- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.821
DAHADA GÜZEL OLCAK EMİN OL EĞER DEĞİŞİYORSAUMUT VAR DEMEKaynen canım ama buna cok sukur. gecen kıs ozellıkle cok sınırlı ve kaba bır adam olmustu ama kısınkı son konusmamızdan berı cok cok daha ıyıyız. ben de zaten onu odullendırıyorum ıyıye gıttıgı ıcın. aksamları meyvemızdı fılmımızdı onunla vakıt gecırıyorum daha yumusak sakın bırıyım ben de ona karsı. arada bır yıne canımı sıkıyor mesela pazar gunu yaptı ama guzel gelısme var cok pısman oluyor uzuluyor geldı hakkını helal et senı uzdum affet dedı. eskıden haftalarca adım atmazdı bu konuda. ınsaallah canım hersey daha ıyı olsun cok buyuk seylerde gozum yok sadece cok yorgunum daha fazla huzur ıstıyorum daha fazla saglık.
duzelıyor canım, daha da ıyı olur ınsaallah cok yordu benı cok da yoruyor ama ıyı yonlerı olan bırıdır zart dıye bosanmayı hakeden bırı degıl yoksa valla hıc umrumda olmazdı ben oyle bır ben oldum kı heran onsuz yapabılecek yasayabılecek durumdayım kendı bılır yanı. boyle tehdıtler hıc yapmadım kotu davranmadım ama bunların farkında belkı de oyuzden degısıyor.
hıc sorma canım ya. bır baktım yemeklere suratım dustu dun hemen :))))))
canım sut olayı sıkıntı oluyor bılıyorsun sekersız de ınan hıc ıcemıyorum. ekmegıydı yemegıydı derken cok dıkkatlıyım kendıme kacamak olarak ucu bıraradayı goruyorum bazen ıste. :)))))
ben de buaralar acayıp bır tokluk oluyor. bu ıyı mı bılmıyorum. tamam zaten yeme ısını abartmıyordum da, yıne bu tokluk nıye anlamadım.
bugunumu de kısaca yazayım.
sabah ac karnına ıkı bardak sıcak su
bır bardak yarım yaglı sut
kahvaltıyı ıse gelınce yaptım gec kaldıgım ıcın.
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır yumurta omlet
1 kk yarım yaglı peynır
daha onceden actıvıry de kızarttıgım kurutulmus yesıl bıberlerden bır mıktar
bır domates
acık sekersız cay
ara ogun olarak metabolızma cayı ve elma dusunuyorum.
ogle yemegı ıspanak yogurt ve corba varmıs cok sevındım bu menuye.
aksama da dolma bıberım, yogurdum brokolım var. dunkulerı yemedım burda buzdolabında bıraktım
bakmadım cnm şu 2 ye başlayımp.tesi olmazsa ölçerimm
yokyok göbeğimvar normal hamile sanmaları iyilik içinkadınyer verdi yaşlıydı yok teyzem göbekodedim :)))
ip atlayamazsın sen dimi bugünkü halimi görünce aklımageldinaaba pomoyaparmı diye ama ayağında sorun vardı senin
vay yüzme gibi spor varmı yaa hemkeyifli hemde eğlenceli tüm vucud çalışıyor valla şartların uygun nesligi tabi sağlıığndaönemli biraz daha bekle izmire 2 aya yaz gelir zaten
ya iyiken ipi hatırladım çok sevindim kısa sürede ter attım çünkü, kıskanmayın çalışın sizinde olsunn
Canım biz de işe gidiyoruz ama mutlaka kahvaltı yapıyoruz. Benim pratik kahvaltım tost. İki dilim tahıllı ekmeği alıyorum, biraz salça sürüyorum (salçadan vazgeçmem:)), üstüne ne peynir varsa ondan koyuyorum, üstüne de yıkanmış maydanoz varsa dolapta ondan koyuyorum, tost makinesine koyuyorum, o arada biraz su ısıtıp kendime şekersiz, sütlü neskafe yapıyorum, valla 5 dk'da hazır oluyor. 2 tane de ceviz alıyorum yanına, sağlıklı ve dengeli bir kahvaltı olmuş oluyor. Tavsiye ediyorum.
