2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

allah kabul etsn cnm

çok teşekkür ederim canımm ananemm ördü beremle şapkamıı benm boy 172 canım, ama sen doğum yapmışsın senin normaldir eminim de ben daha doğum yapmadan böleyim yaparsam kim bilir ne olacakmmm

oooo boyun uzunmuş senin ,benim 1.60 boyum o yüzdende bayağı şişko gözüküyorum,bende 3 çocuk var

şuan moralim çok bozulduu,salona bir girdim benim baskül ortalıkta ve oğlan baskülün ayak yerindeki yerleri kopartmış,baskül yanlış tartıyorr
burnumdam nefes alıyorum desem yeridirr kızmamak için buraya geldimmm,daha yeni aldım 2 ay olmadı ya

Hepimiz Emel'e konsantre olduk galiba:) Emel önceki sayfada kendimi tanıttım kısaca, hatta geçen hafta çekildiğim fotoğrafımı da koydum.

amanın şu afacanlara bak,geçmiş olsun canım,bilmem hatırlarmısın kuzeyd geçen yıl kırmıştı beni tartıyı tartısızkendimi çıplak hissettim fark etmeden benim en sevdiğim şeyolmuş hemen aldım birtane:)))

bilmeden yapmıştır annesi kızma sakınnn

ee hadi konuşak:)))))

bendeki şaşkınlıga bak, bugunu perşembe sanıyodum, benm favori dizim vampir günlükleri cuma sabahı yeni bölüm yayınlıyo yarın yayınlanacak sanıyorum yani meger çoktan yeni bölümü koymuşlarr

hem dizi izleyip hem size laf yetiştiriyoum vallaaa