- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.921
Kalktım yaptım valla, tamı tamına 10279 adım atmış bulunmaktayım:)) Leslie yapa yapa hareketleri ezbere yapıyorum artık, yarı koşu yarı adım atma hareketleri ile tamamladım 10000 adımı. Arada ip atlama hareketi yaptım, zıplama yaptım, tabi fena terledim, duşumu da aldım geldim. Kolla çemberi sıktım 100 kez, ağrı sızı olmadı bende ama sonra çıkabilir. Şimdi de bacaklarımla yapacağım.
Duygucum yazdıklarına aynen katılıyorum. Biz sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo veriyoruz. Kendi adıma konuşayım, ben yavaş yavaş veriyorum, haftada 1 kg verdiğimi bir kere gördüm galiba, onun haricinde 400 - 600 gram civarı verebiliyorum. Ben de Eylül ayından beri 7 kg verdim. Ben fazla kısmıyorum, arada tatlı da yiyorum, dengelemeyi öğrendikten sonra sorun yok diye düşünüyorum. Fast food'dan uzak duruyoruz, sağlıksız ve katkılı şeyler tüketmiyoruz.
adımsayarım oleyyyyyy
ama ben bunu nasıl kullanacağım yardımmmm:26::26::26:
adımsayarım geldi oleyyyyyy
öyle valla canım annem çok fena valla evi hiç söylemiyorum her yer çiçek orkide menekşe adını bilmediğim büyük büyük çiçeklerle dolu
canım ben konyalıyım ama 7 yıdır eskişehirdeyiz
Ben bu forumda yeniyim ve okuduklarımdan anladım ki buradaki bayanlar çok bilinçli ve kararlı. Bu izlenimi şurdan edindim; ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum ve bize gelen zengin bayanlar paralarıyla zayıflayacaklarını sanıyor. elimizde sihirli değnek var sankisizi teşvik eden şey bu süreci birbirinzle paylaşmanız ve tecrübelerinizden yararlanmanız oluyor bence. Özellikle Nesli78 ve dyfer76 hanım başı çekiyor bu konuda sanırım gerçekten tebrik ediyorum sizi yaa helal olsun çabanıza
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bir şeyi yok, tak beline adım attıkça sayacak zaten. R tuşuna basarsan sıfırlar, M tuşu adım sayını göstersin, bir kere basarsan km, bir daha basarsan yaktığın kaloriyi gösterir.
adımsayarı sağından veya solundan beline takman en doğrusu. Adımsayarın yan dönmüş pozisyonda veya karşıya doğru bakar pozisyonda duruyor olmasının eksik saymasına neden olabileceğini unutma. Mümkünse adımsayarını sürekli aynı yere tak.
adımsayarım geldi oleyyyyyy
Tskler.peki sen sen anlat biraz?
Biz o diyet bu diyet yapmiyoruz dedigim gibi neyi yapip neyi yapmicaz biliyoruz ha abarttigizda oluyor bir sekilde dengeliyoruz
aman Allah beterinden korusun çook geçmiş olsun canım dikkat et kendine5-6 farklı kısı, fıyat calısması, falan oldu. kafam sıstı valla. ama hakıkten de sıstı cunku kafamı vurdum ellerımı yıkarken egıldım bırara . kaldırınca sofbene carptım. kafamın tepesı derler ya tam orayı nasıl sert vurdum. bır saattır agrıyor valla
vayyyy menüye bakGÜNÜMÜ TOPARLAYA BİLİRİM:
AÇKARNINA 1 BARDAK SU
kahvaltı: orta boyiki dilim ekmeğe ( lorlu, maydanozlu,pul biberl)i tost
ara: şekersizbiraz süt ile nescafe
ara: 2 kaşık sütlaç
ara: 1 mandalina ,yarım elma
öğlen: 1 kaşık makarna,bir kase yoğurt çorbası
ara: yaseminli yeşilçay
akşam: biraz musakka -biraz makarna, yoğurt çorbası,kırmızı lahana salatası
ara: 2 kaşık sütlaç(oğluma yedirirken birden ağzımda buldum:)))) )
ara: salep (güzel bir duş sonrası erkenden içtim yatasaya kadar yakayım diye)
