2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Gece gece yaptigimiz ise bak daha oncede dedim benim gogsum kucuk omuzz cevrwm dogru olcduysem 96

Eeee uzmanı bulunca:)) Sen komple omuz çevreni mi ölçtün? Ben tek yönlü ölçmüştüm, dur aynı şekilde ölçeyim hemen 103 cm. Oyyy benim üst epey geniş biliyorum da rakamsal olarak ta belli oldu:)

Nesli suan lambalar kapali oglan yanimda uyuyor tv isigi var yarin ac karnina gun isiginda ayna karsisinda olcecegim tam emin olmak icin icime sinmedi suan

Gece gece yaptigimiz ise bak daha oncede dedim benim gogsum kucuk omuzz cevrwm dogru olcduysem 96

göğüs 86 çıktıysa tahminimdende büyükmüş ama asıl sürprizi popo yaptı. 97 çok ama duygucum. yani bende popomdan şikayeçtçiyim ama benimki bile o kadar yok. neslinin omuz ölçünü merak etmesi çok doğru zaten bende soracaktım bunu duyunca. göğsünün küçüklüğünden şikayeçi değilsen sadece hizasal çalışmalar yapmamız yeterli olabilir. sen yarın bilgisyaara gediğinde birde mezuro bulundur yanında detaylı bi ölçüm yapalım ve sonuçlara göre sana uygun bir egzersz programı çıkarırız. hatta belin kalınlığı ile popo sorunu birlikteyse bazı yağ karışımlar öneririm sana onları kullanırsın.

Ben de istiyorum ben dee:)) Benimle de ilgilen

Harikasin demek popomda sorunlu himmm oda ericek o zaman cok sagol ben simdi savah ac karnina olceyim omuz,bel,gogus,kalca not alayim yarin kacda burda olursun

Emel sen 86 cm'e büyük diyorsan ben hiç söylemeyeyim :18: Ben de 75 kg ile başladım kilo verme sürecine, 72.5 kg'da iken ölçü aldım, bazı haftalar ölçümü de alıyorum, epey incelme oldu. Ben göğüs, göğüs altı, bel, göbek, basen, bacak ve kol ölçülerimi alıyorum. Benim özellikle göğüsaltında çok incelme oldu.

Emel vaktini almak istemiyorum ama idwal olcu nedir yani boyuma gore kac kg olmam lazim olculerim nasil olmali

yani kıyafetin beni yanıltmıyrosa bence sakın kiloluyum die yakınma bence gayet iyisin maşallah diyelimde nazar kilosu değmesin

valla kızlar daha çok resmlerimi de görüdler canım eski sayfalarda, genel olarak pek kilomu göstermedigimi söylüyolar zaten.. benim avantajım bende göbek yok, her yer aynı oranda kilolu sırtım yaglı benim onu sevmiyorum ama, ne yapabilirim ki acaba onun içinn :44::44:

Kizlar bugünki berbat menümü yazayim

Sabah : 1avuç misir gevregi, bir lokma helva iki tane diyet yogurt

ara : $ekersiz greyfurtlu frambuaz çayi

ögle : ûç tane ceviz
bir buçuk dilim tambugday ekmegi
iki tane diyet yogurt
biir tane K bar (100Kal)

ara : bir çikolata, iki yemek ka$igi müsli, yarim dilim kek 100 120 80 120 120 109 254 150 100 200 200 150

ak$am : iki ka$ik pilav
yarim tabak köfteli patates yemegi
bir tatli ka$igi bal
bir lokma çikolatza

40 dk yürüyü$ ve iki litre su

slm verdiğine pişmanolcak kız soru bonbartmanına soktum valla:)))) geç oldu çıkmak istersen çık emel bu arada nerdensin yaşkaç evlimisin biraz tanısak seni

Ben de istiyorum ben dee:)) Benimle de ilgilen

öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın çünkü çok karmaşık geldi bana burası alışması zaman alacak gibi
tabiki nesli seninlede paylaşırım. yeterki siz bu kilo verme azminizden vazgeçmeyin. o zaman ben şöyle bir liste vereyim hem duyguya ve hem sana.

boy, kilo, göğüs(mem ucununu hemen altından), bel (en ince ve göbeğin en şiş yerinden), basen(en dolgun noktadan), bacak uzunluğu (topuktan kasığa kadar), bacak kalınlığı ( bacağın en kalın olduğu yerden), iki kol açık uzunluk

bunları teniniz üzerinden ölçün yarın ben size hesaplamaları yaparım ona göre uygun egzersiz programını çıkarırız size. bu arada benim yarın öğlen 2 ye kadar antrenmanlarım var. 2 den sonra burda olurum sanırm. umarım sizi bulabilrim her ihtimale karşı mail adresimi yazayım "emelgymcentrum@hotmail.com" ben buralarda kaybolursam bu mailden bulursunuz beni

Bu soruyu ben de destekliyorum, Duyguyla aynı boydayız çünkü. Gerçi ben nedense onun benden uzun olabileceğini düşünüyorum, ölçülerine bakınca yani.

hayatım kemik yapısıda etgendir tabi emel dahaiyi bilir mesela bana herşey yakışır programı var ilk etapda yarışmacının boyu yaşıkg yazıyor vebedeni bakıyorum benle aynıboya kg da kaadın 40 beden hatta 68 kg bugünmüydüdünmüydübilmiyorum40-42 beden yazdı

Çoookk teşekkürler, yarın ben de aç karnına alayım bu ölçüleri. Yalnız iki kol açık uzunluk demişsin, bunu ölçmek biraz zor olabilir ama sanırım başarırız:)