- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.181
kızlar herkese gunaydın
bugun cumartesı. uyudugunuzu bılıyorum
hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum. ben bugun yolcuyum. ogleden sonra yola cıkacagım. nişan var sivasta. gıtmeyecektım ama cok ayıp olacak dıye gıtmeye karar verdım hem kar kış buaralar çok yokken yolculuk ıyı olacaktır benım ıcın. kuzenım nısanlanıyor gıdelım bakalım hayırlısı ıle. pazartesı sabah kadar gıremem ben. herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.
yazılanları okuyorum ama yetısemıyorum cevap yazmaya. ısler cok yogun, cok yoruluyorum hele kı aksama kadar sadece 1 saat pc basından ayrılmayan bırı olarak, gece foruma gırıp 2 saat kalmak cok zor oluyor. 7de evde olsam spora bıle ancak vakıt buluyorum. dun baya ıyı yuruyus yaptım eve yuruyerek geldım carsıda ıslerım vardı onları hallettım. yemege gelınce dun ıspanak vardı malum ogle yemegınde ve bılın bakalım ne oldu ben aksam yıne yemek yemedım :)))) yıne ıstahım kapalıydı. domates salatalık marul elma portakal yedım sırf metabolızmam calıssın dıye.
cesmıcıgım modun dusme olayı, tartının uzun zamandır oynamıyor olması. kurban bayramından berı 104-105ler goruyorum bır ılerı bır gerı. detoks gunlerınden ancak 102-103 gordum onu da gerı aldım hep. beslenmem guzel, dıyetısyenın dedıgınden bıle daha az beslenıyorum, sebze,meyve, et herseyım ıdeal, oyle hareketsız de sayılmam okadar. haftada 2-3 kez aktıvıtem oluyor hatta buaralar daha cok oluyor. oyuzden modum dusuk ama aslında en cok da ısler cok yogunlastı ve yogunlasacak. her gun daha cok. ve ben sızler gıbı faal olamıyorum burda. oyuzden buna canım sıkılıyor ısyerınde gıremıyorum eve gıdıyorum 7de. sabah 6 da kalkıyorum dıye cok gec kalmamaya calısıyorum ben yetısemıyorum yanı aksamları bırcok seye. ınan okumak ıstedıgım bırsuru kıtabım var ızlemek ıstedıgım bır suru fılm. ama son zamanlarda onlara bıle zaman bulamıyorum. bunlar bana stres yapıyor. kendıme, spora herseye daha fazla zaman ayırmak ıstıyorum ama ayıramıyorum. helekı 6 gun calısırken. neyse......
emele hosgeldın demıstım uzun bır mesaj yazmıstım ama gormemıs tekrar hosgelmıs dıyorum ben sohbete yetısemıyor kacırıyor olsam da verdıgı bılgıler ıcın tesekkur ederım. duygucugum neslıcıgım sız emel ıle daha sık gorusuyorsunuz benım forumdakı resımlerden gozunuze carpan olursa, elbıselı olan mesela onu da ekleyıp benı bılgılerı emel ıle paylasabılırmısınız
bugun 11den once ısten cıkacagım ve otobuse bınecegım bır daha gıremezsem bugun, hepınızı opuyorum sımdıden.
kızlar herkese gunaydın
hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum. ben bugun yolcuyum. ogleden sonra yola cıkacagım. nişan var sivasta. gıtmeyecektım ama cok ayıp olacak dıye gıtmeye karar verdım hem kar kış buaralar çok yokken yolculuk ıyı olacaktır benım ıcın. kuzenım nısanlanıyor gıdelım bakalım hayırlısı ıle. pazartesı sabah kadar gıremem ben. herkese guzel bır haftasonu dılıyorum.
yazılanları okuyorum ama yetısemıyorum cevap yazmaya. ısler cok yogun, cok yoruluyorum hele kı aksama kadar sadece 1 saat pc basından ayrılmayan bırı olarak, gece foruma gırıp 2 saat kalmak cok zor oluyor. 7de evde olsam spora bıle ancak vakıt buluyorum. dun baya ıyı yuruyus yaptım eve yuruyerek geldım carsıda ıslerım vardı onları hallettım. yemege gelınce dun ıspanak vardı malum ogle yemegınde ve bılın bakalım ne oldu ben aksam yıne yemek yemedım :)))) yıne ıstahım kapalıydı. domates salatalık marul elma portakal yedım sırf metabolızmam calıssın dıye.
