- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.261
cesmiiiiiiiii nasılsın tatlımbugün istatislikden ders alacagım geçemedim gitti yawww
Bu arada benden başka kimse yokmuş odada şimdi farkettim :d ben gelince herkes kaçıyor mu
"EMEL GELDİ HERKES ÇIKSIN ODADAN... KAÇIN KAÇIN KAÇIN!!!!!" :))))
sen nerde okuyordun ki canımm ?? bugun bende çalışmaya başladım artk buralarda olurum genelde bolca sohbet edebilirizzburayı canlı tutmak biz öğrencilerin görevi
ederizzzzzzzzz canımmm ben aöf okuyorum 2 sınıf tam tamına 9 dersim var haftaya hafta sonu sınav bittim ben bittim sistemi de değiştirdiler kalmak istemiorum bu yıl 3. yılım
sen nerde okuyordun ki canımm ?? bugun bende çalışmaya başladım artk buralarda olurum genelde bolca sohbet edebilirizzburayı canlı tutmak biz öğrencilerin görevi
ederizzzzzzzzz canımmm ben aöf okuyorum 2 sınıf tam tamına 9 dersim var haftaya hafta sonu sınav bittim ben bittim sistemi de değiştirdiler kalmak istemiorum bu yıl 3. yılım
sistem nasıl oldu kii ??? önümüzdeki sene bende felsefe okumak istiyorum da nasıl değişti, beni de etkiler mi ?
kendi derdime düştüm sana kolay gelsin başarılar demeyi unuttum iyi miyaparsın sen yaparsınn panik yokkk
sistem nasıl oldu kii ??? önümüzdeki sene bende felsefe okumak istiyorum da nasıl değişti, beni de etkiler mi ?
kendi derdime düştüm sana kolay gelsin başarılar demeyi unuttum iyi miyaparsın sen yaparsınn panik yokkk
aöf mi okuyor sun canım kredli sisteme geçti kredili sistemi net bilmiyorum tek bildiigim hiç iyi olmadı önceden ne güzel çıkmış sorular var dı çalısıyordun ona çogu çıkıyor du ama artık yokve çok zorlandı en kötüsü de yardım cı kitap yok murat karacan falan sadece aöf nin kendi kitabı o kitsbı da okumaya ömür yetmez ayyy çok dertlendim valla bakalım istatislikden ders alacagım 6 gün boyunca onu geçeyim bari
aöf mi okuyor sun canım kredli sisteme geçti kredili sistemi net bilmiyorum tek bildiigim hiç iyi olmadı önceden ne güzel çıkmış sorular var dı çalısıyordun ona çogu çıkıyor du ama artık yokve çok zorlandı en kötüsü de yardım cı kitap yok murat karacan falan sadece aöf nin kendi kitabı o kitsbı da okumaya ömür yetmez ayyy çok dertlendim valla bakalım istatislikden ders alacagım 6 gün boyunca onu geçeyim bari
yok canm ben aöf okumuyorum, örgün öğretim benm ki bu sene bitiyo nasipse. seneye aöf ten felsefe okumayı düşünüyordum, konular ilgimi çekiyor diye ama senin söylediklerini duyunca korktum açıkçası. o zaman geçmek artk kolay deil, o kadar ders te çalışılmaz kii
Allah yardımcın olsun canım, inşalah sonuçların güzel olurr
yok canm ben aöf okumuyorum, örgün öğretim benm ki bu sene bitiyo nasipse. seneye aöf ten felsefe okumayı düşünüyordum, konular ilgimi çekiyor diye ama senin söylediklerini duyunca korktum açıkçası. o zaman geçmek artk kolay deil, o kadar ders te çalışılmaz kii
Allah yardımcın olsun canım, inşalah sonuçların güzel olurr
inşallah canım 5-6 ocakta girdiğim sınav ın sonuçları simdi acıklkanmıs ama sıstem açmıyo ve 2 haftaya sınav var çok sorumsuzlar çok yasınava 10 gün kala sonuşlar açıklanır mı hiç açıklamasaydılar
inşallah canım 5-6 ocakta girdiğim sınav ın sonuçları simdi acıklkanmıs ama sıstem açmıyo ve 2 haftaya sınav var çok sorumsuzlar çok yasınava 10 gün kala sonuşlar açıklanır mı hiç açıklamasaydılar
eskiden sınav tarihleri de daha değişikti, benm bildigim zamanlardan bu yana çok değişmişbakalım siz bi deneyin de şimdi yeni sistemi ona göre karar veririrm bende okuyup okumamayı
kesinlikle caydırmak istemem emme iyi düşün canımbölüm neydi senin
Anca okudum sayfaları Duygucum, oruçmuşsun Allah kabul etsin, bir de temizlik yapıyorsun, seni forumun atom karıncası ilan ediyorum:))
Ben de bugün uyuyakalmışım, kalkınca hemen tartılıp pomoya mesaj attım, öyle öğrendim doğrudan işe gittiğini ve tablonun yarın yayınlanacağını, sen duyuruları çoktan yapmışsın zaten:) Bu ara spor yıkılıyor sende maşallah
Tultan, ben diyecektim aslında bir tartı al, epey kalacaksın, iyi olur diye ama durumunu bilmediğim için dememiştim. Ama çok sevindim tartı almana, hayırlı olsun. Kilo vermene de çok sevindim.Seni çok azimli görüyorum, bolca hareket etmeye çalışıyorsun, menülerini düzenliyorsun, baştakinden çok farklısın Böyle gidersen çok güzel sonuçlar alacaksın, annenin yanındayken de buradan kopmaman ve tartı alman nedeniyle bu alkışlar sana gelsin
merhaba cnm üstte ve altta olan sayfa numaralarınıtıklıcan ama karışık olur sen gireceğin saatiyaz sana yazmak isteyen yazarArkadaşlar herkese merhabalar. cumartesiden beri ilk kez oturuyorum bilgisayar başına. Yalnız benim daha önceden cevaplamam gereken mesajları bulamıyorum o yüzden bana yazanların bir daha yazmasını istesem bana çok kızmasınlar lütfen çünkü hala alışamadım alışmasıda biraz zor olucak galibaçok karışık geliyor burası banada :))
Bu arada nesli ve duygu arkadaşlarımın programlarını gönderdim maillerinize bakabilirsinizUmarım çabanıza bi faydası olur...
Bu arada benden başka kimse yokmuş odada şimdi farkettim :d ben gelince herkes kaçıyor mu
"EMEL GELDİ HERKES ÇIKSIN ODADAN... KAÇIN KAÇIN KAÇIN!!!!!" :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?