2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

5-6 farklı kısı, fıyat calısması, falan oldu. kafam sıstı valla. ama hakıkten de sıstı cunku kafamı vurdum ellerımı yıkarken egıldım bırara . kaldırınca sofbene carptım. kafamın tepesı derler ya tam orayı nasıl sert vurdum. bır saattır agrıyor valla

cosmussun sen yıne hatunnnnnnn. bravo valla.

cok yorulmussun. su an nasılsın pekı

neslı al benden de okadaqr bugun ben de cok yoruldum, ayrıca duzenım bozuldu yıne ıstahım yok. anlamadım normalde bu saatlerde yıyordum acıkıyordum zaten. aksam erken uyumazsam konusuruzzzz

sen de guzelce dınlen.

duyguya katılıyorum sabah khavltısı cok onemlı. sabah ıyı olmuyorsa ya da gec yapılıyorsa kahvaltı cok yenılıyor ozaman.

canım sagolasın ALLAH razı olsun.

canım ben de sınırlı bırıyımdır de esımle olan durumlar sorunlar cok derın cok farklı. en ıyı duygu anlar. konusmustuk onunla. daha ıyıye gıtmemız ıcın dua etmek lazım, olmuyorsa da olmuyor derız. su an oyle bır yoldayım yanı. elımden gelenı yapmak ama ısrarcı olmadan kadere bırakmak.

esım herseyın cok gec farkına vardı, kotu olan o zaten. bakalım hayırlısı yaaaaa.

maasallah ya ıkı uc gundur aramızdasın ama cok dıkkatlısın adını unutmamıssın kuzeyın. valla tebrıkler :))))))

benimsedim ondan isim hafızam pek yok ama kuzeyin şirinlikleri alışveriş merkezini katışı duygunun anlattıkları hiç unutmam ben kendiimden küçüklerle değil de büyüklerle çok dahaiyi anlaşırım nedenini bilmiyorum ama benim ablam yok abimde yok 2 canavar kardeşim var gerçi 2 side büyüdü biri 7 ye diğeri sınava hazırlanıyo hep istemişimdir ablam olsun bu forum tam bana göre abla kardeş öyle işte benimsedim valla sizi inşallah hiç bir aksilik olmaz hep beraber kiloları verip dost kalırız

evet canım haklısın sen bılıyorsun zaten herseyı. oyuzden degısır dıyorsan dogru yorum olur dıye dusunuyorum :))))

bızım aynı ay canım dogum gunum de evlılık yıldonumuz de. gecen yıl guzel jest yaptı esım. kabul ettı dısarda guzel farklı bıryerde yemek yemeyı. ama hersey umdugum gıbı gıderse daha farklı olsun ıstıyorum bu kez. belkı gunu bırlık nevsehırde kalırız falan.

benım dogum gunum 12 hazıran. resmı yıldonumumuz de aynı. dugunumuz de 21 hazıran.

duygu gıyım cok degısıyor sadece fızık ıle alakalı degıl, eskıden dız altı etekler gıyerdım sımdı elbısem cızme boyunda olunca bıle tam rahat edemıyorum mesela. ya da degaje cok gıyerdım ben gomlek yaka bıraz acık olurdu ne bılıyım evlı bır bayan olmak da yas olarak buyumek de ınsanı gıyım konusunda cok degıstırıyor.

sıyah cok guzel olur al. ben sıyah cok severım herseyde zaten.

hadı ya sızın 8. yıl mı ? sen nezaman evlendın ? benden kucuksun sen. kafam karıstı bak :)))) ben senı 4-5 sanıyordum en fazla.

yap canım cok guzel olur hem evı kutlarsınız hem yıldonumunu. super olur valla

hımmmmmm demek bır yıl oldu. nıce senelere. bızım daha yarı olmadı bakalım bızım agustos sonunda olacak duygu senınle. neslı ve dıger arkadaslar ıle eylul ortası olması lazım.

