- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.241
Ayy bende sabah tarti aldim kosa kosa eve geldim gecmisi bile okumadan yazdim. Neyse yarin bi daha yazarim.
günaydın kızlar size sorum olacaktı
ya ben başka diet sayfasındayım ama
gr gr kilo veriyorum hergün spor yapıyorum
bugün tartıldım + ları gördüm niye kilom gitmiyo yaaaaaaaaa
ama bendenimde incelmeler var fark ediliyo peki kilom niye değişmiyo
ne olur cvp verin teşşkürler şimdiden
gr gr kg vermen normal hep 1 kg veremeyiz bende hergün spor yAPIYORUM AMA METABOLİZMAM YAVAŞNEPARSAMYAPAYIM ESKİSİ GİBİ 1 KG VEREMİYORUMOLSUN ÖNEML OLAN VERMEN ŞİMDİ SPOR YAPMANA VE SAĞLIKLI BESLENMENE KARŞI KG ALDIYSAN;
1-REGLİNMİ YAKLAŞIYOR
2-İLAÇMIKULLANDIN
3-TUZLU BİRŞEYLERMİ TÜKETTİN
4-SUYUMU AZ İÇTİN
ÇÜNKÜ HEMDİKKAT EDİP HEM SPOR YAPIYORSAN ALMANİMKANSIZ GİBİ BİRŞEY VUCUDUN SUTUTMUŞTIR ÖDEM OLMUŞSUNDUR YADA İYİ DÜŞÜNDÜN BİRŞEYLERİ ABARTTINMI
günaydın kızlar yeni bir hafta umarım sağlıkla mutlulukla bereketle geçerr birde güzel güzel kg veririz inşallahhh..
bugünALLAH kabul ederse oruçluyum(geçen yıldan kalan 5 gün kaza orucum var) menümü akşam bildiririm inşallah protein ağırlıklı hafif birşeydüşünüyorum.
bugünkü programım klasik temizlik günüm ,enerjimolursa ip atlamayı düşünüyorum akşam yemeğinden sonrada mekik kismetse.
günaydın canlarım
hafta sonu giremedim pek cumartesi yazılanlara biraz bakabildim iş yogundu 5 e kadar çalışıyoruz cevap yazamadım pazar da giremedim evde netim yok ama şimdi buradayım öncelikle kilo bildirimimi yapmak istiyorum nasıl oluyo sizde
başlangıcım:85
geçen hafta :75
bu hafta :73,8
giden:1.2
yani yaklaşmış şiSmeye başlamışsın bebek düşünmüyorsan maydanoz tüket bol bol yeşil çayiç bol su iç haa benim hep söylediğim şey var regl olduğunda eğer tatlıdır o dur budr saldırırsan kg alırsın ama regliyi değerlendirirsen çokgüzel kg verirsin çübkü regliykennormalden fazla çalışıyor metabolizmanteşekkür ederim cvbın için evet reglim yaklaştı
az kaldı ama suyu hep 3 lt yakın içerim dediğini dikkate alıcam
cnm burda nasıl program uyguluyorsunuz banada anlatırmısın yoksa ben buraya geleyim :44:
allah kabul etsin canımm
Sabah kahvaltımı yaptım, ofise geldim, gün içinde dışarda iş olursa ben giderim sanırım hareket olsun die atlarm direkAkşam çıkışta da ya çarşıda bi tur atarım diyorum yada bikaç durak erken iner eve öyle geçerim, yarım saat de olsa yürüyüş yürüyüştür
şimdiden herkese mutlu haftalar, yarın tartıda da bol bol ------------ lerrrr
yani yaklaşmış şiSmeye başlamışsın bebek düşünmüyorsan maydanoz tüket bol bol yeşil çayiç bol su iç haa benim hep söylediğim şey var regl olduğunda eğer tatlıdır o dur budr saldırırsan kg alırsın ama regliyi değerlendirirsen çokgüzel kg verirsin çübkü regliykennormalden fazla çalışıyor metabolizman
bu arada sabah wc çıkmamanda seni + çıkartabilir ama regl yaklaştığı için büyük bir ihtimal
burda birşeyyapılmıyor yani o diye bu diye burda yok yapmamızgerekenleri biliyoruz yapmamız gerekenleride sağlıklı yemek yiyoruz bol bol da spor yapıyoruz gerisi sohbet muhabbett
AMİN BERİVANIMMMyarında yazarızzzzz
