2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ayrıca en kısa zamanda epilasyonumu yapıp yüzmeye gitmem lazım, şöyle 1 saat yüzeyim yaaa, başlarım sinüzite, kuruturum saçımı iyicene.

yuzme ya da tatıl olayı yok bende ama ben de epılasyon dusunuyorum ama cekınıyorum epılasyon yapmaya baslayanların terı kokmaya baslıyormus. yanı onceden terı boyle kotu kokmayan kısılerın epılasyondan sonra artık kokma durumu oluyormus sısman olmama ragmen az terlerım, koku da olmaz ben de. o acıdan sanslıyımdır ama cekınıyorum ya koku olursa dıye.

Nasıl yaa, hiç öyle şey duymadım valla, hatta tam tersi olur. Kız tüyler kokuyu nasıl yok edecek, Allah iyiliğini versin:)) Ben anlamadım valla, epilasyon yapmıyor musun yani?

boşver sporu sende manevi huzur varmış nemutlu sanaaaa çok hoşuma gittii ALLAH ibadetini kabul etsinnn inşallahhhh gönlüne göre versinnn

Dur bugün ben de deneyeyim, ben topun üzerine uzanarak yaptığını sanmıştım, şimdi anladım, iyi çalıştırır yalnız karnı hakikaten.
pilates topun üstünde yan karın kasları için mekik hareketivardvd 1 yapınca görrsün
ebru derdi işte hareketi doğru yapınca yanma olur derdi ben demek doğruyapmıyormuşum yanma olmazdı şimdi hakikaten dediği gibi yanıyorrr
amA DÜNKÜ mekik hareketi çok tuttum öğlenibeklemedenaklıma geldikçe yapcammmbu göbek gi-de-cekkkk

ya neslıcıgım ben kuaforlerde falan yapılan sekılde epılasyondan bahsedıyorum :))))))) ben mı yanlıs anladım acaba ??? uyanamadım ben de aslında bugun. uykum var gozlerım de agrı var aslında anlamadım .

duygusum ıyı oldu valla. ıbadet baska ınsanlar ıcın yapılmaz gosterıs gıbı ama ınan esım gıbı dındar bırını gorunce de utanıyorum bazen. ben hıc yetıstıremedım kendımı. ama benım sucum yok ben cok heveslıydım nasıl bır heves ıle kapalı bır ınsan oldum namaza basladım ama patronlar, onların cevresı dusuncelerı yasamları ve esım benı soguttular tam tersı. ama enazından dun ıyı oldu bırseyler yapmıs oldum bu anlamda.

yanlış bilgi cnm tam tersi temizolunca koku olacak durum olmazz

Nasıl yaa, hiç öyle şey duymadım valla, hatta tam tersi olur. Kız tüyler kokuyu nasıl yok edecek, Allah iyiliğini versin:)) Ben anlamadım valla, epilasyon yapmıyor musun yani?

o epilasyonu lazer olarak diyor sen sır anlamında diyorsun sanırımmm,ay bende tüğ varlayok arası kızlarr bi yüzümde favoriler derya erkekler orda var ama doğumdan sonra azaldııı hele bacağimda yeni ergenler gibi yarısında var yarısında yok:))))) bende her regl sonrası mutlaka yaparım kendimmm

nesli haklı kılkokuyaparrr

ben daha alakasızım sanırım. oncelerı avukat olmak ıle gectı yıllarım ardından bıtmeyen bır ogretmenlık ıstegı. ardından bolum olarak japon dılını okudum. rehber olmak ıstedım turızmde otelde calıstım vazgectım dıs tıcarete heveslendım sadece bu tuttu ıste ıhracat sorumlusu oldum.

Yok, hangi yöntem olduğu önemli değil, epilasyon tüyleri almak aslında. Ama kuaförde de olsa, evde kendin de alsan koku falan olmaz, tam tersi tüyler durursa kokma ihtimali daha fazla. Yani hem koltuk altı, hem bikini bölgesi için. Benim yüzmeyle ya da yazla alakası yok ama epeydir yapamadım işte epilasyon, ona da bir vakit ayırmam lazım. Ben uzun zamandır kendim yapıyorum, benim tüyler az ve zayıf, zor olmuyor ama ağdacıya gitmek daha rahat bir şey. Tabi hijyenik olması çok önemli, küçük şehirlerde ben pek emin değilim var mıdır hijyenik yerler. Ama İzmir'de var.

neslı ben de meraklıyımdır psıkolojıye. unıversıtede derslere gırmeyı cok ıstedım bırkac kez basardım hatta ama hocalar gıcıklık yaptı gıremedım. cocuk psıkılojısı cok okudum lıse ve unıversıte zamanı. annemın dengesızlıgını, annemden kaynaklı kısılık sorunlarımı cozmeye calıstım bu sekılde. kendımı kesfetmeme cok faydalı oldu. zaten eskıden cok okurdum ben. sımdı evde okunmayı bekleyen enaz 30 kıtap var farklı konularda. zaman bulamıyorum artık ozellıkle dıyetten bu tarafa. ben psıkopatımdır kıtaba baslayınca bırakamam dunya ıle ıletısımı keserım de.

