- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.281
a.s cemre, ben ara öğünler ive öğle öğününü beğendiğm diğerleri bana göre yetersizslm kızlar ben bugün başladım buraya yazmaya menümü yazayım dedim
- sabah: 2 dl buğday ekmeği,3 zeytin, şekersiz çay
- ara: 1 küçük muz
- öğle :küçük bi tabak taze fasulye, bamya,2 kaşık erişte bi bardak ayran
- ara : 5 tane fındık,şekersiz çay
- akşam : bi kase yoğurtlu müsli, bi portakal
- 30 dk.wii oyun konsolunda spor, 2 lt su 2 form çayı
a.s cemre, ben ara öğünler ive öğle öğününü beğendiğm diğerleri bana göre yetersiz
haklısın cnm bugün kayınvaldemdeydim geç geldim eve yani 8 i geçiyodu bende çorba salata yemek istemedim
onun için müsli ile geçiştirdim tmm bi daha olmazzzzzzzzz
iyi gecelerr kızlarr bende günümü toparlayımm
malumunuz oruçluydumm sahurda yapmadım
direkakşam
aslında menüm çok başkaydıemme eşim son dk golüattı çiğ köfte getirmiş bugünkü yemeğimyarına kaldıı
küçük kase tavuk çorbası
yarım lavaş 4-5 tane çig köfte 3 marul
aktivite olarak ondada planladığımgibi olmadı malum temizlik sonrasında sahur yapmadığım için başağrısı ve halsizlik oldu tüm öğleden sonra yattığım yerden film keyfi yaptımm
iftardan sonra
pilates topunda 100mekik
lesli1 mil
ee bide temizlik:)))
cnm allah kabul etsin orucunu
ee çiğ köftede iftarın kıyağı olsun yaaaa
evet halsizlik çok oluıyo desene hazırda yarının yemeğide var ohhhh ne güzel
aminnn cnm ,evet cnm yarına rahatımm yarınhava güzel olursa dışarda bol bol yürücem yemekhazır ev temiz nede olsaa
iyi gecelerr kızlarr bende günümü toparlayımm
malumunuz oruçluydumm sahurda yapmadım
direkakşam
aslında menüm çok başkaydıemme eşim son dk golüattı çiğ köfte getirmiş bugünkü yemeğimyarına kaldıı
küçük kase tavuk çorbası
yarım lavaş 4-5 tane çig köfte 3 marul
aktivite olarak ondada planladığımgibi olmadı sahur yapmadığım için başağrısı ve halsizlik oldu tüm öğleden sonra yattığım yerden film keyfi yaptımm
iftardan sonra
pilates topunda 100mekik
lesli1 mil
ee bide temizlik:)))
bol bol yürüyüşleer vede güle güle kilolarrrrrrrrr
haVALAR GÜZELLEŞSEDE HEP YÜRÜSEK
canım benim daha ne olsun aktivite, gayet iyi bence. Yediklerin az yalnız, meyve falan ye hiç değilse. 4-5 çiğköfte hiçbirşey değil. Ellerine sağlık, ev yine tertemiz oldu senin, güle güle kirlet, benimki hala temiz bence, ne o öyle her hafta temizlik mi olur, alışmasın benim ev:))
cemre sen biraz tanıtkendini nerdensin yaşın kaç nasıl kg aldın ,verdiğin kg ları nasıl veriyorsun vs..????
CNM GÜNÜN HER AÇIDAN GÜZEL GEÇMİŞ TEBRİKLERRSelam kızlar, bu ara bilgisayarımda problem var galiba, pek bir kasıyor ya hadi hayırlısı. Ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
Ara:
- 10 tane fındık
Akşam:
- 1 kase sebze çorbası
- 3 kaşık kabak yemeği
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 yemek kaşığı avokado sos
Ara:
- 1 avuç beyaz leblebi
- 1 avuç kuru üzüm (siyah, çekirdekli)
Avokado hayatımda ilk defa yedim, değişik bir tat, beğendim:) Bizim işyerinin bahçesinde varmış, geçen gün eşime vermişler, yumuşasın demişler, ben de bugün deneyeyim dedim. İçine limon, tuz ve biraz zeytinyağı koydum ve püre haline getirdim, 1 dilim ekmeğe sürerek yedim:)
Bugün dışarda işim vardı, yürüdüm biraz, eve gelene kadar 6500 adımdı, evde onu 8500 yaptım, yatana kadar da 10000 olur.
Emel bizim için hazırladığı programı yollamış, baktın mı Duygu? Ben hemen bugün denemeyi düşünüyorum. Buradan da kendisine çoooookkkk teşekkür ederim, kurabiye tarifini de en kısa zamanda yolluyorum:)
CNM GÜNÜN HER AÇIDAN GÜZEL GEÇMİŞ TEBRİKLERR
SANA SORAAĞIMSORUYU SEN BANA SORMUŞSUN YİNEB KALP KALBE Karşı gelmiş yanlız kurabiyeyi anlamadım:)))
emelin yolladığı programı inceledim ve beğendimm yarın sporuma ek yapacağıminşallahh bende çok çokkkkkkk tşk ediyorum işinin gücününarasında ayrıntılı yazmış ve yollamış..
tanıtaym cnm
ben 31 yaşına girecek olan 6 buçuk senedir evli bi bayanım
malesef çocuğumuz olmuyo ( inş olur) açıktan liseyi okuyorum ,ev hanımıyım
benn gaziantepliyim, aslında hep kilolu bi insandım doğuştan yani
evlendikten sonra tabii biraz daha aldım diet ayça kaya dieti yapıyodum da bıraktım
ilk hafta bayağı kilo verdim bi daha 100 gr gibi cüzi kilo verince vazgeçtim
şimdi buradyım inş burda bol bol kilolarımı veririm sende tanıtırmısın kendini
Ben Emel'e mailde sormuştum, "bende sağlıklı tarifler var, istersen verebilirim sana, mesela kurabiye tarifi var" demiştim, o da istediğini yazmış, ben de buradan mesaj yolladım yaniYarın tarifi bulup yollarım, eee o da sağlıklı beslenme taraftarı, işine yarar böyle tarifler:)
inş cnm o bebişli günleri göstersin yaradan bana ve benim gibilerinememnun oldum cemree umarım rabbim sanada isteyen herkeze evlat nasip ederr hayırlı ve sağlıklı
benim ismimi herkez bildiği için sanada yazmamda sakınca yok ismim duygu 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var ama bende kolay hamilekalmadım,bende aksine hep zayıf biriydim 53 kg larda evlendim doğum kontrol hapları ve hareketsiz yaşan ile64 kg hamilekaldım 90 doğumagirdim 85kg takıldım şimdi çok şükür 67küsür kg yarın öğrenirsin net olarak ha bide aşık olduğum güzel izmirde yaşıyorum nekadar şuan evdeoğluma baksamda mesleğim muhasebe
bu arada 100 gr verdim bıraktımdedim amancemre 100 grküçümseme yeri geliyoronu bile veremiyoruz ben kg almayım 100grbile olsa vereyim ama vereyim bu hafta 100 gr olur sonrasında 300 gr önemli olan sağlıklı ve sporla verelimgeri almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?