cesmıcıgım modun dusme olayı, tartının uzun zamandır oynamıyor olması. kurban bayramından berı 104-105ler goruyorum bır ılerı bır gerı. detoks gunlerınden ancak 102-103 gordum onu da gerı aldım hep. beslenmem guzel, dıyetısyenın dedıgınden bıle daha az beslenıyorum, sebze,meyve, et herseyım ıdeal, oyle hareketsız de sayılmam okadar. haftada 2-3 kez aktıvıtem oluyor hatta buaralar daha cok oluyor. oyuzden modum dusuk ama aslında en cok da ısler cok yogunlastı ve yogunlasacak. her gun daha cok. ve ben sızler gıbı faal olamıyorum burda. oyuzden buna canım sıkılıyor ısyerınde gıremıyorum eve gıdıyorum 7de. sabah 6 da kalkıyorum dıye cok gec kalmamaya calısıyorum ben yetısemıyorum yanı aksamları bırcok seye. ınan okumak ıstedıgım bırsuru kıtabım var ızlemek ıstedıgım bır suru fılm. ama son zamanlarda onlara bıle zaman bulamıyorum. bunlar bana stres yapıyor. kendıme, spora herseye daha fazla zaman ayırmak ıstıyorum ama ayıramıyorum. helekı 6 gun calısırken. neyse......
emele hosgeldın demıstım uzun bır mesaj yazmıstım ama gormemıs tekrar hosgelmıs dıyorum ben sohbete yetısemıyor kacırıyor olsam da verdıgı bılgıler ıcın tesekkur ederım. duygucugum neslıcıgım sız emel ıle daha sık gorusuyorsunuz benım forumdakı resımlerden gozunuze carpan olursa, elbıselı olan mesela onu da ekleyıp benı bılgılerı emel ıle paylasabılırmısınız
bugun 11den once ısten cıkacagım ve otobuse bınecegım bır daha gıremezsem bugun, hepınızı opuyorum sımdıden.
Canım benim, modun düşmesin hiç, sen elinden geleni yapıyorsun. Yalnız, sabrın tükendi biliyorum ama aynı tempo ve düzende bir müddet devam etmen lazım. Yani sen bir hafta yapıyorsun, sonra birşeyler oluyor ve hareket azalıyor, sonra detoks yaptın, onun arkasından tekrar kilo alıyor gibi olunca tekrar modun düştü. Arada seyahatlerin oluyor, içimizde en sık seyahat edenlerden biri sensin. Ben çok zorlanıyorum seyahatlarde, senin için de hem beslenme, hem spor açısından zor oluyordur mutlaka. Ben hatırlıyorum, sen bir hafta düzenli spor yaptığında o hafta 400 gram civarı vermiştin. Yani spor yapmaktan başka çare yok kuzucuk. Ve sen bu konuda gerçekten önemli bir ilerleme gösterdin. Umarım orada da hareket etme şansın olur, beslenme dikkat edeceğinden eminim zaten. İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım.
bu arada foruma yeni yeni alışıyorum yanlış yerden yazmıyorumdur umarımtabiki paylaşırım tüm bilgilerimi. ben spor akademisinden sonra kadın ve spor üzerine 3 yıl eğitim aldım ve hala araştırmalarım devam ediyor. burda sizin paylaştıklarınız benim çalışmalarımada büyük katkısı olacak. Herşeyden önce pilates bir kilo verme egzersizi değildir. daha çok sıkılaşma ve karın kasları için çok iyidir. göbek sorunu olan birisi pilatesten önce farklı çalışmalar yapmalı. mekik iyi bi deneme ama hareketi doğru yapmak omurgan için çok önemli. ama doğru nefes tekniği ile dediğine göre sen anlıyrosun bu işten. İp atlamak harika bir yöntem, ortalama 1 dakikda 20 kcal kadar enerji harcarsın ip atlamada. buna göre hesap yapabilrsi ve 300 kez atlamakta hiç azımsanacak bi sayı değil bana boy,kilo, bel çevren (umarım 85 cm den fazla değildir) yaş ve doğum yapıp yapmadığın bilgilerin sölersen durumun hakında bişeyler söyleyebilirm.
