2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben ööye çok fazla ölçü almadım. aldıklarımı yazayım bari

kg 60
boy 150
göğüs 96
göbek üstü (2 parmak) 86
popo 98
sağ kol 32
sol kol 31
sağ bacak 57,5
sol bacak 56

Kız sağı solu ayrı mı ölçtün, hiç aklıma gelmemişti valla:) Göbek üstü dediğin bel ölçün galiba değil mi? Beli en ince kısımdan ölçüyorsun, ben bir de göbeğin üstünden ölçtüm, göbek ölçüsü olarak.

İyi geceler hanimlar hiziniza yetisilmiyor yaa neler gecmis neler Emel arkadasimiz guzel yorumlar yapmis duygu ve neslinin amacina ulasmasina az kalmis. Darisi bize insallah.

evet bende sabırsızlıkla bekliyorum bizimiçin hazırlayacağı aktivte programını

iyi geceler canım senle sohbet edemedik yarın kırarız sohbetn belini

Bugun yediklerimi yazayim hemen dikkat etmeye calisiyorum.

Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi, 1 kk peynir, domates, salatalik, roka, sekersiz cay

Ogle: 1 kucuk kase yogurtlu makarna, sekersiz cay, 1 catal tatli

Aksam: kucuk kase tarhana corbasi, 4 tane el buyuklugunde pide, yogurt, bol salata

Valla neslicim senin için bi hazırladığımda bi kaç alet kullanman lazım göğüslerin. aslında spor mağazalarında veya kipa 5M migros gibi yerlerdede bulabieceğin çok pahalı olmayan bi kaç malzeme bunlar. egzersiz programını görünce bileceksin zaten.

Tamam canım, merak ettim, heyecanla bekliyorum. Yalnız dediğim gibi göğüs ölçümün çok inceleceğini sanmıyorum, ne kadar olsa kardır. Bir de tabi ölçüyü düşürürken küçülmesini istemediğim şeyler de var orada , kilo almanın en güzel yanı diye düşünüyorum:))

Emel, tekrar teşekkür ederim, ilgilendiğin ve emek harcadığın için Bu arada senin boyun ve kilon kaç diye sormuştum ama kaynadı yazılanlar arasında.

o bölgeleri bana sölemen lazım ama ona göre o bölgeye etken hareket koymamayım benim fiziğimi merak eidyorsan bi kaç resmimi mail atayım ok?

o bölgeleri bana sölemen lazım ama ona göre o bölgeye etken hareket koymamayım benim fiziğimi merak eidyorsan bi kaç resmimi mail atayım ok?

Anlaştık, yarın mail atarım sana. Artık ben de yatayım, uyuklamaya başladım yavaş yavaş, iyi geceler, yarın görüşmek üzere..

fiziksel durumun risk boyutu hakkında her zaman isteyene yardımcı olabilirm arkadaşlar. burası gerçekten bu konuda bilgi paylaşımı açısından harika bir ortam. bi katkım olursa ne mutlu bana

kızlar herkese gunaydın

bugun cumartesı. uyudugunuzu bılıyorum

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum. ben bugun yolcuyum. ogleden sonra yola cıkacagım. nişan var sivasta. gıtmeyecektım ama cok ayıp olacak dıye gıtmeye karar verdım hem kar kış buaralar çok yokken yolculuk ıyı olacaktır benım ıcın. kuzenım nısanlanıyor gıdelım bakalım hayırlısı ıle. pazartesı sabah kadar gıremem ben. herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.

yazılanları okuyorum ama yetısemıyorum cevap yazmaya. ısler cok yogun, cok yoruluyorum hele kı aksama kadar sadece 1 saat pc basından ayrılmayan bırı olarak, gece foruma gırıp 2 saat kalmak cok zor oluyor. 7de evde olsam spora bıle ancak vakıt buluyorum. dun baya ıyı yuruyus yaptım eve yuruyerek geldım carsıda ıslerım vardı onları hallettım. yemege gelınce dun ıspanak vardı malum ogle yemegınde ve bılın bakalım ne oldu ben aksam yıne yemek yemedım :)))) yıne ıstahım kapalıydı. domates salatalık marul elma portakal yedım sırf metabolızmam calıssın dıye.

cesmıcıgım modun dusme olayı, tartının uzun zamandır oynamıyor olması. kurban bayramından berı 104-105ler goruyorum bır ılerı bır gerı. detoks gunlerınden ancak 102-103 gordum onu da gerı aldım hep. beslenmem guzel, dıyetısyenın dedıgınden bıle daha az beslenıyorum, sebze,meyve, et herseyım ıdeal, oyle hareketsız de sayılmam okadar. haftada 2-3 kez aktıvıtem oluyor hatta buaralar daha cok oluyor. oyuzden modum dusuk ama aslında en cok da ısler cok yogunlastı ve yogunlasacak. her gun daha cok. ve ben sızler gıbı faal olamıyorum burda. oyuzden buna canım sıkılıyor ısyerınde gıremıyorum eve gıdıyorum 7de. sabah 6 da kalkıyorum dıye cok gec kalmamaya calısıyorum ben yetısemıyorum yanı aksamları bırcok seye. ınan okumak ıstedıgım bırsuru kıtabım var ızlemek ıstedıgım bır suru fılm. ama son zamanlarda onlara bıle zaman bulamıyorum. bunlar bana stres yapıyor. kendıme, spora herseye daha fazla zaman ayırmak ıstıyorum ama ayıramıyorum. helekı 6 gun calısırken. neyse......

emele hosgeldın demıstım uzun bır mesaj yazmıstım ama gormemıs tekrar hosgelmıs dıyorum ben sohbete yetısemıyor kacırıyor olsam da verdıgı bılgıler ıcın tesekkur ederım. duygucugum neslıcıgım sız emel ıle daha sık gorusuyorsunuz benım forumdakı resımlerden gozunuze carpan olursa, elbıselı olan mesela onu da ekleyıp benı bılgılerı emel ıle paylasabılırmısınız

bugun 11den once ısten cıkacagım ve otobuse bınecegım bır daha gıremezsem bugun, hepınızı opuyorum sımdıden.

duygucugum soylemeyı unuttum ben dun ısyerınde unutmusum telefonumu. oyuzden mesajını goremedım mesajlasırdık sızın onlıne oldugunuzu bılıp, cok yorgun olsam da gelırdım .

kızlar dün sabah 2 galeta 1 elma yemiştim
öglen 1 porsiyon nohut pilav
akşam ton balıklı salata
kuruyemiş kuru üzüm
1 saat pilates
30 dakika yürüyüş yürüme bandında