duygucum Allah kabul etsin canımmmm
SLMMGunaydin kizlar bu hafta bende odemvar sanki yine kilo almisim
Ama suyu son iki gun haric az iciyordum ondan kaynaklanabilir diye dusunuyorum
Yarinda misafirlerim gelecek nasil diyet+ misafir birarada olacak bilmiyorum
cnm anladım zaten regldönemimde daha dikkat ediyorum hep ne kadar tatlı krizim olsada
yok cnm bebk filan olamsı zor anladım o zaman maydonoz suyu yapıyorum bugün
evet o zaman kabul ederseniz bende bu topiğe takılıp sağlıklı kilo vermek istiyorum cnm
o zaman yarın sabah tartılıp buraya yazıcam veeeeeeeeee bende burda kilolarımdan kurtulucammm
CNM KABULEDİP ETMEME DURUMU ASLA OLMAZ ELBET GEL SAYFAMIZA BURDA HERKEZ BİRBİRİNDENDEĞERLİ
FAKAT SENDE BURDA ESKİSİN BİLİRSİNKİ BİR TOPİĞE GELİP KAYDINI YAPTIRIP SONRA ORTADAN KAYBOLan çok KİŞİ VARBİZDE ŞÖYLE ÖNEM ALDIK ÖNCE Bİ DENEME SÜRECİNDEN GEÇİRİYORUZ YANİ HERGÜN DÜZENLİ GİRİP PAYLAŞIMDA BULUNUYORMUDİYE BU HAFTA OLMASADA BİRMÜDDETVARMISINDİYE BAKALIM ÖNÜMDEKİ GÜNLERDE LİSTEYEDE GİRERSİN
BURANIN YÖNETİMİ POMODİYE ÇOK CİCİBİR ARKADAŞIMIZAAİT KENDİSİ İŞ NEDEDİYSE SABAHLARIMÜSAHİT OLUYORBUGÜN TARTI GÜNÜMÜZ AMA SEYEHATTEN YENİ DÖNDÜĞÜ İÇİN YETİŞEMEDİ BUGÜNBİZDE YARINA ERTELEDİK
NEYSEE ARKADAŞ BU YOĞUNLUĞUNDA BİZE LİSTE ÇIKARIYOR O YÜZDEN ÖNMLEM ALIYORUZKİŞİLERİALIP ALMAMA KONUSUNDA DEVAMLILIĞIN OLDUUĞ SÜRECE SENDE LİSTEYEGİRERSİN GİRESEYE KADAR HERGÜN BİR ÖNCEKİGÜNÜN TAM MENÜSÜNÜ YAZIP AKTİVİTENİYAZARSIN DİĞER ARKADAŞLARIN HEPsİ OLMasada bir ikitanesine yorum yapman bilinlenmen ve karşındakinin hatasını görüp uyarmanda etkili olur.gersi bol sohbet muhabbet bizde herşey varr eğer okeydiyorsanaramıza hoşgeldinn ,ha birde konuya yabancıolup yeni gelin gibi kenarda olma dal konuya biryerden bizde cvp yazmama gibi durum olmaazzz
tmm o zaman tabiiki deneme yapabilirsiniz ben yarın bugünki menümü paylaşıcam
eğer gerçekten olursa burdayım tabiiki de heee gelip kaçma yapmamdeneyin bakalım ben genede yarın hem menü hemde kilo billdirimi yapıcam
inş sağlıklı kilolarımız giderrrrrr
yok cnm aranıza ayak uydurmaya çalışırım oley be hadi bakalım bundan sonrası nasıl olacakkkkkkkkkkk:26:
sanada bilgilerin için
bundan sonrası için hayırlısı olsun diyelim
benolmasamda burda bi başkası aynışeyi yazardıemin oll
yarın sabah erken gel pomoylada tanış ,ha eleştiriyede açık ol cıs yaptınmıfırçayı atarız:)))) sende bize atarsın:)
neslişim naberr şimdi çıkıyorum öğleden sonra yada akşam denk gelirsek sohbet ederiz inşallah süpürge bana bakıyorben süpürgeye:))
Çeşmicim işin hayırlı olsun, oohhh mezun olduktan sonra iş sıkıntın da yok, çok sevindim, hadi bakalım zaten manken gibi kızsınHareketi de seviyorsun, şimdiye kadar tanıdığım kadarıyla hareketli biri olduğunu düşünüyorum. Şimdi hazır ev düzeni varken, ne kadar kilo versen kardır. Hem mezuniyette incecik olabilirsin, hem yurt ortamında daha zor dikkat etmek.
Bu arada Cemrem, aramıza katılmak ,istiyormuşsun, hoşgeldin, Duygu söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten, ben de aynen katılıyorum ona. Daim olursun ve hep beraber veririz kilolarımızı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?