- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #5.961
hoşbulduk canımama ben duygunun çok topik olduğunu sanmıyorum aksine gayet ideal gibi ama yarın öğreneceğiz bakalım durumunu
hoşbulduk canımama ben duygunun çok topik olduğunu sanmıyorum aksine gayet ideal gibi ama yarın öğreneceğiz bakalım durumunu
Gece gece yaptigimiz ise bak daha oncede dedim benim gogsum kucuk omuzz cevrwm dogru olcduysem 96
Gece gece yaptigimiz ise bak daha oncede dedim benim gogsum kucuk omuzz cevrwm dogru olcduysem 96
göğüs 86 çıktıysa tahminimdende büyükmüş ama asıl sürprizi popo yaptı. 97 çok ama duygucum. yani bende popomdan şikayeçtçiyim ama benimki bile o kadar yok. neslinin omuz ölçünü merak etmesi çok doğru zaten bende soracaktım bunu duyunca. göğsünün küçüklüğünden şikayeçi değilsen sadece hizasal çalışmalar yapmamız yeterli olabilir. sen yarın bilgisyaara gediğinde birde mezuro bulundur yanında detaylı bi ölçüm yapalım ve sonuçlara göre sana uygun bir egzersz programı çıkarırız. hatta belin kalınlığı ile popo sorunu birlikteyse bazı yağ karışımlar öneririm sana onları kullanırsın.
göğüs 86 çıktıysa tahminimdende büyükmüş ama asıl sürprizi popo yaptı. 97 çok ama duygucum. yani bende popomdan şikayeçtçiyim ama benimki bile o kadar yok. neslinin omuz ölçünü merak etmesi çok doğru zaten bende soracaktım bunu duyunca. göğsünün küçüklüğünden şikayeçi değilsen sadece hizasal çalışmalar yapmamız yeterli olabilir. sen yarın bilgisyaara gediğinde birde mezuro bulundur yanında detaylı bi ölçüm yapalım ve sonuçlara göre sana uygun bir egzersz programı çıkarırız. hatta belin kalınlığı ile popo sorunu birlikteyse bazı yağ karışımlar öneririm sana onları kullanırsın.
Ben de istiyorum ben dee:)) Benimle de ilgilen
yani kıyafetin beni yanıltmıyrosa bence sakın kiloluyum die yakınmabence gayet iyisin maşallah diyelimde nazar kilosu değmesin
Emel vaktini almak istemiyorum ama idwal olcu nedir yani boyuma gore kac kg olmam lazim olculerim nasil olmali
Emel vaktini almak istemiyorum ama idwal olcu nedir yani boyuma gore kac kg olmam lazim olculerim nasil olmali
Ben de istiyorum ben dee:)) Benimle de ilgilen
Cok tTlisin topik ben degilim bulundugumuz ortama diyoruz emel
Bu soruyu ben de destekliyorum, Duyguyla aynı boydayız çünkü. Gerçi ben nedense onun benden uzun olabileceğini düşünüyorum, ölçülerine bakınca yani.
öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın çünkü çok karmaşık geldi bana burası alışması zaman alacak gibi
tabiki nesli seninlede paylaşırım. yeterki siz bu kilo verme azminizden vazgeçmeyin. o zaman ben şöyle bir liste vereyim hem duyguya ve hem sana.
boy, kilo, göğüs(mem ucununu hemen altından), bel (en ince ve göbeğin en şiş yerinden), basen(en dolgun noktadan), bacak uzunluğu (topuktan kasığa kadar), bacak kalınlığı ( bacağın en kalın olduğu yerden), iki kol açık uzunluk
bunları teniniz üzerinden ölçün yarın ben size hesaplamaları yaparım ona göre uygun egzersiz programını çıkarırız size. bu arada benim yarın öğlen 2 ye kadar antrenmanlarım var. 2 den sonra burda olurum sanırm. umarım sizi bulabilrimher ihtimale karşı mail adresimi yazayım "emelgymcentrum@hotmail.com" ben buralarda kaybolursam bu mailden bulursunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?