2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

GÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM:

AÇKARNINA 1 BARDAK SU

kahvaltı: orta boyiki dilim ekmeğe ( lorlu, maydanozlu,pul biberl)i tost
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara: 2 kaşık sütlaç
ara: 1 mandalina ,yarım elma

öğlen: 1 kaşık makarna,bir kase yoğurt çorbası
ara: yaseminli yeşilçay

akşam: biraz musakka -biraz makarna, yoğurt çorbası,kırmızı lahana salatası
ara: 2 kaşık sütlaç(oğluma yedirirken birden ağzımda buldum:)))) )
ara: salep (güzel bir duş sonrası erkenden içtim yatasaya kadar yakayım diye)
şimdi yaseminli rezeneli yeşil çay yapacağım

1.5lt su

aktivite:
pilates dvd2 1.15dk
ip atlama 300 kez
kol arasında çember sıkma 100 kez
bacak arasında çember sıkma 100 kez
pilates topunda mekik 100 kez

GÜNÜM GÜZELGEÇTİ ALLAH BEREKET VERSİN

Son düzenleme:
aynen ya menulerını azalttı dıyorduk hele spor konusunda ıdol olmustu. nıye boyle cozuttu bu hatun :)))))))

Yaa cozutmuştum ama bugün dengeledim bile. Olur öyle arada, ben fazla sıkıya gelemiyorum zaten malum:)) Bu benim yaşam biçimim olacak, o yüzden ara ara olsun zaten böyle şeyler:))

dengeler o olsun okadar kız 6lı rakamlara ilk geldiğinde bile kaçamak yapmadıarada olur toparlar

tatlımsen napıyonnn tam salatayapmayagidiyordum gördüm seni gel de git şimdi

Duygucum, teşekkür ederim canım:)) Oyy tekrar 70 olmamak için kaçamak falan yapamazdım valla:) Şimdi biraz uzaklaştığıma göre arada bir olur değil mi Zaten Pomo diyor ya 99 olunca kaçamak yapacağım diye ama yapamayacak çünkü tekrar 100 rakamını görmek istemeyecek, aha da söylüyorum en erken 97 bilemedin 98'li rakamda kaçamak yapacak:))

Bu pazar dan itibaren her cumartesi yada pazar dolu gececek. Annemler kiremitci de oturuyor askeriyenin altinda yenisehire yakin yani. Forumun oralarda guzeldir.

Tadını çıkar, ben bu ara bolca telefonda konuşuyorum ailemle. Oralarda yürüyüş yaparsın, yakınlarda parklar da var, çamlığa doğru da yürüyebilirsin. Aman hareketi ihmal etme, inan bana kaçamak yapmaktan çok daha önemli hareket.

Canım, süpersin süper süper Ben de foruma değil ama mavişehirdeki alışveriş merkezine gittim, tabi toplantıda otur otur adımsayar kendi kendine saymıyor, alışveriş merkezindeki yürümemle 5700 adım oldu, ya Leslie yaparım ya kalkıp Leslie'nin hareketlerini TV izlerken yaparım ama mutlaka 10000 adım yapacağım bugün. Bir de ben de çemberle olan hareketleri yapmayı düşünüyorum. Bugün daha dengeli yedim, yazacağım birazdan.

kim söylüyor bunuuu

katılıyorum 99 olunca yapmıcakkk ama 2 li rakamlara geçince mutlaka bi ödül versin arada olmalı ben zaten herc.tesi full pazargünüde sabahları kaçamağımı yapıyorum çünkü eşim evde bu benim yaşam biçimim olcak normal düzenegeçtiğimdede
hem nesli telafi etmişsin gününü toparlada bakayım eee tatlı rekabet var aramızdanede olsaa

Kızlar ben de günümü toparlamak istiyorum,

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek arasına
- 1 tk salça
- 1 tk lor
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 bardak ayran

Akşam:
- 1 büyük kase sebze çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 tabak kabak kavurma (az yağda, bol biber ve domatesle)
- 1 kase yoğurt

Şimdi de şekersiz, limonlu çayımı içiyorum. Başka bir şey yemeği düşünmüyorum. Adım sayım 5700 onu 10000 yapacağım, bir de çemberle kol ve bacak hareketlerini yapacağım.

Bu arada AVM'de DeFacto'da pantolon denedim, iki farklı model, ikisi de 38 beden ve üzerime rahat rahat oldu:)) Çok keyiflendim çoookkk. Satın almadım ama durum çok hoşuma gitti:))

Bu arada Pomocum geçmiş olsun, hem yoğun bir gün olmuş, hem kafanı çarpmışsın. Dikkat et kendine.

aslında nesli78 arkadaşım harika bir diyet bu ama lifli meyvelerden ve bir avucu geçmeyecek kadar badem,fındıktan oluşan iki ara öğün yapsn bence daha yararlı olurmuş. bu listeni bende denemek istiyroum ayrıca eline sağlık...

