- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.221
avet haklısın kiloyu bir anda vermek ister gibi spora saldırmak yanlış herşeyi dengelem şart.bende üst tarafımdan çok memnunum ama işte gel gör ki o basenler yokmu diyet yapmamın tek sebebi onlarbacaklarımın hep kısa olduğunu düşünürdüm ben senin yorumuna hem şaşırdım hemde çook mutlu oldum valla ne diyim teşekkür ederim .
iyi geceler canım senle sohbet edemedikyarın kırarız sohbetn belini
fiziksel durumun risk boyutu hakkında her zaman isteyene yardımcı olabilirm arkadaşlar. burası gerçekten bu konuda bilgi paylaşımı açısından harika bir ortam. bi katkım olursa ne mutlu bana
teşekkürler canım evet dün abartmadan yedim günümüde dengeledim güzel oldu.Ercecim iyi gezmeler canim hirs yaptiysan korkma eminim kararinda yersin. Sana da keyifli az kacamakli bir gun diliyorum
benim bacaklar kalın ya nesli aynaya bakınca sanki kısacıkmış gibi hissediyordum ki değilmiş demekki onun için kısa düşünüyorum yazdımErce, benim bacak boyu 74, Duygu'nun 75 cm, seninkinin kısa olduğunu neden düşündün, ben bile kendiminkini normal buluyorum:))
leslie3 mil yaptımgüzel bir duş sonrasında cild bakımı peling,tonik, şimdide yeşil çaykeyfiiii ama daha mekikçekmedim birazdinleneyim çekcem inşallah artık mekik benim için ayrılmazparça olcak göbeğimde 20cm fazlalık var:)))
ercecim maşallh bacım bacak boyun manken gibi sporla onları birde inceltirsen varyaa maşallah arkadaşıma manken bacağı gibi olcak
tabi cnm hep diyordumm ınanmıyorsunuz göbek çevremde 20 cmfazlalık varteşekkürler canım evet dün abartmadan yedim günümüde dengeledim güzel oldu.
benim bacaklar kalın ya nesli aynaya bakınca sanki kısacıkmış gibi hissediyordum ki değilmiş demekki onun için kısa düşünüyorum yazdım
ohhh sefan olsun canım .hem sporlar yapılmış hem bakımlar şahane valla20 santim mi
duygucum bu bacaklar nasıl incelirki sadece evde lesliyle olmucak bu iş benim bölgeselde çalışmam lazım ama bi kaç kilo daha verince yapayım diyorum ne dersin
günaydın kızlar yeni bir hafta umarım sağlıkla mutlulukla bereketle geçerr birde güzel güzel kg veririz inşallahhh..
bugünALLAH kabul ederse oruçluyum(geçen yıldan kalan 5 gün kaza orucum var) menümü akşam bildiririm inşallah protein ağırlıklı hafif birşeydüşünüyorum.
bugünkü programım klasik temizlik günüm ,enerjimolursa ip atlamayı düşünüyorum akşam yemeğinden sonrada mekik kismetse.
kızlar pomoşum msj çekmiş yarın bildirim yapcakmış yoldaymış eve bileuğramadan işe gececekmiş herkezin bilgisine
duyguşum ikimizden başka kimse yok yeni haftayı hepimeze bol bereketli güzel bir hafta dileğiyle karşılayalım
çok öpüldün haftanın ilk öpücüğü...benden sana...
allah kabul etsin canım
kızlar pomoşum msj çekmiş yarın bildirim yapcakmış yoldaymış eve bileuğramadan işe gececekmiş herkezin bilgisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?