- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.861
daha önceki hayatıma bakarsak eşimin bendeçok faydası oldu erce ama hiç bir zaman duygu böyle yap demedi ben hep değiştim kendi isteğimle zaten emri vakileri sevmem inadına tersini yaparım ,allah ondan razı olsun bende çok faydası oldu olmayada devam ediyor,zaten onu gördükçe içimden geliyor benimdee
çok haklısın bazı şeyler asla zorlamayla olmaz insanın içinde gelmeli .eşin maşallah sana güzel örnek olmuş sende göre göre için ısınmış .bende eşimi anlatayım .ilk evlendiğimizde hayatı burnumda getirdi ,sürekli alkol gece dışarda gelir evde dır dır beynimi yer ,evde hep hakim olma çabası beni ezmesi hep nefret ettim ve boşanmayı düşündüm yıllarca .kızım büyüsün kesin boşanacaktım hep onun için sabrettim ve bu arada hem panik atak hemde ağır depresyon geçirdim hastanede yattım .sonra zehirli guatr oldum .eşimi bir kere terk ettim teyzesine gittim 10 gün kaldım ve dedim ki bu ayrılıkta iyi düşüneli karar vereli hayatımız düzene girsin ve bir şans daha verdim eşime iyiki vermişim şimdi çook mutluyum rabbime sonsuz şükürler olsun .eşim içkiyi bıraktı nisanda 4 sene bitecek .ben sigarayı bırakınca ufak bi konuşma yaptım nasıl içine işlediyse oda bıraktı şimdi birlikte umreye hacca gitme planları yapıyoruz inşallah gidebiliriz
ercee daha öncede dedim gözümden kaçtı belki 1 yıl oldu tanışalııı daim olsun arkadaşlığımız
aminnn inşallahhh
benimki bebeklikden çıktımı acaba 2.5 yaşında yokyok bebeğim o benim
ohhhhh kalori yakmanın rahatlığı ,bahçede uğraşmanın keyfiyle elimde 5 i biyerde çay forumda dinleniyim biraz
bahçemize nar ,dut ,hurma ağaçları diktim inşallah tutar hem biz hem kuşlar böcükler faydalınır .
biraz kazma yaptım sonra marul fideledim tam işim bitmeye yakın kayınvalidem balkona çıktı ve kadın gözlerine inanamadı 18senelik evliyim bahçeye tek ot dikmedim kadın şoklara girdi
ama çooook hoşuma gitti acaip rahatladım terapiden çıkmış gibi hissettim kendimi ki daha önce senelerce terapi aldım .yarında hayvan besleyenlerden gübre alıp bahçeye dökücez
bi kaç siteye baktım bahçe işleri epey kalori attırıyomuş daha bi mutlu oldum
ayyy evet canım geçen yazmaştın okudum ama alıntı yapamayınca arada kaynadı .iyiki tanışımım sizleri bana çok şeyler öğrettiniz hem kilo vermede hem sigarada sizlerin katkısını asla unutamam .
yok annesi yok onlar hep bebek kalacak:emir_bebe
evet yaa bu kiloda hamile kalırsam biraz zor olucak neyse toparlandım hemmen bak iyi geldi yazdıkların saol canımmmmVALLA ARKADAŞIM KAHVALTININGÜZELLİĞİ BURDA İŞTEE KAHVALTI YAPINCE BÖYLE SALDIRILMIYOR ,CNM YAZIK EDİYORSUN KENDİNEE HADİ BİR KAÇAMAK OKEYDE ÜSTÜÜSTE BAYA KÖTÜ OLMUŞ VALLA KINAMICAM BAŞIMA GELİR BİRDEE:))) SADECE UYARCAM GÜZELİMKADINSIN YARIN ÖBÜRGÜN BEBİŞ GELİR BİRDEE BU KGDAN HAMİLE KALDIĞINI DÜŞÜN Bak YAZADA AZ KALDI ONA GÖRE
bende özledimmmmmmmuyur uyur bebek sesmeyi özledim valla etrafta hiç yok
Selam kizlar yaaa beni araniza almadiniz ne hale geldimmmmbugün tartildim tam 70.2 olmu$um!! yani kurban bayramindan sonra 5 kilo aldim
buraya birkaç kez mesaj yazdim yardima ihtiyacim var diye ama cevap yazan olmadi ben $i$tikce $i$iyorum yine psikolojim bozulacak!!!
bende iyiki tanımışım çok şey öğrendik birbirimizden
evet büyüseler bile bizim bebeğimiz olcaklar,benim gelinim olcakkız doğdumu acaba çok merak ediyorumm:)))))
ohhhhh kalori yakmanın rahatlığı ,bahçede uğraşmanın keyfiyle elimde 5 i biyerde çay forumda dinleniyim biraz
bahçemize nar ,dut ,hurma ağaçları diktim inşallah tutar hem biz hem kuşlar böcükler faydalınır .
