2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim, modun düşmesin hiç, sen elinden geleni yapıyorsun. Yalnız, sabrın tükendi biliyorum ama aynı tempo ve düzende bir müddet devam etmen lazım. Yani sen bir hafta yapıyorsun, sonra birşeyler oluyor ve hareket azalıyor, sonra detoks yaptın, onun arkasından tekrar kilo alıyor gibi olunca tekrar modun düştü. Arada seyahatlerin oluyor, içimizde en sık seyahat edenlerden biri sensin. Ben çok zorlanıyorum seyahatlarde, senin için de hem beslenme, hem spor açısından zor oluyordur mutlaka. Ben hatırlıyorum, sen bir hafta düzenli spor yaptığında o hafta 400 gram civarı vermiştin. Yani spor yapmaktan başka çare yok kuzucuk. Ve sen bu konuda gerçekten önemli bir ilerleme gösterdin. Umarım orada da hareket etme şansın olur, beslenme dikkat edeceğinden eminim zaten. İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım.

canımmmmotivasyonun asla düşmesin elbet birgün vücudun direnmeyi kesip kilocuklarını birer ikişer vereceksinn...ama umutsuzlukk oldumu işler zorlaşır beklemek insanı huysuzlaştırır ama tartıda o eksik rakamları görmek ne kadarda güzel oluyor... tarif edilmez bir mutluluk ...

neslicim epeydir görüşemedik ben bu hafat çok yoğundum bebeişim çok giremedim girsemde geçmişi çok okuyamadım.

valla bende biraz salladım ama bugünden tezi yok toplanacağım yarınıda kazasız belasız atlatırsam en azndan almadığımı düşünüyorum...

sonuçta buda bişey...

merhaba kızlar .burada perşembe gecesi net kesildi hatlarda bakım varmış .nyse bugün geldi .telefondan girip biraz okudum ama cevap yazamıyorum .
dünki menüm
sabah
yarım simit
keçi peyniri ufak bir parça
kırmızı turp
şekersiz çay

ara
şekersiz kahve

öğle
bir kase tavuklu pilav az yağlı ve tuzsuz yapılmıştı cuma okumasında ikram edildi
bir bardak ev yapımı ayran oda az tuzluyudu

bir elma şekersiz kahve

akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
ufak kase yoğurt
5 tane minik acı turşu

gece günümüz vardı orada çorba kasesi büyüklüğünde mısır patlağı
şekersiz çay

aktivitem bahçede bir saatten fazla işim vardı gübre döktüm taşıdım falan
lesli 5 mil yaptım ilk kez ama öldüm resmen ayaklarımı hissetmedim bi ara fena yoruldum
suda 3 litre olmuştur sayamadım

merhaba emel aramıza hoşgeldin
banada yardım edermisin ,benim basen ve popo sorunum var ölçülerimi de aldım .
eğer yardımcı olusan çok sevinirim bide şu kilo verirken yüzümüzün çökmemesi için ne yapabiliriz

haklısın berivancım ogünkü menüm bi felaketti gözüm döndü sanki yedim durdum
üni hakkındaki yorumuna teşekkür ettim canım yoo yanlış anlamadım ne demek istediğini çok iyi anlıyorum bizim ufak köyümüzde de bi üni var bazı şeyleri görüyoruz ne diyim Allah şaşırtmasın doğru yoldan ayırtmasın

geçmişi okudum epey kaynatmışsınız ne güzel .emel arkadaşımızın topiğe gelmesi şahane olmuş valla bende ölçülerimi aldım emel banada analiz yaparmısın lütfen .bu arada adımsayarım bozuk çıktı çook sinir oldum .çarşıya gidince alıcam inşallah bulabilirim
ölçülerimi yazıyorum
boyum 1 68
bu sabah ki kilom 70 100
bacak boyum 77
iki kol açık uzunluk 167
basen işte bu çok fena 107
bacak 63
göbek 81
bel 73
göğüs 91
göğüs altıı 79
kol 27

hipertroit rahatsızlığı geçirdim ama şuan kontrol altında .genellikle sebze ve bakliyat yiyorum eti ve tavuğu az yerim meyva ve tatlı vazgeçilmezim .çok hareketliyim .ani gelen tatlı kırizlerim var .
35 yaşındayım bir tane kızım var normal doğum yaptım .
kilo verirken benim daha çok üst bölgem zayıflıyor alt her zaman biraz daha fazla oluyo baseninim gitmesini istiyorum ama üstümünde şu anki gibi kalmasını istiyorum ne çok şey istedim bi anda .
şu an inanılmaz motive oldum valla önüme tatlı koysalar reddederim yani
sigarayı bıraktığım zamanlardaki gibi hissediyorum

canım hayırlı yoculuklar güle güle git .hem biraz keyfinde yerine gelir hava değişimi olur

anneme yemeğe gidiyorum cısss yok menüde .canım portakallı kereviz istedi hem onu yerim hemde azcık yürüyüş olur gerçi bugün pazarda 2 saat yürüdük ama olsun nerde hareket orada bereket

