2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

DAHADA GÜZEL OLCAK EMİN OL EĞER DEĞİŞİYORSAUMUT VAR DEMEK
BUNDAN BOŞANSAN NOLCAk birini buldun yine evlendin tekrarbaşdan başlıcann boşverr şuan emekverdinvermeyede devam ediyorsun meyvalarını yavaş yavaşda olsa toplamaya başladınnn ilerde dahada güzel olcak eminim

anladımmm iştahınınkapalı olmASIMİDENİNYAVAŞ YAVAŞ KÜÇÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMAYİNEDE YEAZDA OLSAA 6 KAŞIK YEMENGEREKEN ŞEYİ 3 KAŞIK YERSİN YANINDA SALTA YOĞURT SIRF METEBOZLİMAN İÇİN YERSİNN ,AHH DARSI BAŞIMA BENİMDE İŞTAHIM KAPALI OLSAAA KEŞKEE,

HIMM BUGÜNKÜ MENÜN Şahane umarım akşamsporda yaparsınnn

yaaaa ne gobegı ya delı edıyorum bak boyle :))))))

yok canım ya o gun bak ben artık daha hafıfım falan dıyerek zıplıyordum esımın karsında bıraz, ayagım agrıdı hemen. korkuyoırum agrıdan korkmuyorum kırıga da bırsey olmaz ama metal sey olunca korkuyorum da yanı.

yuzmeye nıyetlendım kesınlıkle 70lerde olunca, mayomu alacagım ve kursa yazılacagım gelecek planlarım arasında var bu.

bızım buraya gec gelır. ıkı aya belkı halen dogal gaz yakıyor oluruz.

valla kıskanıyorum yalan degıl :))))))))

berıvan neslıye katılıyorum ben de sık sık tost yaparım cok zevklı oluyor ustelık bızler gıbı ınsanlar esmer ekmeklere zor alısıyor alısmak acısından tost tarzı yemek cok ıyı oluyor. bende de gorursun tost. bugun yok ama genelde tost yerım.

evet degısıyor. bakalım daha da ıyı olacak mı gorecegız.

mıdem cok kuculdu yazdan berı ama bu gunlerde daha kuculdu bence.

aman bana bakma sen. ıstahım kapalı falan ama kontes hambuger dıyınce agzımın suyu aktı öluyorum aserıyorum resmen. 99 olursam kendıme bır kıyak yapabılırım gıbı gelıyor :))))))))))

aksam kesın spor var merak etme.

hemşeriyiz yaniii Allah bağışlasın evladını canım ne güzelllll erkenden emekli olmuşsun ya bende istiyorum ama nerde 65 yaş sınırı da geldi

hatıce de konyalı sen de konyalısın demek. konya memleketım sayılır araba ıle 45 dk uzaklıkta bana ve malum konyalıların gelınıyım :))))

hatıcenın durumu ozel bırazcık. meme kanserı tedavısı gormus oyuzden emeklı olmus.

iyi bir kuaför bulmana sevindim 1 tıkkalınlaştır valla yaza boma GİBİ GELİYORSUN KAŞLAR KALINLAŞIYOR SAÇLAR BOYANIYOR ŞİŞMAN BİRİYKEN BALIK ETİ OLMA YOLUNDASIN TEK KUSURUN BU GERSİ FAZLASIYLA VAR ZATEN MAŞALLAH YOK KOCAYI BOŞAMA BU GELİŞMELER OLDUĞUNDA KOCANZATEN DELİDİVANE OLCAKZATEN GERÇİŞİMDDİE OLUYORDURDAA SENDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA ULEN NOLUYOR BENİM HATUNA DİCEK:))))PEŞİNDENKOŞAR ARTIK TOMLA JERİ:)))

BOŞVERO ZAMAN ÖNCE SAĞLIK SEN O ZAAMN AYAĞINI ZORLAMADAN YAP SPORLARINI DEDİĞİN GİBİ 70 OLUNCADA YÜZMEYEGİDERSİN
YÜZME DEDİNDE SEZONAÇILMADAN GÜZEL Bİ MOYA ALMAM LAZIM ŞUAN UCUZ MAYOLARRR GEÇENYIL ALMADIMM BİLEREK SENEYE DAHAZAYIFOLUP KÜÇÜKBEDEN ALIRIM DİYE

Son düzenleme:

menuler harıka, aktıvıte cosuyor super super. ne dıyım kı ben sana yaaaaaa. enerjıne ve sabrına hayranım ben zaten heppppppppp

Kızlar bana müsade, arada giyindim, makyajımı yaptım, şimdi koşturarak çıkmam lazım, hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere..

