2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ohh masallah arkadasima ben pilates sonrasi yaptigim icin agri oluyor bende cok sikiyorum birde

Bende senin eklediklerine katiliyorum arkadasimmm

Ben bu forumda yeniyim ve okuduklarımdan anladım ki buradaki bayanlar çok bilinçli ve kararlı. Bu izlenimi şurdan edindim; ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum ve bize gelen zengin bayanlar paralarıyla zayıflayacaklarını sanıyor. elimizde sihirli değnek var sanki sizi teşvik eden şey bu süreci birbirinzle paylaşmanız ve tecrübelerinizden yararlanmanız oluyor bence. Özellikle Nesli78 ve dyfer76 hanım başı çekiyor bu konuda sanırım gerçekten tebrik ediyorum sizi yaa helal olsun çabanıza

vee bugünki menüm
sabah ve öğle birarada oldu geç yedim

yarım dilim çavdar ekmeği
bir parça keçi peyniri
3 mantar kurabiye
bir ev yapımı top kek
bir kaşık irmik helvası
şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe

sade soda

5 i birarada çay

akşam
bir kase yoğurt çorbası
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir dilim çavdar ekmek
marul salatası

şekersiz çay

şimödi yine kahve içiyorum
bugün su 2 litreyi geçti bahçede de su içtim hesaplayamadım epey oldu
aktivitem bahçede 2 saat ekip dikmek

lesli 3 mil yapıcam

adımsayarım oleyyyyyy
ama ben bunu nasıl kullanacağım yardımmmm:26::26::26:

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bir şeyi yok, tak beline adım attıkça sayacak zaten. R tuşuna basarsan sıfırlar, M tuşu adım sayını göstersin, bir kere basarsan km, bir daha basarsan yaktığın kaloriyi gösterir.

adımsayarım geldi oleyyyyyy

adımsayarı sağından veya solundan beline takman en doğrusu. Adımsayarın yan dönmüş pozisyonda veya karşıya doğru bakar pozisyonda duruyor olmasının eksik saymasına neden olabileceğini unutma. Mümkünse adımsayarını sürekli aynı yere tak.

ahhh konya hayallerim şehri .eskişehirde kızımın hayalinin şehri üniversiteyi orada okumak istiyo
eskişehir nasıl bi yer anlatırmısın biraz

Tskler.peki sen sen anlat biraz?

Biz o diyet bu diyet yapmiyoruz dedigim gibi neyi yapip neyi yapmicaz biliyoruz ha abarttigizda oluyor bir sekilde dengeliyoruz

teşekkürler kızlar
yani belime derken kemere mi takmak gerekiyo .benim adımsayar biraz dandik galiba yada ben çözemedim çünki elimde hareket edince sayıyo ama belimde adım atınca saymadı

adımsayarım geldi oleyyyyyy

Gule gule kullan cnm nesli ve yeni gelen arkadas anlatmis adim sayar durunc ekranda birsey olmaz hareket edince calisir kemerin kalin olmasin tik tik ses geldikce adim sayiyor demek

Tskler.peki sen sen anlat biraz?

Biz o diyet bu diyet yapmiyoruz dedigim gibi neyi yapip neyi yapmicaz biliyoruz ha abarttigizda oluyor bir sekilde dengeliyoruz

Zaten tv de izlediğiniz hiçbir diyeti asla yapmayın derim onların hepsi para tuzağıdır. Her insanın diyeti farklıdır. Aynı kilo,boy ve beden kitle endeksinede sahip olsa her insanın metabolizmasıda farklıdır, fiziksel hatlarıda farklıdır psikolojik etmenleride farklıdır, dayanıklılık ve devamlılığıda farklıdır. bunların hepsi kişilerin kilo vermedeki ana özellikleridir. Herkes kendi vücudunu, kilo alım verim dönemlerini ve vücuduna neyin yarayıp yaramadıığını çok iyi bilir. O yüzden öncelikle bir diyetisyene başvurmak gerekir ama beden kitle endeksiniz 25 in altındaysa kendi yapısına uygun bi diyet programıda uygulayabilir. burda önemli olan ideal sınır olan 23-24 barajında bulunmaktır. ama biz bayanların tek sorunu bu sınırı kormak değil hatlarımızında buna paralel olmasını isteriz. İşte burdada devreye egzersiz ve spor giriyor. egzersiz konusundada sakın spor salonları gelmesin aklınıza evde de yapabirlisiniz. isteyen herkese egzersiz konusunda yardımcı olurum.

aman Allah beterinden korusun çook geçmiş olsun canım dikkat et kendine
vayyyy menüye bak

duyfer arkadaşımında sölediği gibi adim sayar durunca ekranda birsey olmaz hareket edince calisir. kemer veya belindeki kıyafetine sabitlemeye çalış. zaten onların kayışı vardır. ince bir kemere olur genelde

Guzel bilgiler icin tsk.ler aramizda olursan seviniriz ben pilates yapiyorum gobek ve cevresi sorunum var simit deedigimiz yer,nogru nefes teknigiyle mekik cekiyorum ha bide 300kez ip atliyorum boyle metabolizma ve gobek sorunu icin bilgin varsa paylasirsan sevinirim

menü ve aktivite çok başarılı olmuş tebrikler
yaa bu defactoya sinir oluyorum yada kendime bilemedim ama o pantolona sığacam bende az kaldı az

bu arada foruma yeni yeni alışıyorum yanlış yerden yazmıyorumdur umarım tabiki paylaşırım tüm bilgilerimi. ben spor akademisinden sonra kadın ve spor üzerine 3 yıl eğitim aldım ve hala araştırmalarım devam ediyor. burda sizin paylaştıklarınız benim çalışmalarımada büyük katkısı olacak. Herşeyden önce pilates bir kilo verme egzersizi değildir. daha çok sıkılaşma ve karın kasları için çok iyidir. göbek sorunu olan birisi pilatesten önce farklı çalışmalar yapmalı. mekik iyi bi deneme ama hareketi doğru yapmak omurgan için çok önemli. ama doğru nefes tekniği ile dediğine göre sen anlıyrosun bu işten. İp atlamak harika bir yöntem, ortalama 1 dakikda 20 kcal kadar enerji harcarsın ip atlamada. buna göre hesap yapabilrsi ve 300 kez atlamakta hiç azımsanacak bi sayı değil bana boy,kilo, bel çevren (umarım 85 cm den fazla değildir) yaş ve doğum yapıp yapmadığın bilgilerin sölersen durumun hakında bişeyler söyleyebilirm.

Valla hediye gibi geldin hosgeldin
Oncelikle adim duygu 84 dogumluyum 1.68boyum 67.400kg bel cevremi olcmek suan pek saglikli olmaz sanirim sabah olcsem ha sezaryanla 1kere dogum yaptim 2010da

Metabolizmayi hizlandiran seyler nedir

Metabolizmayı özel hareketler ve bazı besinleri arttırabilrisin.
en az 30 dakika süresince kalp atışlarını yüksek hızda tutmak metabolizmanı hızlandıracak ve vücudunun daha hızlı yağ yakmasına yardımcı olacak. kalp atış hızını maksimum kalp atış hızının (yaşınızı 220′den çıkararak bu değeri bulabilirsiniz) yüzde 65 ile yüzde 85 arasında tutulması önerilir. Bu yağ yakma aralığını bulmak için, bu sayıyı önce 0,65 ve ardından da, 0,85 ile çarpmalısın. Daha sonra o aralıkta kalman gerekir ama bu sistem için profesyonel destek şart. B vitaminleri metabolizmayı hızlandırır mesela,Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak gibi....