Menün güzel olmuş Erce, tebrik ederim. Leslie 5 mil için ayrıca tebrik ederim . Kalkıp ben de yapsam iyi olacak, boşladım geçen hafta biraz Leslie ablamı:)

Menün güzel olmuş Erce, tebrik ederim. Leslie 5 mil için ayrıca tebrik ederim . Kalkıp ben de yapsam iyi olacak, boşladım geçen hafta biraz Leslie ablamı:)

teşekkür ederim nesli ,ama çok zorlandım sabah kalktım belim ağrıyodu hala bacaklarım acıyo inşallah işe yarıyodur .sen bu leslinin kaç kalori attırdığını biliyomusun ben bulamadım nette
geçen hafta çok yoğundun sen hemde yorgundun o kadar ara vermekten bişey olmaz tam gaz devam arayı kapatırsın nasılsa

bugunki yemek faslım bitti
sabah kalkınca 5 i biyerde çay bir dilim limon

bir saat sonra kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık menemen
bir parça keçi peyniri
bir mantar kurabiye
şekersiz çay 4 fincan

ara olmadı pazara gittim 2 saat alışveriş gezme

öğle
bir tabak yeşil mercimek kalmıştı onu bitirdim
2 dilim çavdar ekmek
4 tane minik turşu

elma

akşam
yarım kase hamsi çorbası
2 kaşık döner
5 tane pataes kızartması yağı peçeyle alınmış
5 kaşık portakallı kereviz yemeği
3 kaşık kırmızı pancar salatası yoğurtlu
1 dilim köy ekmeği
sade soda

bir çay bardağı süt okadar yemeğin üstüne olmamalıydı ama annem kaynatırken canım çekti
gün içinde 3 büyük fincan şekersiz neskafe
2 litre su
2 saat pazar alışverişi
lesli 2 mil
birazdan leslicikle yine yürücem ama kaç mil olur bakalım

İçinde koşu olanlarda 150 kalori yaktırdığını söylüyor Leslie ablamız, yani 5 mil 750 kalori yaktırıyor:)) Kısaca vücudundaki 100 gr yağı yakıyor yani:))

Erce, gördüğüm kadarıyla yoğun spor yapıyorsun, bu kadar yüklenme bence. Bugün zaten bol hareket var, üstüne 2 mil Leslie de yapmışsın, daha yapma bence. Şöyle bir durum var unutma, vücudunu spora alıştırırsan hep ister, yani bıraktığında kolay kilo alırsın, o yüzden aynen beslenmede olduğu gibi sporda da hayat boyu aynı tarzda yapacak şekilde ayarlamak gerekiyor.

evet bu aralar çok spor yapıyorum çünki geçen hafta 69 lu rakamlar varken bu hafta 71 bile gördüm noluyo şişiyomuyum kilo mu alıyorum anlamadım pazartesi tartılcan ve bir hafta tartılmıcam bi daha sinir oluyorum
aslında haklısın çook yorgunum nesli ama attırdığı kaloride çok güzelmiş
ölçülerimi yazdım okudunmu

Anlıyorum canım, aynı hisse ben de kapılıyordum ama yapmamak lazım, sporu da dengeli ve düzenli yapmak lazım. Kısa sürede tartıdaki oynamalar yanıltıcı oluyor, takılma sen fazla, ödem olabilir, tam tuvalete çıkamamışsındır, geçici bir durumdur yani. Ölçülerine baktım, bence üst tarafın gayet güzel, sadece kalça ve bacak problemli görünüyor. Emel de girdiğinde yorum yapar. Yalnız ne bacak var sende hatun öyle maşallah , 77 cm, sözde aynı boydayız ama senin bacak boyu epey uzun. Kulaç olarak ta çok uzun senin ama onun ne demek olduğunu bilmiyorum.