2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aman aman ne guzel dualar etmıssın ALLAH kabul etsın canım ben de herkese saglık dıledım huzur dıledım son olarak da bebeksız evler bebek sesıyle senlensın dedım :)))) ınsaallah sana bana herkese nasıp olur

pomo ben gruptan çıkmak istiyorum bilgin olsun...
istemeden de olsa kimseyi kırdıysam özür dilerim...
herkes kendine iyi baksın...

kızlar serap ıle konusan oldu mu hıc ???? neden ayrılmak ıstemıs anlamadım ??????

serap nereye gıdıyorsun sen ??????? kızıyorum valla. hersey gayet guzel. ne oldu bırden ????? bence kalmalısın burda olmalısın

Bende zaten hiç bir zaman yoğun değildi, hep seyrek seyrektir, o yüzden alması kolay. Eskiden gittiğim ağdacı, senin randevu almana gerek yok, boş olduğunda gel 5 dakika araya alırım ben seni derdi:))
Pomo senin yüzünde hiç tüy çıkacakmış gibi görünmüyor, yani şaşırdım dudak üstü deyince. Bir de yüze ağda pek önermiyorlar bildiğim kadarıyla, sarkma falan olabilir sonra diye. Benim yüzümde yok ama arkadaşlarımdan biliyorum iple aldırıyorlardı bu yüzden.

ay ben kaşım dahil heryerimi kendim alıyorum karnım burnumda bile gitmedimmm ağlıya ağlıya kendim yaptım karnımdan göremiyordumm çokzorlanmıştımm:)))

hayatımzevkinim bilmiyorum tenini ve yüzünü gördümm için yorumladım ama bunlara ek biraz kalın yay kaş ve saçınla aynıtonda hayal ettim kaşlarına dikkat etmedim nasıl azmı çokmu

dun

standart domateslı peynırlı yagsız tost yaptım cavdar ekmegınden.
bır demet tere
bır buyuk domates
bır bardak yarım yaglı sut.

ıse gelınce acık sekersız cay

ara ogun olarak ucu bırarada nescafe ve 500 ml sıcak su. katı bırsey ıstemedım.

oglen: 5 kasık patates yemegı, 3 kasık makarna, 3 adet kayısı hosafı.

ara: bır portakal, ıkı kuru erık, 500 ml su.

aksam cıkmadan bır elma yedım. eve gıdınce de bolca bır salata yedım. ıkı bardak ayran ıctım. ıstahım azdı dun demıstım.

Kız bebeksiz evlere demeyeydin iyiydi, Allah isteyenlere versin diye duat et, ben öyle yapıyorum, bizi de yakma sonra:)))

evet bende doğumdanönce aldırıyordum yüzümü hormon bozukluğu vardı bende doğum sonra düzeldi çok şükür yine var ama rahaTSIZ EDİCİ ŞEKİLDE DEĞİL

bu arada pomo vucuda epilasyonu ağdayla yaptırma sirle yaptır dahada geç çıkar bak gör

Kız bebeksiz evlere demeyeydin iyiydi, Allah isteyenlere versin diye duat et, ben öyle yapıyorum, bizi de yakma sonra:)))

delıııııııııı ya ödu kopuyor bebek dıye :))))))))

sen benden once anne olacaksın. ahan da yazıyorum suraya :))))))) boyle bırsey dılemedım ama su an oyle hıssettım :))))) cesmıye aralık totemı yapmıstım tutmustu benım bazen tutar valla tutarsa gorursun :))))))) ıcımden geldı valla sucum yok :))))

ayyyyyyy ben nasıl gıdecegım bılmıyorum kı. ben cok utangacımdır bu konularda.

kaslarım ınce canım benım, ama cok soluk sayolmaz renk olarak. ben bugun unutmayım da sana bıraz resım yollayayım neslıye de sozum vardı ıkınıze maıl atarım yuz seklımı kas seklımı anlamıs olursun :))))))

sizin ağçı işi bilmiyor patates vemakarnaa hey allahımmm neyse 3'1 arada hariç gününü beğendimmm akşam tAM GÖnlümdeki gibi beslenmişsin aç değilim dediğin için tabi yaniaç değilsen sırf metabolizma için yoğurtmuş salataymış yenmeli

merhaba kızlar düzenli olarak spor yapıyorum fakat bi kaç hafta gidemedim yediklerimede dikkat etmedim ve 49 kilodan 54 kiloya kadar ulaştım 165 oldugunu sandıgım boyum 167 olmuş :) artık aranızdayım 5 kilo vermem lazım bu sabah sadece küçücük 2 tane kandil simidi yedim pişmanım yediklerimi bildiricem sürekli öglen başlıyorum..spor olarak pilates ve fitness yapıyorum bu arada :)

canım benım az da olsa oluyor bıyık dedıgımız olay ama asıl sebep hıc aldırmasaydım gerek kalmazdı belkı ama ıp benımkını cogalttı hem de daha erken cıkıyor dıye sır agda yaptırıyorum. ıkı haftada bır hatta bazen daha uzun surede gıderım. baskası olsa umursamaz da sevmıyorum ben. cunku yuzum cok beyaz, cıkan kıllar soluk olmuyor sıyaha yakın oluyor kasta olsun dudak ustu olsun. beyaz ten olmasam bellı olmaz, beyaz oldugum ıcın aldırıyorum. sir ağda yaptırıyorum cok sukur baska yerlerıme ıhtıyac olmamıstır yuzum falan ıyıdır yanı o acıdan.

