- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.201
Slm kizlar nasilsiniz bakalim. Benim iyi gidiyor. Diyetimi uygulamaya dikkat ediyorum.Gittigim yerlerde ikramlar oluyor ya cocuklara yediriyorum yada az aliyorum. Hergun yurume firsatim da oluyor. Sagolsun annem cocuklarla ilgileniyor bende cikiyorum. Bugun ku menumu yazip cikarim. Iyi pazarlar hersey gonlunuzce olsun.
Sabah: 2 bardak su, yarim saat sonra 2 dilim cavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, uzerine cok az zeytin yagi, domates, roka, 4 tane yesil zeytin
Ara : yarim cay bardagi kadar leblebi
2 bardak su, bitki cayi
Ogle evde degildim yemek yemedim.
Ara: yarim gul boregi sekersiz cay
Aksam: 2 kasik haslanmis et, 6-7 kasik keskek , salata yagsiz
Ara: sekersiz cay , bitki cayi, 2 catal tatli
1,5-2 lt su ictim. 45 dk yuruyus yaptim
arkadaşım çok başarılı bir diyete benziyor, bence sen iyi yoldasın
Tesekkur ederim canim İnsallah dedigin gibi olur dogru yoldur ve amacima ulasirim. Benim gibi kilosu cok cok fazla olanlara ne onerirsin. Benim kalca, karin yani gogusten asagisi fazla. Birde karnimda son hamileligimden kalma asiri sarkma var. sporla halledilirmi bazilari gerdirmen gerekebilir dedi ben pek gerdirme taraftari degilim. Senin onerini de merak ediyorum arkadasim. (catlaklarim cok fazla olustu) Gece gece selam verdin borclu ciktin gibi oldu kusura bakma. İyi geceler
yok estafurllah ne borcu
şimdi tarife göre bişey söylmeme ve önermem doğru olmaz. herşeyden önce bi diyetisyen önerisi ile diyet uyguluyormusun? ve beden kitle endeksi gibi fiziki değerlerini biliyormusun?
Diyetisyen 3 sene once gitmistim. Onu uyguluyorum ,tv den de ogrendiklerimi de uyguluyorum.Benim kortizol hormonum yuksek cikiyordu. Bisey vermedi dr. Onumuzdeki hafta endokrine gidicem tahlil falan yaptircam ona gore daha da duzenli olur. Beden kitle endeksi hesaplamasinda obez 2. Sinif olarak cikiyorum.
ya kızlar ben geçen yı l diyetisyene gittim 18 kilo verdim 80 kilodan 64 ü gördüm yazında 60 aindim fakat yurtdışındayım araştırma yapmak için geldim ben .halen buradayım 7 aydır buradayımm.... vee bi baktım 72 olmusum soklara girdimmm çıldırcamk gibi oldum deidm noluyor diyete başladım 3. günüm bitiyor ..isveç diyetine başladım biliyorum yanlış yoldayım! Ama en azından biraz vereyim dedim 600 gram verdim 2.günde .umarım 6.güne kadar iyi bir sonuç alabilirmmm... çok üzlüyorum yaza düğün var birde çok kötü olur benim içinn zayıflamam alzımmmm
Anlıyorum canım, aynı hisse ben de kapılıyordum ama yapmamak lazım, sporu da dengeli ve düzenli yapmak lazım. Kısa sürede tartıdaki oynamalar yanıltıcı oluyor, takılma sen fazla, ödem olabilir, tam tuvalete çıkamamışsındır, geçici bir durumdur yani. Ölçülerine baktım, bence üst tarafın gayet güzel, sadece kalça ve bacak problemli görünüyor. Emel de girdiğinde yorum yapar. Yalnız ne bacak var sende hatun öyle maşallah, 77 cm, sözde aynı boydayız ama senin bacak boyu epey uzun. Kulaç olarak ta çok uzun senin ama onun ne demek olduğunu bilmiyorum.
selen su merhabalar. aslında isveç diyeti ile gerçekten yanlış yoldasın ama sende farkında olduğun halde bunu deniyrosan vardır bi bildiğin. çünkü vücudunu en iyi sen bilirisn. peki egzersiz olarak neler yapıyrosun yanında?
günaydınnnnnnnn kaçamksız bir pazar olsun hepimize .bugün tehlikeli bir gün olucak benim için en az zararla atlatmayı umuyorum .ailecek gezmeye gidicez bugün pizza yeme planları kuruyolar yahu ne zaman hırs yapsam şu kilolrdan kurtulsam desem hoppp bi aktivite oluyo .
herkese keyifli pazarlar olsun
ya kızlar ben geçen yı l diyetisyene gittim 18 kilo verdim 80 kilodan 64 ü gördüm yazında 60 aindim fakat yurtdışındayım araştırma yapmak için geldim ben .halen buradayım 7 aydır buradayımm.... vee bi baktım 72 olmusum soklara girdimmm çıldırcamk gibi oldum deidm noluyor diyete başladım 3. günüm bitiyor ..isveç diyetine başladım biliyorum yanlış yoldayım! Ama en azından biraz vereyim dedim 600 gram verdim 2.günde .umarım 6.güne kadar iyi bir sonuç alabilirmmm... çok üzlüyorum yaza düğün var birde çok kötü olur benim içinn zayıflamam alzımmmm
usura bakma geç yazdım intenet koptu canım. belliki sen doktor tavsiyesi ile yapıyorsun diyetini. bu çok iyi ama tv de duyduklarına fazla kulak asma derim. herkesin metabolizması farklıdır. obez 2. sınıf çıkıyorsan demek ki bki 30 üzeri senin. ve 30 üzeri bayanalra sıkı ve sürekliliği olan programlar uygularız genelde. yani evde yaptıkalrın veya yürüyüş gibi basit egzersizlerle işin biraz doğrusu. fiziksel durumunu bilmediğim için bişey çnermem doğru olmz ama göbeği tarif ettiğin gibiyse ve seni hem moralman hemde sağlık açısından tehdit ediyrosa operasyon için bi doktorla görüş derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?