sen 99 gördüğünde hamburger falan yemezsin tekrar 100 olmamakiçin haa ye ama ince olanlar varya tek köfteli menü şekilde yemee boşver bir menü nesli demişti900kalori o gün aç kalman lazım yersende öğlen ye akşam yeme ben69 olduğumda yemiştimm bilmiyordum 900 kaloriolduğunu :)))

ya valla ben dıyınce cogu kısı ınanmaz ama benım esım valla benı begenıyor ve cok sevıyor. esım farklıdır benım. cogu erkek begenmez ama benım esım begenır ama tabıkı daha guzel bır vucut daha fıt bır hatun herkes ıster orası da ayrı. yanı esım delı dıvane olmus olmamıs ınan onemsemıyorum :))))) esım ıcın yapmıyorum yanı. cogu kadın esı ıcın yapar ama ben onun ıcın zayıflamıyorum cunku garıp bır sekılde bu konuda ozguvenım var zaten.

yazın dogum gunum, 5 evlılık yıldonumum, kardesım mezun oluyor, annem amelıyat oluyor ve calısmayı bırakacak calısmamasına sevınecegım,, kardesımın cok ıyı maaslı ısı olacak, kredımız bıtecek, kayınbabam emeklı olacak. maddı manevı anlamda bu yazı dort gozle beklıyoruz zaten. oyuzden ben de bomba olursam cok daha super olacak :))))))

aynen ayakları zorlamadan spora devam ne yapsam kar bana. fızık tedavı doktorum cok takdır ettı zaten benı. hem ayagına cok ıyı gelıyor hem de bukadarına sasırdım dedı.

al al valla :)))) yaz gelmeden guzel cıcılı bıcılı bırsey al.

menuler harıka, aktıvıte cosuyor super super. ne dıyım kı ben sana yaaaaaa. enerjıne ve sabrına hayranım ben zaten heppppppppp

HIHHHHHHHHHH ÇALIŞIN SİZİNDE OLSUNNN

Kızlar bana müsade, arada giyindim, makyajımı yaptım, şimdi koşturarak çıkmam lazım, hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere..

OOOOO NESLİ cOŞTUU Makyajlarr falann maşallah yaniii bende öptümm

ben de ıkızlerım soylemı unuttum ve aynen ben de delırırım :))))))))))))

menuler guzelmıs, oglen sebze yemegıne de sevındım corba da var ohhhh ne guzel.

yaw kuzum cok cozutmussun. lahmacunu yedın barı şu ara ogunu yapmasaydın ınanılmaz cok olmus yaaaaaaaaa. cokcıssssssss uapmıssın hakıkaten

tabiki kendin için yapcannnhepimiz önce kendimiz için yapıyoruz sadece eşin bazendana kaba yaa ondanöyle dedimm acısını çıkarırsın artıkk:)))

000 yazıngüzel şeyler seni bekliyor 5 evlilk yıl dönümünde güzel bir program yaparız hangi aydı sizinn sende bomba gibi olcan yazınn herşey güzel olcakk

evet elbiseli istiyorumbikini giymem genç kızlığımda giyerdimkırmızısiyah incecik ne cesaretmiş yaa şimdi asla giyememfiziğim müsade etmediği içindeğil utanırım giyemem ama mini elbiseli mayolar var siyahalcaminşallahh

buyıl eylül ayında bizde 8 yılımıza başlıcaz büyük bir parti vermek istiyorum güzel elbise güzel yemekler müzik sevdiklerimizle birlikte kutlamadüşnüyorum sende partigibi olmasada başbaşaharika bir organizasyon hazırlaya bilirsin mumlar masa müzik güzel bi elbise vayyyy

hepbir ağızda nesli şöyle böyle dedik nazara geldi kızzz:)))) son günlerde akşamları çözütüyorr

günaydın ablalarımmmmmmmmm
ne kadar güzel bir ortam sıcak kanlı anlayışlı bağlı çok hoşuma gitti çok iyiki katılmışım sizi tanımışım
serap la tanışmak konuşmak fırsat olmadı ama ayrıldığna çok üzüldüm keske pboblemini söyleseydi ayrılmasaydı hayırlısı olsun onun için
pomocum uyardığın için teşekkürler bilmiyordum haticecim çok geçmiş olsun canım :26:
cesmicim seni tanıdığıma çok sevindim O kan grubu ne çok arkadaşımız var mış kan kanı çekermiş enerjiler harika
kontes :canım dua ettim inşallah herkes için haırlısı olur hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim
neslicim:menün ne güzel çok iyiydi keske mısır yada lahmacun birini seçsedin umarım mısır çok yağlı ve tuzlu değildir
karabibercim :bende aslanım tanıdıgıma burda olduğuma çok memnun oldummmm
kontes canım dan bilmek harika ben beceremem ama dansın deli kalori yaktıgı bir gerçek
erce menün tam örnek menü olmuş dengeli ve sağlıklı
kontescim mesai işi harbi zor oluyo ne sıklıkta kalıyorsunuz menü işi kötü olmuş cidden
neslicim bebek içinki yorumuna sesli gülmememek için çok ugraştım valla Allah iiyiliyinini versin

harika duygu 8 yıl maşallah Allah tüm bekar isteyenlere hayırlı nasipler nasip etsin benide unutmasın