- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.341
Günaydın kızlar, Pomocum kilo bildirimimi yaptım, bir merhaba diyeyim ve kahvaltımı yapayım. Düne göre 200 gram fazla çıktı, biraz moralimi bozdu tartı, umarım sizlerin güzel rakamlar çıkmıştır.
Günaydın kızlar, Pomocum kilo bildirimimi yaptım, bir merhaba diyeyim ve kahvaltımı yapayım. Düne göre 200 gram fazla çıktı, biraz moralimi bozdu tartı, umarım sizlerin güzel rakamlar çıkmıştır.
tultan kılo alma surecımız farklı olsa da ıkımız aynı kılolardayız nasıl gorunuyoruz dıye merak edıyorum cunku bana 100 uzerı gorunmuyorsun 90 gıbısın dıyorlar genelde. oyuzden resımlerımı tekrar eklıyorum sen de ekler mısın Eki Görüntüle 619161 Eki Görüntüle 619158 Eki Görüntüle 619159 Eki Görüntüle 619160
aranıza olmak ii geldi bana cnm
tmm inş menülere ve diğer şeyler için dikkatli olacağım
cnm evlatsızlık zor benimde eşimden olmuyo eşim azosperm hastası ( yani menide hiçç sperm yok )
amaumudumuzu hiç kaybetmeyelim rabbiim büyük elbet bizede neasip eder o meleklerden
cnm bu listeyi açarmısın nasıl bişey yapmaya çalışırım tabniikide inş
cnm banada 100 küsür gibi değilde 97 falan gözüküyorsun gibi geliyo bana
inş istediğin kiloya kavuşursun cnm
Gunaydin kizlarrr
Dunden bu yana 300 gram vermenin sevincini yasiyorum
Az ama umut verici :)))
Bugun cok yogunum aksama misafirlerim gelecek hazirlik yapmam lazim oglende bir arkadasim yemege cagirdi kiramadim oraya gitmem gerekiyor oglene kadar hem yemek hem ev yetistirebilecek miyim bilmiyorum
Bugunku menum
Sabah 1 bardak ilik su
1 bardak tarcinli balli su
5 zeytin
1 ucgen peynir
2-3 catal sahanda yumurta
2-3 catal suzme yogurt
2dilim ekmek
tatlım liste güzel olmuş da şu menüyü ters görüyorum onu düz yollaman mümkün mü
tanıtaym cnm
ben 31 yaşına girecek olan 6 buçuk senedir evli bi bayanım
malesef çocuğumuz olmuyo ( inş olur) açıktan liseyi okuyorum ,ev hanımıyım
benn gaziantepliyim, aslında hep kilolu bi insandım doğuştan yani
evlendikten sonra tabii biraz daha aldım diet ayça kaya dieti yapıyodum da bıraktım
ilk hafta bayağı kilo verdim bi daha 100 gr gibi cüzi kilo verince vazgeçtim
şimdi buradyım inş burda bol bol kilolarımı veririm sende tanıtırmısın kendini
resımlerı masa ustune kaydet, kaydettıkten sonra orda saga sola dondurme cevırme bolumlerı var. ozaman duz gorebılırsın cemrem
tmm cnm kusura bakma pek pc ii bilen biri değilim sağol yaparımresımlerı masa ustune kaydet, kaydettıkten sonra orda saga sola dondurme cevırme bolumlerı var. ozaman duz gorebılırsın cemrem
Canim hosgeldin aramiza
Gaziantepiliyim demissin bende konyaliyim ama gaziantepte oturuyorum sen nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?