- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.901
aynen ya menulerını azalttı dıyorduk hele spor konusunda ıdol olmustu. nıye boyle cozuttu bu hatun :)))))))
dengeler o olsun okadar kız 6lı rakamlara ilk geldiğinde bile kaçamak yapmadıarada olur toparlar
tatlımsen napıyonnn tam salatayapmayagidiyordum gördüm seni gel de git şimdi
Bu pazar dan itibaren her cumartesi yada pazar dolu gececek. Annemler kiremitci de oturuyor askeriyenin altinda yenisehire yakin yani. Forumun oralarda guzeldir.
GÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM:
AÇKARNINA 1 BARDAK SU
kahvaltı: orta boyiki dilim ekmeğe ( lorlu, maydanozlu,pul biberl)i tost
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara: 2 kaşık sütlaç
ara: 1 mandalina ,yarım elma
öğlen: 1 kaşık makarna,bir kase yoğurt çorbası
ara: yaseminli yeşilçay
akşam: biraz musakka -biraz makarna, yoğurt çorbası,kırmızı lahana salatası
ara: 2 kaşık sütlaç(oğluma yedirirken birden ağzımda buldum:)))) )
ara: salep (güzel bir duş sonrası erkenden içtim yatasaya kadar yakayım diye)
şimdi yaseminli rezeneli yeşil çay yapacağım
1.5lt su
aktivite:
pilates dvd2 1.15dk
ip atlama 300 kez
kol arasında çember sıkma 100 kez
bacak arasında çember sıkma 100 kez
pilates topunda mekik 100 kez
GÜNÜM GÜZELGEÇTİ ALLAH BEREKET VERSİN
teşekkürler duygu ablam
ay ağzıma da bir şarkı takıldı gitmek bilmedi
sevdim kaçkere bilem yeBen gözü görmeyene resim gösteremem
Değerimi bilmeze değer öğretemem
O önce e haddini öğrensin
Biten sevgiye imrenip özenemem
Boş sözü duyup düstur edinemem
Neden kendine ah etsin
Bildim, lakin söyleyemem
Gördüm, ama izah edemem
Dünya, senle baş edemem
Beeeeen
Zaman, öylede geçiyor
Hayat, böylede bitiyor
Bitsin, umudum cennetten
Sevdim, kaç kere bilemem
Yaşadım, yok inkar edemem
Bıktım, senle baş edemem
Beeeeen
Yaa cozutmuştum ama bugün dengeledim bile. Olur öyle arada, ben fazla sıkıya gelemiyorum zaten malum:)) Bu benim yaşam biçimim olacak, o yüzden ara ara olsun zaten böyle şeyler:))
Duygucum, teşekkür ederim canım:)) Oyy tekrar 70 olmamak için kaçamak falan yapamazdım valla:) Şimdi biraz uzaklaştığıma göre arada bir olur değil miZaten Pomo diyor ya 99 olunca kaçamak yapacağım diye ama yapamayacak çünkü tekrar 100 rakamını görmek istemeyecek, aha da söylüyorum en erken 97 bilemedin 98'li rakamda kaçamak yapacak:))
Tadını çıkar, ben bu ara bolca telefonda konuşuyorum ailemle. Oralarda yürüyüş yaparsın, yakınlarda parklar da var, çamlığa doğru da yürüyebilirsin. Aman hareketi ihmal etme, inan bana kaçamak yapmaktan çok daha önemli hareket.
aslında nesli78 arkadaşım harika bir diyet bu ama lifli meyvelerden ve bir avucu geçmeyecek kadar badem,fındıktan oluşan iki ara öğün yapsn bence daha yararlı olurmuş. bu listeni bende denemek istiyroum ayrıcaeline sağlık...
