- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.141
sizin sayenizde gökhan türkmenide öğrenmiş oldum açtım hemen dinliyorum şuan
saten ben ilk önce youtubeden şarkı açar sonra burayı okurum ,bittikçede her müziğe dalarım
ama bu aralar nedense eski şarkıcılara taktımm,murat göğebakan,alihan,ümit besen açıyorum benim kız başıma gelmiş anneeeeeee bu şarkılar ney çok gıcık şeyler dinliyorsun diyor,hadi ordan sen anlamazsın dedim
bizimki one direction hastası
youtube benm de favorimdir, aklıma gelen ilk şarkıyı açarım sonra ordan oraya gzerken alakasız yerlere varırım hepsen biraz dahaa fantazi muzik dinliyormuşsun, ben daha çok pop rock dinliyorum o yuzden gökhan türkmeni pek sevmemiş olabilirsin
Duygu sen popon iyi sanıyordun değilmiş, ben de göbeğim iyi sanıyordum değilmiş:)) Nerelere vuralım başımızı
öylede oldu saten uymadı bana
bende öyle bazen çok saçma olacak şeyere kadar gidebiliyorum youtubede
şarkıdan başlayıp,kamera şakasına ordan makyaj yapan kızlara kadar uzanırrrr
Boy: 168 cm (gerçi 167 ölçtüm bugün ama)
Kilo: 68 kg
İki kol açık uzunluk: 160 cm (birkaç kere ölçtüm, nasıl becerdiysem 158 ile 161 arası çıktı)
Omuz: 97 cm
Göğüs: 95 cm
Göğüs altı: 81 cm
Bel: 74 cm (73 cm idi ama bugün 1 cm kalın çıktı)
Göbek: 84 cm (82 cm idi)
Basen: 99 cm
Bacak: 58 cm
Kol: 28 cm
Bacak boyu: 74 cm
İşte ölçülerim bu şekilde, yorumlarsan ve ne tarz spor yapmam konusunda fikir verirsen çookk sevinirim.
öncelikle kusura bakma kardeşimden ötürü biraz geciktim.ardındanda elektrikler gittiayıp olmammıştır umarım. şimdi baktım değerlerine.beden kitle endeksin seninde duygu gibi çok ama çok iyi. 24,5 çıktı senin duygununda 23,6 çıkmıştı. kadınlar için ideal endeks 23'tür. dolayısıyla çok uzak değilsiniz. az önce resmini gördüm. resme göre konuşmak zor çünkü fiziki durumun anlaşılmıyor. . zaten boy kilo oranınız çok benziyor. Fakat senin göğüslerin ve göbeğin sorun. bel altın daha uyumlu boyuna göre. özellikle bacak kalınlığın kilona göre ince bile. dolayısıyla senin sadece üst kesim ve göbek ağırlıklı çalışman lazım. vücut yüzey alnın 1,77 olmalı. tahmini 15-17 kg yağ birikimin var gibi. seninde ideal kilon duygu gibi 59-61 arası. yani ayda sağlık açısından 6 kilodan fazla vermemen gerektiği için senin işin diğerlerine göre daha kolay ve 2-3 ay içerisnde ideal kilona rahat ulaşbilrsn yeterki doğru sana uygun diyeti uygula sana uygun egzersizleri yap. çünkü 28 yaşında 60 kilo barajındaymışsınız zaten. depresan ilaçları kullanmana çok üzüldüm ama iyileşmenede sevindim. masa başı iş yapman enerji harcamana engel değil zaten kendinde bunun farkında olup bi çaba içerisine girmişsin. Yalnız yoga ve pilates ile göğüsleri ve göbeği inceltmezsin haberin olsun. onlar daha çok psikolojik dinginlik, esneklik ve kaslaarı kuvvetlendirici hareketler barınıdırır felsefelerinde. ben duygu gibi sanada bi program çıkarırım evde uygulayabileceğin şekilde. onun üzerine devam ederiz yorumlara. sen mail adresini yaz ben hazırlayınca mail atarım sana. bu arada ip atlamalarını, doğru mekikleri çekmeyide bırakma. şimdilik aklıma bunlar geldi ama senle ilgili her zaman yeni bişeyler yazabilrim aklıma geldkçe. zaten egzersiz programı üzerinde konuşuruz
hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum doğum nisanda o zamanda kadar kimbilir daha kaç kilo alıcam
herkes yaza incecik girmeye hazırlanırken dobiş dobiş gezecem ben
Teşekkürler canım, ben sana e-mail atarım, böylece oradan da iletişim kurabiliriz. Yalnız ben bir şeyi anlamadım, ben göbek sorunum olmadığını düşünüyordum açıkçası. Yani elbette incelmesi lazım ama bölgesel bir problem olarak görmüyorum. Ölçü olarak kaç olmalı sence? Göğüs konusunda haklısın, vücut yapım gereği üst bedenim geniş benim. Zayıf olduğum zamanlarda takım elbise olmazdı bana, alt 36, üst 38 beden giyiyordum. Yine zayıf olduğum zamanlarda profesyonel yüzücü olup olmadığımı soran çok olurdu. O yüzden benim göğüs ölçümün 90 altına düşmesi zor bence
amahaklıymış bugün hep baktım büyükmüş gerçekdennapcaz eritcez artıkk oturotur büyütmüşüm karpuzu
bu arada tekrar özür diliyroum ben senin bel çevreni 74 cm olarak değil 84 cm olarak görmüşümyeni hesaba göre snein bel kalça oranın 0,75 çıkıyor. yani risk barajı 0,84 oluyor ve onun epey altındasın. bi kere kol genişliği bacak uzunluğuna bakacak olursak aslına atletik bi yapın var gibi, bunu belkide tek bozan göğüslerin biraz büyüklüğü ve yapların her bölgeden orantılı erimesi. duygu ile arandaki fark bu işte. duygunun bölgesel seninki dengeli incelme. yani sen haklısın bu konuda. kafamdaki çalışma programını değiştirdim senin için
Ohh beee rahatladım biraz:)) 84 olan göbek ölçüm. Kıvranıyorum ben de göbek yok bende, kaç cm olması lazım diye:))
ben de rahatladım nesli yaa. kendimi düşünemedim yorumlarda. şimdi yorumlasak mı benimkini de acep
darısı başıma
arkadaşımmm
Ohh beee rahatladım biraz:)) 84 olan göbek ölçüm. Kıvranıyorum ben de göbek yok bende, kaç cm olması lazım diye:))
kızlar ben kaçar artıkın, sabah erken kalktım zaten yarın da babam uyutmaz kesin..
yarın ananemlere gidecegim giremeyebilirim belki foruma, o yuzden pazae günü görüşürüz diyor ve hepinizi öpüyorum
herkese tatlı ruyalar güzel uykularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?