- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.881
dengeler o olsun okadar kız 6lı rakamlara ilk geldiğinde bile kaçamak yapmadıarada olur toparlar
tatlımsen napıyonnn tam salatayapmayagidiyordum gördüm seni gel de git şimdi
kızlar dvd2 geçtim sonunda amanınnnnnnnnn okadar zorki kesinlikle dvd1 yapmadan 2 yapmayın zaten hareketleri yapamazsınız yapsanızda doğru yapılmaz neyse ,dvd1 de ebru 5 yapıyorsa ben 7 yapıyordum,dvd2 'de o 5 yapıyorsa ben 3 yapıyorumve bu beni çok sinir ediyor karşımda profösyone biri var ben onla aşık atıyorum işte benim pis hırsım herhalde 3-4 kez yaptığımda bende ebru kadar yaparım belki, neyse hangi bölgeyi çalıştırıyorsa obölge yandı resmen özellikle dvd2 de yapılan handırt denen hareket dvd1 kolay burda zor ,topla yapılan hereketler çokzor neyseee alışcam bu seferki süre 1.15 dk benim oğlan uyandı uyancak üstüne ip atlayım dedim atlıyamıyorumm neyse biraz zorlanarak 10 sethalinde 300 kez atladım ,çemberlerimide sıktım işim bitti oğlan uyandıdüşünün duş almaya fırsat bulamadım neyse akşama artıkk durumlar böyle.
bu seferki dvd'de kollar,sırt ,göğüs bölgesinede yeterli boyuttayer vermiş çoksevindim özellikle o bölüme gelince kaçıncı dk olduğuna bakıp pomoya söylücem üst bölgesi için yapabileceği hareketler var tabi öncesinde başka şeyler yapmalı ısınmalı mesela bi lesli yapıp üstüne pilatesin benim söylüyeceğim dk ları yaparsa bomba olur.
haa bide öğleden öncepilates topunda mekikde çektim size anlattığım gibi100 kez iyiken yapmışım her yerim o kadar ağrıyorki yapamazdımm.. spor açısında verimli oldu ama maf oldumm
Kızlar, yorgunluktan ölüyorum, toplantı anca bitti, düşünün yani sabah koşturarak çıktım, öğle yemeğini de toplantı ekibi birlikte yedik, sonra devam. Birazdan çıkacağım, Forum Bornova'ya gideyim, azıcık yürüyeyim, mağaza gezeyim, adımsayarım da takılı, açık hava ve hareket lazım bana. Beynim zonkluyor resmen:)) Yazdıklarınıza hızlıca baktım, akşam yazarım da birşeyler.
duyguşum seni gördüm merhaba nasılsın
ben bugün tozuttum resmen bak yazayımda kına beni
geç kalkdığımdan dolayı sabah öğle birarada oldu
yarım dilim çavdar ekmeği
bir parça keçi peyniri
bir kandil simidi
3 mantar kurabiye
bir anne topkeki içinde damla çikolata ve kuru incir kayısı vardı
1 kaşık irmik hellvası
şekersiz 4 fincan çay
şimdi limon dilimli sade soda içiyorum ee okadar şeyi yersem midem şişer tabi
dün dedem ağaç fidesi verdi bahçeye çıkıyorum şimdi hem onları dikeyim hemde bari yediklerimi azcık eriteyim vicdanım sızladı valla şu an
akşama yeşil mercimek yemeği yaptım yanınada salata heralde azcık telafi olur
merhaba rkadaşlarc,geçmişi biraz kokudum kalanını akşma okucam aklımda kaldığı kadar yorum yapıyım
duygucum eşine maşallah çok sevindim mutlu oldum gençlerin herkese örnek olması lazım diye düşüyorum heleki ibadetin makbulu gençkken yapılandır
bu akşam bende saçımı boyuyacam kızım çarşıya gitti zevkine göre bişey al kızım dedim inşallh mavi mor bişey almaz
neslicim bebek istememene saygıyla bakıyorum asla beni yanlış anlama ama senin gibi bilgili her konuda aklı başında ve eşinlede maşallah çok mutlusun yazılarından öle anladım sizin gibi ailelerin yetiştireceği bireylere bizim vatanımızın çook ihtiyacı var diye düşünüyorum yani nacizene sakın yanlış anlama seni kırmak istemem .