fac.den eşimi gördünmü bilmemm gayet modern birisidr ama 5 vakitnamazında kuran okur sohbete gider hatta anlatır yalansöylemez dürüsttür,çok iyi birisir ben onunlayken çok değiştimm olumlu açıdann ama tam istediğim kıvamda değilim açıkçasıı

ama dün çok iyi yapmışsın

hımmmmmmm evet aynen ben lazer anladım bırden. bende de tuy sorunu azdır bacak olarak cok sanslıyımdır bır ayda ancak cıkar ustlerde hıc olmaz falan. ama dusunuyorum koltuk altı ve bıkını bolgesı. bu yıl boyle cok yenılık var kafamda. sac meselesını de halen unutmadım bırkac ay ıcınde bır degısıklık dusunuyorum

ben agda hıc yaptırmadım bıkını bolgesıne. koltuk altı da bır kac kez. sımdı sureklı agda mı yaptırsam dıyorum ya da lazere mı gecsem ; kafamda var bu konuda planlar.

nasıl nerden gecıyorsun ? aksaraydan mı ? konyadan mı anlamadım ????????

saç demişken ben o gün bisaç buldum sana hem kesimihem rengi çok güzell hemen paylaşıyorum

gerek renk gerek model şahane ben buna ek krape şeklinde aralara ışıltı olarak balyaj düşündüm ama ışıltı olarak yani 1-1.5 ton açıkolmalı balyajlar tekdeolarakda çok beğendimm

Son düzenleme:
ben agda hıc yaptırmadım bıkını bolgesıne. koltuk altı da bır kac kez. sımdı sureklı agda mı yaptırsam dıyorum ya da lazere mı gecsem ; kafamda var bu konuda planlar.

benim fikrim herşeyin bi kanunu varyani eminim vucudumuz için bi faydası vardır kıl köklerimizin zaten yıllar geçtikçe azalma oluyor bence her ay sire git tabi bu benim fikrim

dugun resmınızden hatırlıyorum bıraz canım. ben de esımden cok sey ogrendım degıstım ama bana kotu etkılerı de oldu. cunku bır hata olunca, dını acıdan herseye dıkkat edıyorsa bır musluman, ozaman peygamberımızın guzel davranıslarını da ornek almalı dıye dusundum hep. patronlarım ve esımde bu konuda eksıkler gormek benı uzaklastırdı dını duygularımdan ve ıbadetlerımden. ama yıne de cok sey ogrendım, evımız daıma bereketlı ve duzenlı oldu buna ınanıyorum annem bıle dıyor ne bılıyım babam ve kardeslerım zorla namaza kaldırılırken esımın şevkle bayram namazına kalkması mesela cok hosuma gıdıyor. ben cok buyuk degısımler yasadım bılgı olarak da ogrendım bırseyler, yasam tarzı olarak da. sadece daha mutlu olabılırdım eger sıkıntılar olmasaydı ve daha buyuk hevesım olurdu kendımı gelıstırmek adında.

Lazer daha iyi tabi, temelli kurtulmak süper olur ama ben cesaret edemem ona, şimdilik sir ağda gayet iyi.

benim fikrim herşeyin bi kanunu varyani eminim vucudumuz için bi faydası vardır kıl köklerimizin zaten yıllar geçtikçe azalma oluyor bence her ay sire git tabi bu benim fikrim

kesınlıkle haklısın bu konuda. azalıyorlar.

lazer ben de o koku olayına takıldım lazerden sonra koku sıkayetı cok duydum da. hıc gelemem valla oyle bır sıkıntıya. :)))) cıldım yaglı degıldır kurudur benım. cıldı yaglı olan kısılerde bayan olsun erkek olsun mesela kıyafetler cıkarken bıraz koku oluyor ben onu bıle sevmıyorum. oyuzden kokmayan tenımı bozamam valla sırf tuy derdınden :))))

dudak ustu ıcın sır agda yaptırıyorum yıllardır. vucut ıcın de tercıh edeyım mantıklı.

ben buna benzer bır ton kullandım bır yıl once. cok yakıstı. model olarak da tam benlık cok begendım. nerden bılıyorsun ya sen benım hosuma gıdecek seyı :))))))

notlaarı aldım, resmı aldım boya vaktınden once yıne gorurusurz :)))))

işte senineşin burda yanlış yapıyor birşey yapıyorsa tam yapsın tam örnek alsın o açıdan ben şanslıyımm elbet kavga ediyoruz ama çirkinleşmeden bitiyor,senin eşine bu çıdan kızıyorum ama tek teselli ne biliyormusun senin eşin gün geçtikçe düzeliyor şimdi kendin düşün ilkyıllarını şimdiki durumunu eminimfark vardırr zamanla düzelcek herşeyy ben senin çokgüzel günler yaşıyacağını hissediyorum her açıdan hemdee