şimdi yaseminli rezeneli yeşil çay yapacağım
1.5lt su
aktivite:
pilates dvd2 1.15dk
ip atlama 300 kez
kol arasında çember sıkma 100 kez
bacak arasında çember sıkma 100 kez
pilates topunda mekik 100 kez
GÜNÜM GÜZELGEÇTİ ALLAH BEREKET VERSİN
Zaten tv de izlediğiniz hiçbir diyeti asla yapmayın derim onların hepsi para tuzağıdır. Her insanın diyeti farklıdır. Aynı kilo,boy ve beden kitle endeksinede sahip olsa her insanın metabolizmasıda farklıdır, fiziksel hatlarıda farklıdır psikolojik etmenleride farklıdır, dayanıklılık ve devamlılığıda farklıdır. bunların hepsi kişilerin kilo vermedeki ana özellikleridir. Herkes kendi vücudunu, kilo alım verim dönemlerini ve vücuduna neyin yarayıp yaramadıığını çok iyi bilir. O yüzden öncelikle bir diyetisyene başvurmak gerekir ama beden kitle endeksiniz 25 in altındaysa kendi yapısına uygun bi diyet programıda uygulayabilir. burda önemli olan ideal sınır olan 23-24 barajında bulunmaktır. ama biz bayanların tek sorunu bu sınırı kormak değil hatlarımızında buna paralel olmasını isteriz. İşte burdada devreye egzersiz ve spor giriyor. egzersiz konusundada sakın spor salonları gelmesin aklınıza evde de yapabirlisiniz. isteyen herkese egzersiz konusunda yardımcı olurum.
Kızlar ben de günümü toparlamak istiyorum,
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmek arasına
- 1 tk salça
- 1 tk lor
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 bardak ayran
Akşam:
- 1 büyük kase sebze çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 tabak kabak kavurma (az yağda, bol biber ve domatesle)
- 1 kase yoğurt
Şimdi de şekersiz, limonlu çayımı içiyorum. Başka bir şey yemeği düşünmüyorum. Adım sayım 5700 onu 10000 yapacağım, bir de çemberle kol ve bacak hareketlerini yapacağım.
Bu arada AVM'de DeFacto'da pantolon denedim, iki farklı model, ikisi de 38 beden ve üzerime rahat rahat oldu:)) Çok keyiflendim çoookkk. Satın almadım ama durum çok hoşuma gitti:))
Guzel bilgiler icin tsk.ler aramizda olursan seviniriz ben pilates yapiyorum gobek ve cevresi sorunum var simit deedigimiz yer,nogru nefes teknigiyle mekik cekiyorum ha bide 300kez ip atliyorum boyle metabolizma ve gobek sorunu icin bilgin varsa paylasirsan sevinirim
bu arada foruma yeni yeni alışıyorum yanlış yerden yazmıyorumdur umarımtabiki paylaşırım tüm bilgilerimi. ben spor akademisinden sonra kadın ve spor üzerine 3 yıl eğitim aldım ve hala araştırmalarım devam ediyor. burda sizin paylaştıklarınız benim çalışmalarımada büyük katkısı olacak. Herşeyden önce pilates bir kilo verme egzersizi değildir. daha çok sıkılaşma ve karın kasları için çok iyidir. göbek sorunu olan birisi pilatesten önce farklı çalışmalar yapmalı. mekik iyi bi deneme ama hareketi doğru yapmak omurgan için çok önemli. ama doğru nefes tekniği ile dediğine göre sen anlıyrosun bu işten. İp atlamak harika bir yöntem, ortalama 1 dakikda 20 kcal kadar enerji harcarsın ip atlamada. buna göre hesap yapabilrsi ve 300 kez atlamakta hiç azımsanacak bi sayı değil bana boy,kilo, bel çevren (umarım 85 cm den fazla değildir) yaş ve doğum yapıp yapmadığın bilgilerin sölersen durumun hakında bişeyler söyleyebilirm.
Metabolizmayi hizlandiran seyler nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?