- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.101
her iki hastalıgın içinde geçmiş olsun canım, tekrarlatmasın Allah tekrardan hiç birini
Dur ben son eklediğim fotoğrafı da koyayım fikir olsun Emel'e. Bu arada Duygucum, senin yorumlarını da buradan yapsa Emel biz de öğrensek olmaz mı?
Eki Görüntüle 616592
Kızlar Pomo'dan ses seda yok, girecek miydi akşam hatırlamıyorum da.
gece uykusuz kaldım ben bide oruç olunca sürünüyorum resmen ortalıkta :44: Ama onun dışında iyiyim şükür..
Ben evli deilim canım, yaş 27 ama hala üniversetede okuyorum, son sınıfım artk nasipse haziranda bitiyor. 3 sene ara verdm okula ben, nişanlandım ayrıldım o arada falan.. Sonra nişanlımdan ayrılınca geri döndm okula 2011 eylülde, inşalah son 1 dönemim kaldı gün sayıyorum artk
Senin nasıl geçti günün ? Uğraştırdılar mı seni yine kokoşlarr
allah kabul etsn cnm
teşekkür ederim duygucum. 2 gün oruç adagım vardı dün bugun bitirdim şükür..
oh maşşahh kısmetse bende p.tesi tutmayı düşünüyorum
şimdiden Allah kabul etsin tutacagın orucu
çok teşekkür ederim canımm ananemm ördü beremle şapkamııbenm boy 172 canım, ama sen doğum yapmışsın senin normaldir eminim de ben daha doğum yapmadan böleyim yaparsam kim bilir ne olacakmmm
oooo boyun uzunmuş senin ,benim 1.60 boyum o yüzdende bayağı şişko gözüküyorum,bende 3 çocuk var
şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya
şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya
ee hadi konuşak:)))))
Hepimiz Emel'e konsantre olduk galiba:) Emel önceki sayfada kendimi tanıttım kısaca, hatta geçen hafta çekildiğim fotoğrafımı da koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?