2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kizlar nasilsiniz bakalim. Benim iyi gidiyor. Diyetimi uygulamaya dikkat ediyorum.Gittigim yerlerde ikramlar oluyor ya cocuklara yediriyorum yada az aliyorum. Hergun yurume firsatim da oluyor. Sagolsun annem cocuklarla ilgileniyor bende cikiyorum. Bugun ku menumu yazip cikarim. Iyi pazarlar hersey gonlunuzce olsun.

Sabah: 2 bardak su, yarim saat sonra 2 dilim cavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, uzerine cok az zeytin yagi, domates, roka, 4 tane yesil zeytin

Ara : yarim cay bardagi kadar leblebi
2 bardak su, bitki cayi

Ogle evde degildim yemek yemedim.

Ara: yarim gul boregi sekersiz cay

Aksam: 2 kasik haslanmis et, 6-7 kasik keskek , salata yagsiz

Ara: sekersiz cay , bitki cayi, 2 catal tatli

1,5-2 lt su ictim. 45 dk yuruyus yaptim

arkadaşım çok başarılı bir diyete benziyor, bence sen iyi yoldasın

Slm
Emel tlf,zor ve gec yaziyorum malesef yyok yok gayet iyi dengwliyorum musahitsen sana msn bir sey sorcam burdan yazmasi zor,cok ZOr baglaniyorum

arkadaşım çok başarılı bir diyete benziyor, bence sen iyi yoldasın

Tesekkur ederim canim İnsallah dedigin gibi olur dogru yoldur ve amacima ulasirim. Benim gibi kilosu cok cok fazla olanlara ne onerirsin. Benim kalca, karin yani gogusten asagisi fazla. Birde karnimda son hamileligimden kalma asiri sarkma var. sporla halledilirmi bazilari gerdirmen gerekebilir dedi ben pek gerdirme taraftari degilim. Senin onerini de merak ediyorum arkadasim. (catlaklarim cok fazla olustu) Gece gece selam verdin borclu ciktin gibi oldu kusura bakma. İyi geceler

yok estafurllah ne borcu
şimdi tarife göre bişey söylmeme ve önermem doğru olmaz. herşeyden önce bi diyetisyen önerisi ile diyet uyguluyormusun? ve beden kitle endeksi gibi fiziki değerlerini biliyormusun?

yok estafurllah ne borcu
şimdi tarife göre bişey söylmeme ve önermem doğru olmaz. herşeyden önce bi diyetisyen önerisi ile diyet uyguluyormusun? ve beden kitle endeksi gibi fiziki değerlerini biliyormusun?

Diyetisyen 3 sene once gitmistim. Onu uyguluyorum ,tv den de ogrendiklerimi de uyguluyorum.Benim kortizol hormonum yuksek cikiyordu. Bisey vermedi dr. Onumuzdeki hafta endokrine gidicem tahlil falan yaptircam ona gore daha da duzenli olur. Beden kitle endeksi hesaplamasinda obez 2. Sinif olarak cikiyorum.

Kizlar kimlerin oldugunu goremiyorum telden girebiliyorum. Hepinize iyi geceler emelcim mesaj gonderim ama gormedin galiba, cevabini bekliyorum. Gorusmek uzere hoscakalin.

usura bakma geç yazdım intenet koptu canım. belliki sen doktor tavsiyesi ile yapıyorsun diyetini. bu çok iyi ama tv de duyduklarına fazla kulak asma derim. herkesin metabolizması farklıdır. obez 2. sınıf çıkıyorsan demek ki bki 30 üzeri senin. ve 30 üzeri bayanalra sıkı ve sürekliliği olan programlar uygularız genelde. yani evde yaptıkalrın veya yürüyüş gibi basit egzersizlerle işin biraz doğrusu. fiziksel durumunu bilmediğim için bişey çnermem doğru olmz ama göbeği tarif ettiğin gibiyse ve seni hem moralman hemde sağlık açısından tehdit ediyrosa operasyon için bi doktorla görüş derim

ya kızlar ben geçen yı l diyetisyene gittim 18 kilo verdim 80 kilodan 64 ü gördüm yazında 60 aindim fakat yurtdışındayım araştırma yapmak için geldim ben .halen buradayım 7 aydır buradayımm.... vee bi baktım 72 olmusum soklara girdimmm çıldırcamk gibi oldum deidm noluyor diyete başladım 3. günüm bitiyor ..isveç diyetine başladım biliyorum yanlış yoldayım! Ama en azından biraz vereyim dedim 600 gram verdim 2.günde .umarım 6.güne kadar iyi bir sonuç alabilirmmm... çok üzlüyorum yaza düğün var birde çok kötü olur benim içinn zayıflamam alzımmmm

selen su merhabalar. aslında isveç diyeti ile gerçekten yanlış yoldasın ama sende farkında olduğun halde bunu deniyrosan vardır bi bildiğin. çünkü vücudunu en iyi sen bilirisn. peki egzersiz olarak neler yapıyrosun yanında?