DAHADA GÜZEL OLCAK EMİN OL EĞER DEĞİŞİYORSAUMUT VAR DEMEK
BUNDAN BOŞANSAN NOLCAk birini buldun yine evlendin tekrarbaşdan başlıcann boşverr şuan emekverdinvermeyede devam ediyorsun meyvalarını yavaş yavaşda olsa toplamaya başladınnn ilerde dahada güzel olcak eminim
anladımmm iştahınınkapalı olmASIMİDENİNYAVAŞ YAVAŞ KÜÇÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMAYİNEDE YEAZDA OLSAA 6 KAŞIK YEMENGEREKEN ŞEYİ 3 KAŞIK YERSİN YANINDA SALTA YOĞURT SIRF METEBOZLİMAN İÇİN YERSİNN ,AHH DARSI BAŞIMA BENİMDE İŞTAHIM KAPALI OLSAAA KEŞKEE,
HIMM BUGÜNKÜ MENÜN Şahane umarım akşamsporda yaparsınnn
hemşeriyiz yaniiiAllah bağışlasın evladını canım ne güzelllll erkenden emekli olmuşsun ya bende istiyorum ama nerde 65 yaş sınırı da geldi
iyi bir kuaför bulmana sevindim 1 tıkkalınlaştır valla yaza boma GİBİ GELİYORSUN KAŞLAR KALINLAŞIYOR SAÇLAR BOYANIYOR ŞİŞMAN BİRİYKEN BALIK ETİ OLMA YOLUNDASIN TEK KUSURUN BU GERSİ FAZLASIYLA VAR ZATEN MAŞALLAH YOK KOCAYI BOŞAMA BU GELİŞMELER OLDUĞUNDA KOCANZATEN DELİDİVANE OLCAKZATEN GERÇİŞİMDDİE OLUYORDURDAA SENDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA ULEN NOLUYOR BENİM HATUNA DİCEK:))))PEŞİNDENKOŞAR ARTIK TOMLA JERİ:)))kasların yapısı geregı hep ınceydı canım. kuaforler ya da ben ıncelmesınde cok az etkılıyızdır anneme cekmemıs kaslarım gozlerım. ırı gozlerı vardır kalın kasları. ben halalarıma cekmısım. kalınlastırmak ıcın tel tel ugrasıyoruz ıkı aydır. cok uzun surecek cunku altları bırakmayı denedık ama kalınlastırmaaya care olmayacagını gorduk. sımdı farklı seyler yapıyor herdefasında ustten bır ıkı tel bırakıyor falanç sonunda profesyonel bır yer buldum.
once ellerıne bıraktım kendımı, oyna dıye bak :))))) nısan ayında da gelecegım zaten. bastan yarat benı :))))))
anam sen benı cok sımartıyorsun kocayı bosayacagım ha ben ne guzelım ya dıyerek :)))))
BOŞVERO ZAMAN ÖNCE SAĞLIK SEN O ZAAMN AYAĞINI ZORLAMADAN YAP SPORLARINI DEDİĞİN GİBİ 70 OLUNCADA YÜZMEYEGİDERSİNyaaaa ne gobegı ya delı edıyorum bak boyle :))))))
yok canım ya o gun bak ben artık daha hafıfım falan dıyerek zıplıyordum esımın karsında bıraz, ayagım agrıdı hemen. korkuyoırum agrıdan korkmuyorum kırıga da bırsey olmaz ama metal sey olunca korkuyorum da yanı.
yuzmeye nıyetlendım kesınlıkle 70lerde olunca, mayomu alacagım ve kursa yazılacagım gelecek planlarım arasında var bu.
bızım buraya gec gelır. ıkı aya belkı halen dogal gaz yakıyor oluruz.
valla kıskanıyorum yalan degıl :))))))))
Günümü toparlayım:
Sabah: 2 küçük dilimekmeğe light peynir maydanoz,pul biberle tost
ara: Sadenescafe
ara:1 ceviz
ara: Yaseminli yeşil çay
ara:mandalina ,elma
öğlen: Yoğurt çorbasıkoyu 1 kase
ara: Ceviz,
ara: Yaseminli yeşilçay
akşam: Musakka 2 kaşık,2 kaşıkpilav,1kase cacık,2 çatal ıspanak
bundan sonra
ara: Yaseminli,rezeneli yeşil çay (içerim)
mandalinada yerim
su 1.5 lt tamamlarım
aktivite:
Pilates dvd1
300 ip atlama
100 kol arasında çember sıkma
100bacak arasındaçember sıkma
evet degısıyor. Bakalım daha da ıyı olacak mı gorecegız.