neslicim o cozutma akşam cozutması bendede var...aay bu mesai resmen diyetimin sonu oldu bu akşamda burger vopper menü yedik tavukluydu ama papatslerini yedim bir fincanda kola....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ölurum hambugere. hele kı burger menulerıne. benım tek aradıgım sey o yanı aylardır ama cok cıssssssss hakıkaten

kaşların ince olması yAPISINDANSA OKEY AMA DĞEİLSE ASLINDA KALINLAŞTIRSANVARR AHH SEN BURDA OLCAKDIN BAK BEN SENDE NE DEĞİŞİKLİKLER YAPARDIMMM TAM OYNANCAK BEBEK GİBİSİNNN MALZEME GÜZELL MAŞALLAHH

Yaaa ağzından yel alsın, aman aman, ben sıramı verdim sana rahat ol:))

hoşgeldin dicektim ama çıkmışsınnn

aynen canım ama buna cok sukur. gecen kıs ozellıkle cok sınırlı ve kaba bır adam olmustu ama kısınkı son konusmamızdan berı cok cok daha ıyıyız. ben de zaten onu odullendırıyorum ıyıye gıttıgı ıcın. aksamları meyvemızdı fılmımızdı onunla vakıt gecırıyorum daha yumusak sakın bırıyım ben de ona karsı. arada bır yıne canımı sıkıyor mesela pazar gunu yaptı ama guzel gelısme var cok pısman oluyor uzuluyor geldı hakkını helal et senı uzdum affet dedı. eskıden haftalarca adım atmazdı bu konuda. ınsaallah canım hersey daha ıyı olsun cok buyuk seylerde gozum yok sadece cok yorgunum daha fazla huzur ıstıyorum daha fazla saglık.

duzelıyor canım, daha da ıyı olur ınsaallah cok yordu benı cok da yoruyor ama ıyı yonlerı olan bırıdır zart dıye bosanmayı hakeden bırı degıl yoksa valla hıc umrumda olmazdı ben oyle bır ben oldum kı heran onsuz yapabılecek yasayabılecek durumdayım kendı bılır yanı. boyle tehdıtler hıc yapmadım kotu davranmadım ama bunların farkında belkı de oyuzden degısıyor.

hıc sorma canım ya. bır baktım yemeklere suratım dustu dun hemen :))))))

canım sut olayı sıkıntı oluyor bılıyorsun sekersız de ınan hıc ıcemıyorum. ekmegıydı yemegıydı derken cok dıkkatlıyım kendıme kacamak olarak ucu bıraradayı goruyorum bazen ıste. :)))))

ben de buaralar acayıp bır tokluk oluyor. bu ıyı mı bılmıyorum. tamam zaten yeme ısını abartmıyordum da, yıne bu tokluk nıye anlamadım.

bugunumu de kısaca yazayım.

sabah ac karnına ıkı bardak sıcak su
bır bardak yarım yaglı sut

kahvaltıyı ıse gelınce yaptım gec kaldıgım ıcın.

ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurta omlet
1 kk yarım yaglı peynır
daha onceden actıvıry de kızarttıgım kurutulmus yesıl bıberlerden bır mıktar
bır domates
acık sekersız cay

ara ogun olarak metabolızma cayı ve elma dusunuyorum.

ogle yemegı ıspanak yogurt ve corba varmıs cok sevındım bu menuye.

aksama da dolma bıberım, yogurdum brokolım var. dunkulerı yemedım burda buzdolabında bıraktım

kaşların ince olması yAPISINDANSA OKEY AMA DĞEİLSE ASLINDA KALINLAŞTIRSANVARR AHH SEN BURDA OLCAKDIN BAK BEN SENDE NE DEĞİŞİKLİKLER YAPARDIMMM TAM OYNANCAK BEBEK GİBİSİNNN MALZEME GÜZELL MAŞALLAHH

kasların yapısı geregı hep ınceydı canım. kuaforler ya da ben ıncelmesınde cok az etkılıyızdır anneme cekmemıs kaslarım gozlerım. ırı gozlerı vardır kalın kasları. ben halalarıma cekmısım. kalınlastırmak ıcın tel tel ugrasıyoruz ıkı aydır. cok uzun surecek cunku altları bırakmayı denedık ama kalınlastırmaaya care olmayacagını gorduk. sımdı farklı seyler yapıyor herdefasında ustten bır ıkı tel bırakıyor falanç sonunda profesyonel bır yer buldum.

once ellerıne bıraktım kendımı, oyna dıye bak :))))) nısan ayında da gelecegım zaten. bastan yarat benı :))))))

anam sen benı cok sımartıyorsun kocayı bosayacagım ha ben ne guzelım ya dıyerek :)))))