2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ohhhhh kalori yakmanın rahatlığı ,bahçede uğraşmanın keyfiyle elimde 5 i biyerde çay forumda dinleniyim biraz
bahçemize nar ,dut ,hurma ağaçları diktim inşallah tutar hem biz hem kuşlar böcükler faydalınır .
biraz kazma yaptım sonra marul fideledim tam işim bitmeye yakın kayınvalidem balkona çıktı ve kadın gözlerine inanamadı 18senelik evliyim bahçeye tek ot dikmedim kadın şoklara girdi
ama çooook hoşuma gitti acaip rahatladım terapiden çıkmış gibi hissettim kendimi ki daha önce senelerce terapi aldım .yarında hayvan besleyenlerden gübre alıp bahçeye dökücez
bi kaç siteye baktım bahçe işleri epey kalori attırıyomuş daha bi mutlu oldum

ayyy evet canım geçen yazmaştın okudum ama alıntı yapamayınca arada kaynadı .iyiki tanışımım sizleri bana çok şeyler öğrettiniz hem kilo vermede hem sigarada sizlerin katkısını asla unutamam .
aminnn inşallahhh

benimki bebeklikden çıktımı acaba 2.5 yaşında yokyok bebeğim o benim

yok annesi yok onlar hep bebek kalacak :emir_bebe

eline sağlık cnmmm ,kadınşaşırmakdab haklı ben bile şaşırdım gülüm

ya inanmıyorum sanaa bahçen varbirşey ekmiyormusun sen ahh benn neler ekerdimm domates biber maydanoz soğan çiçekler ekerdim ağaçlar ekerdim özellikle erik,limon valla tek hayalim bahçeli tek katlı evim olsun hergün bahçemle uğraşayım mis gibi sulayım toprak kokusu masamı atarım bahçemdeki yeşillikleri toplar salatamı yapardımm inşallah gerçekleşir bu hayalim ne dert kalır ne stress

bende iyiki tanımışım çok şey öğrendik birbirimizden

evet büyüseler bile bizim bebeğimiz olcaklar,benim gelinim olcakkız doğdumu acaba çok merak ediyorumm:)))))

evet yaa bu kiloda hamile kalırsam biraz zor olucak neyse toparlandım hemmen bak iyi geldi yazdıkların saol canımmmm
uyur uyur bebek sesmeyi özledim valla etrafta hiç yok
bende özledimmmmmmm

leylacım arada kaynamıştır yazdıkların üzülme canım gel buraya daha sık yaz da artık verelim şu kiloları

harikasın valla pilates cd sini nereden aldın canım alsam mı ki nasıl yapılabilecek hareketler mi benim sadece topum var yeterli olmaz demi benim de basenim çok o sıkıştıema şeini alsam faydaeder demi :26:

ayyyyyy ne güzel annem de bahçeyi çok sever bizim balkon büyük görmeniz gerek balkon demirleri varya onları çift sıra olarak balkon saksısı çiçek ekiyo hem iç tarafa hem dış tarafa bacanım üstü mermerler falan her yer saksı minik domates,biber fidanları ,soganda var girince balkona sera gibi valla çok seviyo annemde çok onu da rahatlatıyo bu arada erce neredesin memleket neresi soğuk değil mi üşümedin mi :26:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımmm
bahçe işine daha bu sene merak saldım .benim babam bahçe yapar biz hazır yeriz alışmışız orada poşet poşet domates salatalık bibe patlıcan aklına gelirse yapıyo canım babam .bahçesi çok düzenli ve damla sulama sistemi kurdu maşallah her diktiği çok güzel verimli oluyo .ama bizim bahçemiz çok düzensiz ve bahçeye eltimin çocukları eline ne geçerse atıyo e bizde atıyoduk sonra sigara içenler hoppp bahçeye çok çirkin oluyodu insanda heves kalmıyodu .şimdi kayınpeder ölünce kaynananımda ayak protezli bu işle bize kaldı .şimdi eltim çocuklara dikkat ediyo bişey attırmıyo bizde temiz tutuyoruz artık ama yazın çok fazla bişey olma sulayıncada fatura çok gelir
ama bahçede keyif yapmak hakketen şahane oluyo .
inşallah sende dileklerine kavuşuırsun rabbim gönlüne göre versin

canım ben kocaelideyim .bugün hava çok güzeldi hatta güneşliydi
sen neredeydin yazmış mıydın hatırlayamadım
yaa işte bahçesi olanlar kıymetini bilmiyo bahçesi olmayanlar balkona neler neler dikiyo ne güzel hevesi varmış annenin ellerine sağlık

kızlar ben çıkıyorum ezan okunmak üzere namaz kılayım yemek yiyim gece tekrar girerim foruma
iyi akşamlar öptümmmmm

benimde gelinim olsun nolurrrrrrrr
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE AMA HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI VERSİN

harikasın valla pilates cd sini nereden aldın canım alsam mı ki nasıl yapılabilecek hareketler mi benim sadece topum var yeterli olmaz demi benim de basenim çok o sıkıştıema şeini alsam faydaeder demi :26:
amadım indirdim:))) dvd1 den bAŞLA TOPBİRDELASTİK LAZIM ASLINDA İLK DVD BİRDE ÇEMBER LAZIM AMA SADECE 1 HAREKETTE KULLANMIŞ

HIMMM HAKLISIN CNMM ÇOCUKLAR SİGARAİZMARİTİ VS İNSANIN İÇİNDEN GELMEZ BAHÇE TEK SANA AYİT OLCAK TEK KATLI OLCAK ANCA BÖYLE KEYİFLİ OLUR
AMİNNNİNŞALLAHHHH
BU ARADA KAYINPEDERİNİN MEKANI CENNET OLSUN

Son düzenleme:
aynen ya menulerını azalttı dıyorduk hele spor konusunda ıdol olmustu. Nıye boyle cozuttu bu hatun :)))))))

dengeler o olsun okadar kız 6lı rakamlara ilk geldiğinde bile kaçamak yapmadıarada olur toparlar

tatlımsen napıyonnn tam salatayapmayagidiyordum gördüm seni gel de git şimdi

berıvan sen de kola gazoz cıkloata goruyorum tanıstıgımızdan berı. sen bıraz kılo verdım dıye cozuttun mu :))))))

kolay gelsın sana canım. aman mısafıre yemek yapotım dıye sen de kacırma oldu mu.

öyle valla canım annem çok fena valla evi hiç söylemiyorum her yer çiçek orkide menekşe adını bilmediğim büyük büyük çiçeklerle dolu
canım ben konyalıyım ama 7 yıdır eskişehirdeyiz