2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım, tam yazarken biri geldi, şimdi devam ediyorum kaldığım yerden.
Sağol canım benim, o zaman tek cıss irmik helvası,o kadar kusur kadı kızında da olur. Bacak boyu benim yerden kasığa kadar 74 cm. Kendi boyumu ölçtüğümde de 167 cm ölçtüm, ben de çekmiş olabilirim yani:))

Ben çıkıyorum şimdilik, erteleyip durduğum bir banka işini halletmem lazım, sonra da foruma geçeceğim, orada epey yürümeyi planlıyorum. Emel yok ortalarda, akşama gelir inşallah:) Yoksa e-mail atacağım ben gerçi.

yediklerin çok gibi ama gr olarak az telefi edersin

kızlar bugün yürürken parçalı bulutlu izmirimden birkare çektim bakın aşık olduğum şehrin bu bulutlu haliyle bile güzelliğine

bende boyumu 1.67 ölçdümm
bacak boyum 75 yani AYNI BOYLARDA OLDUĞUMUZ KESİNLİKLE BELLİ ARTIKK

TAMAM CNM BENDE 30 DK İP ATLICAM KRONOMETRE TUTCAM BU SEFER EMELE BEN MAİT ATTIM 2 DK ÖNCE

İyi aksamlar kizlar
2 gundur acayip yogunum butun evi temizlettim tabi bende ortada kediyi oynadigim icin cok yoruldum haftayada misafirlerim gelecek foruma girmeye ozen gostericem ama giremedigim zaman bana kizmayin bildirimlerimi muhakkak yaparim insallah
Bol kilo vermeler diliyorum herkese

GÜNÜMÜ TOPARLAYIMMM:

KAHVALTI: 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİNDE LİGHTPEYNİRLİ PUL BİBERLİ TOST
ARA :NESCAFE ŞEKERSİZ BİRAZ SÜT İLE
ARA:CEVİZ

ÖĞLEN:HAFTA İÇİ KALAN TAZE FASULYEDEN 2 KAŞIK KALMIŞ ONU YEDİM YARIM DİLİM EKMEKLE,BOL KIRMIZI LAHANA SALATASI
ARA: CEVİZ

AKŞAM: ŞİMDİ AKŞAMI ZAYIF BULCAKSINIZ AMA Bİ SEÇİM YAPMAMLAZIMDI ,YALANCI İŞGEMBE ÇORBASI (TAVUK İLE YAPILAN)

BU ÇORBA KESİNLİKLE TEREYAĞLA GÜZEL OLUYOR YA HİÇ YAPMICAKTIM YADA SADECE ONU YİCEKTİMBENDE SADECE ÇORBA İÇEREK DENGELEDİM YANİ TERAYAĞLA YAPTIM AMA DİĞER YEMEKLERDEN YEMEDİM BÜYÜKÇE Bİ KASE YALANCI İŞGEMBE ÇORBASI İÇİNDE TAVUK PARÇALARI VAR BİR KÜÇÜKDİLİMÇAVDAR EKMEĞİ İLE

ŞİMDİ YASEMİNLİYEŞİL ÇAY İÇİYORUMMM

AKTİVİTE OLARak

1 saat sahilde yürüme
300ip atlama
kismetse 100 kez pilates topunda mekik çekeceğim

su 1.5lt tamamlarımmm

bu arada hafta sonu annemlere gitcem yinemalum ev orda devamlıkontrol etmeyegidiyozz

Son düzenleme:

pomocummm, neden modun düşükmüş ki seninnn :44::44: bu hafta ikizler burcu için mukemmel geçecek diyorlardıi gerçi mükemmeligini görmedim ama kötü de olmasın yaa, güzel şeyler dşün güzel olsun, moral bozm tamam mıı

valla eminim kuzum tartı öyle soyluyor maleseff fit deilim maleseff, zamanla olacam inşalahh yada oldugu kadar artıkkk

bu dansı çok seviyorum ben zaten, dans gecelerinde yada kursta nerdeyse 2 saat aralıksız dans ediyorduk biz mukemmel oluyordu da işte şimdi memlekette öle bi imkan yokk özledim yaawww

kızlar bugun güngüz giremedim bizim komşunun veledi canavar bizimleydi sabah 8 den akşam 5 e kadar bide oruçluydum resmen canıma okunduu ama iyi hareket oldu benim için, bi ara paşa çizgi film izlerken yarım saat uyumuşum onun dışında sürekli onun peşindeydim..

sahuru 3 gibi yaptım yine :

çeyrek ekmekten biraz fazla ekmegin arasına tavuk döner pişirip de koyup yedim yanında da yeşil çay içtim

iftarda akşam 5 giibiydi işte onda da

1 kepçe mercimek çorbası

4 yk karnabahar yemegi

2 yk kuskus pilavı

akşam 8 gibi de küçük kase patlamış mısır yerim diye düşünüyorum, canım istedi de bugun, yagsz patlatırım ben onu yerim biraz

yarın da ananemlere gidecem akşam da orda kalacam, onlarda teyzemle birlikte rejimdeler bana sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. pazar akşam üzeri dönerim sanırım. o zaman yazarım size yediklerimi. pazartesi sabahda yepyeni bildirimle, işimle gücümle bomba gibi başlarım inşalahh bakalımmm

ben gördüm duygucum çok yakışıklı eşin var ve ikizide birbirinize çok yakışıyorsunuz herzaman mutlu olun bir tanem bir ömür boyu sürsün

Son düzenleme:
ben agda hıc yaptırmadım bıkını bolgesıne. koltuk altı da bır kac kez. sımdı sureklı agda mı yaptırsam dıyorum ya da lazere mı gecsem ; kafamda var bu konuda planlar.

Bende buzamana kadar yaptırmamıştım ama 3 aydır başladım ve çok rahatlıkmış hep utanmaktan ve ağrıyacak düşüncesiyle hep erteledim,ama korktuğum gibi değil 10 dakka da tertemizsin ,mutlaka öneririm

bende memnun oldum tanıştığımıza berivancım

oyy kıyamamm bizim bebeğimiz gelmiş önceki yazını görmemiştimm ,bu kilo nekadar hain alması çok basit,vermeye çalışırken aylarca gitmez yapışır kalır alırkende hemen koşa koşa gelir değilmii,eminim almıştır pomocum seni

Günümü toparlayayım da ilave falan olmasın artık:)

Sabah:
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 kk tulum peyniri
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası

Ara:
- 2 fincan şekersiz sütlü kahve (forumda epey yürüdükten sonra ikea kahvesi içtik)

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (En pratik yemek olarak bunu seçtik eşimle)

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem

Kızlar menümü yazdım ama adım sayımı yazmadım, 6400 adım atmışım. Bugün ben de Duygu'nun bahsettiği gibi topla mekik hareketini yapmayı planlıyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar,bugün öğlen çarşıya çıktım kız okula gidince,herkezin annesi gelmiş almış çocuklarını sadece benim kız kalmış sınıfta arkadaşıyla öğretmen aradı,hemen çarşıdan okula gittim aldım kızımı evle okula arası bayağı var ,dedim değişiklik olsun dolmuşa binmeden eve geldim kızımla spor oldu bana

cesmicim maşallah çok şeker olmuşsun atkı ve şapkayla,bende 77 kiloyum ama daha tombik duruyorum senin boyun kaç

çok teşekkür ederim canımm ananemm ördü beremle şapkamıı benm boy 172 canım, ama sen doğum yapmışsın senin normaldir eminim de ben daha doğum yapmadan böleyim yaparsam kim bilir ne olacakmmm