2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

youtube benm de favorimdir, aklıma gelen ilk şarkıyı açarım sonra ordan oraya gzerken alakasız yerlere varırım hep sen biraz dahaa fantazi muzik dinliyormuşsun, ben daha çok pop rock dinliyorum o yuzden gökhan türkmeni pek sevmemiş olabilirsin

Duygu sen popon iyi sanıyordun değilmiş, ben de göbeğim iyi sanıyordum değilmiş:)) Nerelere vuralım başımızı

Emel, e-mail attım sana, sende bulunsun adresim diye, bilgin olsun. Bu arada senin boyun ve kilon kaç öğrenebilir miyiz sakıncası yoksa.

öylede oldu saten uymadı bana
bende öyle bazen çok saçma olacak şeyere kadar gidebiliyorum youtubede
şarkıdan başlayıp,kamera şakasına ordan makyaj yapan kızlara kadar uzanırrrr

hocamız konuşmuş ama bence çıta gibisiniz. benim kol 30-31 hatırladığım

nasıl bir yorumdur yahu. ben yazmayım en iyisi. aboooooovvvv

hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum doğum nisanda o zamanda kadar kimbilir daha kaç kilo alıcam

herkes yaza incecik girmeye hazırlanırken dobiş dobiş gezecem ben

haline şükret, senin yerinde olmak isteyen bir yığın insan var. bu haftalarda oluyor kg sendromu, geçer ama merak etme

Son düzenleme:

bu arada tekrar özür diliyroum ben senin bel çevreni 74 cm olarak değil 84 cm olarak görmüşüm yeni hesaba göre snein bel kalça oranın 0,75 çıkıyor. yani risk barajı 0,84 oluyor ve onun epey altındasın. bi kere kol genişliği bacak uzunluğuna bakacak olursak aslına atletik bi yapın var gibi, bunu belkide tek bozan göğüslerin biraz büyüklüğü ve yapların her bölgeden orantılı erimesi. duygu ile arandaki fark bu işte. duygunun bölgesel seninki dengeli incelme. yani sen haklısın bu konuda. kafamdaki çalışma programını değiştirdim senin için

Ohh beee rahatladım biraz:)) 84 olan göbek ölçüm. Kıvranıyorum ben de göbek yok bende, kaç cm olması lazım diye:))

ben de rahatladım nesli yaa. kendimi düşünemedim yorumlarda. şimdi yorumlasak mı benimkini de acep

ben ööye çok fazla ölçü almadım. aldıklarımı yazayım bari

kg 60
boy 150
göğüs 96
göbek üstü (2 parmak) 86
popo 98
sağ kol 32
sol kol 31
sağ bacak 57,5
sol bacak 56

kızlar ben kaçar artıkın, sabah erken kalktım zaten yarın da babam uyutmaz kesin..

yarın ananemlere gidecegim giremeyebilirim belki foruma, o yuzden pazae günü görüşürüz diyor ve hepinizi öpüyorum

herkese tatlı ruyalar güzel uykularrr

darısı başıma
arkadaşımmm

Aminn canım, kalmasın göbek falan. Ya bende göbek olması sorun değil de bana göre problemsiz olduğu için çok şaşırmıştım. Benim de sırt bölgemde yağlarım var, yüzme iyi gelir aslında onlara, bir de Emelim hareketler önerecek, ooo yaza 35'lik çıtır olarak girerim artık ben

Ohh beee rahatladım biraz:)) 84 olan göbek ölçüm. Kıvranıyorum ben de göbek yok bende, kaç cm olması lazım diye:))

valla ben direk 84 ten hesaplayınca bende üzülmüştüm ama 74 görünce süper dedim yaaa eğer burdaki herkesin sorunu sen ve duygu gibiyseniz emin olun işiniz ççok kolay ve 4-5 ayda çözülebilecek sorunlar. yaza bikini alın kızlar bu iş olur

tatlı rüyalar gelinnn