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrr ablalarımmmm
öncelikle tüm mesajlar sindire sindire okudum Emel hanım bilgilerine ,yardımına hayran oldum uzman olman, yardımların ,söylediklerin harika seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki geldinbenim de sorularım olacak :26:
duygu ablam şarkıyı söyleyeni sormuşsun Selim Gülgören -cennet şarkısı seslendiriyo nedendir bilmem içten içten söylüyorum
nesli inan artık 38 bedensin ben oranın pantolonlarında 42 giyebiliyorum
erce ablam :menünde hem kurabiye,hem kek hemde irmik helvası olması kötü olmuş keşke kahvaltı yapsaydn hem saglıklı hem kalorisi az olur du
erce ablam Eakişehir i anlatayım sana tabi Eskişehir çok güzelleşti yeşilllik alanı olsun yapılan park alanları olsun bir harika zaten esişehir çok küçük 1 çarşısı var doktorlar ,hamamyolu olarak en yaygın bilinenleri alışveriş merkezleri açılıyo espark,neo,özdilek hepsi güzel ve ulaşım çok kolay
2 ünv var birbirine çok yakın olmasada da sadece 1 otobüs yada tranvay uzaklıgında ,genel olarak öğrenci şehri olarak bilinir .çok rahatır problem ,kavga olmaz öğrenci çok oldugundan gece hayatı ,geç saatlere kadar oturma eglence yerlerinde bu biraz sinir bbozucu lüfen yanlış anlaşılmak istemiyorum çok örnek gördüm aileden uzak kız ünv 1 sınıf iken giyimi düzgün 2 sınıfa geçmeden cozutmuş mini etek makyaj falan aileler bi haber dikkat etmek gerek ben en yakın 7 yıllık arkadaşımı bu yüzden kaymettim kaybettim derken yaşıyo ama brbirimiz için yokuz diyebilirim öyle işte eskişehir güzel şehir ablam
cesmi canım emin misin 78 olduguna yawww 68 falan sandım valla resimde gayet fitsin
dansı izledim harika hareketler çok güzel kalori yakar baya
kızlar herkese gunaydın
ben A POZİTİF.
adanalısın, sevdıgım yarı memleketım, buyudugum yer, bır de aynı kan grubu :))))))))
merhaba kızlar .burada perşembe gecesi net kesildi hatlarda bakım varmış .nyse bugün geldi .telefondan girip biraz okudum ama cevap yazamıyorum .
dünki menüm
sabah
yarım simit
keçi peyniri ufak bir parça
kırmızı turp
şekersiz çay
ara
şekersiz kahve
öğle
bir kase tavuklu pilav az yağlı ve tuzsuz yapılmıştı cuma okumasında ikram edildi
bir bardak ev yapımı ayran oda az tuzluyudu
bir elma şekersiz kahve
akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
ufak kase yoğurt
5 tane minik acı turşu
gece günümüz vardı orada çorba kasesi büyüklüğünde mısır patlağı
şekersiz çay
aktivitem bahçede bir saatten fazla işim vardı gübre döktüm taşıdım falan
lesli 5 mil yaptım ilk kez ama öldüm resmen ayaklarımı hissetmedim bi ara fena yoruldum
suda 3 litre olmuştur sayamadım
Menün güzel olmuş Erce, tebrik ederim. Leslie 5 mil için ayrıca tebrik ederim. Kalkıp ben de yapsam iyi olacak, boşladım geçen hafta biraz Leslie ablamı:)
teşekkür ederim nesli ,ama çok zorlandım sabah kalktım belim ağrıyodu hala bacaklarım acıyo inşallah işe yarıyodur .sen bu leslinin kaç kalori attırdığını biliyomusun ben bulamadım nette
geçen hafta çok yoğundun sen hemde yorgundun o kadar ara vermekten bişey olmaz tam gaz devam arayı kapatırsın nasılsa
Erce, gördüğüm kadarıyla yoğun spor yapıyorsun, bu kadar yüklenme bence. Bugün zaten bol hareket var, üstüne 2 mil Leslie de yapmışsın, daha yapma bence. Şöyle bir durum var unutma, vücudunu spora alıştırırsan hep ister, yani bıraktığında kolay kilo alırsın, o yüzden aynen beslenmede olduğu gibi sporda da hayat boyu aynı tarzda yapacak şekilde ayarlamak gerekiyor.
evet bu aralar çok spor yapıyorum çünki geçen hafta 69 lu rakamlar varken bu hafta 71 bile gördüm noluyo şişiyomuyum kilo mu alıyorum anlamadım pazartesi tartılcan ve bir hafta tartılmıcam bi daha sinir oluyorum
aslında haklısın çook yorgunum nesli ama attırdığı kaloride çok güzelmiş
ölçülerimi yazdım okudunmu
Slmmm annemin evinden naklen yayin telefondan yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?