Ercecim bugün toprakla uğraşmışsın, çok iyi gelmiş belli:)) Kalori de harcamışsın böylece, inşallah diktiğin ağaçların meyvelerini toplarsın canım. Bebek konusundaki yorumlarını yanlış anlamam canım, rahat ol, arada duyduğum şeyler aslında:) Bu çok farklı bir iş, hep diyorum ya Allah isteyenlere versin diye. Ne benim, ne eşimin öyle bir isteği yok, bizim biyolojik saatler bozuk galiba:)) Tabi erkekler daha rahat bu konuda, yani ben istesem o da ister biliyorum ama inan bana içimde istek yok. Yaş oldu 35, hala istek gelmedi, bekliyorum bakalım gelirse düşünürüm ama istek gelmeden

Neslicim bu ana kadar kullanmaman hata oturdugun yerden bacak arasinda SIK cemberi

Alinti telefondan zor oluyor gununu begendim ara ogun yogunlukdan dolayi yok sanirim aktivitede 10bini tamamlar sahane olcak aman masallah

Canım, özel bir liste falan yok, bence de dengeli bir menü oldu:) Ben normalde kuru meyve ve badem falan yerim, bugün yemedim, dün fazla yemiştim zaten, bugün dengelemiş oldum. İnan bana dün akşam üç gün yetecek kadar yemiştim hepsinden:))

Neslicim bu ana kadar kullanmaman hata oturdugun yerden bacak arasinda SIK cemberi

Alinti telefondan zor oluyor gununu begendim ara ogun yogunlukdan dolayi yok sanirim aktivitede 10bini tamamlar sahane olcak aman masallah

Önce adımlarımı atayım diye düşündüm, böylece ısınmış ta olurum diye. Aslında adım atmaya başlayayım ben bir yandan,nerde hareket orda bereket:))

kesinlikle dengeli bir menü o yüzden senden kopya çekmek istedim ya ayrıca dün yediğim için bugün yemedim demen çok hoşuma gitti. zayıfamada irade çok önemli ve bilinçli biri olduğun belli. senin gibi azimli olsa keşke tüm hanımlar :)

dans deyince üzerime alındım bir an yaklaşık 10 aydır latin danslarını yapıyorum ben de, inan bana o zamana kadar düğünlerde bile kalkıp oynamışlıgım yoktu, sevgilimden ayrılınca can sıkıntısından gideyim kursa dedim iyiki de gitmişim. muhteşem eğlenceli bişey, kesinlikle tavsiye ederim

harika duygu 8 yıl maşallah Allah tüm bekar isteyenlere hayırlı nasipler nasip etsin benide unutmasın

beni de unutmasın beni deeee

ben de sakaryadayım yakınmışızz

geçmişi okumak 1 saatimi aldı resmen, şimdi kardeşim jenga oynamak istiyor, onun ifadesini alayım geliyorum

sonunda bilg.geçtimohh be küçücük ekranda yazmak sinir bozucuuu

çeşmi kızzz banada öğret latin dansı

kız biz senikardeşime almadıkmı tamambitmiştir

duygummm ercemmm te$ekkür ederimmmmm

evett yaaa 5 kilo aldim 2-3 ayda
sebebi ise dedigim gibi i$e ba$ladim ve i$ masa ba$i ve ben oturmaya hiç ali$kin degilim bilirsiniz hareketliyimdir, hatta i$e ba$ladigim hafta heryerim agiriyordu oturmaktan, en sevmedigim $eydi masa ba$i çali$mak sanki bu kadar okuduktan sonra ayakta çali$ma ihtimalim varmi$ gibi..neyse i$te yedigim yaradi ak$am eve geç geldigim için hiç spor falanda yapamadim, resmen $i$timm

dolabimi yeniledim ve tam olan kiyafetler aldim onlarda dar olacak diye korkuyorum $imdi, zaten yazin giydiklerim $imdi dar oluyor!! offf yaa 65 ten 70 e nasill yaptim kendime bunuuuuu

Arkadaşlar siz yaptığını diyet programlarında haftada ortalama kaç kilo kadar vermeyi planlıyorsunuz? yoksa herkesin azminden ne çıkarsa mı?
diyet programıyok en azından benim yok birşeylere bağlıkalmayı sevmiyorum anahtar kelime belliyağ,tuz,şeker, herşeyin aşırısından vazgeçip aktiviteyle dengeledinmi oluyor zaten ben yemeklerim kendim yapıyorum az zeytin yağı kullanıyorum genelde besinlerin doğal yağından yararlanırım yarım yağlı ürünler tercih ederim,ara öğünyaparım,tatlıyla aram zaten yok,kuruyemiş ,meyva herşeyi ölçülü yerim çok spor yaparım,böylece herhafta kg vermem değişiyorgeçen hafta 600 gr verdim bazen 1 kg değişiyor işte 85 kg dan 67,4 düştüm

üzülmee verirsin yola devam leyyamm üzülmekyok sen yaparsın

Hadi tabana kuvvet o zaman
Benimde toto,karin acayip yaniyor maf oldum maf

Kalktım yaptım valla, tamı tamına 10279 adım atmış bulunmaktayım:)) Leslie yapa yapa hareketleri ezbere yapıyorum artık, yarı koşu yarı adım atma hareketleri ile tamamladım 10000 adımı. Arada ip atlama hareketi yaptım, zıplama yaptım, tabi fena terledim, duşumu da aldım geldim. Kolla çemberi sıktım 100 kez, ağrı sızı olmadı bende ama sonra çıkabilir. Şimdi de bacaklarımla yapacağım.

Duygucum yazdıklarına aynen katılıyorum. Biz sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo veriyoruz. Kendi adıma konuşayım, ben yavaş yavaş veriyorum, haftada 1 kg verdiğimi bir kere gördüm galiba, onun haricinde 400 - 600 gram civarı verebiliyorum. Ben de Eylül ayından beri 7 kg verdim. Ben fazla kısmıyorum, arada tatlı da yiyorum, dengelemeyi öğrendikten sonra sorun yok diye düşünüyorum. Fast food'dan uzak duruyoruz, sağlıksız ve katkılı şeyler tüketmiyoruz.