2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kıldan tüyden bahsetmişiz bende yazayım madurum da madurum kıllardan tüylerden nefret ediyorum bizde benim az uz değil baya çıkıyo 1,5 aya bi ağdaya gidiyorum lazeri çok araştırdım hastanelerdekileri gitmeye çok karar verdim ama korktum inşallah kesin çözüm bulunur yaww

harika duygu 8 yıl maşallah Allah tüm bekar isteyenlere hayırlı nasipler nasip etsin benide unutmasın

sağ ol cnm ,umarım beyaz atlı prensini bulursunve çok mutlu olursun
ayayayayyyyyyyyy ne güzel kuzey miydi adı alışvere gitmiştiniz benim yedime de kocaman öp olur muuu
ben ne yapayım işler birazdan yemege gidecegim bekliyorum
evet kuzey ablası az önce hadi yemek saati dedim evde yemek varken makarna kayyu dedi gitti kıymalımakarna yaptım şimdi yiyor
sıpa yemeğinib yesin kocaman öperim senin için

merhaba rkadaşlarc,geçmişi biraz kokudum kalanını akşma okucam aklımda kaldığı kadar yorum yapıyım

duygucum eşine maşallah çok sevindim mutlu oldum gençlerin herkese örnek olması lazım diye düşüyorum heleki ibadetin makbulu gençkken yapılandır
bu akşam bende saçımı boyuyacam kızım çarşıya gitti zevkine göre bişey al kızım dedim inşallh mavi mor bişey almaz

neslicim bebek istememene saygıyla bakıyorum asla beni yanlış anlama ama senin gibi bilgili her konuda aklı başında ve eşinlede maşallah çok mutlusun yazılarından öle anladım sizin gibi ailelerin yetiştireceği bireylere bizim vatanımızın çook ihtiyacı var diye düşünüyorum yani nacizene sakın yanlış anlama seni kırmak istemem .

pomocum dün akşamki ibadetini Allah kabul etsin canım .kafandaki patronlarının oluşturduğu kötü imajı ,başka ortamlara girerek yani hem dinimizi hemde insani ölçüleri aynı potada eritmiş insanlarla olan toplumlara girersen yada öle bir arkadaşın olursa islamı yaşamak dına daha mutlu olabilirsin canım .eşinle olan problemlerinide kendimden şöle örnek veriyim belkide eşinde seni kırdığına çok pişmandır ama bunu ifade edemez .mesale ben herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum ama bende ateş gibi parlayan bi öfke ve sinir var aniden geliyo ve yanımda kimse varsa yakıyo ve bunu değiştirmek için elimden geleni yapıyorum .o öfke anımda kırdığım insanın sonra gönlünü almaya çalışıyorum ama ne fayda kırmışım bi kere .şu anda bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum mevlananın kitaplarını araştırıyorum netten .çarşıya gidince alacağım bi kaç kitap var yani demek istediğim eşinde belki seni kırdığının farkında olmayabilir

duyguşum seni gördüm merhaba nasılsın
ben bugün tozuttum resmen bak yazayımda kına beni
geç kalkdığımdan dolayı sabah öğle birarada oldu

yarım dilim çavdar ekmeği
bir parça keçi peyniri
bir kandil simidi
3 mantar kurabiye
bir anne topkeki içinde damla çikolata ve kuru incir kayısı vardı
1 kaşık irmik hellvası
şekersiz 4 fincan çay

şimdi limon dilimli sade soda içiyorum ee okadar şeyi yersem midem şişer tabi

dün dedem ağaç fidesi verdi bahçeye çıkıyorum şimdi hem onları dikeyim hemde bari yediklerimi azcık eriteyim vicdanım sızladı valla şu an

akşama yeşil mercimek yemeği yaptım yanınada salata heralde azcık telafi olur

yavrum ya maşallah maşallah afiyet olsun kuzeye
amin inşşallah bulurum

daha önceki hayatıma bakarsak eşimin bendeçok faydası oldu erce ama hiç bir zaman duygu böyle yap demedi ben hep değiştim kendi isteğimle zaten emri vakileri sevmem inadına tersini yaparım ,allah ondan razı olsun bende çok faydası oldu olmayada devam ediyor,zaten onu gördükçe içimden geliyor benimdee

ercee daha öncede dedim gözümden kaçtı belki 1 yıl oldu tanışalııı daim olsun arkadaşlığımız

