- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.301
hafta sonu geç saatlere kadar uyumadım bugün gözümden uyku akıyor
inş cnm o bebişli günleri göstersin yaradan bana ve benim gibilerine
allh evladınla yuvana huzur versin
ne güzel zayıfmışsın benhiç zayıf olamadım ki
ne güzel genede 60 ları görmüşsün darısı bizlere olsun
cnm 1 ay yaklaşık hep 100 gr 100 gr verince çok moralim bozuldu motivasyonum düştü onun için bıraktım
bundan sonra bakalım nasıl olacak kilolarla aram
bende yarın tartılıp yazıcam bakalım benden naber:44:
cnm şöle bende kansızlık var hatta akdeniz anemisinden şüphelendi dr bakıldı şükür yokaminnn cnmm
hiç zayıfolmadın bundan snra olursunumarım
biryerde htamı yapıyon cemre
ilaçmıkullanıyorsun
metabolizmanm ıyavaş
mutlaka bir nedenvarr
bak ben afadersen at gibi spor yapıyorum yediklerime dijkkat ediyorum ama gr veriyorum yani öyle 1 kg veremiyorum troitlerime baktırcam en kısa sürede
cemre senin yerinde olsam bi ajandan yada defterinvarsamutfakda tut ve1tane bileleblebi yersen sat kaçda kaçadet yedin ne kadar su kaç kaşık yemek yaptığıntümartılar ve eksiler yazardım bir haftanın sonunda hatalarını iyi görürsün bir hatanyoksa doktora gitmeni tabsiye ederimm tutuğun notla ben bunlarıyapmama rahmen veremyorum diye tabi yemeklerini ne kadar yağla ve tuzla yaptığındaönemli aktivitendeçok önemli mesela ben sporsuzkgvermem
Emelcim benim de sorularım olacak yardım edersen çooooooook mutlu olurum ben 22 yaşındayım 73 kiloyum kaç kilo vermem gerek zayıf olabilmek için boyum 1,68
ben muhasebeciyim işim geregi sürekli oturuyorum üst bedenim gayet iyi popom da yok ama baseni hiç sorma ya saglam basen var bende nasıl eritecegim hiç bir fikrim yok yürüyüş bandım var evde ama açıkçası fırsat olmuyo birde kullanmayı net bilmiyorum hız olarak 30-40-60-90-120 alarak belirtilmiş hız düğmesi ama ben hangi hızda yürüyecegimi bilmiyorum 60 -65 arası yürüyünce çabuk yoruluyorum kaç dk hangi hızda binmem gerek ve ne sıklıkla ilk sorum bu olarak
ikinci sorum canım netten araştırma yaptıgımda stepper ları gördüm faydalı deniliyor nasıl önerir misin bunların bide tutma yeri olanlar var mıs kaloriyi falan hesaplayıp bisiklete benziyo sence hangisi iyi olur
birde tranbolin çok zayıflatıyo diyorlar dogru mu önerir misin çok sordum biliyorum ama ne olur yardımcı ol canım bu soruların cevaplarını hiç bir yerde bulamadım
cnm şöle bende kansızlık var hatta akdeniz anemisinden şüphelendi dr bakıldı şükür yok
ben kansızlığıma bağlıyorum çünki biraz açıkıp yemeğince saatini geçirince başım ağrıyo agresif oluyorum
yok ilaç falan kullanmıyorum zaten yemeklerden yağı baya azalttım
ama dediğini yapıcam bakalım nerde sorun spor yapıyorum haftanın 2 günü yüzme diğer günler plates fitness yapıyorum
tmm dah önce çok sıkı yapmıyordum ama mesela geçen sene 72 kiloya kadar düşmüştüm
bundan sonra dikkat edicem dediğini yapıcam:44:
tamam cnm birde bunu denee
bak bir ara72 düştümdiyorsun yani şuan belirlediğin hedefe 4 kg kalmıştı eğer bir kere yaptıysan bir kere daha verirsin bak anne olmak istiyorsun bu kgların üstemi hamile kalmak istiyorsun emin ol çok yıpranırsın
cnm hakkında hayırlısı olsun bak güzel bi nedenin var güzelce asıl herşey güzel olcak elbetyoooook cnm zaten en çok onun için istiyorum eşimde sperm çıkışı olursa hemen tüp bebek yapıcaz
onun için kilom normal olsun istiyorum çabamın çoğu bu yüzden
evet denicem ve bulucam sorunu bakalım neymiiş
Kızlar benim bilgisayar çok fena kasıyor, kitleniyor arada, güncelleştirme yapayım dedim ama onu da başlatamadı, o yüzden tüm programları kapatıyorum, yarın sabah görüşmek üzere, hepimize iyi geceler, yarın sabah tartı sonuçları herkesin ---- olsun inşallah:)
emelcim ben dün gece yoktum, bu gece de ancak girebildim, ben bir ara inşalah ölçülerimi alıp maille yollayacam sana ama çok korkuyorummmm
aslında yarın vermeyi düşünüyordum ölçüleri ama dün ananemde tabi azcıkkk börek yedim falan şimdi o börekler gitsin benden tez zamanda verecem inşalah ölçülerimiii
yarın sabahtan itibaren ofise gitmeye başlıyorum mezuniyet sonrası çalışacagım ofise yani, yazın oraya giderken 1 ayda 4 kilodan fazla vermiştim şimdi de yaklaşık 1 ay var önümde, orda daha düzenli oluyorum, inşalah öyle olacak yine.. yarın sabah tartı için de kendi adıma hayırlısı olsun diyorum artık valla ne diyimmm
herkese iyi geceler ve şimdiden mutlu haftalar kızlarrrrr
cnm hakkında hayırlısı olsun bak güzel bi nedenin var güzelce asıl herşey güzel olcak elbet
tamam cnm yarın görüşürüz iyi geceler
bende yoktum iki gündür neredeyse. sen ne zaman istersen o zaman al ölçüleri hiç sorun deil, elimden geldiğince bişeyler yaparım ama o börek "azckkık" gibi gelmedi bana pekafiyet şeker olsun yarasın diyecem ama burdaki formata aykırı bu söz
hoş geldinemell
mailini Aldım tekrar tşk ediyorumm herşey için bugün oruçlu olduğum için hala daha halsizim yarın sporuma ek yapacağım inşallahh ee sen nasılsınnn???
yanii bana da pek azcıkkk gibi gelmedi o yuzden miktar söylemedim zaten ama gözünüzden kaçmadı malesefffafiyet şeker olsun ama yaramasın de biz babamla öyle diyoruz o zamn kilo yapmıyomuş yediklerimiz
tamamiyi geceler cemreeinşllhhhhhhhhhh herşey güzell olurr aminnn ( ecmain )
cnm bende çıkıyorum yarın görüşürüz bilgiler için teşşkrr
yanii bana da pek azcıkkk gibi gelmedi o yuzden miktar söylemedim zaten ama gözünüzden kaçmadı malesefffafiyet şeker olsun ama yaramasın de biz babamla öyle diyoruz o zamn kilo yapmıyomuş yediklerimiz
tamam tuttum bu temenniyi
Allah kabul etsin canım. yani bi aç gün egzersizlerinizi kaçırmak sizi çok geriletmez ama bu arayıda 4 günden fazla tutmayın. Diğer gün ise önceki gün yapamadım die fazladanda spor yapmanızı önermem. kaldığınız yerden devam edebilrisin. çünkü siz günü kurtarmaya değil uzun vadede bi hedef koydunuz.
bende iyi sayılırım güzel bi haftasonundan sonra tekrar başladık işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?