- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.941
Valla hediye gibi geldin hosgeldin
Oncelikle adim duygu 84 dogumluyum 1.68boyum 67.400kg bel cevremi olcmek suan pek saglikli olmaz sanirim sabah olcsem ha sezaryanla 1kere dogum yaptim 2010da
sonunda bilg.geçtimohh be küçücük ekranda yazmak sinir bozucuuu
çeşmi kızzz banada öğret latin dansı
kız biz senikardeşime almadıkmı tamambitmiştir
Metabolizmayı özel hareketler ve bazı besinleri arttırabilrisin.
en az 30 dakika süresince kalp atışlarını yüksek hızda tutmak metabolizmanı hızlandıracak ve vücudunun daha hızlı yağ yakmasına yardımcı olacak. kalp atış hızını maksimum kalp atış hızının (yaşınızı 220′den çıkararak bu değeri bulabilirsiniz) yüzde 65 ile yüzde 85 arasında tutulması önerilir. Bu yağ yakma aralığını bulmak için, bu sayıyı önce 0,65 ve ardından da, 0,85 ile çarpmalısın. Daha sonra o aralıkta kalman gerekir ama bu sistem için profesyonel destek şart. B vitaminleri metabolizmayı hızlandırır mesela,Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak gibi....
yok estafurullah bende bu kadar çaba gösterenleri görünce çok seviniyorum. Memnun oldum duygu bende emel. bi kere senin beden kitle endeksin 23 yani en ideal durumdasınbu şu demek senin kilo sorunun yok kilo dağılım sorunun var. bel ölçünü bilseydik daha uygun olurdu ama tahminim senin popo ve göğüs kısmın beline nazaran çok daha küçük ve ince. sezeryan olması dezavantaj tabi ama bu ölçülerini öğrendikten sonra bi kaç hesaplama ile yapabileceklerin konusunda konuşuruz yarın canım olur mu? her zaman elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım yeterki kendimizle barışık olalım ve asla aynalara küsmeyelim
yok estafurullah bende bu kadar çaba gösterenleri görünce çok seviniyorum. Memnun oldum duygu bende emel. bi kere senin beden kitle endeksin 23 yani en ideal durumdasınbu şu demek senin kilo sorunun yok kilo dağılım sorunun var. bel ölçünü bilseydik daha uygun olurdu ama tahminim senin popo ve göğüs kısmın beline nazaran çok daha küçük ve ince. sezeryan olması dezavantaj tabi ama bu ölçülerini öğrendikten sonra bi kaç hesaplama ile yapabileceklerin konusunda konuşuruz yarın canım olur mu? her zaman elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım yeterki kendimizle barışık olalım ve asla aynalara küsmeyelim
Ha bide cok afadersin soru yagmuruna soktum ama cok yararli bilgiler veriyorsun tM olarak olculerimizi hangi noktAdan almaliyiz mesela el gogsun kac cm asasi vs.. Kusura bakma cok zzacma bi soru olduysa
Iyiki de geldibence bizim topiğin tek eksiği bir uzmandı o da geldi, hoş geldiiinnnn
evet gelin hanim latin dansida ogrendik sayende hop attircam kalcayiayy canım görümcemmmmtabi ki senin kardeşine aldıkk, ben tez vakitte kavuşalım die dua ettiydim zatennn
öğreteyim canım latın danslarını, aslında teknik olarak çok kolay, sağa doğru 3 adım atıyorsun sonra kalçayı yukarı doğru attırıyosun, sonra sola doğru 3 adım atıyosun bi kalça daha hoppp temel adımlar oldu bileee
off yaa son 2 hafta teslimler yüzünden gidemedimm, şimdi de 1.5 ay tatil var çok fena özleyecegim yaaa.. gösteri videolarımı izleyip de hasret gidereyim barii
Yok canım nie kusura bakayım tabiki saçma bi soru değil gayette mantıklı bi soruydubelini hem en ince noktadan ölç hemde göbeğinin en şiş noktasından ölç. ama bunu regl iken ve gaz sorunun varken yapma çünkü doğru verilere ulaşamıyız. istersen sen birde göğüs ve basen ölçünü alda uyumuna bakalım çünkü senin beden kitle endeksin 23 biz merkezde hanımları bu değere getirebilmek için uğraşıyoruz haberin olsun eminim senin 4-5 aylık bi zamanda halledilebilincek bi durumun var. inşallah istediğin fizğie ulaşırsın
Iyiki de geldi
evet gelin hanim latin dansida ogrendik sayende hop attircam kalcayi
Guzellik yerinde birazda kv verdinmi bitti masallah sana bu arada kardesim fit ve uzun
Valla hiç kilolu durmuyorsun, fıstık gibi görünüyorsun maşallah
Evet regliyim ona rahmen gogsum 86 basen tam popo ustunden olcdum 97
bence bizim topiğin tek eksiği bir uzmandı o da geldi, hoş geldiiinnnn
Kız 86 çok ince be yaw, ben en zayıf halimde bile 90 altına inmemiştim. Senin omuz ölçün kaç merak ettim. Yani bir omuz başından diğerine.
Uzman arkadaşımız Emel'e ben de hoşgeldin diyorum, iyi ki geldin. Yorumlarınla şimdiden renk kattın, sayende eksiklerimizi, hatalarımızı daha kolay görme şansımız olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?