2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar. umarım herkes aynı heves ve azimle devam ediyordur. Buradaki ortamın sizi ne kadar teşvik ettiğini görebiliyorum. Bu forumu açanlarında bu konuyu oluşturanlarında emeğine sağlık.

Allah bağışlasın canım, 3 tane çocuk varsa olur o kadar, hem emiinim şişko deildir o balık ettir.

balık etmiiikesin öyledir cesmi

iyi yapıyon bende csı sardım bu aralar paso cinayet dizisi izliyorum

Haklısın Duygucum, yazdıklarımı toparladım,

Dur ben son eklediğim fotoğrafı da koyayım fikir olsun Emel'e. Bu arada Duygucum, senin yorumlarını da buradan yapsa Emel biz de öğrensek olmaz mı?
Eki Görüntüle 616592

aynen duygu şuan sanki boşlukta gibi oldum,diğer baskülümde pili bitmişti ama 2 yıl dayandı beni tartmaya ,pil aldık çalışmadı veda etti bana,bunuda yeni aldım ama oğlan halletmiş,
dmemk kuzide yaptı aynısını bu afacanlar demekki aynı oluyorr
birde benim laptobun bütün tuşlarını sökmüştü birtane tuş kalmamış,eşim götürdü tamirciye baştan yenilendi tuş takımı,

iyi yapıyon bende csı sardım bu aralar paso cinayet dizisi izliyorum

valla şu yabancı diziler olmasa naparmışım bilmiyorum, bütün boş vaktim onlarla geçiyor resmen, hem ingilizceme katkısı oluyor hem de kafamı meşgul ediyorlar valla, bayılıyorum onlara

eğer cinayet çözümlenen dizileri seviyorsan bones u tavsiye edebilirim sana, kemikler üzerinden incemelemelerle seneler önceki cinayetleri bile çözüyorlar şok oluyorsun

ana benimsıpada söktü o yüzden böyle yanpiri yanpiri yazıyorumm:))))))

evet yaaa bones u hangi kanalda bakayım onada

öyledir öyleee 3 tane çocogunlaa sen dunyanın en güzelisin ki zatenn, ben birde çocuk yapsam kim bilir nasıl olacam

evet canımm bu 3 yaramazla çok mutluyum iyiki benim çocuklarım diyorum onlarsız hayatın tadı ama yok ,bazen üzüyorlar ama olsun artıkın
sende zayıflarsın kesin canım ondan sonra duygunun kardeşiyle evlendiririz sonrada bize bir yiğen

bugün sahilde yürürken gökhantürkmen dinledimadamınşarkıları tam sahillik ,yada arabayla seyahat etmelik valla aklıma sengeldin nedense

evet yaaa bones u hangi kanalda bakayım onada

tv de hangi kanal veriyor bilmiyorum ki canım, ben hep internetten izliyorum dizileri :44::44: internetiniz sınırsızsa eğer site tavsiyesinde bulunabilirim ancak :44:

ohhhh ağzın bal yesinnn

bugün sahilde yürürken gökhantürkmen dinledimadamınşarkıları tam sahillik ,yada arabayla seyahat etmelik valla aklıma sengeldin nedense

gökhan türkmen sevdigimi daha önce yazmıştım ondandır, hatta o adamın sesine aşığım ben, hangi şarkıyı söylese yakıştırıyor kendine.. youtube daki bütün videolarnı izlemişimdir öyle bir hayranlık benm ki son albümünden sen isen die bi şarkısı var mutlaka onu da dinle bence ooyyy oyyy

kızlar ben gözümün ucuyla bile bakamam korku flimlerine bende çok fena heyecan yapıyor kalbimin atışı bile değişir ,sabaha kadar uyuyamam
sizde iyi cesaret var

