- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.801
ohh kandaşlar mandaşlar boğalar koçlar
bütün kızlar muhabbeti kurmuşş
tabe ben burda çalışayımmm
ya mubarek kandil de elimde iş açtımm netten hocayı kandil sohbeti ilahi dua lar dinliyorummm
hatunlar uyumayınn bana çok dua edin hayırlı sağlıklı ömürlü bir evladım olsun içimden en çok bunu geçiriyorumm evvela sağlıkla tabi..
rabbim her kimin ne duası varsa kabul etsin...
pomo ben gruptan çıkmak istiyorum bilgin olsun...
istemeden de olsa kimseyi kırdıysam özür dilerim...
herkes kendine iyi baksın...
kesınlıkle haklısın bu konuda. azalıyorlar.
lazer ben de o koku olayına takıldım lazerden sonra koku sıkayetı cok duydum da. hıc gelemem valla oyle bır sıkıntıya. :)))) cıldım yaglı degıldır kurudur benım. cıldı yaglı olan kısılerde bayan olsun erkek olsun mesela kıyafetler cıkarken bıraz koku oluyor ben onu bıle sevmıyorum. oyuzden kokmayan tenımı bozamam valla sırf tuy derdınden :))))
dudak ustu ıcın sır agda yaptırıyorum yıllardır. vucut ıcın de tercıh edeyım mantıklı.
ay ben kaşım dahil heryerimi kendim alıyorum karnım burnumda bile gitmedimmm ağlıya ağlıya kendim yaptım karnımdan göremiyordumm çokzorlanmıştımm:)))kesınlıkle haklısın bu konuda. azalıyorlar.
lazer ben de o koku olayına takıldım lazerden sonra koku sıkayetı cok duydum da. hıc gelemem valla oyle bır sıkıntıya. :)))) cıldım yaglı degıldır kurudur benım. cıldı yaglı olan kısılerde bayan olsun erkek olsun mesela kıyafetler cıkarken bıraz koku oluyor ben onu bıle sevmıyorum. oyuzden kokmayan tenımı bozamam valla sırf tuy derdınden :))))
dudak ustu ıcın sır agda yaptırıyorum yıllardır. vucut ıcın de tercıh edeyım mantıklı.
ben buna benzer bır ton kullandım bır yıl once. cok yakıstı. model olarak da tam benlık cok begendım. nerden bılıyorsun ya sen benım hosuma gıdecek seyı :))))))
notlaarı aldım, resmı aldım boya vaktınden once yıne gorurusurz :)))))
aman aman ne guzel dualar etmıssın ALLAH kabul etsın canım ben de herkese saglık dıledım huzur dıledım son olarak da bebeksız evler bebek sesıyle senlensın dedım :)))) ınsaallah sana bana herkese nasıp olur
Bende zaten hiç bir zaman yoğun değildi, hep seyrek seyrektir, o yüzden alması kolay. Eskiden gittiğim ağdacı, senin randevu almana gerek yok, boş olduğunda gel 5 dakika araya alırım ben seni derdi:))
Pomo senin yüzünde hiç tüy çıkacakmış gibi görünmüyor, yani şaşırdım dudak üstü deyince. Bir de yüze ağda pek önermiyorlar bildiğim kadarıyla, sarkma falan olabilir sonra diye. Benim yüzümde yok ama arkadaşlarımdan biliyorum iple aldırıyorlardı bu yüzden.
Kız bebeksiz evlere demeyeydin iyiydi, Allah isteyenlere versin diye duat et, ben öyle yapıyorum, bizi de yakma sonra:)))
ay ben kaşım dahil heryerimi kendim alıyorum karnım burnumda bile gitmedimmm ağlıya ağlıya kendim yaptım karnımdan göremiyordumm çokzorlanmıştımm:)))
hayatımzevkinim bilmiyorum tenini ve yüzünü gördümm için yorumladım ama bunlara ek biraz kalın yay kaş ve saçınla aynıtonda hayal ettim kaşlarına dikkat etmedim nasıl azmı çokmu
dun
standart domateslı peynırlı yagsız tost yaptım cavdar ekmegınden.
bır demet tere
bır buyuk domates
bır bardak yarım yaglı sut.