pomocum dün akşamki ibadetini Allah kabul etsin canım .kafandaki patronlarının oluşturduğu kötü imajı ,başka ortamlara girerek yani hem dinimizi hemde insani ölçüleri aynı potada eritmiş insanlarla olan toplumlara girersen yada öle bir arkadaşın olursa islamı yaşamak dına daha mutlu olabilirsin canım .eşinle olan problemlerinide kendimden şöle örnek veriyim belkide eşinde seni kırdığına çok pişmandır ama bunu ifade edemez .mesale ben herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum ama bende ateş gibi parlayan bi öfke ve sinir var aniden geliyo ve yanımda kimse varsa yakıyo ve bunu değiştirmek için elimden geleni yapıyorum .o öfke anımda kırdığım insanın sonra gönlünü almaya çalışıyorum ama ne fayda kırmışım bi kere .şu anda bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum mevlananın kitaplarını araştırıyorum netten .çarşıya gidince alacağım bi kaç kitap var yani demek istediğim eşinde belki seni kırdığının farkında olmayabilir
maasallah ya ıkı uc gundur aramızdasın ama cok dıkkatlısın adını unutmamıssın kuzeyın. valla tebrıkler :))))))
berıvan sen de kola gazoz cıkloata goruyorum tanıstıgımızdan berı. sen bıraz kılo verdım dıye cozuttun mu :))))))
tabiki kendin için yapcannnhepimiz önce kendimiz için yapıyoruz sadece eşin bazendana kaba yaa ondanöyle dedimm acısını çıkarırsın artıkk:)))
000 yazıngüzel şeyler seni bekliyor 5 evlilk yıl dönümünde güzel bir program yaparız hangi aydı sizinn sende bomba gibi olcan yazınn herşey güzel olcakk
evet elbiseli istiyorumbikini giymem genç kızlığımda giyerdimkırmızısiyah incecik ne cesaretmiş yaa şimdi asla giyememfiziğim müsade etmediği içindeğil utanırım giyemem ama mini elbiseli mayolar var siyahalcaminşallahh
buyıl eylül ayında bizde 8 yılımıza başlıcaz büyük bir parti vermek istiyorum güzel elbise güzel yemekler müzik sevdiklerimizle birlikte kutlamadüşnüyorum sende partigibi olmasada başbaşaharika bir organizasyon hazırlaya bilirsin mumlar masa müzik güzel bi elbise vayyyy
daha önceki hayatıma bakarsak eşimin bendeçok faydası oldu erce ama hiç bir zaman duygu böyle yap demedi ben hep değiştim kendi isteğimle zaten emri vakileri sevmem inadına tersini yaparım ,allah ondan razı olsun bende çok faydası oldu olmayada devam ediyor,zaten onu gördükçe içimden geliyor benimdee
ercee daha öncede dedim gözümden kaçtı belki 1 yıl oldu tanışalııı daim olsun arkadaşlığımız
maasallah ya ıkı uc gundur aramızdasın ama cok dıkkatlısın adını unutmamıssın kuzeyın. Valla tebrıkler :))))))
5-6 farklı kısı, fıyat calısması, falan oldu. kafam sıstı valla. ama hakıkten de sıstı cunku kafamı vurdum ellerımı yıkarken egıldım bırara . kaldırınca sofbene carptım. kafamın tepesı derler ya tam orayı nasıl sert vurdum. bır saattır agrıyor valla
berıvan ben cıkıyorum, yarım saate cıkarım ben ısten. cıkmadan toparlayayım bazı ıslerımı de. sana ve herkese ıyı aksamlar. gece gıremezsem, bılın kı uyuyorum hem cok yorgunum hem basım carpmadan dolayı sızlıyor resmen tam tepem valla :))))))
oyy kıyamammcanım ya cok yogundum bugun. Cok yoruldum kafam sıstı yanı
hadiya aman ha bak miden bulunıyormueşinarada baksın sanaa uyurkenn kafanıçarpmışsınnn bana msj çek nasıl olduğunu5-6 farklı kısı, fıyat calısması, falan oldu. Kafam sıstı valla. Ama hakıkten de sıstı cunku kafamı vurdum ellerımı yıkarken egıldım bırara . Kaldırınca sofbene carptım. Kafamın tepesı derler ya tam orayı nasıl sert vurdum. Bır saattır agrıyor valla
pertim çıkmış vaziyette güzel bi duşalıp salep içmek istiyorummcosmussun sen yıne hatunnnnnnn. Bravo valla.