selam kizlarr, bu saatte herkes yatiyordur tabi ama uyku tutmadi aldim bilgisayari yatagima

iki gündür hastayim diyet yapmiyorum ama Allah'a $ükür i$tahim biraz kapandi hatta menülerinizi okurken midem bulandi :))

EMEL : çok güzel bilgiler veriyorsunn, ah benimde derdime derman olsan sana ömür boyu minettar kalirim

günaydınnnnnnnn kaçamksız bir pazar olsun hepimize .bugün tehlikeli bir gün olucak benim için en az zararla atlatmayı umuyorum .ailecek gezmeye gidicez bugün pizza yeme planları kuruyolar yahu ne zaman hırs yapsam şu kilolrdan kurtulsam desem hoppp bi aktivite oluyo .
herkese keyifli pazarlar olsun

avet haklısın kiloyu bir anda vermek ister gibi spora saldırmak yanlış herşeyi dengelem şart.bende üst tarafımdan çok memnunum ama işte gel gör ki o basenler yokmu diyet yapmamın tek sebebi onlar bacaklarımın hep kısa olduğunu düşünürdüm ben senin yorumuna hem şaşırdım hemde çook mutlu oldum valla ne diyim teşekkür ederim .

merhaba ...ben kilo verme konusunda sorun yaşamıyorum.....istediğim kiloya inebiliyorum.......vücut ölçülerimde küçüldü.......tek sorunum ders çalıştığım için konsantrasyonumun bozulmamasına dikkat ediyorum.........
ama işte kalçalarım sarktı sanki ...sizce sıkılaştırmam için plates yeterli mi .....aletli egsersizler mi yapmam gerekiyor.....koşmam yeterli mi......hepsini aynı anda yapmam imkansız

Ercecim iyi gezmeler canim hirs yaptiysan korkma eminim kararinda yersin. Sana da keyifli az kacamakli bir gun diliyorum

Canim boyle diyetlerle verdigi kilolari fazlasiyla alan arkadaslarim oldu. Biz saglikli ve dengeli beslenmeden yanayiz. Boyle diyetlerden sonra normal yeme duzenine donunce kilo aliniyor. Hem yaza daha cok var saglikli beslenerek verirsin kilolarini merak etme. Daha once basarmisin simdi de yapabilirsin.

Saglik acisindan sorun yok ama kilo verdikce daha da sarkma olurmu diye korkuyorum. Ben ilce de oturuyorum spor salonu falan da yok. Yuruyorum yada evde kendim egzersiz, leslie 3 mil yapiyorum. Daha sonra sana olculerimi yazarim. Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin.

Günaydın kızlaaarrr, bugün geç kalktım, çok iyi geldi:)) Dün de evdeydim, bugün de çıkmayı planlamıyorum açıkçası. Yapılacak epey ütü var, onları yapacağım. Bu arada uzun zaman sonra ekmek yapma makinesinde ekmek yaptım, kahvaltıda da normalden fazla yedim tabi ama olur o kadar. Bir düzene koysam, kendim yapacağım ama işte hazırı kolay geliyor. Hem elimde katkısız mis gibi tam buğday unu da var, bir de tarif oturtabilirsem daha da güzel olacak. Hepimize iyi pazarlar diyorum, yarın tartı günü hepimiz azalma görürüz inşallah.

slm kızlarrr sonunda evimdeyimmm insanın evi gibisi yok,bir anne ziyaretini başarıyla bitirdim

c.tesi:
sabah geç saatteyolda yarımkepekli simit-ayran
öğleden sonra yine yolda form pirinç patlağı
annemde biraz süt ile şekersiz nescafe
akşam :balık-sınırsızsalata yarım dilim ekmek
ara: karışık meyva
annem elmalı kurabiye yapmış 1 tane yedim böyle

pazar:
annem harika bir kahvaltı hazırlamış 1 sigara böreği yedim aslında cnm dahada istiyordu ama yemedim o birtanede peçede resmen ruloyaptım yağını alsın diye ,4 küçük dilim suda beklemiş peynir domates ,zeytin(sayısı aklımda değil ama fazla değil hatta az) ama cıslarda vardı, kaymak, bal,vişne reçeli ve 1 orta boy fincan çaya 1 silme kaşık şeker 1, büyük dilim kızarmış ekmek, köy ekmeği olurya onlardan baya kalorili bir kahvalt oldu
ara:2 dilimportakal

öğleden sonra yoldayken form mısır patlağı

akşam :dengelemek için kırmızı lahana salatası

elimden geldiğince anneminyaptığı herşeyden yedim ama hep tadımlık bu şekilde onun gönlü benimde midem kırılmadı

az sonra pilates topumda mekikçekerim üstüne yeşil çayımıiçerimmm