ıse gelınce acık sekersız cay
ara ogun olarak ucu bırarada nescafe ve 500 ml sıcak su. katı bırsey ıstemedım.
oglen: 5 kasık patates yemegı, 3 kasık makarna, 3 adet kayısı hosafı.
ara: bır portakal, ıkı kuru erık, 500 ml su.
aksam cıkmadan bır elma yedım. eve gıdınce de bolca bır salata yedım. ıkı bardak ayran ıctım. ıstahım azdı dun demıstım.
Bende zaten hiç bir zaman yoğun değildi, hep seyrek seyrektir, o yüzden alması kolay. Eskiden gittiğim ağdacı, senin randevu almana gerek yok, boş olduğunda gel 5 dakika araya alırım ben seni derdi:))
Pomo senin yüzünde hiç tüy çıkacakmış gibi görünmüyor, yani şaşırdım dudak üstü deyince. Bir de yüze ağda pek önermiyorlar bildiğim kadarıyla, sarkma falan olabilir sonra diye. Benim yüzümde yok ama arkadaşlarımdan biliyorum iple aldırıyorlardı bu yüzden.
neslicim o cozutma akşam cozutması bendede var...aay bu mesai resmen diyetimin sonu oldu bu akşamda burger vopper menü yedik tavukluydu ama papatslerini yedim bir fincanda kola....
ayyyyyyy ben nasıl gıdecegım bılmıyorum kı. ben cok utangacımdır bu konularda.
kaslarım ınce canım benım, ama cok soluk sayolmaz renk olarak. ben bugun unutmayım da sana bıraz resım yollayayım neslıye de sozum vardı ıkınıze maıl atarım yuz seklımı kas seklımı anlamıs olursun :))))))
delıııııııııı ya ödu kopuyor bebek dıye :))))))))
sen benden once anne olacaksın. ahan da yazıyorum suraya :))))))) boyle bırsey dılemedım ama su an oyle hıssettım :))))) cesmıye aralık totemı yapmıstım tutmustu benım bazen tutar valla tutarsa gorursun :))))))) ıcımden geldı valla sucum yok :))))
merhaba kızlar düzenli olarak spor yapıyorum fakat bi kaç hafta gidemedim yediklerimede dikkat etmedim ve 49 kilodan 54 kiloya kadar ulaştım 165 oldugunu sandıgım boyum 167 olmuş :) artık aranızdayım 5 kilo vermem lazım bu sabah sadece küçücük 2 tane kandil simidi yedim pişmanım yediklerimi bildiricem sürekli öglen başlıyorum..spor olarak pilates ve fitness yapıyorum bu arada :)
işte senineşin burda yanlış yapıyor birşey yapıyorsa tam yapsın tam örnek alsın o açıdan ben şanslıyımm elbet kavga ediyoruz ama çirkinleşmeden bitiyor,senin eşine bu çıdan kızıyorum ama tek teselli ne biliyormusun senin eşin gün geçtikçe düzeliyor şimdi kendin düşün ilkyıllarını şimdiki durumunu eminimfark vardırr zamanla düzelcek herşeyy ben senin çokgüzel günler yaşıyacağını hissediyorum her açıdan hemdee
sizin ağçı işi bilmiyor patates vemakarnaa hey allahımmm neyse 3'1 arada hariç gününü beğendimmm akşam tAM GÖnlümdeki gibi beslenmişsin aç değilim dediğin için tabi yaniaç değilsen sırf metabolizma için yoğurtmuş salataymış yenmeli
Yaaa ağzından yel alsın, aman aman, ben sıramı verdim sana rahat ol:))
kaşların ince olması yAPISINDANSA OKEY AMA DĞEİLSE ASLINDA KALINLAŞTIRSANVARR AHH SEN BURDA OLCAKDIN BAK BEN SENDE NE DEĞİŞİKLİKLER YAPARDIMMM TAM OYNANCAK BEBEK GİBİSİNNN MALZEME GÜZELL MAŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?