Neslicim bu ana kadar kullanmaman hata oturdugun yerden bacak arasinda SIK cemberi
Alinti telefondan zor oluyor gununu begendim ara ogun yogunlukdan dolayi yok sanirim aktivitede 10bini tamamlar sahane olcak aman masallah
Canım, özel bir liste falan yok, bence de dengeli bir menü oldu:) Ben normalde kuru meyve ve badem falan yerim, bugün yemedim, dün fazla yemiştim zaten, bugün dengelemiş oldum. İnan bana dün akşam üç gün yetecek kadar yemiştim hepsinden:))
Önce adımlarımı atayım diye düşündüm, böylece ısınmış ta olurum diye. Aslında adım atmaya başlayayım ben bir yandan,nerde hareket orda bereket:))
gerçi çok uzak sayılmaz sadece okuldayken muhasebe derslerinden hep kalırdımm meğersemm ekmeğini yiyecekmişim ....
aslında yapmak istediğim meslekler:
başta : ebelik, cenaze yıkayıcılığı,dini sohbet hocalığı,oyunculuk,...
dansı çok severim gerçekten çok severim ama kahretsin beceremem tipime yakışmaz lisedeyken foklör ekibinden kovuldum o derece... bu yaz horon tepmeyi öğrendimm...akdeniz eğe teke yöresi süper oynarım cemilem ,gabardıç,ankara havalarıı...latin dansları:tango,salsa ooooo
harika duygu 8 yıl maşallahAllah tüm bekar isteyenlere hayırlı nasipler nasip etsin benide unutmasın
canım ben kocaelideyim .bugün hava çok güzeldi hatta güneşliydi
sen neredeydin yazmış mıydın hatırlayamadım
yaa işte bahçesi olanlar kıymetini bilmiyo bahçesi olmayanlar balkona neler neler dikiyo ne güzel hevesi varmış annenin ellerine sağlık
diyet programıyok en azından benim yok birşeylere bağlıkalmayı sevmiyorum anahtar kelime belliyağ,tuz,şeker, herşeyin aşırısından vazgeçip aktiviteyle dengeledinmi oluyor zaten ben yemeklerim kendim yapıyorum az zeytin yağı kullanıyorum genelde besinlerin doğal yağından yararlanırım yarım yağlı ürünler tercih ederim,ara öğünyaparım,tatlıyla aram zaten yok,kuruyemiş ,meyva herşeyi ölçülü yerim çok spor yaparım,böylece herhafta kg vermem değişiyorgeçen hafta 600 gr verdim bazen 1 kg değişiyor işte 85 kg dan 67,4 düştümArkadaşlar siz yaptığını diyet programlarında haftada ortalama kaç kilo kadar vermeyi planlıyorsunuz? yoksa herkesin azminden ne çıkarsa mı?
duygummm ercemmm te$ekkür ederimmmmm
evett yaaa 5 kilo aldim 2-3 ayda
sebebi ise dedigim gibi i$e ba$ladim ve i$ masa ba$i ve ben oturmaya hiç ali$kin degilim bilirsiniz hareketliyimdir, hatta i$e ba$ladigim hafta heryerim agiriyordu oturmaktan, en sevmedigim $eydi masa ba$i çali$mak sanki bu kadar okuduktan sonra ayakta çali$ma ihtimalim varmi$ gibi..neyse i$te yedigim yaradi ak$am eve geç geldigim için hiç spor falanda yapamadim, resmen $i$timm
dolabimi yeniledim ve tam olan kiyafetler aldim onlarda dar olacak diye korkuyorum $imdi, zaten yazin giydiklerim $imdi dar oluyor!! offf yaa 65 ten 70 e nasill yaptim kendime bunuuuuu
Hadi tabana kuvvet o zaman
Benimde toto,karin acayip yaniyor maf oldum maf
diyet programıyok en azından benim yok birşeylere bağlıkalmayı sevmiyorum anahtar kelime belliyağ,tuz,şeker, herşeyin aşırısından vazgeçip aktiviteyle dengeledinmi oluyor zaten ben yemeklerim kendim yapıyorum az zeytin yağı kullanıyorum genelde besinlerin doğal yağından yararlanırım yarım yağlı ürünler tercih ederim,ara öğünyaparım,tatlıyla aram zaten yok,kuruyemiş ,meyva herşeyi ölçülü yerim çok spor yaparım,böylece herhafta kg vermem değişiyorgeçen hafta 600 gr verdim bazen 1 kg değişiyor işte 85 kg dan 67,4 düştüm
üzülmee verirsin yola devam leyyamm üzülmekyok sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?