- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.081
herkese iyi akşamlar. umarım herkes aynı heves ve azimle devam ediyordur. Buradaki ortamın sizi ne kadar teşvik ettiğini görebiliyorum. Bu forumu açanlarında bu konuyu oluşturanlarında emeğine sağlık.
Melis hoşgeldinnnnnnn
Öğle yemeğimi de yazayım, inanın feci ısrar oldu, herkes birbirini gaz getirdi, o yüzden hem karışık, hem çok yemiş oldum. Tesellim öğlen yemiş olmam, dengeleme şansım var böylece.
- 3 kaşık kadar hamsili pilav (zaten bunun yüzünden gittik oraya yemeğe:))
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 1 kase salata (çorba kasesi)
- 2 kaşık yoğurt
- 1 tane isveç köfte kadar köfte (çok küçük yani)
- 1 kaşık kızarmış patates (küp doğranmıştı)
- 1 kaşık irmik helvası
oyyyyy unutmadan yazayım dedim ama unutsam daha iyiydi:)
hoşgeldin iyi akşamlarrr
herkese iyi akşamlar. umarım herkes aynı heves ve azimle devam ediyordur. Buradaki ortamın sizi ne kadar teşvik ettiğini görebiliyorum. Bu forumu açanlarında bu konuyu oluşturanlarında emeğine sağlık.
nasılsın canım. günün nasıl geçti. orucunda yorgunluğu vardır tabi.evlimisin sen?çocuk falan varmı?
Emel hoşgeldin, nasılsın? Ben ölçülerimi aldım ama mail atmadım sana, buradan yazabilirim uygunsa senin için. Desteğini ve yorumlarını bekliyorum:) Duygu sana mail atmıştı, gördün mü bilmiyorum.
hoşgeldin emel nasılsınnn
gece uykusuz kaldım ben bide oruç olunca sürünüyorum resmen ortalıkta :44: ama onun dışında iyiyim şükür..
ben evli deilim canım, yaş 27 ama hala üniversetede okuyorum, son sınıfım artk nasipse haziranda bitiyor. 3 sene ara verdm okula ben, nişanlandım ayrıldım o arada falan.. sonra nişanlımdan ayrılınca geri döndm okula 2011 eylülde, inşalah son 1 dönemim kaldı gün sayıyorum artk
senin nasıl geçti günün ? uğraştırdılar mı seni yine kokoşlarr
Boy: 168 cm (gerçi 167 ölçtüm bugün ama)
Kilo: 68 kg
İki kol açık uzunluk: 160 cm (birkaç kere ölçtüm, nasıl becerdiysem 158 ile 161 arası çıktı)
Omuz: 97 cm
Göğüs: 95 cm
Göğüs altı: 81 cm
Bel: 74 cm (73 cm idi ama bugün 1 cm kalın çıktı)
Göbek: 84 cm (82 cm idi)
Basen: 99 cm
Bacak: 58 cm
Kol: 28 cm
Bacak boyu: 74 cm
İşte ölçülerim bu şekilde, yorumlarsan ve ne tarz spor yapmam konusunda fikir verirsen çookk sevinirim.
hoşbulduk neslicim. bende şimdi çıktım duştan bi yandan saçımı tarayıp bi yandanda buraya alışmaya çalışıp yorumlarınızı okuyroumayrıca sorun değil buraya yaz ben burdanda yorum yaparım. evet duygu mail atmış, epey bi inceledim ve aslında bi kaç bölgesel sorunu hariç harika bir fiziği var. ben ona msn den ne yapması gerektiğini ayrıntılı anlatacağım. hatta ona uygun bi program hazırlayacağım. uygularsa eminim çok katkısnı görür. sana görede bişeyler hazırlamak isterim. yeterki siz hedefinizden vazgeçmeyin. sonuç ne olursa olsun aynayla ve kendinizle barışık olun. Önce sağlığınız sonrada özgüveninizin yerinde olması herşeyden daha önemli
kadınlr kulupünde egzersiz bölümlerine bakıyordum amagirdim şimdi afiyet olsunn bak sen işinehoşbulduk canım. msn de yoktun. bende duşa girdim çıktım. kardeşim geldi şimdide ona hemen bişeyler hazırlayayım yazık maçtan geçmiş gözümün içine bakıyorkıyamam ben ona birazdan dönerim.
