2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Erce, benim bacak boyu 74, Duygu'nun 75 cm, seninkinin kısa olduğunu neden düşündün, ben bile kendiminkini normal buluyorum:))

leslie3 mil yaptımgüzel bir duş sonrasında cild bakımı peling,tonik, şimdide yeşil çaykeyfiiii ama daha mekikçekmedim birazdinleneyim çekcem inşallah artık mekik benim için ayrılmazparça olcak göbeğimde 20cm fazlalık var:)))

ercecim maşallh bacım bacak boyun manken gibi sporla onları birde inceltirsen varyaa maşallah arkadaşıma manken bacağı gibi olcak

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün sabah biraz geç kalktım geç 9 gibi,hemen kahvaltımı yaptım
-1dilim ekmek
-2 kaşık lor
-1 domates ile
sonra kızlarıma tost hazırladım ,onlar yedikten sonra büyük kızla dışarı yürüyüşe çıktık ama spor şeklinde değilde temiz hava olsun diye,küçük kızım ve oğlana annem baktı.Bende kızıma alşveriş yaptım çok güzel kıyafetler aldık yine,şuu kazak yerlerinden olan tayt aldım,üstünede birşeyler uydurduk.
Eve geldik 1 buçuk gibi dersaneye yolladım kızımı,bende kendime buzluğa atmış olduğum ıspanağı yoğurtladım,1 domates ve 1 ekmekle yedim.
kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım ,kuaförden çıkar çıkmaz yürüyüşe gittim eve gelmeden,dönüştede dersaneye uğrayıp kızı aldım
Hemen evi süpürdüm,tuvaleti yıkadım.Hamur mayaladım bir tepsi börek yaptım internet bulduğum zarf bçreği evdekiler çok beğendi güzel olmuşşş,ben yemedim kendime 2 yumurta haşlayıp yumurta salatası hazırladım içine 1 domates ,1 soğan doğradım,kimyon,karabiber,yaprakbiber ekledim,aralarda kahve içtim birde
şimdide 30 dakkalık spor hareketleri yaptık az önce kızımla çok terledik
bugün spor yapmanınn huzuruyla çok mutluyum

iyi geceler canım senle sohbet edemedik yarın kırarız sohbetn belini

fiziksel durumun risk boyutu hakkında her zaman isteyene yardımcı olabilirm arkadaşlar. burası gerçekten bu konuda bilgi paylaşımı açısından harika bir ortam. bi katkım olursa ne mutlu bana

emelcim ben dün gece yoktum, bu gece de ancak girebildim, ben bir ara inşalah ölçülerimi alıp maille yollayacam sana ama çok korkuyorummmm

aslında yarın vermeyi düşünüyordum ölçüleri ama dün ananemde tabi azcıkkk börek yedim falan şimdi o börekler gitsin benden tez zamanda verecem inşalah ölçülerimiii

yarın sabahtan itibaren ofise gitmeye başlıyorum mezuniyet sonrası çalışacagım ofise yani, yazın oraya giderken 1 ayda 4 kilodan fazla vermiştim şimdi de yaklaşık 1 ay var önümde, orda daha düzenli oluyorum, inşalah öyle olacak yine.. yarın sabah tartı için de kendi adıma hayırlısı olsun diyorum artık valla ne diyimmm

herkese iyi geceler ve şimdiden mutlu haftalar kızlarrrrr

İyi geceler kizlar saat gec oldu ama menumu yazmadan uyuyamadim. Malum yarin tarti gunu insallah herkes - - - cikar.

Sabah: 2 bardak su kahvalti yapamadim. Ogle ve sabah birlesti cisslar oldu.
1 simit, 1 kk peynir, 2 yk patates salatasi, 4 yesil zeytin, 2 dilim sucuk, domates, sekersiz cay

Ara: 1 mandalina

Aksam: 6 kasik bulgur pilavi uzerinde az haslanmis tavuk gogus kismindan yogurt, 2-3 tane aci tursu

