- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.061
bunlar az bile onu anlatmaya bunları okudukça nekadar günah işleriyorum diyorummm
gittim ama bizim bölge doktoru izinli başka bölümdekikadını tanımıyorum o yüzden ölçdüremedim offff nesli bacak boyun kaç çıktı senin
nesli yine abartıyorsun çeşit çok olduğu için fazla gözüküyor 1 tabağa topla bakalım ancadolar salata zaten sınırsız bile olur ekmekbile yok ahh nesli ahhh kendine haksıuzlıketmeyi bırak
Öğle yemeğimi de yazayım, inanın feci ısrar oldu, herkes birbirini gaz getirdi, o yüzden hem karışık, hem çok yemiş oldum. Tesellim öğlen yemiş olmam, dengeleme şansım var böylece.
- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası
oyyyyy unutmadan yazayım dedim ama unutsam daha iyiydi:)
bende boyumu 1.67 ölçdümmCanım, tam yazarken biri geldi, şimdi devam ediyorum kaldığım yerden.
Sağol canım benim, o zaman tek cıss irmik helvası,o kadar kusur kadı kızında da olur. Bacak boyu benim yerden kasığa kadar 74 cm. Kendi boyumu ölçtüğümde de 167 cm ölçtüm, ben de çekmiş olabilirim yani:))
Ben çıkıyorum şimdilik, erteleyip durduğum bir banka işini halletmem lazım, sonra da foruma geçeceğim, orada epey yürümeyi planlıyorum. Emel yok ortalarda, akşama gelir inşallah:) Yoksa e-mail atacağım ben gerçi.
patron geldı kızlar benım cıkmam lazım. aslında konusmaya cok ıhtıyacım vardı benım modum dustu yıne. burcum dengesız ben degesız. ıkı gun enerjım vardı moralım dusuktu yıne cunku bu olay gercekten canımı cok sıkıyor ama daha ıyıydım bugun dusugum mesela. haftasonu teyzemlere ılceye gıderım belkı. degısıklık olur ıyı gelır belkı.
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr ablalarımmmm
öncelikle tüm mesajlar sindire sindire okudum Emel hanım bilgilerine ,yardımına hayran oldum uzman olman, yardımların ,söylediklerin harika seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki geldinbenim de sorularım olacak :26:
duygu ablam şarkıyı söyleyeni sormuşsun Selim Gülgören -cennet şarkısı seslendiriyo nedendir bilmem içten içten söylüyorum
nesli inan artık 38 bedensin ben oranın pantolonlarında 42 giyebiliyorum
erce ablam :menünde hem kurabiye,hem kek hemde irmik helvası olması kötü olmuş keşke kahvaltı yapsaydn hem saglıklı hem kalorisi az olur du
erce ablam Eakişehir i anlatayım sana tabi Eskişehir çok güzelleşti yeşilllik alanı olsun yapılan park alanları olsun bir harika zaten esişehir çok küçük 1 çarşısı var doktorlar ,hamamyolu olarak en yaygın bilinenleri alışveriş merkezleri açılıyo espark,neo,özdilek hepsi güzel ve ulaşım çok kolay
2 ünv var birbirine çok yakın olmasada da sadece 1 otobüs yada tranvay uzaklıgında ,genel olarak öğrenci şehri olarak bilinir .çok rahatır problem ,kavga olmaz öğrenci çok oldugundan gece hayatı ,geç saatlere kadar oturma eglence yerlerinde bu biraz sinir bbozucu lüfen yanlış anlaşılmak istemiyorum çok örnek gördüm aileden uzak kız ünv 1 sınıf iken giyimi düzgün 2 sınıfa geçmeden cozutmuş mini etek makyaj falan aileler bi haber dikkat etmek gerek ben en yakın 7 yıllık arkadaşımı bu yüzden kaymettim kaybettim derken yaşıyo ama brbirimiz için yokuz diyebilirim öyle işte eskişehir güzel şehir ablam
cesmi canım emin misin 78 olduguna yawww 68 falan sandım valla resimde gayet fitsin
dansı izledim harika hareketler çok güzel kalori yakar baya
fac.den eşimi gördünmü bilmemm gayet modern birisidr ama 5 vakitnamazında kuran okur sohbete gider hatta anlatır yalansöylemez dürüsttür,çok iyi birisir ben onunlayken çok değiştimm olumlu açıdann ama tam istediğim kıvamda değilim açıkçasıı
ama dün çok iyi yapmışsın
ben agda hıc yaptırmadım bıkını bolgesıne. koltuk altı da bır kac kez. sımdı sureklı agda mı yaptırsam dıyorum ya da lazere mı gecsem ; kafamda var bu konuda planlar.
A grubu kımse yokmus benden baska sanırım.
günaydın ablalarımmmmmmmmm
ne kadar güzel bir ortam sıcak kanlı anlayışlı bağlı çok hoşuma gitti çok iyiki katılmışım sizi tanımışım
serap la tanışmak konuşmak fırsat olmadı ama ayrıldığna çok üzüldüm keske pboblemini söyleseydi ayrılmasaydı hayırlısı olsun onun için
pomocum uyardığın için teşekkürler bilmiyordum haticecim çok geçmiş olsun canım :26:
cesmicim seni tanıdığıma çok sevindim O kan grubu ne çok arkadaşımız var mış kan kanı çekermiş enerjiler harika
kontes :canım dua ettim inşallah herkes için haırlısı olur hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim
neslicim:menün ne güzel çok iyiydi keske mısır yada lahmacun birini seçsedin umarım mısır çok yağlı ve tuzlu değildir
karabibercim :bende aslanım tanıdıgıma burda olduğuma çok memnun oldummmm
kontes canım dan bilmek harika ben beceremem ama dansın deli kalori yaktıgı bir gerçek
erce menün tam örnek menü olmuş dengeli ve sağlıklı
kontescim mesai işi harbi zor oluyone sıklıkta kalıyorsunuz menü işi kötü olmuş cidden
neslicim bebek içinki yorumuna sesli gülmememek için çok ugraştım valla Allah iiyiliyinini versin
Selam kizlar yaaa beni araniza almadiniz ne hale geldimmmmbugün tartildim tam 70.2 olmu$um!! yani kurban bayramindan sonra 5 kilo aldim
buraya birkaç kez mesaj yazdim yardima ihtiyacim var diye ama cevap yazan olmadi ben $i$tikce $i$iyorum yine psikolojim bozulacak!!!
cesmicim maşallah çok şeker olmuşsun atkı ve şapkayla,bende 77 kiloyum ama daha tombik duruyorum senin boyun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?