorum bazen. ben hıc yetıstıremedım kendımı. ama benım sucum yok ben cok heveslıydım nasıl bır heves ıle kapalı bır ınsan oldum namaza basladım ama patronlar, onların cevresı dusuncelerı yasamları ve esım benı soguttular tam tersı. ama enazından dun ıyı oldu bırseyler yapmıs oldum bu anlamda.
:)) İlginç bir durummuş:) Biz de arada esprisini yapıyoruz, sağlık sistemi malum, tıp okuyup doktor mu olsak diye:) Ben yıllar önce çalışırken üniversite sınavına girmiştim sosyal bilimlerle ilgili bir alanda okuyayım diye, sonra vazgeçmiştim:)) Ben psikolojiye meraklıydım.
ya neslıcıgım ben kuaforlerde falan yapılan sekılde epılasyondan bahsedıyorum :))))))) ben mı yanlıs anladım acaba ??? uyanamadım ben de aslında bugun. uykum var gozlerım de agrı var aslında anlamadım .
duygusum ıyı oldu valla. ıbadet baska ınsanlar ıcın yapılmaz gosterıs gıbı ama ınan esım gıbı dındar bırını gorunce de utanıyorum bazen. ben hıc yetıstıremedım kendımı. ama benım sucum yok ben cok heveslıydım nasıl bır heves ıle kapalı bır ınsan oldum namaza basladım ama patronlar, onların cevresı dusuncelerı yasamları ve esım benı soguttular tam tersı. ama enazından dun ıyı oldu bırseyler yapmıs oldum bu anlamda.
yanlış bilgi cnm tam tersi temizolunca koku olacak durum olmazz
o epilasyonu lazer olarak diyor sen sır anlamında diyorsun sanırımmm,ay bende tüğ varlayok arası kızlarr bi yüzümde favoriler derya erkeklerorda var ama doğumdan sonra azaldııı hele bacağimda yeni ergenler gibi yarısında var yarısında yok:))))) bende her regl sonrası mutlaka yaparım kendimmm
nesli haklı kılkokuyaparrr
Yok, hangi yöntem olduğu önemli değil, epilasyon tüyleri almak aslında. Ama kuaförde de olsa, evde kendin de alsan koku falan olmaz, tam tersi tüyler durursa kokma ihtimali daha fazla. Yani hem koltuk altı, hem bikini bölgesi için. Benim yüzmeyle ya da yazla alakası yok ama epeydir yapamadım işte epilasyon, ona da bir vakit ayırmam lazım. Ben uzun zamandır kendim yapıyorum, benim tüyler az ve zayıf, zor olmuyor ama ağdacıya gitmek daha rahat bir şey. Tabi hijyenik olması çok önemli, küçük şehirlerde ben pek emin değilim var mıdır hijyenik yerler. Ama İzmir'de var.
Ooo sen de benim kandaşımsın o zaman:)
Ayyy canim benim butun ailem denizli de. Kuzenlerin nisan ve dugunu var. İnsallah en kisa zamanda sen gidersin hem pide hemde anneciginin Patatesli boreginden yemeye ama en onemlisi anneni gormeye tabi. Bilirim o kebabciyi pidesi guzeldir memeleketimin her seyi guzeldir simariklik yapayim biraz. Pomocumun memleketinden de gectim. Slmlar
hımmmmmmm evet aynen ben lazer anladım bırden. bende de tuy sorunu azdır bacak olarak cok sanslıyımdır bır ayda ancak cıkar ustlerde hıc olmaz falan. ama dusunuyorum koltuk altı ve bıkını bolgesı. bu yıl boyle cok yenılık var kafamda. sac meselesını de halen unutmadım bırkac ay ıcınde bır degısıklık dusunuyorum
ben agda hıc yaptırmadım bıkını bolgesıne. koltuk altı da bır kac kez. sımdı sureklı agda mı yaptırsam dıyorum ya da lazere mı gecsem ; kafamda var bu konuda planlar.
fac.den eşimi gördünmü bilmemm gayet modern birisidr ama 5 vakitnamazında kuran okur sohbete gider hatta anlatır yalansöylemez dürüsttür,çok iyi birisir ben onunlayken çok değiştimm olumlu açıdann ama tam istediğim kıvamda değilim açıkçasıı
ama dün çok iyi yapmışsın
hımmmmmmm evet aynen ben lazer anladım bırden. bende de tuy sorunu azdır bacak olarak cok sanslıyımdır bır ayda ancak cıkar ustlerde hıc olmaz falan. ama dusunuyorum koltuk altı ve bıkını bolgesı. bu yıl boyle cok yenılık var kafamda. sac meselesını de halen unutmadım bırkac ay ıcınde bır degısıklık dusunuyorum
benim fikrim herşeyin bi kanunu varyani eminim vucudumuz için bi faydası vardır kıl köklerimizin zaten yıllar geçtikçe azalma oluyor bence her ay sire git tabi bu benim fikrim
saç demişken ben o gün bisaç buldum sana hem kesimihem rengi çok güzell hemen paylaşıyorum
Eki Görüntüle 614764
gerek renk gerek model şahane ben buna ek krape şeklinde aralara ışıltı olarak amaaa balyaj düşündüm tekdeolarakda çok beğendimm
dugun resmınızden hatırlıyorum bıraz canım. ben de esımden cok sey ogrendım degıstım ama bana kotu etkılerı de oldu. cunku bır hata olunca, dını acıdan herseye dıkkat edıyorsa bır musluman, ozaman peygamberımızın guzel davranıslarını da ornek almalı dıye dusundum hep. patronlarım ve esımde bu konuda eksıkler gormek benı uzaklastırdı dını duygularımdan ve ıbadetlerımden. ama yıne de cok sey ogrendım, evımız daıma bereketlı ve duzenlı oldu buna ınanıyorum annem bıle dıyor ne bılıyım babam ve kardeslerım zorla namaza kaldırılırken esımın şevkle bayram namazına kalkması mesela cok hosuma gıdıyor. ben cok buyuk degısımler yasadım bılgı olarak da ogrendım bırseyler, yasam tarzı olarak da. sadece daha mutlu olabılırdım eger sıkıntılar olmasaydı ve daha buyuk hevesım olurdu kendımı gelıstırmek adında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?