- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.161
ben ööye çok fazla ölçü almadım. aldıklarımı yazayım bari
kg 60
boy 150
göğüs 96
göbek üstü (2 parmak) 86
popo 98
sağ kol 32
sol kol 31
sağ bacak 57,5
sol bacak 56
Aminn canım, kalmasın göbek falan. Ya bende göbek olması sorun değil de bana göre problemsiz olduğu için çok şaşırmıştım. Benim de sırt bölgemde yağlarım var, yüzme iyi gelir aslında onlara, bir de Emelim hareketler önerecek, ooo yaza 35'lik çıtır olarak girerim artık ben
İyi geceler hanimlar hiziniza yetisilmiyor yaa neler gecmis neler Emel arkadasimiz guzel yorumlar yapmis duygu ve neslinin amacina ulasmasina az kalmis. Darisi bize insallah.
kızlar ben kaçar artıkın, sabah erken kalktım zaten yarın da babam uyutmaz kesin..
yarın ananemlere gidecegim giremeyebilirim belki foruma, o yuzden pazae günü görüşürüz diyor ve hepinizi öpüyorum
herkese tatlı ruyalar güzel uykularrr
kızlarbanamüsadesaat 1 olduuu iyi haftasonlarıı
Valla neslicim senin için bi hazırladığımda bi kaç alet kullanman lazım göğüslerin. aslında spor mağazalarında veya kipa 5M migros gibi yerlerdede bulabieceğin çok pahalı olmayan bi kaç malzeme bunlar. egzersiz programını görünce bileceksin zaten.
Tamam canım, merak ettim, heyecanla bekliyorum. Yalnız dediğim gibi göğüs ölçümün çok inceleceğini sanmıyorum, ne kadar olsa kardır. Bir de tabi ölçüyü düşürürken küçülmesini istemediğim şeyler de var orada, kilo almanın en güzel yanı diye düşünüyorum:))
o bölgeleri bana sölemen lazım amaona göre o bölgeye etken hareket koymamayım benim fiziğimi merak eidyorsan bi kaç resmimi mail atayım ok?
Anlaştık, yarın mail atarım sana. Artık ben de yatayım, uyuklamaya başladım yavaş yavaş, iyi geceler, yarın görüşmek üzere..
ben varım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?