2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ha bide cok afadersin soru yagmuruna soktum ama cok yararli bilgiler veriyorsun tM olarak olculerimizi hangi noktAdan almaliyiz mesela el gogsun kac cm asasi vs.. Kusura bakma cok zzacma bi soru olduysa

Valla hediye gibi geldin hosgeldin
Oncelikle adim duygu 84 dogumluyum 1.68boyum 67.400kg bel cevremi olcmek suan pek saglikli olmaz sanirim sabah olcsem ha sezaryanla 1kere dogum yaptim 2010da

yok estafurullah bende bu kadar çaba gösterenleri görünce çok seviniyorum. Memnun oldum duygu bende emel. bi kere senin beden kitle endeksin 23 yani en ideal durumdasın bu şu demek senin kilo sorunun yok kilo dağılım sorunun var. bel ölçünü bilseydik daha uygun olurdu ama tahminim senin popo ve göğüs kısmın beline nazaran çok daha küçük ve ince. sezeryan olması dezavantaj tabi ama bu ölçülerini öğrendikten sonra bi kaç hesaplama ile yapabileceklerin konusunda konuşuruz yarın canım olur mu? her zaman elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım yeterki kendimizle barışık olalım ve asla aynalara küsmeyelim

sonunda bilg.geçtimohh be küçücük ekranda yazmak sinir bozucuuu

çeşmi kızzz banada öğret latin dansı

kız biz senikardeşime almadıkmı tamambitmiştir

ayy canım görümcemmmm tabi ki senin kardeşine aldıkk, ben tez vakitte kavuşalım die dua ettiydim zatennn

öğreteyim canım latın danslarını, aslında teknik olarak çok kolay, sağa doğru 3 adım atıyorsun sonra kalçayı yukarı doğru attırıyosun, sonra sola doğru 3 adım atıyosun bi kalça daha hoppp temel adımlar oldu bileee

off yaa son 2 hafta teslimler yüzünden gidemedimm, şimdi de 1.5 ay tatil var çok fena özleyecegim yaaa.. gösteri videolarımı izleyip de hasret gidereyim barii

Heyy ALLAH razi olsun ssnden suan telefondan bakip yaziyorum yarin bilg,acinca tane tane okuyup not alcam insallah

bence bizim topiğin tek eksiği bir uzmandı o da geldi, hoş geldiiinnnn

Yok yok gercekden hwdiye gibi geldin evet gogsum ve popom goze batmiyor gobek cevrem fazla suan regliyim ama yarin yazarim mutlaka emel bu arada asiri memnun oldum

Ha bide cok afadersin soru yagmuruna soktum ama cok yararli bilgiler veriyorsun tM olarak olculerimizi hangi noktAdan almaliyiz mesela el gogsun kac cm asasi vs.. Kusura bakma cok zzacma bi soru olduysa

Yok canım nie kusura bakayım tabiki saçma bi soru değil gayette mantıklı bi soruydu belini hem en ince noktadan ölç hemde göbeğinin en şiş noktasından ölç. ama bunu regl iken ve gaz sorunun varken yapma çünkü doğru verilere ulaşamıyız. istersen sen birde göğüs ve basen ölçünü alda uyumuna bakalım çünkü senin beden kitle endeksin 23 biz merkezde hanımları bu değere getirebilmek için uğraşıyoruz haberin olsun eminim senin 4-5 aylık bi zamanda halledilebilincek bi durumun var. inşallah istediğin fizğie ulaşırsın

menumu de yazayım şimdi unutmadann gerçi oruçluydum bugun o yuzden gündüzüm yokk..

gece sahuru 3 gibi yaptım :

1 kepçe tavuk suyuna şehriyeli çorba

2 yk kereviz yemegi

2 silim tam bugday unu ekmegi arasına beyaz peynirli salçalı tost

iftarda da akşam 5 gibiydi :

1 kepçe tavuk suyuna şehriyeli çorba

4 yk karnabahar yemegi

yarım patlıcan büyüklüğünde patlıcan turşusu

1 lt su

yemekten sonra sütlü neskafe içtim, 1 avuç da çekirdek yedim. yeşil çayımı da içtim. yemekten sonra içtigim su 1.5 lt olmak üzere. yarın da oruç tutacagımdan dolayı sahura kadar otururum yine, 3 lt ye tamamlarım kesin

ama bugun resmen tembellk yaptım bütün gün yattım, yarın böyle olmayacak sözzz istesem de olmaz gerçi annemin manevi torun sabah 8 de gelecekmiş bize, benm mesai de o saatte başlayacak demektir, artk paşayla tekerleniriz, parka gideriz markete gideriz, bugunun acısını çıkartır o benden

ben en iyisi kalkıp 1 yeşil çay daha yapayım kendime

bence bizim topiğin tek eksiği bir uzmandı o da geldi, hoş geldiiinnnn
Iyiki de geldi
evet gelin hanim latin dansida ogrendik sayende hop attircam kalcayi
Eki Görüntüle 615545

işte bu da en son halimin resmii, çok kilolu durmuyorum dimiiii

Guzellik yerinde birazda kv verdinmi bitti masallah sana bu arada kardesim fit ve uzun

Uzman arkadaşımız Emel'e ben de hoşgeldin diyorum, iyi ki geldin. Yorumlarınla şimdiden renk kattın, sayende eksiklerimizi, hatalarımızı daha kolay görme şansımız olacak.

Evet regliyim ona rahmen gogsum 86 basen tam popo ustunden olcdum 97

Iyiki de geldi

evet gelin hanim latin dansida ogrendik sayende hop attircam kalcayi

Guzellik yerinde birazda kv verdinmi bitti masallah sana bu arada kardesim fit ve uzun

latin dansları çok eğlencelidir, hatta ben bi video bulayım da koyayım bi izleyin nasıl güzel yapıyorlar yaa

sana benziyorsa kardeşin zaten tamamdır yani, hem de uzunmuş da oyyy..eee ne zaman istemeye geliyosunuz beniii

Valla hiç kilolu durmuyorsun, fıstık gibi görünüyorsun maşallah

çok saol canıımmmm şu tatilde 4 kilo daha verdim mi hazirana kadar idare eder beni, bir daha zaten evimde olacagım rahatça veririm, para kazanmaya başladıgım zamanda zaten ilk iş bi pilates seti alacam kendime, yazın nasipse o işlerle uğraşacam

Uzman arkadaşımız Emel'e ben de hoşgeldin diyorum, iyi ki geldin. Yorumlarınla şimdiden renk kattın, sayende eksiklerimizi, hatalarımızı daha kolay görme şansımız olacak.

Hoşbulduk nesli çok teşekkür ederim. ben 5 yıldır bu işin içindeyim yeni sayılırım ama bende kilo konusunda sizin kadar bilinçli kişiler görmedim. umarım siznle bişeyler paylaşırken bende öğrenmiş ve tecrübe etmiş olacağım.