öncelikle kusura bakma kardeşimden ötürü biraz geciktim.ardındanda elektrikler gitti ayıp olmammıştır umarım. şimdi baktım değerlerine.beden kitle endeksin seninde duygu gibi çok ama çok iyi. 24,5 çıktı senin duygununda 23,6 çıkmıştı. kadınlar için ideal endeks 23'tür. dolayısıyla çok uzak değilsiniz. az önce resmini gördüm. resme göre konuşmak zor çünkü fiziki durumun anlaşılmıyor. . zaten boy kilo oranınız çok benziyor. Fakat senin göğüslerin ve göbeğin sorun. bel altın daha uyumlu boyuna göre. özellikle bacak kalınlığın kilona göre ince bile. dolayısıyla senin sadece üst kesim ve göbek ağırlıklı çalışman lazım. vücut yüzey alnın 1,77 olmalı. tahmini 15-17 kg yağ birikimin var gibi. seninde ideal kilon duygu gibi 59-61 arası. yani ayda sağlık açısından 6 kilodan fazla vermemen gerektiği için senin işin diğerlerine göre daha kolay ve 2-3 ay içerisnde ideal kilona rahat ulaşbilrsn yeterki doğru sana uygun diyeti uygula sana uygun egzersizleri yap. çünkü 28 yaşında 60 kilo barajındaymışsınız zaten. depresan ilaçları kullanmana çok üzüldüm ama iyileşmenede sevindim. masa başı iş yapman enerji harcamana engel değil zaten kendinde bunun farkında olup bi çaba içerisine girmişsin. Yalnız yoga ve pilates ile göğüsleri ve göbeği inceltmezsin haberin olsun. onlar daha çok psikolojik dinginlik, esneklik ve kaslaarı kuvvetlendirici hareketler barınıdırır felsefelerinde. ben duygu gibi sanada bi program çıkarırım evde uygulayabileceğin şekilde. onun üzerine devam ederiz yorumlara. sen mail adresini yaz ben hazırlayınca mail atarım sana. bu arada ip atlamalarını, doğru mekikleri çekmeyide bırakma. şimdilik aklıma bunlar geldi ama senle ilgili her zaman yeni bişeyler yazabilrim aklıma geldkçe. zaten egzersiz programı üzerinde konuşuruz

hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum doğum nisanda o zamanda kadar kimbilir daha kaç kilo alıcam

herkes yaza incecik girmeye hazırlanırken dobiş dobiş gezecem ben

kızlar ben gözümün ucuyla bile bakamam korku flimlerine bende çok fena heyecan yapıyor kalbimin atışı bile değişir ,sabaha kadar uyuyamam
sizde iyi cesaret var

paranormal activity i ilk izledigimde ( o gilmi amerikada izlerken kalp krizi geçirenler bile varmış ) 3 gün evde çığlık çığlığa gezmiştimm ama bende psikopatlık var korkularımın üzerine gideirm o yuzden 2 defa daha izledm o filmi şşuan hiç etkilemiyor mesela kan korkumda vardı mesela eskiden, o kadar üstüne gittim ki ameliyata girsem etkilenmem gibime geliyo

sizin sayenizde gökhan türkmenide öğrenmiş oldum açtım hemen dinliyorum şuan
saten ben ilk önce youtubeden şarkı açar sonra burayı okurum ,bittikçede her müziğe dalarım
ama bu aralar nedense eski şarkıcılara taktımm,murat göğebakan,alihan,ümit besen açıyorum benim kız başıma gelmiş anneeeeeee bu şarkılar ney çok gıcık şeyler dinliyorsun diyor,hadi ordan sen anlamazsın dedim
bizimki one direction hastası

elinediline sağlık neslicim bol bol göbwek çalışcaz desene ben popo sen göğüs:)))

bitmesini dinle karabiberim benmi favorimm

Teşekkürler canım, ben sana e-mail atarım, böylece oradan da iletişim kurabiliriz. Yalnız ben bir şeyi anlamadım, ben göbek sorunum olmadığını düşünüyordum açıkçası. Yani elbette incelmesi lazım ama bölgesel bir problem olarak görmüyorum. Ölçü olarak kaç olmalı sence? Göğüs konusunda haklısın, vücut yapım gereği üst bedenim geniş benim. Zayıf olduğum zamanlarda takım elbise olmazdı bana, alt 36, üst 38 beden giyiyordum. Yine zayıf olduğum zamanlarda profesyonel yüzücü olup olmadığımı soran çok olurdu. O yüzden benim göğüs ölçümün 90 altına düşmesi zor bence