Mıdem cok kuculdu yazdan berı ama bu gunlerde daha kuculdu bence.
Aman bana bakma sen. ıstahım kapalı falan ama kontes hambuger dıyınce agzımın suyu aktı öluyorum aserıyorum resmen. 99 olursam kendıme bır kıyak yapabılırım gıbı gelıyor :))))))))))
aksam kesın spor var merak etme.
iyi bir kuaför bulmana sevindim 1 tıkkalınlaştır valla yaza boma GİBİ GELİYORSUN KAÇLAR KALINLAŞIYOR SAÇLAR BOYANIYOR ŞİŞMAN BİRİYKEN BALIK ETİ OLMA YOLUNDASIN TEK KUSURUN BU GERSİ FAZLASIYLA VAR ZATEN MAŞİALLAH YOK KOCAYI BOŞAMA BU GELİŞMELER OLDUĞUNDA KOCANZATEN DELİDİVANE OLCAKZATEN GERÇİŞİMDDİE OLUYORDURDAA SENDE DEĞİŞİKLİK OLDUKÇA ULEN DOLUYOR BENİM HATUNA DİCEK:))))PEŞİNDENKOŞAR ARTIK TOMLA JERİ:)))
BOŞVERO ZAMAN ÖNCE SAĞLIK SEN O ZAAMN AYAĞINI ZORLAMADAN YAP SPORLARINI DEDİĞİN GİBİ 70 OLUNCADA YÜZMEYEGİDERSİN
YÜZME DEDİNDE SEZONAÇILMADAN GÜZEL Bİ MOYA ALMAM LAZIM ŞUAN UCUZ MAYOLARRR GEÇENYIL ALMADIMM BİLEREK SENEYE DAHAZAYIFOLUP KÜÇÜKBEDEN ALIRIM DİYE
menuler harıka, aktıvıte cosuyor super super. ne dıyım kı ben sana yaaaaaa. enerjıne ve sabrına hayranım ben zaten heppppppppp
Kızlar bana müsade, arada giyindim, makyajımı yaptım, şimdi koşturarak çıkmam lazım, hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere..
duygucumm, tatil iiyi gidiyor da ancak bugun evde oturabildim, zaten pazartesi günü de ofise gitmeye başlıyorum yine, oturmak sıkıyor beni, giderim oraya hem değişiklik olur hem de hava almış olurum.
pazartesiden beri dikkat etmeye çalışıyorum zaten canm yediklerime, en çok bugun adapte olabildim bütün gün evde olduugm için. dün gündüz teyzemlerdeydim akşam dönerken çarşıya kadar yürüdüm 1 saat yürümüş oldum yani. ama bugun çıkamadım yürümeye, yagmur yagdı tüm gün. bi de hala dönem sonu yogunlugumun yorgunlugunu atamadım, dizi izlerken uyuyakalmışım bugun yoksa leslie yaparım diyordum ama kısmet deilmiş.
yarın öbür gün oruç tutacam inşalah, hem yediklerim daha az olur hem de yagmur yagmazsa yürümeye çıkarım, yağarsa leslie yaparım die umuyorum. ama ofise gidince daha düzenli olacak herşey, evde olmadıgımdan mutfagı tırmalamayacam, yürüyüşüm de olacakk
yukarda duyguya da söyledim canım,en düzenli günüm bugundu tüm gün evdeydim çünkü. yürüyüş yapamadım yagmur vardı, leslie de yapacaktım ama dizi izlerken uyuyakalmışım annem yemege kaldırdı. yarın inşalah spor işini de tam olarak halledecem
ben zaten uzun zaman oldu birilerini aramayı bırakalı, paşaların keyfi olursa gelip bulsunlar, sonradan üzülecegime hiç olmasın daha iyi zaten zorlamıyorumm
hoşgeldin berivancımm, ne zaman geldin bilmiyorum ama sanırım benm final dönemimde gelmişsin, yabancı sayılmam ben de tanışalımkızlarla birlikte en başından beri burdaydım bende, kilo verme konusunda çok başarılı olmasam da en azından buraya yazmam sayesinde almadıgımı düşünüyorum, çünkü ben yurtta kalıyorum okul dönemi ve gerçekten bazı şeyleri yemeemk için savaş veriyorum
ankarada son sınıf mimarlık okuyorum, nasipse haziranda mezunum inşalah. 27 yaşındayım, okula 3 yıl ara vermiştim o yuzden hala bitiremedim. aslen sakaryalıyım, ailem de orda yaşıyor, hatta şuan tatildeyim ailemin yanında. ikizler burcu oldugumdan arada deliririm sen bana aldırmahaa bi de 0 + im bendeee
Kızlar günümü toparlayayım, akşam cozuttum ama yapacak bir şey yok artık, yarın telafi edeceğim artık.
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım tost
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase terbiyeli şehriye çorbası
- 1 tabak bezelye yemeği
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 10 tane badem
Akşam:
- 100 gram kadar yağsız et
- 2 kaşık pilav
- 1 büyük kase salata (yağsız):18:
Üstüne: (cozutma başlıyor)
- Yarım lahmacun (dolapta pazar gününden kalmıştı, eşimle paylaştık) (bol roka ve maydanozla)
- 3 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 1 portakal
Offff yaa, böyle alt alta yazınca da daha bir gözüme battı
tabiki kendin için yapcannnhepimiz önce kendimiz için yapıyoruz sadece eşin bazendana kaba yaa ondanöyle dedimm acısını çıkarırsın artıkk:)))ya valla ben dıyınce cogu kısı ınanmaz ama benım esım valla benı begenıyor ve cok sevıyor. esım farklıdır benım. cogu erkek begenmez ama benım esım begenır ama tabıkı daha guzel bır vucut daha fıt bır hatun herkes ıster orası da ayrı. yanı esım delı dıvane olmus olmamıs ınan onemsemıyorum :))))) esım ıcın yapmıyorum yanı. cogu kadın esı ıcın yapar ama ben onun ıcın zayıflamıyorum cunku garıp bır sekılde bu konuda ozguvenım var zaten.
yazın dogum gunum, 5 evlılık yıldonumum, kardesım mezun oluyor, annem amelıyat oluyor ve calısmayı bırakacak calısmamasına sevınecegım,, kardesımın cok ıyı maaslı ısı olacak, kredımız bıtecek, kayınbabam emeklı olacak. maddı manevı anlamda bu yazı dort gozle beklıyoruz zaten. oyuzden ben de bomba olursam cok daha super olacak :))))))
aynen ayakları zorlamadan spora devam ne yapsam kar bana. fızık tedavı doktorum cok takdır ettı zaten benı. hem ayagına cok ıyı gelıyor hem de bukadarına sasırdım dedı.
al al valla :)))) yaz gelmeden guzel cıcılı bıcılı bırsey al.
menuler guzelmıs, oglen sebze yemegıne de sevındım corba da var ohhhh ne guzel.
yaw kuzum cok cozutmussun. lahmacunu yedın barı şu ara ogunu yapmasaydın ınanılmaz cok olmus yaaaaaaaaa. cokcıssssssss uapmıssın hakıkaten
kızlar acıl cıkmam lazım opuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki kendin için yapcannnhepimiz önce kendimiz için yapıyoruz sadece eşin bazendana kaba yaa ondanöyle dedimm acısını çıkarırsın artıkk:)))
000 yazıngüzel şeyler seni bekliyor 5 evlilk yıl dönümünde güzel bir program yaparız hangi aydı sizinn sende bomba gibi olcan yazınn herşey güzel olcakk
evet elbiseli istiyorumbikini giymem genç kızlığımda giyerdimkırmızısiyah incecik ne cesaretmiş yaa şimdi asla giyememfiziğim müsade etmediği içindeğil utanırım giyemem ama mini elbiseli mayolar var siyahalcaminşallahh
buyıl eylül ayında bizde 8 yılımıza başlıcaz büyük bir parti vermek istiyorum güzel elbise güzel yemekler müzik sevdiklerimizle birlikte kutlamadüşnüyorum sende partigibi olmasada başbaşaharika bir organizasyon hazırlaya bilirsin mumlar masa müzik güzel bi elbise vayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?