VALLA ARKADAŞIM KAHVALTININGÜZELLİĞİ BURDA İŞTEE KAHVALTI YAPINCE BÖYLE SALDIRILMIYOR ,CNM YAZIK EDİYORSUN KENDİNEE HADİ BİR KAÇAMAK OKEYDE ÜSTÜÜSTE BAYA KÖTÜ OLMUŞ VALLA KINAMICAM BAŞIMA GELİR BİRDEE:))) SADECE UYARCAM GÜZELİMKADINSIN YARIN ÖBÜRGÜN BEBİŞ GELİR BİRDEE BU KGDAN HAMİLE KALDIĞINI DÜŞÜN Bak YAZADA AZ KALDI ONA GÖRE

ayyyyyyy valla çok yedim :26:
dün eve gittim çorba yiyeceğim demiştim ısıttım çorbayı yok 5 kaşık yedim gitmiyo canım istemiyo 1 portakal yedim su içtim
sabah malesef kahvaltı yok ama taze sıkılmış 1 küçük nar 2 portakalın suyunu içtim
işde 1 kandil simidi ,4 kare çikolata kendime hakim olamadım ,1 kuru kayısı
öğlen yemegini biraz önce yedim
patates oturtma sadece patatesleri kıyması yok 5 kaşık vardır ,erişte peynirli herhalde 5-6 çorba kaşıgı vardı ,1 pet bardak gazoz çok yedim ya çok
kızlar kızmayın ama akşam yemegi yemeyecegim meyve ve kayısı yeyim o kadar artık bol su zamanı

ayyyyy ne güzel arkadaşlığınız daim olsun

ben iki gündür çok yoğunum arkadaşlar. ne yazabiliyorum ne de okuyabiliyorum....

yarın da misafirlerim gelecek (kaynanamla, kayınbabam) ondan sonra da hiç uğrayamam herhalde. 1 hafta falan kalacaklar, ondan sonra düzenli yazarım inş. tabi onlar burdayken de yazmaya çalışacağım. bilginize

Selam kizlar yaaa beni araniza almadiniz ne hale geldimmmm bugün tartildim tam 70.2 olmu$um!! yani kurban bayramindan sonra 5 kilo aldim

buraya birkaç kez mesaj yazdim yardima ihtiyacim var diye ama cevap yazan olmadi ben $i$tikce $i$iyorum yine psikolojim bozulacak!!!

Kızlar, yorgunluktan ölüyorum, toplantı anca bitti, düşünün yani sabah koşturarak çıktım, öğle yemeğini de toplantı ekibi birlikte yedik, sonra devam. Birazdan çıkacağım, Forum Bornova'ya gideyim, azıcık yürüyeyim, mağaza gezeyim, adımsayarım da takılı, açık hava ve hareket lazım bana. Beynim zonkluyor resmen:)) Yazdıklarınıza hızlıca baktım, akşam yazarım da birşeyler.

kolay gelsinnn melis amanha cıslara dikkat

anam leyyada gelmiş hoşgelmiş grupumdaki tüm kızlar burda nerdiyse ne güzel kopmadıkk ahh leyya nasılaldın kg larıı neyse düne bakmak yok yola devam

hadi bakalım keyifligezmelerr

kızlar dvd2 geçtim sonunda amanınnnnnnnnn okadar zorki kesinlikle dvd1 yapmadan 2 yapmayın zaten hareketleri yapamazsınız yapsanızda doğru yapılmaz neyse ,dvd1 de ebru 5 yapıyorsa ben 7 yapıyordum,dvd2 'de o 5 yapıyorsa ben 3 yapıyorumve bu beni çok sinir ediyor karşımda profösyone biri var ben onla aşık atıyorum işte benim pis hırsım herhalde 3-4 kez yaptığımda bende ebru kadar yaparım belki, neyse hangi bölgeyi çalıştırıyorsa obölge yandı resmen özellikle dvd2 de yapılan handırt denen hareket dvd1 kolay burda zor ,topla yapılan hereketler çokzor neyseee alışcam bu seferki süre 1.15 dk benim oğlan uyandı uyancak üstüne ip atlayım dedim atlıyamıyorumm neyse biraz zorlanarak 10 sethalinde 300 kez atladım ,çemberlerimide sıktım işim bitti oğlan uyandıdüşünün duş almaya fırsat bulamadım neyse akşama artıkk durumlar böyle.

bu seferki dvd'de kollar,sırt ,göğüs bölgesinede yeterli boyuttayer vermiş çoksevindim özellikle o bölüme gelince kaçıncı dk olduğuna bakıp pomoya söylücem üst bölgesi için yapabileceği hareketler var tabi öncesinde başka şeyler yapmalı ısınmalı mesela bi lesli yapıp üstüne pilatesin benim söylüyeceğim dk ları yaparsa bomba olur.

haa bide öğleden öncepilates topunda mekikde çektim size anlattığım gibi100 kez iyiken yapmışım her yerim o kadar ağrıyorki yapamazdımm.. spor açısında verimli oldu ama maf oldumm

Son düzenleme: