2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Herşeyden önce yürüyerek kilo verilmez canım. zaten bi insanın optimal sağlığı açısından bi yarım saat yürümesi lazım. kaldıki 10 dakika, kilo vermek isteyen biri için lafı bile edilecek bir faaliyet değildir. ama snei yürümekten soğutmasın bu söylediğim. olabildiğince uzun tutmaya çalışırsan daha iyi olur yürüyüşlerini ama kilo vermek istiyorsan yürüyüşten ziyade yüzme, bisiklet gibi daha aktif sporları tercih etmeni öneririm tabi buda zaman ve mekan imkanıyla alakalı. valla ben senin o resmini gördükten sonra senin sölediin kiloya felaket şaşırdım doğrusu bakalım ölçülerden ne çıkacak hadi hayırlısı

Neslicim sayfalari geceleri okuyabiliyorum ziyaretler misafirle derken firsat bulamiyorum. Tarti annemlere da gerekliydi iyi de oldu. Alkislarin hosuma gitti canim alkislayan ellerin dert gormesin cok mutlu oldum. Kopmak istemiyorum sizinle desarj oluyorum her yonden seviyorum hepinizi iyi varsiniz

kızlarr ben çıkıyorum herkeze iyi gecelr yarın en geç sabah 9 kadar pomoya bildirim yapın emii

tamamiyi geceler cemree

çeşmi suçmu işledin gıı

yokkk canım ne suçuuuuu

işte benm de özellkle kışın yürüyüş dışında spor yapmam zor olabilir. benm ayagımda problem var zaten koşmam kesinlikle yasak mesela, yüzme en faydalısı da onu da ankarada yapabilirim bitek. ama havuz çok uzak die hep üşendim gidemedim.. ben spor yapamayacak mıyım yoksa hay Allah tühhh :13::13:

mazeretele sığımıyrouz çeşmi nazım elinde küçücük bir hareket imkanıda olsa değerlendirmelisin. tv izlerken uzandığın yerden bile bişeyler yapabilrisn. durduk yere kendine temizlik çıkartabilrisin. yeterki sen kalori harcamaya çalış yeterki vücudunun her bölgesini aktif bi şekilde hareket ettir. hevesinin kaçmaması çok önemli.

İyi geceler hanimlarr yarin sabah erken dr randevum var. Cizelge icin bildirimimi tekrar yapayim simdi 103.2

Sabah: 1 bardak su,2 dilim ekmek, haslanmis yumurta, 3 catal peynir, domates, roka sekersiz cay

Ara: bitki cayi

Ogle: sutlu neskafe, 1 dilim ekmek , 1 ince dilim peynir, 1 ev kurabiyesi

Aksam: 3 tane kucuk dolma, 1 kepce corba, el buyuklugunde 2 parca yufka, yogurt
Ara: bitki cayi
40 dk yurudum. 2 lt su ictim.

modum gercekten dusuk neslı. dun ısyerınde tartı oldugunu gordum tartıldım 103,8 cıktım nasıl sevındım bır hafta once 104,7 oldugum ıcın. bu sabah tartıldım 105,2. ben cok sıkıldım bu degısımlerden. yemem ıcmem duzgun, hayatımda spor da var benım gıbı bırının bukadar degısıklıkten sonra cok kılo vermesı gerekırdı ıyı degılım mutlu degılım artık ben. yag aldırma, gogus kucultturme amelıyatlarına bakar oldum artık. ayın 4 unde endokrınolojı uzmanına gıdecegım d vıtamını ıcın yenı ıgneyı yazacak ve tahlıller yapacaklar ıste ınsulın dırencım ıcın. xenıcal dıye bır hap var benım gıbı obez grubundkaı kısılere rapor ıle verılıyor bır kez kullandım yag yakımı ıcın bır hap. ondan da bahsedecegım onu da yazarlar yıne belkı.

seyahatlere takılmayın. seyahatlerde zorlanmıyorum kı ben. tam tersı o seyahatler benım ıcın kurtarıcı oluyor cok sıkıcı ve bunaltıcı bır sehır. sabah 7 bucuktan aksam 6 bucuga kadar masa bası, ogle arası bıle duzgun yapmıyoruz. 6 gun boyle calısmak. yıllık ızın yok vs vs ıste. oyuzden seyahatler olmasa ben moral olarak bıterımç

duzenlı spor konusunda herhangı bır mısafır ya da seyahat olayı yoksa ki bır ayda 40 gunde seyahatım olur ancak. haftada en az 3-4 gun spor yapıyorum.

ben baslarda cok ıyı kılo verdım bırden az yemege basladıgım ıcın mı verıyordum yoksa her gun 2 saat yurudugum ıcın mıydı bılmıyorum ama 1,700 bıle vermıstım. ama kurban bayramından berı takıldı kaldı 104,5-105,5 hep bu rakamları goruyorum aylardır gıdıyor gelıyor.

evet canım haklısın cemrem ıcın duygu herseyı soylemıs. tsekkur ettım tatlım. ben yokken ısteklı arkadaslara destek olursunuz emınım zaten.

evet ben sana cok yazdım ama hıc okumadın. gunler once ıkı kez yazdım selam verdım tanıstım herseyden once. ama aynı anda denk gelmedıgımız ıcın mı bılmıyorum sımdıye kadar yazdıgım hıcbırseye cevap yazmadınız.nezaman yazdım nerden buluyorum bılmıyorum. kılo sorunu en fazla olan ınsan olarak ayrıca topıgın kaptanı olarak ısmım cok gecmesıne ragmen tanısmak ya da cevaplamak geregı duymadınız zaten. neyse yıne de tesekkur ederım cunku arkadaslarım cok faydalanıyor sızden. verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım.

cemrem hosgeldın aramıza. umarım kalıcı olursun. tultan, hatıce, berıvan yenı arkadaslarımız mesela. en eskı olarak duygu ve ben tanısıyoruz. duygu ıle kontes ve karabıber eskı tanısık. duygu, ben, neslı, cesmı, baldamlası olarak da eskıyız. bu surecte kalıcı olanlar da oldu kısa sure bızımle kalıp gıdenler de oldu. umarım sen de kalıcı olursun. bız dıyetten daha ote bır boyuta gectık bır cogumuz reel olarak da arkadasız, cancıger olduk hatta bırcogumuz.

gunluk menu bıldırımı yapman, ıkı menu hakkında yorum yapman, pazartesı sabahları 9 a kadar kılo bıldırımı yapmıs olman yeterlı olacaktır sımdılık ılk aklıma gelenler bunlar.

buarada kendını de bıraz tanıtır mısın ?

haVALAR GÜZELLEŞSEDE HEP YÜRÜSEK

ahhhhh ahhhhh dort gozle beklıyorum. bızım buralar cok ıssız oluyor kıs zamanı. oyuzden esım rahat etmıyor ve malum kıs geldıgınden berı aksam ıs cıkısı yuruyuslerımı durdurdu. bu hafta ne olursa olsun yuruyecegım dıye dusunurken, bugun ınanılmaz sogudu hava. bu hafta kar gelıyormus ıc anadoluya onun sogugu anlasılan.

cemrem tesekkurler. ben de 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım benım de cocugum olmuyor 4 yıldır erken menopozdayım ıkı kez tup bebek gordum ama yumurtalarım sayıca cok az ve kalıtesız catlamıyorlar. regl olabılmek ıcın 4 yıldır duzenlı hap kullanıyorum herzaman sısman bırıydım ama evlenınce masa bası ıs, evlıulık ve ıs stresı, tedavıler, haplar derken bu kıloları gordum

antepı ben de neslı de cok severız onun esı anteplı. ben de adana da buyudugum ıcın adana antep malatya elazıg adıyaman buraları cok severım ınsan olarak da aıle, kultur, yemek kulturu olarak. oyuzden senı sımdıden sevdık :)))))

duygu bence de baktır ben senın kadar spor yapan gormedım gercekten.

cemrem ben kendım ıcın cok guzel bır lıste hazırladım resmen bır cızelge. sadece uzerıne ısaret koyman yeterlı oluyor. sana ıstersen onu excel olarak da gonderebılırım. ıstersen burdan jpg olarak da eklerım kullanabılırsın

ben yıllarca bır rahatsızlıgım yoktu sadece metabolızmam cok yavas ıste erken menopoz falan derken mesela bır ay once ınsulın dırencım oldugu ortaya cıktı senın de olabılır belkı bır rahatsızlıgın. doktora gıtmekte fayda var.

kılo vermesı cok zor olanlardan bırıyım ben de. ıste maalesef herkesın metabolızması cok farklı.

• başlangç : 85.800
  • geçen hafta : 81.300
  • bu hafta : 81.00
  • toplm giden : 4.800
  • ii 300 gr vermişim oleyyy
    darısı daha çok kilolaraaaaaaaa

canım zıyarete gıtmıs olsan da aramızda daha aktıf oluyorsun hatta eskıye gore daha aktıfsın :)))) oncelıkle buna sevındıgımı bılmelısın. menulerı artırdın cok az yıyordun sporun da fazlalıstı oyuzden cok mutluyum senın adına. sana ve duyguya cocuk ıcın yardımcı bırı olsa, ben de calısmıyor olsam bız spor konusunda yıkılacagız valla.

• başlangç : 85.800
  • geçen hafta : 81.300
  • bu hafta : 81.00
  • toplm giden : 4.800
  • ii 300 gr vermişim oleyyy
    darısı daha çok kilolaraaaaaaaa

kılo vermene cok sevındım. aramızda sureklı aktıf olursan bır kac hafta ıcınde senı de lısteye eklerız cemrem. verdıgın kıloların devamının gelmesını dılerım

aranıza olmak ii geldi bana cnm
tmm inş menülere ve diğer şeyler için dikkatli olacağım
cnm evlatsızlık zor benimde eşimden olmuyo eşim azosperm hastası ( yani menide hiçç sperm yok )
amaumudumuzu hiç kaybetmeyelim rabbiim büyük elbet bizede neasip eder o meleklerden

cnm bu listeyi açarmısın nasıl bişey yapmaya çalışırım tabniikide inş

Günaydın kızlar, Pomocum kilo bildirimimi yaptım, bir merhaba diyeyim ve kahvaltımı yapayım. Düne göre 200 gram fazla çıktı, biraz moralimi bozdu tartı, umarım sizlerin güzel rakamlar çıkmıştır.