biraz kazma yaptım sonra marul fideledim tam işim bitmeye yakın kayınvalidem balkona çıktı ve kadın gözlerine inanamadı 18senelik evliyim bahçeye tek ot dikmedim kadın şoklara girdi
ama çooook hoşuma gitti acaip rahatladım terapiden çıkmış gibi hissettim kendimi ki daha önce senelerce terapi aldım .yarında hayvan besleyenlerden gübre alıp bahçeye dökücez
bi kaç siteye baktım bahçe işleri epey kalori attırıyomuş daha bi mutlu oldum
eline sağlık cnmmm ,kadınşaşırmakdab haklı ben bile şaşırdım gülüm
ya inanmıyorum sanaa bahçen varbirşey ekmiyormusun sen ahh benn neler ekerdimm domates biber maydanoz soğan çiçekler ekerdim ağaçlar ekerdim özellikle erik,limon valla tek hayalim bahçeli tek katlı evim olsun hergün bahçemle uğraşayım mis gibi sulayım toprak kokusu masamı atarım bahçemdeki yeşillikleri toplar salatamı yapardımm inşallah gerçekleşir bu hayalim ne dert kalır ne stress
ayyyyyy ne güzel annem de bahçeyi çok sever bizim balkon büyük görmeniz gerek balkon demirleri varya onları çift sıra olarak balkon saksısı çiçek ekiyo hem iç tarafa hem dış tarafa bacanım üstü mermerler falan her yer saksı minik domates,biber fidanları ,soganda var girince balkona sera gibi vallaçok seviyo annemde çok onu da rahatlatıyo bu arada erce neredesin memleket neresi soğuk değil mi üşümedin mi :26:
benimde gelinim olsun nolurrrrrrrr
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE AMA HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI VERSİNbenimde gelinim olsun nolurrrrrrrr
amadım indirdim:))) dvd1 den bAŞLA TOPBİRDELASTİK LAZIM ASLINDA İLK DVD BİRDE ÇEMBER LAZIM AMA SADECE 1 HAREKETTE KULLANMIŞharikasın valla pilates cd sini nereden aldın canım alsam mı ki nasıl yapılabilecek hareketler mi benim sadece topum var yeterli olmaz demi benim de basenim çok o sıkıştıema şeini alsam faydaeder demi :26:
teşekkür ederim canımmm
bahçe işine daha bu sene merak saldım .benim babam bahçe yapar biz hazır yeriz alışmışız orada poşet poşet domates salatalık bibe patlıcan aklına gelirse yapıyo canım babam .bahçesi çok düzenli ve damla sulama sistemi kurdu maşallah her diktiği çok güzel verimli oluyo .ama bizim bahçemiz çok düzensiz ve bahçeye eltimin çocukları eline ne geçerse atıyo e bizde atıyoduk sonra sigara içenler hoppp bahçeye çok çirkin oluyodu insanda heves kalmıyodu .şimdi kayınpeder ölünce kaynananımda ayak protezli bu işle bize kaldı .şimdi eltim çocuklara dikkat ediyo bişey attırmıyo bizde temiz tutuyoruz artık ama yazın çok fazla bişey olma sulayıncada fatura çok gelir
ama bahçede keyif yapmak hakketen şahane oluyo .
inşallah sende dileklerine kavuşuırsun rabbim gönlüne göre versin
hepbir ağızda nesli şöyle böyle dedik nazara geldi kızzz:)))) son günlerde akşamları çözütüyorr
kızlar ben çıkıyorum ezan okunmak üzere namaz kılayım yemek yiyim gece tekrar girerim foruma
iyi akşamlar öptümmmmm
ayayayayyyyyyyyy ne güzel kuzey miydi adı alışvere gitmiştiniz benim yedime de kocaman öp olur muuu
ben ne yapayım işler birazdan yemege gidecegim bekliyorum
aynen ya menulerını azalttı dıyorduk hele spor konusunda ıdol olmustu. Nıye boyle cozuttu bu hatun :)))))))
ayyyyyyy valla çok yedim :26:
dün eve gittim çorba yiyeceğim demiştim ısıttım çorbayı yok 5 kaşık yedim gitmiyo canım istemiyo 1 portakal yedim su içtim
sabah malesef kahvaltı yok ama taze sıkılmış 1 küçük nar 2 portakalın suyunu içtim
işde 1 kandil simidi ,4 kare çikolata kendime hakim olamadım ,1 kuru kayısı
öğlen yemegini biraz önce yedim
patates oturtma sadece patatesleri kıyması yok 5 kaşık vardır ,erişte peynirli herhalde 5-6 çorba kaşıgı vardı ,1 pet bardak gazoz çok yedim ya çok
kızlar kızmayın ama akşam yemegi yemeyecegim meyve ve kayısı yeyim o kadar artık bol su zamanı
ben iki gündür çok yoğunum arkadaşlar. ne yazabiliyorum ne de okuyabiliyorum....
yarın da misafirlerim gelecek (kaynanamla, kayınbabam) ondan sonra da hiç uğrayamam herhalde. 1 hafta falan kalacaklar, ondan sonra düzenli yazarım inş. tabi onlar burdayken de yazmaya çalışacağım. bilginize
canım ben kocaelideyim .bugün hava çok güzeldi hatta güneşliydi
sen neredeydin yazmış mıydın hatırlayamadım
yaa işte bahçesi olanlar kıymetini bilmiyo bahçesi olmayanlar balkona neler neler dikiyo ne güzel hevesi varmış annenin ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?