berıvan ben cıkıyorum, yarım saate cıkarım ben ısten. cıkmadan toparlayayım bazı ıslerımı de. sana ve herkese ıyı aksamlar. gece gıremezsem, bılın kı uyuyorum hem cok yorgunum hem basım carpmadan dolayı sızlıyor resmen tam tepem valla :))))))

ayyyyyyyy kıyamam yaaaaaaaaa geçmiş olsun di,kkat et canım :26:

ben de yarım saate çıkarım canım hadi Allah kolaylııkk versin çok yorma kendini aman ya baş agrısı hele çarpma etkisi ile bi fena agrır kıyamam yaaa
iyi akşamlar arkadaşlar sabaha kadar çok kaynatmayın geçmişi okuyum derken yetişemiyorum size

zannedersem tartı günü pazartesi onu biliyorum ama daha değişik şeyler yapsak mesela bir ay belirlesek o ay lık kısım için hedef belirlesek daha etkili olmaz mı ?
birde spor yapan arkadaşlarımız var hepimiz diyet yapmaya çalışıyorum vücut ölçülerimizi ölçsek her ay ve o ay ne kar inceldiğimizi yazsak daha etkili olmaz mı zayıflamak adına :26:
sadece fikir yanlış anlaşılmak istemiyorum benim ölçülerimin yazdığı kilo verme çizelgem var defterim de o defteri 91 kilo iken edinmiştim okurken bi tuhaf oluyorum çocukça gelebilir ama o defterimde neden kilo vermek istediğim ,neden bu kilo da olduğum,kilo verince neler giymek istediğim ,resim olarak yapıştırılmış manken bedenleri ,o zaman giymek istediğim dar paça kot ve etekli kız resimleri var ,başlangıç kilom tarih olarak ne kadar verdiğim her kilo verdiğim de hissettiklerim bir bir not almışım hala da alıyorum çok faydası oldu bana inanın yapmak isteyenlere böyle bir defteri şiddetle tavsiye ederim

canım ya cok yogundum bugun. Cok yoruldum kafam sıstı yanı
oyy kıyamamm

hadiya aman ha bak miden bulunıyormueşinarada baksın sanaa uyurkenn kafanıçarpmışsınnn bana msj çek nasıl olduğunu
cosmussun sen yıne hatunnnnnnn. Bravo valla.

Cok yorulmussun. Su an nasılsın pekı
pertim çıkmış vaziyette güzel bi duşalıp salep içmek istiyorumm
duygus gıttın mı canımmmmmm
a eşim 15 dkerken geldi yemek faslına geçtik
canım benim sağ oll.. Bendede abla özlemi vardır sağ olsun görümcemle gideriyorum bunuu,ben senin ablanım iştee burdasana abla çok
7 bitcek 8 başlıcaz biz allah izinverirse
eskidengiyim tarzım aklıma geldikçe sinir oluyorum yaş ilerledikçe daha sade yalın olmak istiyor insan tabisınırlarımda var kendimce
hımmmmmm demek bır yıl oldu. Nıce senelere. Bızım daha yarı olmadı bakalım bızım agustos sonunda olacak duygu senınle. Neslı ve dıger arkadaslar ıle eylul ortası olması lazım.
inşallah hepbirlikde nice nice yılar geçiririzz ağıztadıyla sağlıkla
iyi gecelerr canımm

evet yaa maşallahhh hafıza kuvvetli

teşekkürler duygu ablam
ay ağzıma da bir şarkı takıldı gitmek bilmedi
sevdim kaçkere bilem yeBen gözü görmeyene resim gösteremem
Değerimi bilmeze değer öğretemem
O önce e haddini öğrensin

Biten sevgiye imrenip özenemem
Boş sözü duyup düstur edinemem
Neden kendine ah etsin

Bildim, lakin söyleyemem
Gördüm, ama izah edemem
Dünya, senle baş edemem
Beeeeen

Zaman, öylede geçiyor
Hayat, böylede bitiyor
Bitsin, umudum cennetten

Sevdim, kaç kere bilemem
Yaşadım, yok inkar edemem
Bıktım, senle baş edemem
Beeeeen

Düğünler yakın bir zamanda mı Tultan? Annenler nerede oturuyor? Benimki Yenişehirde oturuyor, ben daha önce forum çamlığın hemen üstünde oturmuştum.

Bu pazar dan itibaren her cumartesi yada pazar dolu gececek. Annemler kiremitci de oturuyor askeriyenin altinda yenisehire yakin yani. Forumun oralarda guzeldir.