Cok yorulmussun. Su an nasılsın pekı
a eşim 15 dkerken geldi yemek faslına geçtikduygus gıttın mı canımmmmmm
canım benim sağ oll.. Bendede abla özlemi vardır sağ olsun görümcemle gideriyorum bunuu,ben senin ablanım iştee burdasana abla çokbenimsedim ondan isim hafızam pek yok ama kuzeyin şirinlikleri alışveriş merkezini katışı duygunun anlattıkları hiç unutmam ben kendiimden küçüklerle değil de büyüklerle çok dahaiyi anlaşırım nedenini bilmiyorum ama benim ablam yok abimde yok 2 canavar kardeşim var gerçi 2 side büyüdü biri 7 ye diğeri sınava hazırlanıyo hep istemişimdir ablam olsun bu forum tam bana göre abla kardeş öyle işte benimsedim valla sizi inşallah hiç bir aksilik olmaz hep beraber kiloları verip dost kalırız
7 bitcek 8 başlıcaz biz allah izinverirseevet canım haklısın sen bılıyorsun zaten herseyı. Oyuzden degısır dıyorsan dogru yorum olur dıye dusunuyorum :))))
bızım aynı ay canım dogum gunum de evlılık yıldonumuz de. Gecen yıl guzel jest yaptı esım. Kabul ettı dısarda guzel farklı bıryerde yemek yemeyı. Ama hersey umdugum gıbı gıderse daha farklı olsun ıstıyorum bu kez. Belkı gunu bırlık nevsehırde kalırız falan.
Benım dogum gunum 12 hazıran. Resmı yıldonumumuz de aynı. Dugunumuz de 21 hazıran.
Duygu gıyım cok degısıyor sadece fızık ıle alakalı degıl, eskıden dız altı etekler gıyerdım sımdı elbısem cızme boyunda olunca bıle tam rahat edemıyorum mesela. Ya da degaje cok gıyerdım ben gomlek yaka bıraz acık olurdu ne bılıyım evlı bır bayan olmak da yas olarak buyumek de ınsanı gıyım konusunda cok degıstırıyor.
Sıyah cok guzel olur al. Ben sıyah cok severım herseyde zaten.
Hadı ya sızın 8. Yıl mı ? Sen nezaman evlendın ? Benden kucuksun sen. Kafam karıstı bak :)))) ben senı 4-5 sanıyordum en fazla.
Yap canım cok guzel olur hem evı kutlarsınız hem yıldonumunu. Super olur valla
inşallah hepbirlikde nice nice yılar geçiririzz ağıztadıyla sağlıklahımmmmmm demek bır yıl oldu. Nıce senelere. Bızım daha yarı olmadı bakalım bızım agustos sonunda olacak duygu senınle. Neslı ve dıger arkadaslar ıle eylul ortası olması lazım.
iyi gecelerr canımmberıvan ben cıkıyorum, yarım saate cıkarım ben ısten. Cıkmadan toparlayayım bazı ıslerımı de. Sana ve herkese ıyı aksamlar. Gece gıremezsem, bılın kı uyuyorum hem cok yorgunum hem basım carpmadan dolayı sızlıyor resmen tam tepem valla :))))))
evet yaa maşallahhh hafıza kuvvetli
nasıl nerden gecıyorsun ? aksaraydan mı ? konyadan mı anlamadım ????????
Düğünler yakın bir zamanda mı Tultan? Annenler nerede oturuyor? Benimki Yenişehirde oturuyor, ben daha önce forum çamlığın hemen üstünde oturmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?