Ara: bitki cayi, sekersiz cay. ayrica 2 litre su ictim

Günaydın arkadaşlar
SABAH 7,oğlum başımda ağlıyor an an an diye,televizyondan arabalı çizgi flim aç demek oluyor an diye ağlayınca
bende açtım ,tam yatacaktımki aklıma pazartesi olduğu geldi ve hemen bilgisayarı açtım.
Benim bilgisayarı hafta sonu oğlan kırdı pomocum ayak yerindeki yeri
yanlış tartıyor iyide olmaz hani 67 diyor keşke öyle olsa ama bazende 85 diyor
bu hafta beni nasıl yazarız bilmiyorum,bu hafta kızkardeşim geliyor istanbuldan,4 günlüğüne
sonrada annem haftaya cumaya gidiyor mayısa kadar yok burda,
baskülünüde bana bırakacak yani bu perşembe görüşeceğiz ve ogün alacağım onlardan baskülü
mayısa kadar hem güzel bir baskül araştırması yaparım hemde şimdilik baskül masrafi olmamış olur annemden alınca
saten evde öylece duracakk
ay ne uzun yzadım sabah sabah çenem düştüü heee

Son düzenleme:
Ercecim iyi gezmeler canim hirs yaptiysan korkma eminim kararinda yersin. Sana da keyifli az kacamakli bir gun diliyorum
teşekkürler canım evet dün abartmadan yedim günümüde dengeledim güzel oldu.
Erce, benim bacak boyu 74, Duygu'nun 75 cm, seninkinin kısa olduğunu neden düşündün, ben bile kendiminkini normal buluyorum:))
benim bacaklar kalın ya nesli aynaya bakınca sanki kısacıkmış gibi hissediyordum ki değilmiş demekki onun için kısa düşünüyorum yazdım

ohhh sefan olsun canım .hem sporlar yapılmış hem bakımlar şahane valla 20 santim mi

duygucum bu bacaklar nasıl incelirki sadece evde lesliyle olmucak bu iş benim bölgeselde çalışmam lazım ama bi kaç kilo daha verince yapayım diyorum ne dersin

günaydınnnnnnnn herkes için çok güzel bir gün ,çok güzel bir hafta olsun
benim için diyet olarak çok güzel bi haftaydı azami dikkat ve sporla geçen haftasonu aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum basküldeki rakamı sevdim
dünki menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay 3 finca

ara
neskafe şekersiz

ara
1 elma
yarım havuç

çarşıya gitmeden çok aç evden çıkmak istemedim
yarım kase yoğurt çorbası
2 çatal taze fasülye
yarım dilim ekmek

3 dilim karışık pizza
büyük bardak ayran

çarşıda bayağı gezdik yürüyüş olarak iyi geldi ,gezerken biraz iğde aldım .hem el oyalıyo hemde tadına bayılıyorum
gelince annem tatlı yapmış muhallebili altında kedi dili vardı bir dilimde ondan yedim
eve gelince lesli 2 mil yaptım en azından tatlıyı eriteyim diye
gün içine su fazla içemedim
genel oalarak çok abartmadığımı düşünüyorum

tabi cnm hep diyordumm ınanmıyorsunuz göbek çevremde 20 cmfazlalık var

tabicnm lesliyle kalori yak bölgeselde ağırlık er rbi araştıralımgooglede bacak hareketleriniben sana bulayım sen nezaman başlama istersen başla

günaydın kızlar yeni bir hafta umarım sağlıkla mutlulukla bereketle geçerr birde güzel güzel kg veririz inşallahhh..

bugünALLAH kabul ederse oruçluyum(geçen yıldan kalan 5 gün kaza orucum var) menümü akşam bildiririm inşallah protein ağırlıklı hafif birşeydüşünüyorum.
bugünkü programım klasik temizlik günüm ,enerjimolursa ip atlamayı düşünüyorum akşam yemeğinden sonrada mekik kismetse.

Son düzenleme:
kızlar pomoşum msj çekmiş yarın bildirim yapcakmış yoldaymış eve bileuğramadan işe gececekmiş herkezin bilgisine

allah kabul etsin canım

duyguşum ikimizden başka kimse yok yeni haftayı hepimeze bol bereketli güzel bir hafta dileğiyle karşılayalım

çok öpüldün haftanın ilk öpücüğü...benden sana...

duyguşum ikimizden başka kimse yok yeni haftayı hepimeze bol bereketli güzel bir hafta dileğiyle karşılayalım

çok öpüldün haftanın ilk öpücüğü...benden sana...

aminnn inşallahh erkenden işe güce başlayım ben eniyisi
ohh öpücük geldi mis kokuluuu

kontesim kayınvalidem görümce antalyada gemi şeklindeki otelegeldibir haftalığına bizide çağırdı gelcektim ama eşimizin ayalıyamadııı yoksa sana baskınagelirdimm

Gunaydin kizlar pomocum kusura bakma sabah erkenden tarti almaya gittim gec kaldim annemlerde tarti yoktu. 103.2 ciktim cok mutluyum