- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.321
emelcimm sana bişey sorabilir miyimmmofiste çalışıyorum da ben ofis dışında bi iş oldugu zaman ben çıkıyorum genelde ama maksimum gidecegim yer 10 dk uzaklıkta oluyo o yuzden pek spordan sayılmıyor tabi de yani saçma belki ama yine de faydası var mıdır o yürüyüşün ? eğer yoksa bu soğukta hiç çıkmayım dışarı diyecem de
Anca okudum sayfaları Duygucum, oruçmuşsun Allah kabul etsin, bir de temizlik yapıyorsun, seni forumun atom karıncası ilan ediyorum:))
Ben de bugün uyuyakalmışım, kalkınca hemen tartılıp pomoya mesaj attım, öyle öğrendim doğrudan işe gittiğini ve tablonun yarın yayınlanacağını, sen duyuruları çoktan yapmışsın zaten:) Bu ara spor yıkılıyor sende maşallah
Tultan, ben diyecektim aslında bir tartı al, epey kalacaksın, iyi olur diye ama durumunu bilmediğim için dememiştim. Ama çok sevindim tartı almana, hayırlı olsun. Kilo vermene de çok sevindim.Seni çok azimli görüyorum, bolca hareket etmeye çalışıyorsun, menülerini düzenliyorsun, baştakinden çok farklısın Böyle gidersen çok güzel sonuçlar alacaksın, annenin yanındayken de buradan kopmaman ve tartı alman nedeniyle bu alkışlar sana gelsin
tamamiyi geceler cemree
çeşmi suçmu işledin gıı
Herşeyden önce yürüyerek kilo verilmez canım. zaten bi insanın optimal sağlığı açısından bi yarım saat yürümesi lazım. kaldıki 10 dakika, kilo vermek isteyen biri için lafı bile edilecek bir faaliyet değildir. ama snei yürümekten soğutmasın bu söylediğim. olabildiğince uzun tutmaya çalışırsan daha iyi olur yürüyüşlerini ama kilo vermek istiyorsan yürüyüşten ziyade yüzme, bisiklet gibi daha aktif sporları tercih etmeni öneririm tabi buda zaman ve mekan imkanıyla alakalı. valla ben senin o resmini gördükten sonra senin sölediin kiloya felaket şaşırdım doğrusu bakalım ölçülerden ne çıkacak hadi hayırlısı
yokkk canım ne suçuuuuu
işte benm de özellkle kışın yürüyüş dışında spor yapmam zor olabilir. benm ayagımda problem var zaten koşmam kesinlikle yasak mesela, yüzme en faydalısı da onu da ankarada yapabilirim bitek. ama havuz çok uzak die hep üşendim gidemedim.. ben spor yapamayacak mıyım yoksa hay Allah tühhh:13::13:
evet canım sen pozitif ben negatiff
eşimle bende kan uyuşmazlığı var o pozitif olunca doğumlarda iğne yaptılar bana
Canım benim, modun düşmesin hiç, sen elinden geleni yapıyorsun. Yalnız, sabrın tükendi biliyorum ama aynı tempo ve düzende bir müddet devam etmen lazım. Yani sen bir hafta yapıyorsun, sonra birşeyler oluyor ve hareket azalıyor, sonra detoks yaptın, onun arkasından tekrar kilo alıyor gibi olunca tekrar modun düştü. Arada seyahatlerin oluyor, içimizde en sık seyahat edenlerden biri sensin. Ben çok zorlanıyorum seyahatlarde, senin için de hem beslenme, hem spor açısından zor oluyordur mutlaka. Ben hatırlıyorum, sen bir hafta düzenli spor yaptığında o hafta 400 gram civarı vermiştin. Yani spor yapmaktan başka çare yok kuzucuk. Ve sen bu konuda gerçekten önemli bir ilerleme gösterdin. Umarım orada da hareket etme şansın olur, beslenme dikkat edeceğinden eminim zaten. İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım.
Çeşmicim işin hayırlı olsun, oohhh mezun olduktan sonra iş sıkıntın da yok, çok sevindim, hadi bakalım zaten manken gibi kızsınHareketi de seviyorsun, şimdiye kadar tanıdığım kadarıyla hareketli biri olduğunu düşünüyorum. Şimdi hazır ev düzeni varken, ne kadar kilo versen kardır. Hem mezuniyette incecik olabilirsin, hem yurt ortamında daha zor dikkat etmek.
Bu arada Cemrem, aramıza katılmak ,istiyormuşsun, hoşgeldin, Duygu söylenmesi gerekenleri söylemiş zaten, ben de aynen katılıyorum ona. Daim olursun ve hep beraber veririz kilolarımızı inşallah.
Arkadaşlar herkese merhabalar. cumartesiden beri ilk kez oturuyorum bilgisayar başına. Yalnız benim daha önceden cevaplamam gereken mesajları bulamıyorum o yüzden bana yazanların bir daha yazmasını istesem bana çok kızmasınlar lütfen çünkü hala alışamadım alışmasıda biraz zor olucak galibaçok karışık geliyor burası banada :))
Bu arada nesli ve duygu arkadaşlarımın programlarını gönderdim maillerinize bakabilirsinizUmarım çabanıza bi faydası olur...
yok canm ben aöf okumuyorum, örgün öğretim benm ki bu sene bitiyo nasipse. seneye aöf ten felsefe okumayı düşünüyordum, konular ilgimi çekiyor diye ama senin söylediklerini duyunca korktum açıkçası. o zaman geçmek artk kolay deil, o kadar ders te çalışılmaz kii
Allah yardımcın olsun canım, inşalah sonuçların güzel olurr
canım guzel denk geldı ya. ben isletme okumak ıstıyorum aof. esım dıyor kı ıllakı unıversıte sınavına gırmelısın ama benım bıldıgım bırsey var kı mesela dıs tıcaret falan bolumler var onlar ıcın sınava gırmeye gerek yok aynısı ısletme ıcın de gecerlı mı ?? ıkı dıplomalı olmak ıstıyorum ıkı yıldır nıyetım var esım vzgecırdı sımdıye kadar. ama artık haklısın karısmamam lazım dıyor. zaten ısın var dıyor, unıversıteyı de okudun dıyor bukadar yogunken okulu bıtırmen cok zor olur dıyor ustelık sen tam dılcısın dıyor ısletmede az da olsa sayısal dersler var veremeyebılırsın dıyor. dıs tıcaret okuyayım ıste ne guzel yaptıgım ısı sertıfıkalandırmıs olurum dıyorum cok gereksız olur dıyor. sen zaten yaklasık 5 yıldır yapıyorsun bu ısı. tecrube, sertıfıkadır bızım ıste dıyor.
slm kızlar ben bugün başladım buraya yazmaya menümü yazayım dedim
- sabah: 2 dl buğday ekmeği,3 zeytin, şekersiz çay
- ara: 1 küçük muz
- öğle :küçük bi tabak taze fasulye, bamya,2 kaşık erişte bi bardak ayran
- ara : 5 tane fındık,şekersiz çay
- akşam : bi kase yoğurtlu müsli, bi portakal
- 30 dk.wii oyun konsolunda spor, 2 lt su 2 form çayı
haVALAR GÜZELLEŞSEDE HEP YÜRÜSEK
tanıtaym cnm
ben 31 yaşına girecek olan 6 buçuk senedir evli bi bayanım
malesef çocuğumuz olmuyo ( inş olur) açıktan liseyi okuyorum ,ev hanımıyım
benn gaziantepliyim, aslında hep kilolu bi insandım doğuştan yani
evlendikten sonra tabii biraz daha aldım diet ayça kaya dieti yapıyodum da bıraktım
ilk hafta bayağı kilo verdim bi daha 100 gr gibi cüzi kilo verince vazgeçtim
şimdi buradyım inş burda bol bol kilolarımı veririm sende tanıtırmısın kendini
aminnn cnmm
hiç zayıfolmadın bundan snra olursunumarım
biryerde htamı yapıyon cemre
ilaçmıkullanıyorsun
metabolizmanm ıyavaş
mutlaka bir nedenvarr
bak ben afadersen at gibi spor yapıyorum yediklerime dijkkat ediyorum ama gr veriyorum yani öyle 1 kg veremiyorum troitlerime baktırcam en kısa sürede
cemre senin yerinde olsam bi ajandan yada defterinvarsamutfakda tut ve1tane bile leblebi yersen sat kaçda kaç adet yedin ne kadar su, kaç kaşık yemek yaptığıntümartılar ve eksiler yazardım bir haftanın sonunda hatalarını iyi görürsün bir hatanyoksa doktora gitmeni tabsiye ederimm tutuğun notla ben bunlarıy apmama rahmen veremyorum diye tabi yemeklerini ne kadar yağla ve tuzla yaptığındaönemli aktivitendeçok önemli mesela ben sporsuzkgvermem
Slm kizlar nasilsiniz bakalim. Benim iyi gidiyor. Diyetimi uygulamaya dikkat ediyorum.Gittigim yerlerde ikramlar oluyor ya cocuklara yediriyorum yada az aliyorum. Hergun yurume firsatim da oluyor. Sagolsun annem cocuklarla ilgileniyor bende cikiyorum. Bugun ku menumu yazip cikarim. Iyi pazarlar hersey gonlunuzce olsun.
