2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben de şu ana kadar olan öğünlerimi yazayım

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı

Akşama ne yiyeceğime henüz karar vermedim, birazdan çıkacağım, dışarda işler var onları halledeceğim, hem birazcık ta yürümüş olacağım böylece.

parça parça menulerimi yazayım da sonrasında atladıgım bişey olmasın

kahvaltı ( 8.30 )

tam bugday unu ekmeginden iki dilimin arasına beyaz peynirli salçalı tost

1 kupa şekersiz ıhlamur

ara öğün ( 11.30 )

sütlü neskafe - şekersiz

öğle yemegi ( 13.00 )

3 yk patlıcan musakka

4 yk pilav

200 ml ayran

dışarda bi tane iş oldu bugun, o da 10 dk uzaklıktaydı gittim geldim hemen, pek spordan sayılmaz ama hiç yoktan iyidir diyelim.. :44:

öğleden sonrası içinde ya yine neskafe içerim ara öğün olarak ya da yanımda eti formun mısır patlagı var ondan yerim. kuru meyve almayı unutmuşum gelirken, yarın daha da düzene girer inşalah bakalım

hafta sonu neler yaptım
cumartesi günü işteydim sabah salep içtim evde
işe geldim bana gelenler geldi tüm gün sinirliydim patrona hala da öyle
ögle yemegine gitmedim tablo yetiştiriyordum dolabımdan 3 kayısı ,4 form büsküvi yedim
akşam nedeni ni bilmem ama yorgunluk halsizlik dizboyu annem yemekleri sayıyo yok hiç birini istemiyorum hazır nugget lar oluyor ya küçüklerinden 5 tane ekmeksiz ama ketçaplı yedim 2 portakal yedim
hemen yattım 8 gb kalktım ve ders çalıştım sade nescafe eşliğinde
gelelim pazara
sabah : dediğiniz o tostu yaptım çavdar ekmegi 2 dilim ,ev salçası üstüne ve peynir ,sütten nescafe
öglen çarşıya çıktık tabanlarım aglayana kadar gezdik annemler lahmacun yiyelim dediler yada menü falan ben yok dedim alışveriş merkezinde form büsküvi mi aldım dolaştım annemle kardeşim yemek yediler irademe bir akış
akşam evde :1 kase yogurt çorbası ,1 portakal yedim bu şekilde

Arkadaşlar herkese merhabalar. cumartesiden beri ilk kez oturuyorum bilgisayar başına. Yalnız benim daha önceden cevaplamam gereken mesajları bulamıyorum o yüzden bana yazanların bir daha yazmasını istesem bana çok kızmasınlar lütfen çünkü hala alışamadım alışmasıda biraz zor olucak galiba çok karışık geliyor burası banada :))

Bu arada nesli ve duygu arkadaşlarımın programlarını gönderdim maillerinize bakabilirsiniz Umarım çabanıza bi faydası olur...

Bu arada benden başka kimse yokmuş odada şimdi farkettim :d ben gelince herkes kaçıyor mu
"EMEL GELDİ HERKES ÇIKSIN ODADAN... KAÇIN KAÇIN KAÇIN!!!!!" :))))

Emelcim benim de sorularım olacak yardım edersen çooooooook mutlu olurum ben 22 yaşındayım 73 kiloyum kaç kilo vermem gerek zayıf olabilmek için boyum 1,68
ben muhasebeciyim işim geregi sürekli oturuyorum üst bedenim gayet iyi popom da yok ama baseni hiç sorma ya saglam basen var bende nasıl eritecegim hiç bir fikrim yok yürüyüş bandım var evde ama açıkçası fırsat olmuyo birde kullanmayı net bilmiyorum hız olarak 30-40-60-90-120 alarak belirtilmiş hız düğmesi ama ben hangi hızda yürüyecegimi bilmiyorum 60 -65 arası yürüyünce çabuk yoruluyorum kaç dk hangi hızda binmem gerek ve ne sıklıkla ilk sorum bu olarak
ikinci sorum canım netten araştırma yaptıgımda stepper ları gördüm faydalı deniliyor nasıl önerir misin bunların bide tutma yeri olanlar var mıs kaloriyi falan hesaplayıp bisiklete benziyo sence hangisi iyi olur
birde tranbolin çok zayıflatıyo diyorlar dogru mu önerir misin çok sordum biliyorum ama ne olur yardımcı ol canım bu soruların cevaplarını hiç bir yerde bulamadım

cesmiiiiiiiii nasılsın tatlım bugün istatislikden ders alacagım geçemedim gitti yawww

sen nerde okuyordun ki canımm ?? bugun bende çalışmaya başladım artk buralarda olurum genelde bolca sohbet edebilirizz burayı canlı tutmak biz öğrencilerin görevi

Bu arada benden başka kimse yokmuş odada şimdi farkettim :d ben gelince herkes kaçıyor mu

senin gelecegini anladıgım anda toz oluyorumm şaka şakaa bazen ani bir iş oluyor buraya takılmamak için iş bitene kadar kapatıyorum, yoksa bundan sonra bolca buralardayımmm

eskiden sınav tarihleri de daha değişikti, benm bildigim zamanlardan bu yana çok değişmiş bakalım siz bi deneyin de şimdi yeni sistemi ona göre karar veririrm bende okuyup okumamayı

amin canımm..atomkarıncanın pili bitti nesli tüm öğedensonra yattığım yerden filmseyrettim
merhaba cnm üstte ve altta olan sayfa numaralarınıtıklıcan ama karışık olur sen gireceğin saatiyaz sana yazmak isteyen yazar

anam sen gelince kaçılır aksine bilseler burda olmanıgirer herkez nete:)))))))

herkesler nerdeeeeee

bugunku menumu toparlayım kızlar da başka bişey yemeyim bahaneyle

kahvaltı :

tam bugday unundan 2 dilim ekmegin arasına beyaz peynirli salçalı tost

ara öğün :

sütlü neskafe

öğle yemegi :

3 yk musakka

4 yk pilav

200 ml ayran

ara öğün :

sütlü neskafe

1 adet kuru hurma

akşam yemegi :

el büyüklüğünde 1 adet palamut

2 yk pilav

ara öğün :

1 kupa şekersiz çay

3 adet bilye büyüklüğünde irmikli sütlü hindistan cevizli bi tatlı ( adını bilmiyorum ama irmik ve süt varmış içinde fazla şekerli deildi )

yeşil çayımı da içtimmi tamamdır.. su da bugun şimdilik 1.5 lt yatana kadar 1 lt daha içerim sanırım. benm yediklerim bugunluk bu kadarrrr ( daha da eşşeğin semerini ye diyebilirsiniz tabi )

bugun de toplam yarım saat yürümüşümdür sanırım. akşam iş çıkışı yürüyecektm ama annem balık yapmış sıcak olsun dedi, kardeşimle birlikte geldm eve yürüyemedim o yuzden. yarından itibaren yürüyüşü de oturtacam inşalah