2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aminnn cnmm

hiç zayıfolmadın bundan snra olursunumarım
biryerde htamı yapıyon cemre
ilaçmıkullanıyorsun
metabolizmanm ıyavaş

mutlaka bir nedenvarr
bak ben afadersen at gibi spor yapıyorum yediklerime dijkkat ediyorum ama gr veriyorum yani öyle 1 kg veremiyorum troitlerime baktırcam en kısa sürede
cemre senin yerinde olsam bi ajandan yada defterinvarsamutfakda tut ve1tane bile leblebi yersen sat kaçda kaç adet yedin ne kadar su, kaç kaşık yemek yaptığıntümartılar ve eksiler yazardım bir haftanın sonunda hatalarını iyi görürsün bir hatanyoksa doktora gitmeni tabsiye ederimm tutuğun notla ben bunlarıy apmama rahmen veremyorum diye tabi yemeklerini ne kadar yağla ve tuzla yaptığındaönemli aktivitendeçok önemli mesela ben sporsuzkgvermem

Son düzenleme:
hoş geldinemell
mailini Aldım tekrar tşk ediyorumm herşey için bugün oruçlu olduğum için hala daha halsizim yarın sporuma ek yapacağım inşallahh ee sen nasılsınnn???

Son düzenleme:
cnm şöle bende kansızlık var hatta akdeniz anemisinden şüphelendi dr bakıldı şükür yok
ben kansızlığıma bağlıyorum çünki biraz açıkıp yemeğince saatini geçirince başım ağrıyo agresif oluyorum
yok ilaç falan kullanmıyorum zaten yemeklerden yağı baya azalttım
ama dediğini yapıcam bakalım nerde sorun spor yapıyorum haftanın 2 günü yüzme diğer günler plates fitness yapıyorum
tmm dah önce çok sıkı yapmıyordum ama mesela geçen sene 72 kiloya kadar düşmüştüm
bundan sonra dikkat edicem dediğini yapıcam:44:

burayı tekrar görememe ihtimalinden ötürü attığın maile cevap vereyim daha iyi olur canım

tamam cnm birde bunu denee
bak bir ara72 düştümdiyorsun yani şuan belirlediğin hedefe 4 kg kalmıştı eğer bir kere yaptıysan bir kere daha verirsin bak anne olmak istiyorsun bu kgların üstemi hamile kalmak istiyorsun emin ol çok yıpranırsın

yoooook cnm zaten en çok onun için istiyorum eşimde sperm çıkışı olursa hemen tüp bebek yapıcaz
onun için kilom normal olsun istiyorum çabamın çoğu bu yüzden
evet denicem ve bulucam sorunu bakalım neymiiş

Kızlar benim bilgisayar çok fena kasıyor, kitleniyor arada, güncelleştirme yapayım dedim ama onu da başlatamadı, o yüzden tüm programları kapatıyorum, yarın sabah görüşmek üzere, hepimize iyi geceler, yarın sabah tartı sonuçları herkesin ---- olsun inşallah:)

cnm hakkında hayırlısı olsun bak güzel bi nedenin var güzelce asıl herşey güzel olcak elbet

tamam cnm yarın görüşürüz iyi geceler

bende yoktum iki gündür neredeyse. sen ne zaman istersen o zaman al ölçüleri hiç sorun deil, elimden geldiğince bişeyler yaparım ama o börek "azckkık" gibi gelmedi bana pek afiyet şeker olsun yarasın diyecem ama burdaki formata aykırı bu söz

cnm hakkında hayırlısı olsun bak güzel bi nedenin var güzelce asıl herşey güzel olcak elbet

tamam cnm yarın görüşürüz iyi geceler

inşllhhhhhhhhhh herşey güzell olurr aminnn ( ecmain )
cnm bende çıkıyorum yarın görüşürüz bilgiler için teşşkrr

Son düzenleme:

yanii bana da pek azcıkkk gibi gelmedi o yuzden miktar söylemedim zaten ama gözünüzden kaçmadı malesefff afiyet şeker olsun ama yaramasın de biz babamla öyle diyoruz o zamn kilo yapmıyomuş yediklerimiz

hoş geldinemell
mailini Aldım tekrar tşk ediyorumm herşey için bugün oruçlu olduğum için hala daha halsizim yarın sporuma ek yapacağım inşallahh ee sen nasılsınnn???

Allah kabul etsin canım. yani bi aç gün egzersizlerinizi kaçırmak sizi çok geriletmez ama bu arayıda 4 günden fazla tutmayın. Diğer gün ise önceki gün yapamadım die fazladanda spor yapmanızı önermem. kaldığınız yerden devam edebilrisin. çünkü siz günü kurtarmaya değil uzun vadede bi hedef koydunuz.
bende iyi sayılırım güzel bi haftasonundan sonra tekrar başladık işe

inşllhhhhhhhhhh herşey güzell olurr aminnn ( ecmain )
cnm bende çıkıyorum yarın görüşürüz bilgiler için teşşkrr
tamamiyi geceler cemree
yanii bana da pek azcıkkk gibi gelmedi o yuzden miktar söylemedim zaten ama gözünüzden kaçmadı malesefff afiyet şeker olsun ama yaramasın de biz babamla öyle diyoruz o zamn kilo yapmıyomuş yediklerimiz

çeşmi suçmu işledin gıı

tamam tuttum bu temenniyi

emelcimm sana bişey sorabilir miyimmm ofiste çalışıyorum da ben ofis dışında bi iş oldugu zaman ben çıkıyorum genelde ama maksimum gidecegim yer 10 dk uzaklıkta oluyo o yuzden pek spordan sayılmıyor tabi de yani saçma belki ama yine de faydası var mıdır o yürüyüşün ? eğer yoksa bu soğukta hiç çıkmayım dışarı diyecem de

amin canımm,

demek 4 gün sağol bu bilgi için