Sabah: 2 bardak su, yarim saat sonra 2 dilim cavdar ekmegi, 1 haslanmis yumurta, uzerine cok az zeytin yagi, domates, roka, 4 tane yesil zeytin
Ara : yarim cay bardagi kadar leblebi
2 bardak su, bitki cayi
Ogle evde degildim yemek yemedim.
Ara: yarim gul boregi sekersiz cay
Aksam: 2 kasik haslanmis et, 6-7 kasik keskek , salata yagsiz
Ara: sekersiz cay , bitki cayi, 2 catal tatli
1,5-2 lt su ictim. 45 dk yuruyus yaptim
- başlangç : 85.800
- geçen hafta : 81.300
- bu hafta : 81.00
- toplm giden : 4.800
- ii 300 gr vermişim oleyyy
darısı daha çok kilolaraaaaaaaa
aranıza olmak ii geldi bana cnmcemrem hosgeldın aramıza. umarım kalıcı olursun. tultan, hatıce, berıvan yenı arkadaslarımız mesela. en eskı olarak duygu ve ben tanısıyoruz. duygu ıle kontes ve karabıber eskı tanısık. duygu, ben, neslı, cesmı, baldamlası olarak da eskıyız. bu surecte kalıcı olanlar da oldu kısa sure bızımle kalıp gıdenler de oldu. umarım sen de kalıcı olursun. bız dıyetten daha ote bır boyuta gectık bır cogumuz reel olarak da arkadasız, cancıger olduk hatta bırcogumuz.
gunluk menu bıldırımı yapman, ıkı menu hakkında yorum yapman, pazartesı sabahları 9 a kadar kılo bıldırımı yapmıs olman yeterlı olacaktır sımdılık ılk aklıma gelenler bunlar.
buarada kendını de bıraz tanıtır mısın ?
cnm evlatsızlık zor benimde eşimden olmuyo eşim azosperm hastası ( yani menide hiçç sperm yok )cemrem tesekkurler. ben de 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım benım de cocugum olmuyor 4 yıldır erken menopozdayım ıkı kez tup bebek gordum ama yumurtalarım sayıca cok az ve kalıtesız catlamıyorlar. regl olabılmek ıcın 4 yıldır duzenlı hap kullanıyorum herzaman sısman bırıydım ama evlenınce masa bası ıs, evlıulık ve ıs stresı, tedavıler, haplar derken bu kıloları gordum
antepı ben de neslı de cok severız onun esı anteplı. ben de adana da buyudugum ıcın adana antep malatya elazıg adıyaman buraları cok severım ınsan olarak da aıle, kultur, yemek kulturu olarak. oyuzden senı sımdıden sevdık :)))))
duygu bence de baktır ben senın kadar spor yapan gormedım gercekten.
cemrem ben kendım ıcın cok guzel bır lıste hazırladım resmen bır cızelge. sadece uzerıne ısaret koyman yeterlı oluyor. sana ıstersen onu excel olarak da gonderebılırım. ıstersen burdan jpg olarak da eklerım kullanabılırsın
ben yıllarca bır rahatsızlıgım yoktu sadece metabolızmam cok yavas ıste erken menopoz falan derken mesela bır ay once ınsulın dırencım oldugu ortaya cıktı senın de olabılır belkı bır rahatsızlıgın. doktora gıtmekte fayda var.
kılo vermesı cok zor olanlardan bırıyım ben de. ıste maalesef herkesın metabolızması cok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?