hoşbulduk neslicim. bende şimdi çıktım duştan bi yandan saçımı tarayıp bi yandanda buraya alışmaya çalışıp yorumlarınızı okuyroumayrıca sorun değil buraya yaz ben burdanda yorum yaparım. evet duygu mail atmış, epey bi inceledim ve aslında bi kaç bölgesel sorunu hariç harika bir fiziği var. ben ona msn den ne yapması gerektiğini ayrıntılı anlatacağım. hatta ona uygun bi program hazırlayacağım. uygularsa eminim çok katkısnı görür. sana görede bişeyler hazırlamak isterim. yeterki siz hedefinizden vazgeçmeyin. sonuç ne olursa olsun aynayla ve kendinizle barışık olun. Önce sağlığınız sonrada özgüveninizin yerinde olması herşeyden daha önemli
Allah kabul etsin öncelikle. ya buradaki herkesin yaşı birbirine çok yakın bu çok iyi. üniversiteye tekrar devam etmene sevindim. en doğrusunu yapmışsın. umarım hayırlısıyla biter artık. benim günüm eğlenceliydi ama yorucuydu tabiki. bugünki kokoşlar hep sevdiğim ablalarımdı o yüzden güzel geçtikardeşim geldi ona bişeyler hazırlayıp terar katılacağım size
Çok haklısın canım, kendini sevmek çok önemli. Aslında biz hepimiz öncelikle kendimizi seviyoruz, o yüzden de kendimiz için iyi birşeyler yapıyoruz. Sağlıklı olmaya, güzel bir vücuda sahip olmaya ve spor alışkanlığı kazanmaya çalışıyoruz. Senin de katkılarınla çok daha doğru hareket etmiş olacağız. Biz Eylül ayından beri birlikte kilo vermeye çalışıyoruz. Ben diyet deyince bile iştahı açılan, baskıya hiç gelemeyen biriyim. Yani yeme deyince yiyesim geliyor. Çocukluğumdan beri hareketli biriyim. 28 yaşına kadar tartıda en fazla 60 kg görmüştüm ve biraz dikkat edip tekrar 56-58 kg arasına düşmüştüm. Sonra kolumu kırdım, gece proje ve tez hazırlama sırasında sağlıksız beslenerek kilolarımın önemli bir bölümünün temelini attım:) Sonrası da yavaş yavaş geldi, bir ara antidepresan kullandım ama depresyon falan yok artık çok şükür:) Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum. Evliyim, çalışıyorum, genelde masa başı işim ama kendime hareket yaratıyorum işyerinde. Evde Leslie fast 4 mil ve 5 mil yapıyorum haftada 4-5 kez. Bunu yapmadığımda da adım sayımın 10000 olmasına çalışıyorum. Çok düzenli değil ama yoga yapıyorum. 6-7 yıl vejetaryen beslendim, Antepli eşim sayesinde et yemeğe başladım:) B12 vitamin eksikliğim vardı, ayrıca 75 kg iken yaptırdığım kan tahliline göre trigliserit değerim yüksekti. O yüzden yağsız et bolca yemeğe çalışıyorum, B12 vitamin eksikliğim artık kalmamıştır diye düşünüyorum. Yaşam şeklimi bu şekilde özetleyebilirim.
neslicim kardeşme yemek hazırla hazırlamaz hemen ilk senin verilerini inceleyeceğim canım. birzdan dönerim. kardeşime kıyamam yaaahadi abla ölüyom açlıktan die duygu sömürüsü yapıyor
seni yeni tanıyormuş gibi oldum nesli bunları okuyuncaantidepresan kullandıgını bilmiyordum, bende 3 yıl kullandım ama şimd ibıraktım şükür. geçen aralık ayında ardarda vefat haberleri alınca yine başlamayı düşündüm hatta 2 3 gün içtim ama sonra vazgeçtim, ben üstesinden gelecegim bo zorlukların dedim ve Allaha şükür hallettim kendi kendime
Hakkaten kısa bir özet geçtim resmen:)) Benim Denizlideki işyerimde uğradığım baskı ve aynı dönemde eşimin rahatsızlık geçirmesi depresyona girmeme neden olmuştu. Çok şükür hepsi bitti gitti, yaşarken bitmez gibi gelen şeyler o kadar kolay geçiyor ki aslında, hiç takılmamak lazım:)) Uzun bir süre de alerji hapı kullanmıştım, Denizli'nin havası çok fena alerjikler için, şimdi çok şükür ona da ihtiyaç duymuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?